Heineken koersdoelen

423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
voda
0
Beursblik: Societe Generale verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 94,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Societe Generale heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 87,20 naar 94,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Heineken blijft favoriet van de Franse bank onder de brouwers, vanwege zijn aanwezigheid in veel verschillende landen, hetgeen voor een stabiele omzet- en margegroei zorgt. Daarbij realiseren de twee grootste markten voor Heineken, te weten Mexico en Vietnam, bovengemiddelde marges en omzetten, aldus de marktvorsers.

De analisten werden verder positiever over de ontwikkeling van de winst per aandeel voor het lopende jaar en 2018, gesteund door gunstige wisselkoerseffecten.

Woensdag bleek dat de biervolumes van Heineken in het eerste kwartaal van 2017 onverwachts zijn gestegen. Societe Generale noemde dit "indrukwekkend" vanwege de moeilijke vergelijkingsbasis.

Op een groen Damrak sloot het aandeel Heineken woensdag 1,2 procent hoger op 81,45 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier verhoogt koersdoel Heineken

Advies blijft Kopen.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft dinsdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 83,00 euro naar 87,00 euro, met handhaving van het Kopen advies, na de sterke eerstekwartaalcijfers en recent aangekondigde overnames.

Na een update van het model kwamen de ramingen voor de operationele winst van Heineken in 2017 en 2018 respectievelijk 3 procent en 5 procent hoger uit, stelde analist Nikolaas Faes in een rapport.

Na een beperkte autonome groei van 0,6 procent in het eerste kwartaal verwachten de analisten dat de volumegroei de komende kwartalen aantrekt, met name ook afgezet tegen het zwakke tweede kwartaal van 2016. Het premium-merk Heineken bleef in het eerste kwartaal groeien met 2,5 procent, wat goed is voor de marge en de productmix.

De overname van Punch Taverns maakt Heineken de derde uitbater van bierpubs in Engeland en verhoogt de waarde van het concern met zo'n 2 procent, stelde Bryan Garnier. Mededingingskwesties kunnen volgens analist Faes nog roet in het eten gooien.

De overname van Kirin Brazil verdubbelt de aanwezigheid van Heineken in Brazilië, tot een marktaandeel van 19 procent. De overname zal volgend jaar nog verlies draaien, maar Faes rekenen op een winstbijdrage van 80 miljoen euro in 2019.

Heineken noteerde dinsdag op een groen Damrak 0,1 procent hoger op 82,42 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 86,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 78,00 naar 86,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

De analisten van Jefferies denken dat de omzetverbetering van Heineken ook in het tweede kwartaal aanhield. Daarbij profiteert de brouwer volgens de zakenbank van een makkelijkere vergelijkingsbasis.

Dit jaar zal Heineken volgens de marktvorsers 4,30 euro per aandeel verdienen, waar zij eerder mikten op 4,28 euro. Voor 2018 werd de winsttaxatie opwaarts bijgesteld van 4,57 naar 4,72 euro.

Jefferies noemde de merkenportefeuille en geografische spreiding van Heineken erg aantrekkelijk. De koers van het aandeel heeft het recent echter erg goed gedaan, en de analisten adviseerden om een beter instapmoment af te wachten.

Het aandeel Heineken handelde vrijdag, kort na opening, 0,4 procent hoger op 85,06 euro. De AEX noteerde licht hoger.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier verhoogt koersdoel voor Heineken

Koersdoel naar 101,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Bryan Garnier heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 87,00 naar 101,00 euro bij handhaving van een koopadvies, in reactie op kwartaalresultaten.

Analist Nikolaas Faes merkte daarbij op dat de autonome EBIT-groei van 11,8 procent aanzienlijk hoger was dan wat de markt had verwacht.

Hij tekende daarbij aan dat dit vooral te danken was aan de sterke cijfers uit de Amerika's en West-Europa, die werden ondersteund door gunstige wisselkoersen, focus op premium producten en kostenbesparingen.

De marktvorsers wees verder op de gemengde resultaten in Azië met sterke groei in Vietnam en Cambodja, maar volumedaling in Indonesië en Maleisië en teleurstellende prestaties in China.

De autonome omzetgroei was het sterkst in Afrika en dat was vooral te danken aan de hoge inflatie en de dubbelcijferige volumegroei in Ethiopië en Zuid-Afrika, aldus Faes. Het operationeel resultaat daalde hier echter, mede vanwege zwakke lokale valuta.

