Heineken koersdoelen

423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
voda
0
(Trivano.com) - Op 10 februari 2016 hebben de analisten van Rabo hun beleggingsadvies voor Heineken International (HEIA; ISIN: NL0000009165) herhaald. Het advies van Rabo voor Heineken International blijft "kopen".

Het koersdoel wordt door Rabo verlaagd van 92,00 EUR naar 90,00 EUR.

Op 10 februari 2016 publiceerde Heineken International zijn jaarresultaten. Op 20 april 2016 komt Heineken International met een trading update.
voda
0
BRUSSEL (Trivano.com) - Op 10 februari 2016 hebben de analisten van KBC Securities hun beleggingsadvies voor Heineken International (HEIA; ISIN: NL0000009165) herhaald. Het advies van KBC Securities voor Heineken International blijft "opbouwen".

De analisten behouden hun koersdoel van 90,00 EUR.

Op 10 februari 2016 publiceerde Heineken International zijn jaarresultaten. Op 20 april 2016 komt Heineken International met een trading update.voda
0
Heineken-koersdoel omlaag vanwege verhoogde risico's - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--Kepler Cheuvreux heeft het koersdoel voor Heineken verlaagd vanwege verhoogde risico's en verlaagde taxaties. Analist Richard Withagen wijst op de fragiele economische situatie in de belangrijke markt Nigeria met een mogelijke devaluatie van de lokale munt, en op een mogelijke aanslag op de vrije kasstroom als gevolg van stijgende kapitaalbestedingen. Hij denkt dat het risico voor het niet behalen van de voorgenomen stijging van de operationele marge met 40 basispunten toeneemt. Withagen heeft zijn taxaties neerwaarts bijgesteld, wat leidt tot de verlaging van het koersdoel naar EUR74,00 van EUR77,00. Het advies blijft gehandhaafd op hold. Omstreeks 11.10 uur noteert het aandeel 0,2% hoger op EUR71,23, terwijl de AEX met 1,1% stijgt. (bart.koster@wsj.com)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

buy&hold-style
0
ABN AMRO - Beurstrends
Mooie verhoging dividend Heineken
10 februari | 14:15
De cijfers van Heineken over 2015 kwamen grotendeels overeen met de verwachting van de markt en met die van onszelf. Alleen de winst per aandeel overtrof onze verwachtingen. Heineken verraste de markt positief met een hoger dividend. Heineken keert € 1,30 per aandeel uit.

De omzet van Heineken kwam uit op 20,511 miljard euro. Het bedrijfsresultaat bedroeg 3,381 miljard euro. Dat stemt overeen met de consensus op de markt en met onze eigen inschatting.

De regio's Amerika, Azië en Europa lieten een beter operationeel resultaat zien dan waarmee tevoren rekening was gehouden. Daar staat tegenover dat Afrika/Midden-Oosten en Oost-Europa tegenvallende cijfers lieten zien. Zowel de omzetvolumes als de marges waren daar lager dan we verwachtten. De meeste investeringen worden het komende jaar voorzien in opkomende markten als Brazilië, Mexico en Ivoorkust.

De netto-schuld is hoger uitgekomen dan verwacht. Deze bedroeg 11,51 miljard euro. Marktpartijen hielden rekening met een schuld van 10,639 miljard euro. Volgens onze eigen inschattingen zou de schuld zijn uitgekomen op 10,822 miljard euro.

Heineken voorziet voor 2016 een verdere omzetstijging. Het bedrijf denkt ook dit jaar de marges met 40 basispunten te kunnen verbeteren. De margeverbetering bedroeg afgelopen jaar 23 basispunten. Als er geen rekening wordt gehouden met de verkoop van Empaque zou de verbetering 46 basispunten zijn geweest.

De consensus op de markt gaat uit van een winst per aandeel van € 3,81 voor 2016. De aangekondigde margeverbetering is al verdisconteerd in de koers. We denken dan ook dat de koers van het aandeel Heineken de komende tijd zal meebewegen in lijn met de algemene markttrend.
voda
0
Heineken koersdoel naar EUR80 van EUR77 bij Barclays - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--Barclays heeft het koersdoel voor Heineken (HEIA.AE) verhoogd naar EUR80,00 van EUR77,00 bij handhaving van een equal weight advies. De analisten doen dat in navolging op de verhoging van de winsttaxaties met 2%, in reactie op gunstige valutaverhoudingen. Zij achten de margedoelstelling voor 2016 goed haalbaar. Voor het eerste kwartaal wordt rekening gehouden met een volumegroei van 2,5%, onder meer als gevolg van het vroege paasweekeinde in maart. Omstreeks 12.30 uur noteert het aandeel 0,6% lager op EUR75,25, terwijl de AEX met 1% daalt.


