Heineken koersdoelen

423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
voda
0
'Voorzichtigheid geboden bij Heineken'

Gepubliceerd op 6 sep 2016 om 08:03 | Views: 5.476

AMSTERDAM (AFN) - Heineken staat voor een uitdaging om de resultaten in de tweede jaarhelft te verbeteren. Dat concluderen analisten van ING dinsdag in een rapport over de onderneming. ING gaat er vanuit dat de operationele winstmarge in de tweede jaarhelft met 10 basispunten zal stijgen waarbij de autonome winst met 6 procent zal groeien. Wel benadrukte de bank de risico's met betrekking tot die voorspellingen.

Volgens ING worden de resultaten van Heineken afgezet tegen een sterke tweede jaarhelft van 2015. Heineken heeft daarbij in het lopende kwartaal het weer in Europa niet mee. Vorig jaar werd op jaarbasis fors meer bier verkocht in het derde kwartaal in Europa en in de tweede jaarhelft in de 'Americas'. Daarnaast kampt het concern met wisselkoerseffecten die de resultaten naar verwachting negatief zullen beïnvloeden, onder meer in Nigeria en Mexico.

ING verwees ook naar de voorspellingen die Heineken zelf afgaf voor de tweede jaarhelft waarbij de marges zullen krimpen en de autonome winstgroei op nul zal uitkomen. Daarmee is voorzichtigheid geboden meent de bank.

ING handhaafde zijn hold-advies op Heineken met een koersdoel van 80 euro. Het aandeel sloot maandag op 79,53 euro.
voda
0
Beursblik: Jefferies geeft Heineken Houden advies

Koersdoel is op 80,00 euro gezet.

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies is gestart met het volgen van Heineken met een Houden advies en een koersdoel van 80,00 euro. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport over de Europese drankensector.

Analist Edward Mundy merkte daarbij op dat Heineken profiteert van zijn sterke merkenportefeuille, een goede defensieve geografische spreiding in ontwikkelde en opkomende markten met goede acquisities, aantrekkelijke marktaandelen, en focus op premium merken en innovaties, die leiden tot de grootste volumegroei in de sector.

De marktvorser roemt ook de cultuurverandering, met het inbrengen van extern talent, en de guidance voor de middellange termijn met een margegroei van circa 40 basispunten, die vertrouwen in de financiële prestaties uitstraalt.

De sterke balans biedt daarbij mogelijkheden voor bolt-on acquisities, aldus Mundy, die verder wijst op de bovengemiddelde financiële prestaties in de afgelopen drie jaar.

De analist heeft berekend dat het aandeel Heineken met korting op AB InBev, maar met een premie ten opzichte van Carlsberg, wordt verhandeld. Hij is daarbij in afwachting van een beter instapmoment.

Mundy tekende verder aan dat de vergelijkingsbasis voor het tweede halfjaar uitdagend is en dat het concern met valutaire tegenwind te maken heeft, onder meer vanwege de devaluatie van de Nigeriaanse naira. Aanvullend merkte hij op dat de fusie van AB InBev en SABMiller Heineken op een nadelige positie wat betreft schaalgrootte kan plaatsen.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Heineken dinsdagochtend 0,1 procent lager op 78,27 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Berenberg verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 76,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Berenberg heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 72,00 naar 76,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Met de overname van het Mexicaanse FEMSA Cerveza heeft Heineken een deel van zijn regionale risico's afgedekt. Heineken profiteert daarbij van een gunstige regionale spreiding, zo betoogde het analistenteam van Berenberg, met geen enkel land dat meer dan 15 procent bijdraagt aan het bedrijfsresultaat (EBIT).

Berenberg verwacht dat de margedruk bij Nigeria Breweries ook volgend jaar aanhoudt. Nigerian Breweries publiceerde vorige week zwakke resultaten over het derde kwartaal. Ondanks de gestegen verkopen, stond de brutomarge, de operationele marge en zelfs de operationele winst flink onder druk. Volgens Berenberg lag "een scherpe stijging" van grondstoffenkosten hieraan ten grondslag, veroorzaakt door de depreciatie van de Nigeriaanse munt.

Het aandeel Heineken sloot donderdag op een rood Damrak 1,2 procent lager op 71,21 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Jefferies verlaagt koersdoel voor Heineken

Koersdoel van 80 naar 71 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft het koersdoel voor Heineken verlaagd van 80,00 naar 71,00 euro bij handhaving van het Houden advies. Dit bleek maandag uit een rapport van de Amerikaanse zakenbank over de Europese drankensector.