De analist verwacht op basis van de sterke halfjaarcijfers zijn taxaties te gaan verhogen.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Heineken maandagochtend bijna een vol procent lager op 87,50 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
'Solide resultaten Heineken'

Gepubliceerd op 31 jul 2017 om 09:31 | Views: 795

Heineken 16:14
88,95 +0,60 (+0,68%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De resultaten die bierbrouwer Heineken maandag publiceerde zijn volgens analisten van KBC Securities solide. Daarbij sprongen met name de prestaties in Azië en Noord- en Zuid-Amerika in het oog. Analisten van Morgan Stanley menen dat aandeelhouders mogelijk wat winsten kunnen nemen.

De bierverkopen van Heineken vielen hoger uit dan KBC-kenners voorzagen. Dat zorgde er ook voor dat de omzet en de winst hoger uitvielen dan waar rekening mee werd gehouden. Volgens KBC is Heineken goed gepositioneerd voor verdere groei in met name opkomende markten.

De overname van Kirin in Brazilië zal volgens KBC druk zetten op de marges van Heineken. Dit komt volgens de kenners niet onverwacht aangezien Kirin voorafgaand aan de overname verlieslijdend was. De overnameprijs zal volgens de kenners van KBC in circa vijf jaar worden terugverdiend.

Brutowinst

Analisten van Morgan Stanley menen dat de brutowinst van Heineken behoorlijk hoger is uitgevallen dan verwacht, maar de winst per aandeel kwam wel overeen met de ramingen. De Amerikaanse bank wijst verder op de goede prestaties van het aandeel in de afgelopen periode en de uitdagingen die het concern voorziet voor de tweede jaarhelft wat betreft wisselkoerseffecten. Daarmee bestaat volgens de analisten de kans dat aandeelhouders winsten zullen nemen.

Ook ING benadrukte de veel beter dan verwachte groei op eigen kracht door de brouwer, waarbij de verwachtingen voor het hele jaar mogelijk naar boven toe worden bijgesteld. Verder wezen de kenners van ING op de wisselkoerseffecten, maar ook de goede prestaties van het aandeel Heineken voorafgaand aan de halfjaarcijfers.

Advies KBC

KBC handhaafde zijn advies accumulate voor het aandeel Heineken met een koersdoel van 95 euro. Morgan Stanley hield vast aan zijn advies (equalwt/in-line) waarbij het een koersdoel van 78 euro hanteert. ING hanteert het advies hold met een koersdoel van 77 euro.

Het aandeel Heineken was omstreeks 09.35 uur op het Damrak op maandag de sterkste daler in de AEX met een min van 1 procent op 87,51 euro.
voda
0
Beursblik: S&P Equity Research verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 92,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) S&P Equity Research heeft het koersdoel voor Heineken dinsdag verhoogd van 82,00 naar 92,00 euro bij handhaving van een Houden advies.

Analist C. Ngo Sies Teng merkte daarbij op dat de premie op het aandeel ten opzichte van sectorgenoten gerechtvaardigd is, omdat de schuldpositie van Heineken met een schuld/EBITDA ratio van 2,5 veel lager is dan het sectorgemiddelde van 5,6. Hij ziet vanwege die premie echter weinig opwaarts potentieel in het aandeel.

De marktvorser past zijn taxaties niet aan, omdat de halfjaarresultaten voldeden aan de verwachtingen.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Heineken dinsdagmiddag 1,2 procent lager op 87,09 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: KBC Securities verlaagt advies voor Heineken Holding

Koopaanbeveling ingeruild voor Houden advies.

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft het advies op Heineken Holding dinsdag verlaagd van Kopen naar Houden bij handhaving van een koersdoel van 85,00 euro.

Analist Cédric Duinslaeger merkte daarbij dat sinds zijn vorige adviesmelding het aandeel van de Holding met 16 procent is gestegen, waar Heineken NV in dezelfde periode met 8 procent is gestegen.

Het koersdoel van 85,00 euro, met een korting van 10 procent op de door KBC Securities berekende reële koersdoelwaarde, is volgens de marktvorser gerechtvaardigd voor een 'cascade' holding zonder operationele kosten en zonder kaspositie.

Het aandeel Heineken Holding noteerde dinsdagochtend 1,0 procent lager op 82,21 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Barclays verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 88,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft na solide halfjaarcijfers het koersdoel voor Heineken verhoogd van 86,00 naar 88,00 euro met een ongewijzigd Overwogen advies.