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

voda
0
Heineken advies omhoog naar buy bij Goldman Sachs - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--Goldman Sachs heeft het advies voor Heineken (HEIA.AE) verhoogd naar buy van neutral en stelde daarbij het koersdoel opwaarts bij naar EUR85 van EUR83.

Volgens analisten van de Amerikaanse zakenbank biedt de recente ondermaatse prestatie van het aandeel in vergelijking tot de Europese sector van consumentengoederen een "aantrekkelijk instapmoment". Heineken wordt momenteel tegen een korting van 6% verhandeld, terwijl Goldman Sachs juist meent dat een premie van 5% gerechtvaardigd is.

Heineken biedt volgens de marktvorsers "hoge kwaliteit", terwijl de recent ingezette groeiversnelling door de Amsterdamse brouwer nog altijd niet op waarde wordt geschat door de markt. Goldman Sachs verwacht dat de marge bij Heineken in de komende vijf jaar met 200 basispunten zal stijgen, mede door de keuze van consumenten voor premium merken. Ook haalt Heineken steeds meer omzet uit de opkomende markten, waar de marges hoger liggen, en komen er kansen voor aantrekkelijke overnames.

Indien Heineken een deel of mogelijk zelfs alle aandelen van Femsa in de Nederlandse brouwer terugkoopt, dan stijgt hierdoor ook de winst per aandeel, aldus Goldman Sachs.

Omstreeks 9.25 uur noteert het aandeel 1,8% hoger op EUR77,24, terwijl de AEX met 0,7% stijgt.


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


voda
0
Heineken advies omlaag naar hold bij ING - Market Talk

AMSTERDAM (Dow Jones)--ING heeft het advies voor Heineken (HEIA.AE) verlaagd naar hold van buy en het koersdoel gaat naar EUR80 van EUR85. De analist ziet op de korte termijn weinig ruimte voor positieve uitschieters van de bedrijfsresultaten en verlaagt zijn taxaties voor de winst voor bijzondere posten en amortisatie (beia) voor 2016 en 2017 met respectievelijk 2% en 5%. Op de langere termijn blijft de brouwer in zijn ogen goed gepositioneerd voor groei. Het aandeel is vrijdag gesloten op EUR78,03.


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com


voda
0
'Geen ruimte voor verrassingen bij Heineken'

Gepubliceerd op 14 mrt 2016 om 07:30 | Views: 3.810

AMSTERDAM (AFN) - Heineken heeft een goede uitgangspositie voor de lange termijn, maar biedt de komende tijd weinig kans op positieve verrassingen in de winstcijfers. Dat concludeert ING in een maandag gepubliceerd rapport, waarin het advies voor het aandeel wordt verlaagd van buy naar hold.

De rek lijkt voorlopig uit de koers van Heineken, aldus analist Matthias Maenhaut. Hij verwijst daarbij naar de in zijn ogen beperkte kansen op meevallers in de resultaten van de brouwer. Die zijn volgens hem een voorwaarde voor verdere koersstijgingen.

Heineken kan volgens ING op lange termijn wel blijven profiteren van zijn geografische spreiding, zijn aanbod van premium-producten en de mogelijkheden om de operationele winstmarge verder te verbeteren.

ING verlaagde het koersdoel voor Heineken met 5 euro naar 80 euro. Heineken sloot vrijdag op 78,03 euro. Daarmee staat het aandeel ongeveer even hoog als bij de jaarwisseling. In 2015 werd Heineken 35 procent meer waard.
voda
0
Beursblik: SNS Securities verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 90,00 euro.

SNS Securities heeft woensdag in reactie op de kwartaalcijfers het koersdoel voor Heineken verhoogd van 85,00 naar 90,00 euro met een ongewijzigd Accumuleren advies.

Analist Gerard Rijk constateerde dat de beter dan verwachte autonome volumegroei van 7 procent niet alleen te danken was aan de effecten van de vroege timing van Pasen en de extra verkoopdag, maar ook een het winnen van momentum met de merken van het bierconcern.

"Het winnen van marktaandeel ontstaat met de ondersteuning van marketing voor de portefeuille met premium merken en hoge marges, plus een hoge bijdrage van innovaties", aldus Rijk. De analist stelde dat Heineken hier de komende vijf tot tien jaar van zal profiteren.

