Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Arcadis NL0006237562

Laatste koers (eur)

59,050
  • Verschill

    0,000 0,00%
  • Volume

    132.392 Gem. (3M) 133,6K
  • Bied

    58,600  
  • Laat

    60,000  
+ Toevoegen aan watchlist

Arcadis; komt er nieuws aan?

239 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. nobahamas 22 oktober 2009 20:19
    Vandaag was het aandeel sterk onderhevig aan manipulaties (zie Euronext [download data])
    Door de dag heen sterk omlaag gedrukt door veel kleine verkopen tegen een steeds lagere koers (1 stuk tot 7 stuks per keer)
    en tegen sluiting is er weer enorm gedumpt....
    Wachten we op vergelijkbaar nieuws als dat van BAM?
    WHO KNOWS MORE?
  2. Forecast2006 22 oktober 2009 21:46
    quote:

    nobahamas schreef:

    Vandaag was het aandeel sterk onderhevig aan manipulaties (zie Euronext [download data])
    Door de dag heen sterk omlaag gedrukt door veel kleine verkopen tegen een steeds lagere koers (1 stuk tot 7 stuks per keer)
    en tegen sluiting is er weer enorm gedumpt....
    Wachten we op vergelijkbaar nieuws als dat van BAM?
    WHO KNOWS MORE?
    Beste NOBAHAMAS,

    Een steengoed derde kwartaal met uitzicht op veel werk op de plank, in 2010 en verder.

    De koers die de Frieslandbank aangaf wordt zeker gehaald.

    Kind regards,

    Forecast.
  3. forum rang 10 voda 6 november 2009 15:26
    Arcadis koersdoel verhoogd naar EUR15 - KBC


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Analist Dieter Furniere van KBC Securities verhoogt het koersdoel voor het aandeel Arcadis naar EUR15 van EUR14, in aanloop naar de derdekwartaalresultaten van 11 november. Furniere verwacht zowel bij de omzet als het nettoresultaat een toename ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De analist wijst erop dat het overgenomen Malcolm Pirnie voor het eerst aan de cijfers zal bijdragen. Het advies blijft accumulate. Omstreeks 11.20 uur noteert het aandeel 0,3% hoger op EUR13,94, terwijl de Midkap met 0,5% stijgt. (EHI)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  4. forum rang 10 voda 6 november 2009 15:51
    FOCUS: Bouwsector en overheid verwachten sterke toename PPS


    Door Eelco Hiltermann

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST



    AMSTERDAM (Dow Jones)--Zowel de bouwsector als de overheid verwacht de komende jaren een versnelde toename van PPS-projecten, mede door de economische crisis. Toch is er ook onvrede over het beperkte aantal opdrachten dat via PPS wordt aanbesteed.

    Bij PPS (publiek private samenwerking) wordt een bouw- of infraproject vanaf de financiering tot en met het onderhoud door de overheid uitbesteed aan een marktpartij. Vaak is dat een consortium van meerdere bedrijven.

    PPS is in Nederland nog een betrekkelijk jong fenomeen. Volgens deskundigen komt dat onder meer omdat in Nederland, in tegenstelling tot landen als Engeland, Frankrijk en Spanje, geen financiele noodzaak bestond om overheidsprojecten aan de markt over te laten.

    De crisis kan daarom een stimulerende werking hebben, denkt branchevereniging Bouwend Nederland. "De toenemende druk op de Rijksbegroting is reden om aan te nemen dat er een versnelling van PPS-opdrachten zal plaatsvinden", zegt woordvoerder Dé van de Riet.

    Ook Edmond Verstraete van de Sectorgroep Bouw van PricewaterhouseCoopers verwacht een versnelling. "Men doet hier nu ervaring op, maar in Groot-Brittannie is al gebleken dat het werkt."

    PPS levert volgens Verstraete grote voordelen op voor het bedrijfsleven. "De marktpartij is door het onderhoud verzekerd van een vaste kasstroom van 15-20 jaar. Daarnaast wordt efficientievoordeel behaald doordat meegedacht kan worden over het hele proces. Als je EUR100 extra investeert in de bouw, kun je misschien later bij het onderhoud EUR200 terugverdienen."

