Woensdag 25 april 2012 08:34 Door Levien de Feijter
Van DOW JONES NIEUWSDIENST

AMSTERDAM (Dow Jones)--Aalberts Industries nv (AALB.AE) heeft in het eerste kwartaal in alle twee de divisies zijn orderposities versterkt en meer omzet geboekt, terwijl de verwachtingen van een verdere stijging van de winst per aandeel in het volledige jaar worden gehandhaafd.
De industrieel toeleverancier stelt woensdag in een kwalitatieve trading update dat in de eerste maanden zijn marktpositie is versterkt en dat zowel in Industrial Services (IS) als Flow Control (FC) een goed resultaat is behaald.
Wat betreft IS was er sprake van een wisselend beeld in de eerste maanden. De halfgeleider en Duitse automotive- en machinebouwmarkten zetten de stijgende trend van de tweede helft van vorig jaar door, terwijl in de markten voor luchtvaart, turbines en olie & gas orders toenamen en de vooruitzichten goed zijn. In de automotive-en metalektromarkten in Frankrijk namen de orders af.
In de FC divisie bleef de bouwmarkt uitdagend en deden de markten voor gas en stadsverwarming het uitstekend, vooral in Oost-Europa waar extra investeringen nodig waren.
Het aandeel is dinsdag gesloten op EUR14,52.

Door Levien de Feijter; Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; levien.defeijter@dowjones.com

(END) Dow Jones Newswires
April 25, 2012 02:34 ET (06:34 GMT)

www.beurs.nl/nieuws/binnenland/315367...