De analisten verwerkten bij de verlaging van het koersdoel, die ze ook toepasten op sectorgenoten AB InBev en Carlsberg, de stijgende rendementen op obligaties. Compensatie is er volgens de zakenbank in de vorm van betere groeiverwachtingen.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Heineken maandag 0,8 procent lager op 70,52 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Bryan Granier verlaagt koersdoel Heineken

Koopadvies blijft gehandhaafd.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 88,00 naar 83,00 euro bij handhaving van een koopadvies.

In een rapport over de biermarkt in Vietnam merkten de analisten op dat de privatisering van de twee lokale brouwers Sabeco en Habeco de marktverhoudingen drastisch kunnen wijzigen. Heineken is nu met een volume-aandeel van 23 procent nummer 2, na Sabeco dat 38 procent heeft, terwijl Habeco met 17 procent nummer 3 is.

De marktvorsers achten het waarschijnlijk dat AB InBev Sabeco gaat overnemen en Carlsberg Habeco inlijft. In dat geval zouden AB InBev en Carlsberg in marktaandelen beide Heineken voorbij streven.

De analisten merkten verder op dat Heineken in het Aziatische land op dit moment met de merken Heineken en Tiger een sterke positie heeft in het premium marktsegment. De volumes van het Heineken concern in Vietnam groeiden de afgelopen jaren gemiddeld met 17 procent naar 8,6 miljoen hectoliter in 2015 en Vietnam is goed voor 10 procent van het totale bedrijfsresultaat van het bierconcern uit Amsterdam. Heineken incasseert volgens de analisten 52 procent van het bedrijfsresultaat van de totale Vietnamese biermarkt.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Heineken vrijdag 0,7 procent hoger op 71,41 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: JPMorgan verlaagt advies Heineken naar Neutraal

Koersdoel omlaag naar 70,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove heeft donderdag het advies voor Heineken verlaagd van Overwogen naar Neutraal en stelde het koersdoel neerwaarts bij van 90,00 naar 70,00 euro. Het fonds verdween bovendien van de zogenoemde Europese focuslijst.

De analisten wezen op de grote macro-economische onzekerheden in een aantal van Heinekens belangrijkste markten, zoals Mexico en Nigeria, die samen met aanzienlijke negatieve valuta-effecten op de korte termijn op de marges zullen drukken. Voor Vietnam achten de analisten margedruk waarschijnlijk als gevolg van de privatisering van de grootste brouwer in het Aziatische land.

De marktvorsers veronderstellen dat Heineken, ondanks kostenbesparingen en efficiencyverbeteringen in 2017, op de middellange termijn niet aan de beoogde margeverbetering van 40 basispunten kan voldoen.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Heineken donderdag 2,7 procent lager op 68,79 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Societe Generale verlaagt koersdoel Heineken

Koersdoel van 96,00 naar 83,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Société Générale heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken stevig verlaagd van 96,00 naar 83,00 euro, maar handhaafde de Amsterdamse brouwer wel op kooplijst.

De analisten van de Franse bank menen dat Heineken een verdedigbare stap zet op de Britse biermarkt met de overname van circa 1.900 pubs van Punch Taverns. Naast Heineken zijn er nog drie andere brouwers actief op de Britse markt, allen ongeveer even groot, aldus Société Générale. Hierdoor is de winstgevendheid laag en een groot deel van deze winstgevendheid zit bij de pubs. Door de overname trekt Heineken deze winst naar zich toe, hoewel dit volgens de analisten wel kapitaalintensiever is.

Voor 2017 verlaagden de analisten verder hun margeverwachtingen voor Mexico met 200 basispunten vanwege de depreciatie van de Mexicaanse peso. Dit haalt 50 basispunten van de groepsmarge, aldus Société Générale, maar de deal met Punch Taverns vangt dit op. De analisten mikken voor komend jaar op een margestijging van 60 basispunten en een 6 procent hogere winst per aandeel Heineken. Daarmee ligt de winstgroei wel 2 procentpunt lager dan waarop de marktvorsers eerder rekenden.

Het aandeel Heineken sloot donderdag op een iets lager Damrak 0,4 procent in het rood op 71,00 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Credit Suisse verlaagt advies Heineken

Koersdoel ook omlaag.