Het benchmarken van marges met de nieuwe biergigant AB InBev en SABMiller en verdere potentiële besparingen uit duurzaamheid en grondstoffenprijzen kunnen volgens de analist tot een "zeer positief jaar" leiden. De marktvorser besloot derhalve de taxaties voor Heineken te herzien en benadrukte dat de waardering van de bierbrouwer nog een korting van 5 tot 15 procent bevat ten opzichte van sectorgenoten.

Het aandeel Heineken noteerde woensdagochtend op een nipt lager Damrak 2,1 procent hoger op 84,87 euro.

Door ABM Financial News. Info@abmfn.nl: +31(0)20-26 28 999
voda
0
Beursblik: S&P verhoogt koersdoel Heineken

Advies blijft Kopen.

Standard & Poor's heeft woensdag in reactie op de kwartaalcijfers het koersdoel voor Heineken verhoogd van 85,00 naar 95,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analist Caren Ngo Siew Teng merkte daarbij op het onterecht te vinden dat Heineken als top 3 speler met korting ten opzichte van sectorgenoten wordt verhandeld.

S&P handhaafde de taxaties, omdat de trading update van de brouwer conform verwachting was.

De verwachting voor het hele jaar van een hogere omzet en winst, ondanks een groeivertraging in enkele opkomende markten, is door Heineken gehandhaafd, constateerde de analist.

De marktvorser blijft positief over Heineken, gezien de sterke merkenportefeuille en degelijke winstgroei.

Het aandeel Heineken noteerde woensdagochtend op een lager Damrak 0,7 procent hoger op 84,14 euro.

Door ABM Financial News. Info@abmfn.nl: +31(0)20-26 28 999
voda
0
Beursblik: SNS Securities verhoogt advies en koersdoel Heineken


Miljardenvoordelen in komende zeven jaar voor bierbrouwer.

SNS Securities heeft woensdag het advies voor Heineken verhoogd van Accumuleren naar Kopen en het koersdoel opwaarts bijgesteld van 90,00 euro naar 100,00 euro.

Analist Gerard Rijk ziet voor de komende zeven jaar voordelen van in totaal 3,2 miljard euro liggen voor Heineken, wat naar verwachting circa 10 procentpunt aan de huidige operationele marge van 16 procent zal toevoegen. Daarmee wordt de groeidoelstelling van 40 basispunten per jaar overschreden.

De verbetering zal volgens de analist te danken zijn aan een combinatie van factoren, waaronder de groei van de premium merkenportefeuille, efficiencyverbeteringen, kostenverlagingen voor inkoop van energie, grondstoffen en verpakkingen, een verbeterde prijsdiscipline bij de activiteiten van SABMiller in verband met de fusie met AB InBev en tot slot duurzaamheidsbesparingen.

Rijk gaat er daarbij vanuit dat de verbeteringen kunnen resulteren in een koers van het aandeel van liefst 170 euro in 2022.

Het aandeel Heineken noteerde woensdagmorgen op een rood Damrak 0,6 procent lager op 81,50 euro.

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: HSBC verlaagt advies Heineken naar Houden

Koopadvies brouwer geschrapt.

HSBC heeft het advies voor Heineken verlaagd van Kopen naar Houden, bij een ongewijzigd koersdoel van 88,00 euro. Dit meldde de Brits-Aziatische bank woensdag.

De analisten van de bank hebben hun taxaties voor de valutakoersen van het Britse pond en de euro, en de risico-inschattingen voor de Europese drankensector, aangepast. En hoewel de aanpassingen beperkt zijn, vinden de marktvorsers de fondsen in de sector met een significante Europese blootstelling er minder aantrekkelijk uitzien.

Ze houden in de aanloop naar de overname van SABMiller vast aan AB InBev als top pick met een koopadvies, terwijl het Houden advies op Diageo gehandhaafd blijft.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Heineken woensdagochtend 0,6 procent lager op 79,30 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Barclays zet Heineken op kooplijst

Koersdoel naar 90 euro.

Barclays heeft vrijdag het advies voor Heineken verhoogd van Gelijkgewogen naar Overwogen en stelde daarbij het koersdoel opwaarts bij van 81,00 naar 90,00 euro.

De analisten van Barclays wezen op de devaluatie van de Nigeriaanse munt, die nadelig is voor Heineken, maar inmiddels ook in de koers is ingeprijsd. Daarbij wordt een verdere margestijging structureel ondersteund door de blootstelling van de Amsterdamse brouwer aan de Aziatische en de Mexicaanse markt. De marktvorsers houden er rekening mee dat Heineken de eigen doelstelling van een margestijging van 40 basispunten op de middellange termijn kan overtreffen.

Over de verwachte resultaten voor het tweede kwartaal zeiden de analisten te rekenen op een minder sterke volumegroei dan in de eerste drie maanden, omdat Pasen en het Chinese nieuwjaar vroeg vielen in combinatie met een relatief moeilijkere vergelijkingsbasis in Nigeria.

Op een vrijwel vlak Damrak koerste het aandeel Heineken vrijdag 0,6 procent hoger op 82,75 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel van 83 naar 90 euro en koopadvies gehandhaafd.

Bryan Garnier heeft in reactie op de halfjaarcijfers het koersdoel voor Heineken verhoogd van 83,00 naar 90,00 euro bij handhaving van een koopadvies.

Analist Nikolaas Faes wees erop dat het concern in het eerste halfjaar een margeverbetering van 124 basispunten heeft gerealiseerd, maar de verwachting van een margeverbetering van 40 basispunten voor het hele jaar handhaafde.

Dat is volgens de marktvorser enerzijds het gevolg van een moeilijke vergelijkingsbasis ten opzichte van de sterke tweede helft van vorig jaar, maar ook vanwege tegenwind van wisselkoersverhoudingen.

Niettemin zag de analist in de sterke halfjaarcijfers reden genoeg voor zijn koersdoelverhoging.

Faes wees op de sterke omzet- en resultaatsontwikkeling in de Azië/Pacific-regio en de Amerika's, de zwakke marktvraag door macro-economische problemen in Nigeria, Democratische Republiek Congo en Rusland, en het teruggevallen toerisme in Egypte. In Europa kon deflatie en prijsdruk worden opgevangen met innovatie en focus op premium producten en kostenbesparingen, aldus de analist.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Heineken maandag 2,3 procent lager op 82,46 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: JPMorgan verhoogt koersdoel Heineken

Advies blijft Overwogen.

JPMorgan Cazenove heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 88,00 naar 90,00 euro bij handhaving van het Overwogen advies.

De analisten hebben hun taxaties voor 2016 en 2017 opwaarts bijgesteld en zagen het bedrijfsresultaat in het eerste halfjaar hoger uitkomen dan verwacht.

Ze voorzien voor de tweede helft van dit jaar een sterke autonome EBIT-groei van 8 procent en een margestijging met 70 basispunten, vooral dankzij sterke groei in de Azië/Pacific-regio en ondanks margedruk in andere regio's. De marktvorsers wijzen daarbij op de moeilijke vergelijkingsbasis in de Amerika's en Europa.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Heineken dinsdag 1 procent lager op 80,54 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Kepler Cheuvreux geeft Heineken koopaanbeveling

Koersdoel omhoog naar 90,00 euro.

Kepler Cheuvreux heeft het advies op Heineken verhoogd van Houden naar Kopen en het koersdoel opwaarts bijgesteld van 72,00 naar 90,00 euro. Dit bleek maandag uit een sectorbreed rapport van het Franse beurshuis.

"Ervan uitgaande dat de rentes laag blijven, dan blijven ze ook de multiples voor brouwers, die boven het historisch gemiddelde liggen, ondersteunen", schreef Kepler Cheuvreux. "In deze context is een focus op het verwijderen van neerwaartse risico's in plaats van het zoeken naar aanvullend opwaarts potentieel voor het aandeel, logischer, en dit is een strategie die het beste past bij Heineken", stelden de analisten.

De marktvorsers wezen erop dat Heineken vrij conservatief is met de guidance voor 2016, met een verwachte verbetering van de operationele marge met 40 basispunten per jaar.

Verder zijn de risico's in de grootste markten van de brouwer beheersbaar volgens de analisten en heeft Heineken een gediversifieerd geografisch profiel.

Bovendien is de relatieve waarde van het aandeel aantrekkelijk en als Heineken blijft voldoen aan de verwachtingen, dan zullen beleggers hier ook voor willen betalen, concludeerde Kepler Cheuvreux.

Het aandeel Heineken sloot vrijdag op 79,17 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier verlaagt koersdoel Heineken licht

Koersdoel naar 88,00 euro.

Bryan Garnier heeft dinsdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 90,00 naar 88,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analist Nikolaas Faes benadrukte dat het aandeel tekenen van zwakte vertoonde na rapportering van de halfjaarcijfers, waarin de bierbrouwer aangaf te kampen met valutaire tegenwind en een zware vergelijkingsbasis in de tweede jaarhelft.

Faes stelde echter dat er onderliggend niets veranderd is. Heineken blijft volgens de analist goed gediversifieerd, met een grote blootstelling aan opkomende markten en een portfolio met premium merken, waardoor het aandeel nog steeds een aantrekkelijk koopkandidaat is.

Het aandeel Heineken noteerde dinsdag op een groen Damrak 0,3 procent hoger op 79,72 euro.

Door: ABM Financial News.

Info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Update: beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel omhoog van 90,00 naar 100,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft dinsdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 90,00 naar 100,00 euro bij handhaving van een koopadvies. Analist Tristan van Strien wees daarbij op de succesvolle strategie van de afgelopen jaren met het opbouwen van een gebalanceerde geografische aanwezigheid, merkenportefeuille en van interne systemen.

De marktvorser voorziet voor het komende decennium de mogelijkheid om jaarlijks dubbelcijferige rendementen voor aandeelhouders te creëren, waarbij het aandeel op dit moment met korting ten opzichte van sectorgenoten wordt verhandeld.

De analist acht de guidance van het concern met een margetoename van 40 basispunten per jaar voor de middellange termijn zeker haalbaar, zelfs nadat een aanzienlijk deel van de marge wordt geïnvesteerd of onvermijdelijke valutaschokken gecompenseerd moeten worden.

Hij wees er verder op dat de brede opbouw van geografische markten en merkenportefeuille zorgt voor risicospreiding. Daarbij kunnen de in Europa gegenereerde kasgelden worden gebruikt om de groei in Afrika te financieren, voegde hij als voorbeeld toe.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Heineken dinsdag 1,0 procent hoger op 80,33 euro.

Update: om informatie toe te voegen.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
gerrit 69
0
www.belegger.nl/Column/255661/Koopkan...

Koopkans voor Heineken
Door Nico Bakker op 2 sep 2016 om 11:28 | Views: 853

Het aandeel Heineken is een van de sterkst trenderende fondsen op het Damrak. In de afgelopen weken was er sprake van een milde correctiebeweging, maar thans ziet het er naar uit dat de solide uptrend wordt hervat.

Ik zal de weekgrafiek voor u duiden en aangeven waarom ook de risk-reward ratio er uitstekend bij staat. Een aantrekkelijke koopkans derhalve voor trendvolgende beleggers.

Sleepkabelsteun
Al geruime tijd zijn de stieren heer en meester op de chart. Er worden geregeld hogere bodems en hogere toppen gevormd, hetgeen duidelijk tot uiting komt in een fier stijgende gemiddelde lijn. In de afgelopen weken is het speelveld aanzienlijk verkrapt, maar de ondertoon blijft duidelijk positief.

Deze week is namelijk een mooie witte candle op de 55 SMA lijn gevormd als Bullish Engulfing patroon, waardoor de uptrend opnieuw wordt gevalideerd. De RSI krult hierbij keurig omhoog en probeert thans de 50-lijn opwaarts te kruisen. Als dit komende week het geval is en ook de swingteller op +1 springt, staan alle indicatoren op groen. Een hervatting van de uptrend richting de rode strepen op respectievelijk 84,83 en 86,91 is thans aannemelijk. Aangezien de steunlijn op 77,26 relatief dichtbij ligt, biedt de propositie een alleraardigste risk-reward ratio van circa 1:3.

Het moge duidelijk zijn dat als de weerstandzone wordt doorbroken de uptrend een extra impuls krijgt, de bulls betreden dan immers ‘uncharted territory’. Duidelijk positieve vooruitzichten dus, voorwaarde is wel dat de koers boven 77,26 blijft bewegen.

Bulls aan zet
Met de witte candle van deze week geven de bulls te kennen de uptrend nieuw leven te willen inblazen. Trendvolgende beleggers kunnen dan ook overwegen om reeds aan de koopkant in actie te komen om de verwachte opmars richting de weerstandzone mee te spelen.

Als de swingteller komende week op +1 springt, zijn additionele posities gerechtvaardigd. Heineken blijft een van de smaakmakers op het Damrak.

- See more at: www.belegger.nl/Column/255661/Koopkan...
423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 jun 2020 17:35
Koers 86,600
Verschil +0,600 (+0,70%)
Hoog 87,120
Laag 86,200
Volume 656.697
Volume gemiddeld 1.063.503
Volume gisteren 664.995

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group