    Ook de overheid is enthousiast. PPS-projecten zijn volgens Hoofd PPS bij Rijkswaterstaat Jan van Schoonhoven 10% tot 15% goedkoper dan bij traditionele aanbesteding.

    Van Schoonhoven wijst onder meer op de financiele prikkel die wordt ingebouwd. "Bij PPS zijn opdrachten gemiddeld een halfjaar eerder klaar dan afgesproken."

    Een voorbeeld van een PPS-project is de aanleg van de Tweede Coentunnel in Amsterdam, een project met een investeringssom van EUR595 miljoen en een looptijd van dertig jaar. Het consortium Coentunnel Company bv, met onder meer Arcadis nv, heeft die opdracht binnengehaald.

    Arcadis levert advies-, ontwerp- en ingenieursdiensten voor de bouw, die in 2013 gereed moet zijn. Het bedrijf is dus vooral actief in de beginfase van het project.

    "Tijdens de exploitatiefasie zullen we nog incidenteel advies geven. Daarnaast hebben we een belang van 5% in de bv, hetgeen dividend op zal gaan leveren", zegt Don Hardy, directeur Business Development bij Arcadis.

    Hardy noemt PPS een "gunstige ontwikkeling" voor Arcadis. "Het gaat vaak om geintegreerde vraagstukken waarbij milieu, infra en ruimtelijke ordening bij elkaar komen."

    Naast Arcadis profiteren ook grote bouwbedrijven als BAM Groep nv en Ballast Nedam nv van PPS.

    "Als je de hele keten in handen hebt, leidt dat uiteindelijk tot de laagste kosten. Klanten zien daar de meerwaarde van in en zijn bereid daarvoor te betalen. Bovendien zijn er weinig bedrijven die dat kunnen, waardoor je met minder spelers concurreert", zei bestuursvoorzitter Theo Bruijninckx van Ballast Nedam eerder in een interview met Dow Jones Nieuwsdienst.

    Ook BAM is "absoluut enthousiast", zegt manager investor relations Patrick Snippe. "PPS past bij onze strategie om zowel bij de voor- als achterkant van een project betrokken te zijn. Vooral het onderhoud achteraf is interessant", aldus Snippe.

    Volgens Van de Riet van Bouwend Nederland kan er echter nog veel meer aan de markt worden overgelaten. De overheid heeft "koudwatervrees" en er is "nog een wereld te winnen", aldus Van de Riet.

    PricewaterhouseCoopers herkent dat beeld. "Als je ziet hoeveel contracten via PPS worden aanbesteed, gaat dat maar mondjesmaat. Vooral op het gebied van gebouwen gebeurt heel weinig. Nederland zit internationaal zeker niet in de voorhoede, maar eerder in het peloton", zegt Verstraete.

    "De overheid heeft nog weinig ervaring met de exploitatiefase. Misschien is men daarom nog wat argwanend", vervolgt Verstraete.

    BAM heeft momenteel 31 PPS-contracten in portefeuille, waarvan 3 in Nederland. Van de EUR760 miljoen aan PPS-vorderingen bij BAM, is EUR39 miljoen afkomstig van Nederlandse projecten.

    "In vergelijking met Groot-Brittannie staat PPS in Nederland nog in de kinderschoenen, maar dat is snel aan het veranderen", constateert Snippe van BAM.

    Van Schoonhoven vindt dat in ieder geval bij Rijkswaterstaat al wel degelijk veel via PPS wordt aanbesteed. "70% tot 80% van ons aanlegbudget gaat naar PPS-projecten. We hebben in Nederland natuurlijk ook maar een of twee grote infraprojecten per jaar."

    Naast de Coentunnel lopen ook grote projecten bij de A15 (ca. EUR1,2 miljard), A12 (EUR600 miljoen), A6/A9 (ca. EUR3 miljard) en de N33 (ca. EUR200 miljoen).

