Heineken koersdoelen

423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
voda
0
Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Heineken

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft maandag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 80,50 naar 74,00 euro en handhaafde het advies op Underperform.

In een sectorrapport schreef Credit Suisse dat Heineken, net als Carlsberg, een lastigere vergelijkingsbasis en meer concurrentie tegemoet kan zien.

Rivaal AB InBev heeft net als de hele sector last van hogere inkoopkosten, maar volgens de analisten kan AB InBev in Brazilië wat meewind verwachten. AB Inbev geldt dan ook als een favoriet van Credit Suisse.

Het aandeel Heineken daalde maandag 2,8 procent naar 75,30 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Heineken op verkooplijst Morgan Stanley

(ABM FN-Dow Jones) Morgan Stanley heeft maandag het advies voor Heineken verlaagd van Gelijkgewogen naar Onderwogen en stelde het koersdoel neerwaarts bij van 82,00 naar 73,00 euro, nadat het aandeel het de afgelopen jaren goed deed dankzij een oplopende marge en een sterke omzetgroei.

De analisten van de Amerikaanse zakenbank maken zich zorgen om de margeontwikkeling van de Amsterdamse brouwer. "We verwachten dat de marges zullen teleurstellen en geloven dat de consensusverwachtingen te hoog zijn", staat in het rapport. De analisten menen dat de oplopende inkoopprijzen, beperkte ruimte om de verkoopprijzen te verhogen en een negatieve landenmix onvoldoende in de consensus terug te zien zijn. Heineken groeit nog altijd goed in landen als Brazilië en Zuid-Afrika, maar de marges zijn daar gemiddeld lager.

Bijkomende risico's noemt Morgan Stanley het naderende einde van de exclusieve deal met Oxxo in Mexico in juni 2020. Partner Femsa zal of betere voorwaarden eisen of in zee gaan met concurrent AB InBev. Dit zal de winst van Heineken met 2 tot 6 procent drukken, denkt de zakenbank.

De ramingen van Morgan Stanley liggen ongeveer 4 procent onder de consensustaxaties voor 2019.

Het aandeel Heineken sloot vrijdag op de beurs in Amsterdam op 77,50 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Jefferies zet Heineken op kooplijst en verlaagt advies AB InBev

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft woensdag het advies voor Heineken verhoogd van Houden naar Kopen, terwijl het advies voor AB InBev juist omlaag ging van Houden naar Underperform. De zakenbank verlaagde tevens de koersdoelen van beide aandelen.

Analist Edward Mundy deed dat in een rapport over de Europese biermarkt. Volgens de analist heeft Heineken "een superieure omzetgroei". Hij denkt dat een volumegroei van 4 procent voor de bierbrouwer haalbaar is, wat meer is dan de consensus van 2,9 procent. De marge-ontwikkeling van de brouwer zal wat minder voortvarend zijn, vermoedt de analist. Mundy meent ook dat het aandeel niet duur is en heeft daarom zijn aanbeveling verhoogd.

Jefferies verlaagde het advies voor AB InBev naar Underperform, vanwege het vooruitzicht van een lagere groei. "Na een decennium van exceptionele groei kan er enige teleurstelling ontstaan over het herstelpotentieel van het bedrijf. Dit kan leiden tot lagere winstvooruitzichten voor AB InBev", aldus analist Mundy. De marges zullen door toenemende concurrentie onder druk komen, aldus Jefferies.

Het koersdoel van Heineken werd verlaagd van 95,00 euro naar 90,00 euro, terwijl het koersdoel van AB InBev omlaag ging van 72,00 euro naar 54,00 euro.

Het aandeel Heineken stond woensdag vrijwel onveranderd op 74,46 euro. AB InBev noteerde 0,7 procent lager op 63,24 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Heineken van kooplijst Citi

(ABM FN-Dow Jones) Citi Research heeft vrijdag het advies voor Heineken verlaagd van Kopen naar Houden en het koersdoel ging van 100,00 naar 84,00 euro.

Volgens de analisten van Citi zullen margedruk en de aflopende deal met Oxxo een impact hebben op de koersvorming van het aandeel Heineken.

"Hoewel we verwachten dat de marges in de tweede helft van 2018 een scherpe stijging hebben laten zien ten opzichte van de zwakke trend in de eerste jaarhelft, hebben een tragere volumegroei en stijgende inkoopkosten ons genoodzaakt om onze ramingen voor 2019 met ongeveer 2 procent te verlagen", aldus Citi.

Ook het mogelijke verlies van het exclusieve contract met Oxxo drukt het sentiment, menen de analisten van Citi. Dat zorgt voor nog eens een verlaging van de ramingen met 5 procent, aldus de marktvorsers.

"Op de middellange termijn blijft Heineken aantrekkelijk, maar 2019 belooft een zwaarder jaar te worden."

In de komende jaren zal Heineken volgens de analisten een samengestelde volumegroei van 1,7 procent realiseren, wat de sterkste groei is in de mondiale biermarkt. Citi betwijfelt echter of de brouwer dit groeitempo ook in 2019 zal halen.

Het aandeel Heineken daalde vrijdag 0,4 procent naar 75,20 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Heineken op kooplijst Societe Generale

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
79,08 0,70 0,89 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Société Générale heeft een initieel koopadvies op Heineken gezet met een koersdoel van 95,00 euro.

De analisten van de Franse bank wezen erop dat het aandeel Heineken feitelijk alle premie is kwijtgeraakt na de 'reset' van de marges in de eerste helft van 2018.

"De koersval is te ver doorgeschoten", stelde Société Générale, dat op een herstel rekent omdat Heineken de verwachtingen met de autonome omzetgroei, margestijging na 2019 en de ontwikkeling van de balans zal overtreffen.

Na een "buitengewone" volumegroei van 4,3 procent in 2018, voorziet Société Générale een stijging van 3,4 procent in 2019 en 2020. Daarmee zou Heineken alle andere brouwers ruimschoots aftroeven. De Amsterdamse brouwer heeft volgens de bank de beste regionale blootstelling.

De marge zal na een daling in 2018 dit jaar weer iets herstellen. Dit herstel wordt echter tegengewerkt door hoge inkoopkosten. Maar na dit jaar zal Heineken volgens de analisten weer in staat zijn om de marge met 40 basispunten per jaar te verhogen.

Het aandeel Heineken won vrijdag 0,4 procent op 78,66 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: RBC haalt Heineken van kooplijst

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
89,56 -0,32 -0,36 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) RBC heeft maandag het advies voor het aandeel Heineken verlaagd van Outperform naar Sector Perform en het koersdoel van 94,00 naar 86,00 euro.

Meer concurrentie in vooral Mexico, Azië en Nigeria vormen een risico voor de winstontwikkeling van Heineken, aldus analisten van RBC. Daarentegen is het niet uitgesloten dat Heineken, net als in 2018, een bovengemiddelde autonome groei zal realiseren zonder de noodzaak om te investeren.

Het aandeel Heineken daalde maandag 0,2 procent op 89,74 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Zorgen over marketingbudget bij Heineken'

Gepubliceerd op 4 mrt 2019 om 08:03 | Views: 3.052

Heineken 16:11
89,48 -0,40 (-0,45%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Makers van consumentenproducten moeten blijven investeren in marketing om ervoor te zorgen dat ze een sterke groei op eigen kracht doormaken, en dat geldt ook voor Heineken. Dat zegt een analist van RBC Capital Markets die zijn advies voor Heineken heeft verlaagd.

De marktvorser is ,,nerveus'' over het vermogen van Heineken om omzetgroei te ondersteunen, omdat hij een daling signaleert in de uitgaven aan marketing. Het advies voor de brouwer gaat daarom van outperform naar sector perform, en het koersdoel van 94 naar 86 euro.

Tegelijkertijd heeft RBC zijn advies voor Carlsberg opgekrikt, naar outperform. Bij die branchegenoot van Heineken is juist sprake van een toename van de investeringen in marketing.

Het aandeel Heineken sloot vrijdag op 89,88 euro.
voda
0
Beursblik: Barclays start volgen Heineken met Overwogen advies

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
94,36 1,02 1,09 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Barclays is gestart met het volgen van Heineken met een Overwogen advies en een koersdoel van 111 euro. Dit bleek dinsdag uit een sectorrapport van de Britse bank.

De analisten rekenen erop dat de brouwer de komende drie jaar een groei van tussen de 4 en 5 procent laat zien en een stijging van de marge met zo'n 30 basispunten. Volgens Barclays heeft Heineken een sterke portefeuille met premium merken.

Het aandeel Heineken steeg dinsdag 1,1 procent op 94,34 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Credit Suisse positiever over Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
93,28 -0,44 -0,47 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft woensdag het advies voor Heineken verhoogd van Underperform naar Neutraal en paste het koersdoel opwaarts aan van 74,00 naar 96,00 euro.

De analisten van Credit Suisse werden positiever over de kansen van Heineken om meer omzetgroei te realiseren. Reden was dat de bank de belangrijkste opkomende markten van de brouwer heeft bestudeerd. Brazilië, Mexico en Vietnam zullen volgens deze analyse een groeivertraging laten zien in de komende periode, maar recente investeringen van Heineken in andere opkomende markten in Afrika en Azië beginnen zich nu uit te betalen.

In plaats van een autonome omzetgroei van 4 procent mikt Credit Suisse nu op 5 procent. Daarmee doet Heineken het beter dan Europese sectorgenoten. De analisten verhoogden hun winstraming voor 2019 en 2020 met 2 tot 5 procent. Daar zit ook een effect van lagere belastingen en meezittende wisselkoersen in.

Toch kiest Credit Suisse niet voor een koopaanbeveling. De marge van Heineken wordt voor 65 tot 70 procent bepaald door de volumegroei in markten met een lagere marge. "Daarom verwachten we dat de margegroei op korte termijn beperkt zal zijn […] en onder die van sectorgenoten uitkomt". Op termijn ziet de bank deze marges overigens richting de groepsmarge kruipen.

Het aandeel Heineken noteerde woensdag op een groene beurs 0,9 procent lager op 92,90 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: KBC Securities trekt koersdoel Heineken op

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
95,54 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft woensdag het koersdoel voor Heineken opgetrokken van 95,00 naar 100,00 euro met een onveranderd Accumuleren advies.

De autonome groei van Heineken in het eerste kwartaal was met 4,3 procent flink hoger dan de 2,6 procent waarop analist Wim Hoste had gerekend. De consensus lag op een stijging van 3,3 procent.

Voor het volledige boekjaar blijft Heineken mikken op een autonome groei van het bedrijfsresultaat rond de 5 procent.

Hoste noemde de solide groeicijfers van Heineken een bevestiging van zijn advies.

Het aandeel Heineken daalde woensdag 0,9 procent naar 94,66 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Heineken licht

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
95,48 0,42 0,44 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft na de kwartaalcijfers van Heineken besloten het koersdoel voor het fonds te verhogen van 96,00 naar 97,00 euro met een onveranderd Neutraal advies.

Na een solide kwartaal en nu uitgaande van hogere volumes, rekenen de analisten voor heel 2019 niet langer op een autonome groei bij Heineken van 5,2 maar van 5,6 procent.

De winstraming ging met 1 procent omhoog en daardoor kon ook het koersdoel iets omhoog.

Toch ziet Credit Suisse geen ruimte voor een koopaanbeveling, omdat inmiddels 65 tot 70 procent van de volumegroei van Heineken afkomstig is uit markten met lagere marges.

Het aandeel Heineken steeg donderdag 0,5 procent naar 95,50 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: UBS verhoogt koersdoel Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
96,38 0,86 0,90 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) UBS heeft het koersdoel voor Heineken verhoogd van 96,00 naar 104,50 euro met een onveranderde koopaanbeveling.

Volgens de analisten kende de brouwer een sterke jaarstart en het aandeel blijft een favoriet in de Europese biersector.

Met een autonome volumegroei van 4,3 procent toonde Heineken volgens de analisten duidelijk aan dat het "kwaliteitsgroei" realiseert in plaats van simpel de inflatie in opkomende markten in de prijzen voor zijn bier te verdisconteren. En dat is exact waar UBS naar zoekt.

En die groei van 4,3 procent kwam er ondanks de late timing van pasen, merkte de bank nog op.

Heineken zal superieure groei blijven laten zien, denkt UBS, en daarbij een mooie balans weten te maken tussen volumes en prijsmix.

Het aandeel Heineken steeg vrijdag 0,4 procent naar 95,86 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
1
Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel Heineken

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 100,00 naar 112,00 euro met een ongewijzigde koopaanbeveling.

De analisten van Jefferies denken dat het nog iets te vroeg is voor Heineken om de outlook te verhogen van een groei van circa 5 procent naar een hoge enkelcijferige groei, maar de brouwer zit volgens de analisten in de juiste regio's en heeft qua marktaandeel de wind in de rug. Mogelijk dat Heineken bij de cijfers over het derde kwartaal toch de trekker overhaalt en de outlook opwaarts bijstelt, aldus de zakenbank.

Het aandeel noteert tegen een korting van 5 procent, "ondanks de superieure groei", zo merkten de analisten op.

De analistenconsensus rekent voor dit jaar op een volumegroei van 3,2 procent met een omzetgroei van 4,9 procent. Jefferies mikt op respectievelijk 4,0 en 5,7 procent. De EBIT zal volgens de zakenbank 6,0 procent hoger uitvallen, waar het analistenkorps gemiddeld op 5,2 procent zit.

Het aandeel Heineken sloot donderdag op 98,70 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Goldman verhoogt koersdoel Heineken

Gepubliceerd op 3 jul 2019 om 10:44 | Views: 1.058

Heineken 12:38
100,65 +1,39 (+1,40%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Heineken en Unilever krijgen een hoger koersdoel bij zakenbank Goldman Sachs. De aanpassingen vallen samen met een nieuw koersdoel voor een hele trits producenten van consumptieartikelen, vanwege veranderende wisselkoersen en lagere rentes op obligaties.

Voor Heineken verhoogt Goldman Sachs het koersdoel van 78 euro naar 84 euro en hanteert de bank een sell-advies. Bij Unilever stijgt het koersdoel van 49 euro naar 54 euro, bij een gehandhaafd neutral-advies.

Goldman Sachs verwacht bij verkopers van drankjes en verzorgingsproducten overigens mindere groeicijfers in het tweede kwartaal. Dat komt door ongunstigere weersomstandigheden. Ook boekten met name drankconcerns in dezelfde periode vorig jaar sterke resultaten, waardoor de vergelijking ongunstig uitvalt.

Heineken stond woensdagochtend omstreeks 10.25 uur 1,4 procent hoger op 100,60 euro. Unilever stond 0,9 procent hoger op 54,81 euro.
voda
0
Beursblik: KBC verhoogt koersdoel Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
102,65 0,30 0,29 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft vrijdag het koersdoel voor Heineken verhoogd van 100,00 naar 105,00 euro, en handhaafde het Accumuleren advies.

Analist Wim Hoste van KBC blijft positief over Heineken vanwege zijn groeivooruitzichten voor de lange termijn en dan met name in de opkomende markten.

Voor het eerste half jaar rekent Hoste op een stijging van de autonome groepsomzet met 5,2 procent tot 11.178 miljoen euro, waar de consensus mikt op een groei van 5,4 procent tot 11.502 miljoen euro. De geconsolideerde bedrijfswinst (beia) zal op autonome basis naar verwachting toenemen met 6,3 procent tot 1.864 miljoen euro. De consensus voorziet een groei van 6,6 procent tot 1.908 miljoen euro.

Voor het tweede kwartaal verwacht Hoste dat de volumegroei wel iets lager is geweest dan in de zelfde periode vorig jaar. Dit schrijft de analist toe aan het mooie weer en het WK voetbal van vorig jaar.

Op 29 juli opent Heineken zijn boeken over de eerste helft van 2019.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Credit Suisse handhaaft Neutraal advies op Heineken
10:38
*Credit Suisse verlaagt koersdoel Heineken van 97,00 naar 96,00 euro
voda
0
Barclays handhaaft Overwogen advies op Heineken
12:34
*Barclays verlaagt koersdoel Heineken van 111,00 naar 104,00 euro

bron: Binck
voda
0
Beursblik: Barclays verlaagt koersdoel Heineken

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
93,48 -0,20 -0,21 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft donderdag het koersdoel voor Heineken verlaagd van 111,00 naar 104,00 euro, met een ongewijzigd Overwogen advies.

De bij de laatste kwartaalresultaten gerapporteerde volumes waren in lijn met de consensus, aldus Barclays. En het merk Heineken presteerde sterk met een groei van 7,4 procent. Maar de brouwer verlaagde wel de winstverwachting voor 2019. Dit noopte Barclays ertoe de winsttaxaties voor dit jaar met 1,6 procent te verlagen.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Beursblik: Degroof Petercam haalt Heineken van verkooplijst

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Heineken
91,48 0,58 0,64 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Degroof Petercam heeft vrijdag het advies voor Heineken verhoogd van Verkopen naar Houden, met een onveranderd koersdoel van 97,00 euro.

"Door de daling van de koers is er weer upside", zei analist Fernand de Boer van Degroof in een toelichting tegen ABM Financial News.

Op een vlak Damrak steeg het aandeel vrijdagmiddag 0,5 procent naar 91,32 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Jefferies verlaagde het koersdoel voor Heineken van 110,00 naar 108,00 euro, maar handhaafde het koopadvies. Volgens Jefferies is Heineken goed gepositioneerd om opnieuw een superieure omzetgroei te realiseren.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999
423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 jun 2020 17:35
Koers 86,600
Verschil +0,600 (+0,70%)
Hoog 87,120
Laag 86,200
Volume 656.697
Volume gemiddeld 1.063.503
Volume gisteren 664.995

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group