De analisten van de Britse bank waren vooral te spreken over de prestaties van de brouwer in de belangrijke Aziatische en Mexicaanse markt, goed voor respectievelijk 27 en 37 procent van de groepsomzet.

Dit biedt perspectief voor de middellange termijn, denkt Barclays, ook omdat Heineken in deze markten een bovengemiddelde marge behaalt. Daarmee is de margedoelstelling voor dit jaar vermoedelijk ook wel veilig gesteld, denken de analisten, die berekenden dat de bijdrage van deze markten aan de EBIT-marge van Heineken over 2017 circa 30 basispunten zal zijn.

Voor dit jaar liet Barclays de winstramingen onveranderd, maar in 2018 en 2019 zal Heineken volgens de analisten circa 1 procent meer verdienen dan aanvankelijk voorzien.

Op een iets lagere beurs daalde het aandeel Heineken woensdag 0,1 procent naar 87,18 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Heineken licht

Koersdoel naar 96,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft donderdag het koersdoel voor Heineken licht verhoogd van 95,00 naar 96,00 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

De analisten van UBS werden door Heineken gerustgesteld over de lange termijn groeiperspectieven van de brouwer. Daarbij was Heineken in de eerste helft van 2017 het beste jongetje in de klas, met een autonome omzetgroei van 5,7 procent en een 11,8 procent hogere EBIT. De positieve punten in de afgelopen zes maanden waren volgens UBS Mexico, Europa en Vietnam. De tegenvaller zat in Indonesië.

Op een rood Damrak koerste het aandeel Heineken donderdag 0,3 procent lager op 86,77 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: ING verhoogt koersdoel Heineken

Koersdoel naar 86,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 77,00 naar 86,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

Analist Matthias Maenhaut paste op basis van de opgewaardeerde margegroei voor de middellange termijn van 30 naar 40 basispunten zijn koersdoel aan. De marktvorser houdt daarbij rekening met de halfjaarresultaten, recente acquisities en wisselkoerseffecten.

Maenhaut bleef positief over de regionale spreiding, de premium portefeuille en mogelijkheden voor kostenbesparingen bij Heineken. De marktvorser noemde de halfjaarresultaten "solide".

De analist raadt echter aan om, gezien de gestage opmars van de koers van het aandeel dit jaar, te wachten op een aantrekkelijker moment om in het fonds te investeren. Maenhaut merkte daarbij op dat het aandeel dit jaar tot nu toe 24 procent in waarde is toegenomen, beduidend meer dan de waardestijging van andere Europese bierbrouwers.

Op een rode Amsterdamde beurs noteerde het aandeel Heineken vrijdag vlak op 87,41 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Jefferies zet Heineken op kooplijst
Koersdoel omhoog naar 100,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft donderdag het advies voor Heineken verhoogd van Houden naar Kopen en stelde tegelijk het koersdoel opwaarts bij van 88,00 naar 100,00 euro.

De analisten voorzien groei van volumes, omzet en operationeel resultaat dankzij een goede geografische aanwezigheid, de focus op optimalisering van de productmix en aanhoudende verbetering van productiviteit.

Ze merkten daarbij op dat Heineken hiermee aan de top van de sector staat en als één van de meest aantrekkelijke brouwers presteert met een autonome omzetgroei van 4,9 procent. Daarbij wordt het aandeel echter met 7 procent korting ten opzichte van sectorgenoten verhandeld.

De marktvorsers tekenden aan dat Heineken zich in toenemende mate op groeimarkten richt. Daarnaast hanteert de Nederlandse bierbrouwer een goed portefeuillemodel en besteedt het veel aandacht aan innovaties voor zijn productmix.

De premium merken zijn goed voor 39 procent van de volumes, maar voor meer dan 60 procent van de omzet en deze groeien harder dan het groepsgemiddelde, aldus de analisten Edward Mundy en Cole Hathorn in hun rapport.

De analisten voorzien een verdere margegroei met 150 basispunten in de jaren tot en met 2020 dankzij de focus van de CFO op aanhoudende productiviteitsverbetering, verbetering van product- en geografische mix en rugwind dankzij de integratie van de activiteiten in Brazilië.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel Heineken donderdagochtend 0,3 procent hoger op 88,26 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Bryan Garnier verlaagt koersdoel Heineken
Koersdoel naar 99,00 euro.

(ABM FN-Dow Jones)Bryan Garnier heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 101,00 naar 99,00 euro met een ongewijzigd koopadvies.

Analisten van Bryan Garnier houden rekening met een tragere ontwikkeling van het aangepaste bedrijfsresultaat (EBIT) als gevolg van de sterke euro.

De marktvorsers voorzien een gerapporteerde aangepaste EBIT-groei van vijf procent voor dit jaar, waar eerder nog rekening werd gehouden met een groei van 9,7 procent. Naar verwachting van de analisten zal de euro een negatieve impact hebben van 175 miljoen euro op de aangepaste EBIT dit jaar en de jaren daaropvolgend.

Het aandeel Heineken koerste vrijdagochtend 0,4 procent lager op 83,98 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Heineken

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 78,00 naar 83,00 euro, maar handhaafde het advies op Underperform, in reactie op de halfjaarcijfers van de Nederlandse bierbrouwer.

Heineken blijft een sterke omzet leveren, maar de kans dat de Nederlandse bierbrouwer de margeprestaties en dus de superieure winstgroei van de voorgaande jaren weet vast te houden, wordt op de korte termijn beperkt door een negatieve geografische mix, hogere inkoopkosten en dito investeringen, concluderen de analisten van de Zwitserse bank.

De Nederlandse bierbrouwer voorziet in het hele boekjaar een daling van de winstmarge met 20 basispunten, terwijl het concern eerder een stijging van 25 basispunten zei te voorzien.

Credit Suisse stelde dan ook de de winstverwachting neerwaarts bij met ongeveer 1 procent. Wel merkte de bank op dat Heineken tegen een kleine korting is gewaardeerd.

Het aandeel Heineken noteerde woensdag op een groen Damrak 0,9 procent hoger op 87,34 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: KBC Securities positief over stap Heineken in China

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities is positief over de samenwerking van Heineken met het Chinese bedrijf China Resources. Heineken wil hiermee actiever worden op de Chinese biermarkt.

Volgens analist Wim Hoste van KBC Securities heeft de Chinese biermarkt een zeer interessant groeipotentieel, vanwege de snelgroeiende Chinese middenklasse. De behoefte aan speciaal bier en de grotere vraag naar internationale merken zullen bijdragen aan de winstgroei van Heineken, zo meent Hoste.

"Een bundeling van de krachten met een lokale speler zal Heineken helpen om een groter marktaandeel te krijgen", zo stelt de analist.

Hoste houdt vast aan zijn Accumuleren advies voor Heineken met een koersdoel van 95,00 euro.

Het aandeel Heineken noteerde vrijdagmorgen 1,30 procent hoger op 88,00 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Heineken

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft het koersdoel van Heineken verlaagd van 83,00 naar 80,50 euro en handhaafde het advies op Underperform. Dit bleek dinsdag uit een sectorrapport van de Zwitserse bank.

De analisten verlaagden het koersdoel van Heineken op basis van bewegingen op de valutamarkt.

De zakenbank stelde in het rapport dat het een groeiversnelling verwacht, als gevolgd van het warme weer in Europa in het derde kwartaal en een aanhoudende "solide" groei in de opkomende markten, met name in Azië.

Dit zorgt volgens de analisten voor tegenwicht voor de toegenomen volatiliteit in Latijns-Amerika.

Credit Suisse meent dat vooral Carlsberg en Heineken van de positieve weertrend in Europa profiteerden.

Het aandeel Heineken verloor dinsdag 1,5 procent op 80,02 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Deutsche Bank verlaagt koersdoel Heineken

Gepubliceerd op 2 okt 2018 om 09:27 | Views: 1.870

DEUTSCHE BANK AG NA O.N. 01 okt
9,69 -0,11 (-1,10%)

Heineken 16:45
80,68 -0,56 (-0,69%)

Heineken Hld. 16:43
78,45 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Heineken heeft in Europa in het derde kwartaal naar verwachting meer drank aan de man gebracht, maar dat zal het aandeel niet wezenlijk in beweging brengen. Dat schrijft Deutsche Bank in een analistenrapport. De bank verlaagt het koersdoel voor de bierbrouwer van 95 euro naar 90 euro en handhaaft het hold-advies.

Het aanhoudende zomerse weer in Europa zorgt voor meer omzet uit die regio, maar volgens de kenners is op markten in andere werelddelen geen wezenlijk trendbreuk te zien. Beleggers zullen bij de derdekwartaalcijfers, die 24 oktober worden gepresenteerd, vooral letten op winstmarges en de autonome groei van het bedrijfsresultaat (ebit).