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft dinsdag het advies voor Heineken verlaagd van Neutraal naar Underperform en het koersdoel gaat van 81,00 naar 68,00 euro.

De analisten stellen dat de omzet en marges van de bierbrouwer onder druk staan. Ze verlagen hun verwachtingen voor de winst per aandeel met nog eens 2 procent, na reeds een verlaging met 3 procent in december 2016. Volgens de marktvorsers is de outlook voor Mexico, Vietnam en Brazilië verslechterd. Ook negatieve valutabewegingen spelen een rol.

Credit Suisse wijst erop dat de groei bij Heineken in de afgelopen jaren bijna helemaal is gedragen door de markten in Mexico en Vietnam. Maar nu gaan de analisten uit van macro-economische druk in Mexico en toegenomen concurrentie in Vietnam.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Heineken 1,3 procent lager op 69,63 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Barclays verlaagt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 82,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft het koersdoel voor Heineken verlaagd van 90,00 naar 82,00 euro bij een ongewijzigd Overwogen advies.

Heineken maakt 15 februari de resultaten over het vierde kwartaal bekend. Analisten van de Britse bank rekenen op een volumestijging van 2,3 procent, wat zou betekenen dat de trend uit het voorgaande kwartaal zich doorzet.

Barclays voorziet een volumedaling met 1 procent voor Europa, aangezien de activiteiten in het Verenigde Koninkrijk te maken hebben met een lastige vergelijkingsbasis en de prestaties in Polen en Nederland zwak bleven. Spanje en Frankrijk zullen groei laten zien volgens de analisten.

De volumes in Nigeria zijn toegenomen in de voorspelling van Barclays, maar de onderliggende omstandigheden blijven in deze markt uitdagend en dit zal in de tweede helft van 2017 de marges gaan drukken. In Rusland zouden de prestaties in het vierde kwartaal moeten zijn verbeterd en in Mexico is het momentum volgens de analisten robuust gebleven.

Op een rode beurs noteerde het aandeel Heineken 0,3 procent lager op 70,99 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: ING verlaagt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 77,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 80,00 naar 77,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Analist Matthias Maenhaut verlaagde de taxaties voor het operationeel resultaat voor de jaren tot en met 2018, met respectievelijk 0,4 procent voor 2016, 1,9 procent voor 2017 en 2,9 procent voor 2018.

Voor de tweede helft van 2016 en voor 2017 voorziet de analist uitdagende vergelijkingscijfers voor de margeverbetering. Daarmee is er volgens de marktvorser weinig opwaarts potentieel ten opzichte van de consensuscijfers en de huidige waardering van het aandeel.

De marktvorser merkte daarbij wel op dat de bierbrouwer voor de lange termijn goed gepositioneerd is vanwege de diverse en goed gebalanceerde geografische marktaanwezigheid, de portefeuille met premium merken en het potentieel voor verbetering van de operationele winstmarge.

Het aandeel Heineken sloot donderdag op een rood Damrak 0,2 procent hoger op 70,75 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
Geert Schaaij zit in Heineken met een Heineken BNP turbo long 67.2
Namens eindredacteur Geert Schaaij:

AHOLD DELHAIZE
AND International Publishers
BASF Turbo (GS) LONG
Brunel
EURONAV
FUGRO (trading gekocht) 19-10-2016
FUR C JUN 2018 10,00 (gekocht)
FUR C JUN 2018 15,00 (geschreven)
FUR P JUN 2018 15,00 (geschreven)
GLS C 65.00 17MAR17 (schrijven)
GLS C60.00 17MAR17 (koop)
GLS P 60.00 17MAR17 (schrijven)
Grandvision NV
Heineken BNP turbo long 67.2
ING
ING call 10 2020 (geschreven)
ING call december 2020 12 (geschreven)
ING put 10 2020 (geschreven)
ING Put december 2020 12 (geschreven)
KPN
KPN (15-11-2016
KPN Bijgekocht 20-10-2016
KPN Call 3,18 2020 (geschreven) 15-11-2016
KPN PUT 3,18 2020 (geschreven) 15-11-2016
Philips Lighting (short)
PostNL
Potash Corporation of Saskatchewan
QIWI plc -ADR-
RDS
RDS Spread zie optiecalculator.
Sligro
Smith & Wesson Holding Corp
STERN
Tikkurila Oyj
Unilever
VNC NV (Verenigde Nederlandse Compagnie NV)
Wereldhave
Yandex NV
www.beursgenoten.nl

alrob
0
Haha die gaat zweten deze week; maar ja ik zit er zelf ook in en zelfs met calls. Maar expiratie dec 2017 en de 2018. Minder zweten dan Geert dus.
voda
0
Beursblik: Braziliaanse acquisitie Heineken geen verrassing

KBC Securities voorziet minder prijsconcurrentie.