    Van Schoonhoven erkent echter wel dat er buiten infrastructuur nog veel winst te boeken is. "In onderwijs en zorg komt PPS nauwelijks van de grond. Er is onvoldoende bestuurlijk besef dat PPS kan helpen."

    De crisis kan daar dus verandering in brengen, maar kan de crisis niet juist ook een remmende werking hebben? "De overheid kan wel meer PPS willen, maar de markt moet wel de financiering rond kunnen krijgen", zo zegt Verstraete.

    Bouwer BAM merkt in de praktijk dat de financiering niet eenvoudig rondkomt. "Het lukt nog wel, maar we moeten er meer moeite voor doen", zegt Snippe.

    Volgens Van Schoonhoven is dat echter geen probleem. "We testen elke drie maanden met grote financiers wereldwijd of we geen domme dingen doen en alle lichten staan op groen. De crisis heeft geen negatieve consequenties voor PPS", concludeert Van Schoonhoven.



    Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com

  5. Forecast2006 6 november 2009 18:58
    Er komt zeker goed nieuws.

    Diverse grote projecten in uitvoering en op de plank.

    Eelco Hilterman heeft de aanleg van de Hanzelijn en het doortrekken van de A4 (verdiept) vergeten. Foei Eelco!!!!

    Koop die Arcadiaantjes want de geruchten zijn niet van de Indiaantjes.

    Kind regards,

    Forecast.
  6. Forecast2006 9 november 2009 16:01
    [quote=voda]
    FOCUS: Bouwsector en overheid verwachten sterke toename PPS


    Door Eelco Hiltermann

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST



    AMSTERDAM (Dow Jones)--Zowel de bouwsector als de overheid verwacht de komende jaren een versnelde toename van PPS-projecten, mede door de economische crisis. Toch is er ook onvrede over het beperkte aantal opdrachten dat via PPS wordt aanbesteed.

    Bij PPS (publiek private samenwerking) wordt een bouw- of infraproject vanaf de financiering tot en met het onderhoud door de overheid uitbesteed aan een marktpartij. Vaak is dat een consortium van meerdere bedrijven.

    PPS toepassen bij het doortrekken van de A15 zou ook niet gek zijn.

    Een geboorde tunnel voor de A15 van Bemmel tot aan het knooppunt bij Nieuwdijk.

    Zo kan Oost Nederland rechtreeks naar Rotterdam zonder de slinger via de A12 en de A50 te maken iedere dag weer!!!!! Bij Nieuwdijk rechtdoor naar Rotterdam geef het maar aan iedereen door en naar Nijmegen via deze tunnel ook een Spoor.

    PPS moet kunnen.

    Kind regards,

    Forecast.

  7. forum rang 10 voda 9 november 2009 16:13
    PREVIEW: Arcadis nettowinst stijgt 4,3%, focus op orderboek


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis heeft in het derde kwartaal van 2009 een 4,3% hogere nettowinst geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat is de gemiddelde verwachting van vier door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde analisten. De analisten voorzien een winst van EUR17 miljoen, bij een 10,7% hogere omzet van EUR473 miljoen. De analisten wijzen op het feit dat het overgenomen Malcolm Pirnie voor het eerst bijdraagt aan de cijfers. De focus van de analisten ligt op de ontwikkeling van het orderboek, waarbij het de vraag is in hoeverre Arcadis al profiteert van stimuleringsmaatregelen in de VS. Het advies- en ingenieursbureau maakt de resultaten woensdag om 07.30 uur bekend. Maandag omstreeks 13.05 uur noteert het aandeel 1,8% hoger op EUR14,25, terwijl de Midkap met 1,6% stijgt. (EHI)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
  8. Forecast2006 9 november 2009 16:56
    quote:

    voda schreef:

    PREVIEW: Arcadis nettowinst stijgt 4,3%, focus op orderboek


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis heeft in het derde kwartaal van 2009 een 4,3% hogere nettowinst geboekt dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat is de gemiddelde verwachting van vier door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde analisten. De analisten voorzien een winst van EUR17 miljoen, bij een 10,7% hogere omzet van EUR473 miljoen. De analisten wijzen op het feit dat het overgenomen Malcolm Pirnie voor het eerst bijdraagt aan de cijfers. De focus van de analisten ligt op de ontwikkeling van het orderboek, waarbij het de vraag is in hoeverre Arcadis al profiteert van stimuleringsmaatregelen in de VS. Het advies- en ingenieursbureau maakt de resultaten woensdag om 07.30 uur bekend. Maandag omstreeks 13.05 uur noteert het aandeel 1,8% hoger op EUR14,25, terwijl de Midkap met 1,6% stijgt. (EHI)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

    We gaan knallen!!!!!!

    Kind regards,

    Forecast.
  9. forum rang 10 voda 13 november 2009 16:03
    Arcadis koersdoel omhoog naar EUR17,50 - KBC


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het koersdoel voor Arcadis is verhoogd naar EUR17,50 van EUR15,00 door KBC Securities na beter dan verwachte kwartaalresultaten. Vanwege sterke kostenbesparingen, lagere financiele uitgaven in 2009 en een sneller herstel van het segment 'milieu' dan was verwacht, stelt analist Dieter Furniere zijn winstverwachtingen voor 2009/10/11 naar boven bij. Het advies blijft accumulate. Omstreeks 12.35 uur noteert het aandeel 1,3% hoger op EUR16,00, terwijl de Midkap met 0,4% stijgt. (LDF)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com



  10. forum rang 10 voda 13 november 2009 17:47
    FONDSEN UITGELICHT: AMG en Arcadis


    Door Ben Zwirs en Eelco Hiltermann

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST



    AMSTERDAM (Dow Jones)--In een week waarin bleek dat de Nederlandse economie uit de recessie is geklommen en de AEX weer wat afstand nam van de 300-puntengrens, kregen beleggers voor de laatste keer dit kwartaal weer een stroom aan bedrijfscijfers voorgeschoteld. AMG stelde teleur, terwijl Arcadis beleggers juist op de banken kreeg.


    ARCADIS OOGST LOF NA WINSTSTIJGING EN VERHOGING OUTLOOK

    Arcadis stelde beleggers niet teleur deze week, toen het advies- en ingenieursbureau de cijfers over het derde kwartaal bekendmaakte.

    De nettowinst steeg met 22%, de omzet met 10% en de netto operationele winst met 12% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

    Daarnaast stelde Arcadis de verwachting voor het hele jaar opwaarts bij. De onderneming verwacht niet langer een daling met 0-5% van de netto-operationele winst in 2009, maar gaat nu uit van een stijging met 0-5%.

    Analist Tom Muller van Theodoor Gilissen verhoogde het advies voor het aandeel direct naar buy van hold, op basis van de beter dan verwachte cijfers "en de positieve vooruitzichten voor de volgende jaren".

    Ook analist Dieter Furniere van KBC Securities, die zijn accumulate-advies handhaafde, was te spreken over de resultaten. Furniere stelde zijn winstverwachtingen voor 2009/10/11 naar boven bij en verhoogde zijn koersdoel naar EUR17,50 van EUR15,00.

    Voor het eerst droeg het overgenomen Amerikaanse water- en milieubedrijf Malcolm Pirnie bij aan de cijfers. "Het integratieproces is volop gestart en zal begin 2011 worden afgerond", zei bestuursvoorzitter Harry Noy in een toelichting tegenover Dow Jones Nieuwsdienst.

    Overigens daalde de omzet autonoom nog wel met 7%. "We hebben de capaciteit aangepast en daarom zal de autonome omzet de komende twee kwartalen nog blijven dalen", aldus Noy, die aangaf dat Arcadis liever inzet op behoud van marges.