Ook Jefferies (hold) verwacht een omzetstijging voor Heineken, maar wijst er eveneens op dat beleggers voornamelijk hogere winstmarges verlangen. Het aandeel Heineken stond dinsdagochtend omstreeks 09.20 uur 0,8 procent lager op 80,56 euro.
voda
0
Beursblik: Heineken op verkooplijst Goldman Sachs

(ABM FN-Dow Jones)Goldman Sachs heeft het advies voor het aandeel Heineken verlaagd van Kopen naar Verkopen, waarbij het koersdoel werd verlaagd van 95,00 naar 73,00 euro.

In de opkomende markten komen de winsten van bierbrouwers volgens Goldman Sachs onder druk te staan. De grootste risico's liggen in Nigeria, Brazilië en Vietnam. Gezamenlijk zijn deze drie landen goed voor ongeveer 20 procent van de EBIT van Heineken in 2018.

De Amsterdamse bierbrouwer richt zich volgens Goldman Sachs steeds meer op volumegroei, en in combinatie met de toenemende concurrentie in de opkomende markten, voorzien de analisten voor de periode 2019 tot en met 2021 vlakke marges voor Heineken, met als gevolg dat de ramingen van Goldman voor de EBIT 3 tot 6 procent onder consensus uitkomen.

Bijkomende risico's noemt Goldman het naderende einde van de exclusieve deal met Oxxo in Mexico, een dispuut met Femsa in Brazilië en de 'overhang' die het belang van 15 procent van Femsa vormt.

Al met al reden voor de analisten van Goldman om de winstramingen voor Heineken voor 2018 te verlagen met 4 procent en voor 2019 en 2020 met respectievelijk 11 en 15 procent.

Het aandeel Heineken verloor maandag 2,2 procent op een koers van 76,02 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: ING verlaagt koersdoel Heineken

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft donderdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 86,00 naar 75,47 euro met een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek uit een sectorrapport van de bank.

Analist Reg Watson merkte op dat Heineken in de eerste helft van 2018 op vrijwel alle fronten teleurstelde, met uitzondering van de volumes. Dat zorgde ervoor dat de brouwer de margedoelstelling voor heel 2018 moest verlagen.

Het aandeel Heineken noteert tegen een premie, te danken aan de bovengemiddelde volumegroei van de brouwer en de goede zomer in 2018 en de consolidatie van Kirin Brazilië. Dit wordt niet herhaald, waarschuwde Watson.

Wel heeft de deal met het Chinese CR Snow de potentie om de winstgroei aan te jagen, maar daar staat margedruk tegenover als gevolg van stijgende inkoopkosten in 2019.

Het aandeel Heineken noteerde donderdag op een rood Damrak fractioneel hoger op 76,10 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Geschorst en weet niet waarom
0
quote:

voda schreef op 10 januari 2019 16:15:


Beursblik: ING verlaagt koersdoel Heineken

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft donderdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 86,00 naar 75,47 euro met een ongewijzigd Houden advies. Dit bleek uit een sectorrapport van de bank.

Analist Reg Watson merkte op dat Heineken in de eerste helft van 2018 op vrijwel alle fronten teleurstelde, met uitzondering van de volumes. Dat zorgde ervoor dat de brouwer de margedoelstelling voor heel 2018 moest verlagen.

Het aandeel Heineken noteert tegen een premie, te danken aan de bovengemiddelde volumegroei van de brouwer en de goede zomer in 2018 en de consolidatie van Kirin Brazilië. Dit wordt niet herhaald, waarschuwde Watson.

Wel heeft de deal met het Chinese CR Snow de potentie om de winstgroei aan te jagen, maar daar staat margedruk tegenover als gevolg van stijgende inkoopkosten in 2019.

Het aandeel Heineken noteerde donderdag op een rood Damrak fractioneel hoger op 76,10 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.

Dank je, Voda. Wat een forse afwaardering van Heineken door ING. Een afwaardering van bijna 10 euro. Ondanks een mooie zomer en een WK krijgt Heineken een flinke verlaging aan de broek. Op 90 euro riepen ze nog 100 euro!
423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 jun 2020 17:35
Koers 86,600
Verschil +0,600 (+0,70%)
Hoog 87,120
Laag 86,200
Volume 656.697
Volume gemiddeld 1.063.503
Volume gisteren 664.995

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group