(ABM FN-Dow Jones) De acquisitie door Heineken van Brasil Kirin Holding is geen verrassing, omdat de Nederlandse brouwer vorige maand al had bevestigd over deze transactie in gesprek te zijn met de Japanse eigenaar. Dit meldde analist Wim Hoste van KBC Securities maandag.

De marktvorser merkte daarbij op dat Heineken met de overname zijn marktaandeel in Brazilië ruwweg verdubbelt naar circa 18 procent, maar daarmee nog altijd ver achter blijft bij AB InBev dat zo'n 67 tot 69 procent van de markt beheerst.

De analist tekende verder aan dat door de acquisitie door Heineken het aantal grote spelers op de Braziliaanse biermarkt terug loopt naar drie en daarmee de prijsconcurrentie op deze markt vermindert. Bovendien kan Heineken met de overname schaalgrootte en synergievoordeel realiseren, aldus Hoste.

Niettemin koopt Heineken met deze overname vooral volume in "mainstream" bier, waar het de laatste jaren juist had geïnvesteerd in versterking van zijn "premium merken, zo merkte de analist verder op.

KBC Securities houdt op Heineken Accumuleren als advies bij een koersdoel van 95,00 euro en onderbouwt dat met de waardering voor de groeiverwachtingen voor de lange termijn in opkomende markten, hoewel die op korte termijn enigszins worden getemperd door negatieve valuta-ontwikkelingen, met name in belangrijke markten als Mexico en Nigeria.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Heineken maandagochtend 0,4 procent hoger op 73,94 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Barclays verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 84,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft donderdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 82,00 naar 84,00 euro met een ongewijzigd Overwogen advies.

Na een periode van relatieve underperformance van het aandeel Heineken, verwachten de marktvorsers van Barclays dat het tij nu kan keren. De sterke jaarresultaten en het vertrouwen van de brouwer dat opnieuw een stijging van de operationele winstmarges van 40 basispunten dit jaar mogelijk is, zal ervoor zorgen dat beleggers weer gaan kijken naar de positieve langetermijnontwikkelingen, aldus de Britse bank.

De marktvorsers merkten op dat de risico's van Heineken nu vooral opwaarts gericht zijn, vanwege het sterke momentum in Azië en de "extreme" terughoudendheid over de winstgevendheid in Afrika.

Barclays verhoogde de verwachtingen voor de winst per aandeel voor 2017 na het sterke jaareinde van 2016. Als gevolg hiervan werd het koersdoel ook opwaarts bijgesteld. De winst kan volgens de marktvorsers stijgen van 3,68 naar 3,95 euro per aandeel. In 2018 menen de analisten zelfs dat de winst zal stijgen naar 4,31 euro per aandeel.

Op een rood Damrak koerste het aandeel Heineken donderdagochtend vlak op 75,70 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 73,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 67,00 naar 73,00 euro met een ongewijzigd Underperform advies.

Analist Sanjeet Aujla van Credit Suisse werd na publicatie van de jaarcijfers van de Amsterdamse brouwer positiever over de winstverwachtingen voor de middellange termijn. Op korte termijn verandert er weinig in de ramingen van Credit Suisse. Aujla stelde dat de onderliggende margeoutlook beter dan verwacht was, maar dat de acquisitie van de Braziliaanse bierbrouwer Kirin voor verwatering kan zorgen.

Verder blijft er volgens de marktvorser wat onzekerheid bestaan over de omzetontwikkeling van Heineken. De analist merkte op dat Heineken nog te veel afhankelijk is van de resultaten uit Mexico en Venezuela. Aujla verwacht in deze markten enkele uitdagingen in het licht van toegenomen concurrentie en tegenwind op macro-economisch vlak.

Op een rood Damrak koerste het aandeel Heineken vrijdagmiddag 0,3 procent lager op 77,58 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
Hoppschwiiz
0
Koersdoelen varierend van €64,00 tot €95,00? Komaan jongens en meisjes analisten: en jullie nemen jezelf nog steeds serieus? Men kan net zo goed een waarzegster vragen welke koersdoelen zij in haar glazen bol ziet. Get a life and find yourself a decent job...
voda
0
Beursblik: S&P Equity Research verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 82,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft woensdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 76,00 naar 82,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Volgens analist Caren Ngo Siew Teng van S&P Equity Research ligt het nieuwe koersdoel nu in lijn met de waardering van sectorgenoten. De analist noemde Heineken nog steeds een van de grootste spelers op de mondiale biermarkt.

S&P Equity Research paste de ramingen voor de brouwer verder niet aan, nadat de resultaten in het eerste kwartaal van 2017 conform verwachting waren. De brouwer realiseerde een autonome groei van de geconsolideerde biervolumes van 0,6 procent. De totale groei bedroeg 1,0 procent.

Verder bleek de marktvorser te spreken over de autonome volumegroei van 2,5 procent en de nettowinst die 12 procent hoger lag dan in het eerste kwartaal van 2016. Bovendien werd de outlook voor 2017 gehandhaafd. Evenwel zijn deze "positieve punten" al ingeprijsd in de huidige koers, waarop S&P Equity Research besloot het Houden advies te handhaven.

Op een groen Damrak koerste het aandeel Heineken woensdagochtend 1,2 procent hoger op 81,50.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: prestaties Heineken acceptabel

KBC Securities ging uit van volumedaling.

(ABM FN-Dow Jones) Heineken heeft in het afgelopen kwartaal acceptabel gepresteerd, zeker in het licht van een moeilijke vergelijkingsbasis. Dit stelde analist Wim Hoste van KBC Securities woensdag.

Heineken rapporteerde een autonome geconsolideerde volumegroei van 0,6 procent naar 44,0 miljoen hectoliter, terwijl KBC Securities juist uitging van een volumedaling van 0,8 procent naar 43,1 miljoen hectoliter. De bedrijfsconsensus mikte op een autonome volumedaling van 0,5 procent.

De marktvorser merkte op dat de eerste drie maanden van 2016 veruit het beste kwartaal van 2016 vormden, wat de vergelijkingsbasis zeer uitdagend maakte. In dat opzicht presteerde Heineken "best acceptabel", volgens Hoste.

KBC Securities handhaafde het Accumuleren advies op Heineken met een koersdoel van 95,00 euro. Volgens Hoste is de brouwer nog steeds aantrekkelijk gewaardeerd ten opzichte van sectorgenoten en zijn de lange termijn groeiperspectieven van het bedrijf in opkomende markten veelbelovend.

Het aandeel Heineken sloot dinsdag 1,7 procent hoger op 83,16 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 90,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft donderdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 85,00 naar 90,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

De verhoging volgt op resultaten over het eerste kwartaal, volgens de Zwitserse zakenbank waarschijnlijk het zwakste kwartaal van het jaar gelet op de moeilijke vergelijkingsbasis. De marktvorsers verwachten dat verbetering in het tweede kwartaal zal optreden.

UBS voorziet voor de eerste zes maanden een autonome omzetgroei van 4,6 procent, gesteund door onder meer een volumestijging van 2,2 procent in het tweede kwartaal.

Op een vlak Damrak noteerde het aandeel Heineken 0,9 procent hoger op 82,22 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: JPMorgan verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 74,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) JPMorgan Cazenove heeft donderdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 73,00 naar 74,00 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

Analisten van de Amerikaanse zakenbank werden positiever over de winstontwikkeling van Heineken, vanwege minder dan voorziene valutaire tegenwind.

Heineken verwacht zelf een negatieve impact door wisselkoersen van 30 miljoen euro op de geconsolideerde operationele winst, terwijl de brouwer eerder nog uitging van 75 miljoen euro, stelden de analisten van JPMorgan Cazenove. Wisselkoersen zullen op de nettowinst helemaal geen impact meer hebben. Eerder ging Heineken nog uit van een negatieve impact van 30 miljoen euro.

De marktvorsers bleken verder te spreken over de autonome volumegroei in het afgelopen kwartaal, terwijl ook de volumes in Afrika en het Midden-Oosten zich beter dan verwacht ontwikkelden.

Op een groen Damrak sloot het aandeel Heineken woensdag 1,2 procent hoger op 81,45 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 jun 2020 17:35
Koers 86,600
Verschil +0,600 (+0,70%)
Hoog 87,120
Laag 86,200
Volume 656.697
Volume gemiddeld 1.063.503
Volume gisteren 664.995

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group