    Een dag na de kwartaalcijfers hield Arcadis een bijzondere aandeelhoudersvergadering, die was georganiseerd om aandeelhouders te laten stemmen over de voordracht van Steven Blake tot lid van de Raad van Bestuur en Armando Perez tot lid van de Raad van Commissarissen. Zowel de benoeming van Blake als die van Perez werd goedgekeurd.

    Het aandeel Arcadis won deze week 14,4% en sloot op EUR16,02.



    Door Ben Zwirs en Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31-20-5715201; amsterdam@dowjones.com



  11. forum rang 10 voda 4 maart 2010 16:25
    Arcadis verwerft vijf waterprojecten twv EUR5,5 mln


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv heeft vijf waterprojecten verworven van Rijkswaterstaat met een totale waarde van EUR5,5 miljoen, maakt het advies- en ingenieursbureau donderdag bekend.

    De vijf projecten, die erop zijn gericht de doorstroming van Nederlandse rivieren te verbeteren en het risico op overstromingen in perioden van hoogwater te minimaliseren, moeten uiterlijk in 2015 worden afgerond.



    Door Eelco Hiltermann; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 571 5200; eelco.hiltermann@dowjones.com

  12. forum rang 10 voda 4 maart 2010 17:22
    Arcadis verhuist hoofdkantoor naar Amsterdam
    4 maart 2010, 8:41 | ANP
    ARNHEM (AFN) - Het ingenieurs- en adviesbureau Arcadis verhuist zijn hoofdkantoor van Arnhem naar Amsterdam. De onderneming vestigt zich aan de Zuidas, zo liet ze donderdag weten.

    Volgens Arcadis weerspiegelt de verhuizing de verandering die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Het bedrijf is internationaal sterk gegroeid. Het nieuwe hoofdkantoor kan, met Schiphol op korte afstand, dienen als ,,internationaal ontmoetingspunt''. De verhuizing krijgt in september haar beslag.
  13. forum rang 10 voda 5 maart 2010 15:44
    PREVIEW: Arcadis boekt hogere omzet, lagere winst in KW4


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis zal maandag over het vierde kwartaal een hogere omzet bij een lagere netto operationele winst rapporteren, is de verwachting van vier door Dow Jones Nieuwsdienst geraadpleegde analisten. De analisten voorzien een 6,3% hogere omzet van EUR516 miljoen, waarbij de toename wordt gedreven door de overname van Malcolm Pirnie. Tegelijkertijd neemt de netto operationele winst met 2,3% af tot EUR21,6 miljoen, omdat de marges, die in het vierde kwartaal van 2008 op een erg hoog niveau lagen, wat zijn gedaald. Arcadis heeft zelf eerder aangegeven over het hele jaar een stijging van de netto operationele winst met 0-5% te verwachten. Of het bedrijf ook voor 2010 een outlook geeft, verdeelt de analisten. Zij verwachten dat de activiteiten in de Gebouwen-divisie nog te lijden zullen hebben onder de crisis, terwijl bij Milieu al wel herstel wordt voorzien. Arcadis publiceert de cijfers over het vierde kwartaal en geheel 2009 maandag om 07.30 uur. Vrijdag omstreeks 13.05 uur noteert het aandeel 0,1% hoger op EUR16,63, terwijl de Midkap met 0,5% stijgt. (EHI)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  14. forum rang 10 voda 22 maart 2010 16:08
    Arcadis koersdoel omhoog naar EUR18 - Keijser


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Keijser Capital verhoogt het koersdoel voor Arcadis naar EUR18,00 van EUR16,50 naar aanleiding van de jaarresultaten. Analist Johan van den Hoven denkt dat het eerste halfjaar van 2010 nog steeds moeilijk zal zijn, maar verwacht dat de winst per aandeel daarna zal groeien. Hij beschouwt Arcadis als een uitstekende investering en handhaaft het buy-advies. Omstreeks 11.45 uur noteert het aandeel 1,5% lager op EUR15.82, terwijl de Midkap met 0,7% daalt (LDF)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  15. forum rang 10 voda 22 maart 2010 16:13
    Arcadis krijgt opdracht Rijkswaterstaat


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Arcadis nv heeft van Rijkswaterstaat de opdracht gekregen van ongeveer 960 bruggen, tunnels, viaducten en sluizen het onderhoud te inspecteren, meldt het bedrijf zondag in een persbericht.

    De opdracht heeft een looptijd van die jaar en heeft een waarde van enkele miljoenen euro's.

    Met de opdracht wil Rijkswaterstaat de instandhouding van ongeveer 1.800 objecten in drie jaar in beeld brengen.

    Arcadis werkt in deze opdracht samen met Multiconsult-BEJAN, die als onderaannemer verantwoordelijk is voor ongeveer de helft van de opdracht.

    Het inspectiewerk start in april en wordt door de Arcadisdivisie Gebouwen gedaan.



    Door Patrick Buis; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; patrick.buis@dowjones.com



  16. forum rang 10 voda 23 maart 2010 16:32
    Arcadis nomineert nieuwe CFO
    23 maart 2010, 8:21 | ANP
    AMSTERDAM (AFN) - Advies- en ingenieursbureau Arcadis draagt Renier Vree voor als nieuwe financieel topman. Dat maakte het bedrijf dinsdag bekend.

    De benoeming van de 45-jarige Vree komt aan de orde op de algemene aandeelhoudersvergadering van Arcadis op 12 mei. Vree trad in 1987 na zijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in dienst bij Philips, waar hij diverse functies uitoefende. Sinds 2004 was hij CFO bij Philips Lighting.

    De huidige CFO, Ben van der Klift, maakt zijn lopende termijn af. Hij werkte veertien jaar bij Arcadis, maar heeft volgens Arcadis na goed overleg besloten zijn carriére buiten het bedrijf voort te zetten.
  17. ved 25 maart 2010 00:27
    ARCADIS EN UN-HABITAT GAAN SAMENWERKEN OM DE LEEFOMSTANDIGHEDEN IN STEDEN TE VERBETEREN‏


    ARCADIS (EURONEXT: ARCAD), de onderneming die internationaal advies, ontwerp-, ingenieurs- en managementdiensten levert, en UN-HABITAT, de organisatie van de Verenigde Naties die zich inzet voor duurzame en sociale stedenbouw, kondigen vandaag aan om de komende drie jaar te gaan samenwerken met een gezamenlijk doel voor ogen: het verbeteren van de leefomstandigheden in de snel groeiende steden over de hele wereld. ARCADIS wordt een van de hoofdpartners van UN-HABITAT en gaat zijn medewerkers, expertise en vaardigheden inzetten om UN-HABITAT te helpen bij het verwezenlijken van haar missie. ARCADIS steunt UN-HABITAT al bij het opzetten van een programma voor de duurzame wederopbouw van de steden in Haïti, die tijdens de aardbeving in januari werden verwoest. Zie verder bijgevoegd persbericht:

    www.arcadis-global.nl/Pressroom/Archi...
  18. [verwijderd] 26 maart 2010 13:52
    Als er al nieuws komt, laat het dan alsjeblieft slecht nieuws zijn, want met de mooie cijfers en al het goede nieuws deze maand, duikt arcadis diep in het rood
  19. [verwijderd] 29 maart 2010 18:49
    Benchmark Tabel

    Bedrijf Huidig 1 week 3 maanden 6 maanden 52 weken
    Arcadis 15,42 -3,1 % -1,5 % 24,0 % 55,7 %

    Indices
    AEX 343,96 1,5 % 2,3 % 10,2 % 55,1 %
    AMX 563,48 2,6 % 10,8 % 18,5 % 90,1 %

    Peer Group
    Grontmij NV 16,52 -2,0 % -3,5 % -10,8 % 6,1 %
    Atkins 624,50 0,2 % 2,4 % -2,0 % 26,1 %
    Pöyry 10,75 -0,3 % -0,3 % -15,8 % 12,0 %
    Tetra Tech, Inc 23,15 3,8 % -16,8 % -15,2 %

239 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 12 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht