Facebook « Terug naar discussie overzicht

Koersdoel Facebook

35 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
[verwijderd]
0
Geen idee of er veel animo voor is, maar ik ben meestal wel benieuwd naar de koersdoelen die anderen stellen.

Ik heb op 27.69 een aantal aandelen Facebook gekocht en hoop ze op 30 dollar te kunnen verkopen.

[verwijderd]
1
[quote=Dhierin Bechai]
Geen idee of er veel animo voor is, maar ik ben meestal wel benieuwd naar de koersdoelen die anderen stellen.

Ik heb op 27.69 een aantal aandelen Facebook gekocht en hoop ze op 30 dollar te kunnen verkopen.

hi DB ik zit er voor iets lager in met een aardig volume en verwacht het zelfde.. al duurt het wel al te lang naar mijn zin..

gr e
[verwijderd]
0
Ach ja, ik ben al lang blij als het stijgt en niet daalt. Op het moment een minnetje van 1.2%.
[verwijderd]
0
quote:

Dhierin Bechai schreef:

Ach ja, ik ben al lang blij als het stijgt en niet daalt. Op het moment een minnetje van 1.2%.
ja ik ook maar toch zit er geen beweging in lijkt wel.. dat irriteert heel erg.. :)
wel beweging up dan natuurlijk..
[verwijderd]
0
Vandaag een mooi plusje van 2.4%, inmiddels staat het aandeel op 28.24 dollar, hopelijk dat het aandeel zo richting de 29 gaat en daarna de 30.
gerrit 69
0

Na de overtuigende doorbraak boven de introductie-koers van $ 38,00 zie ik voor het aandeel Facebook een koersdoel mogelijk naar de $ 90,00 voor het jaar 2014

Mvrgr. van Gerrit
moneymaker_BX
0
54.50 geweest
nu weer op 53.20
Twitter ook een daling na eerder vette stijging vandaag tot boven $60
moneymaker_BX
0
De laatste dagen.
0
Dit zijn tijdelijke hype aandelen, zoals TT ook eens navigeerde naar dergelijke koersen zal het gevolg hetgeen TT qua koers onderging ook dit aandeel ondergaan.
gerrit 69
0
quote:

gerrit 69 schreef op 30 oktober 2013 22:32:


Na de overtuigende doorbraak boven de introductie-koers van $ 38,00 zie ik voor het aandeel Facebook een koersdoel mogelijk naar de $ 90,00 voor het jaar 2014

Mvrgr. van Gerrit
Het heeft iets langer geduurd, maar we sluipen in de richting van € 90,00

Facebook klaar voor nieuwe records, door Nico Bakker - 20 maart 2015

www.belegger.nl/column/2662977/facebo...

ps; Met mijn voorspelling was ik Nico Bakker meer dan een jaar vooruit gesneld.
gerrit 69
0

Facebook nu op een koers van $ 94,61
Mijn voorspelling op $ 90,00 ruimschoots overschreden vandaag.
gerrit 69
0

Koers van Facebook inmiddels gestegen naar $ 107,91
Mijn koersdoel op $ 90,00 is dus al ver overschreden.
Het grote geld word nog altijd in de States verdient.
Onze spruitjes beurs staat ver in de schaduw.
gerrit 69
0
www.belegger.nl/Column/170901/Steun-v...

Steun voor Facebook
Door Nico Bakker op 15 jan 2016 om 11:50 | Views: 652

De volatiliteit op de aandelenmarkten is de laatste weken enorm. De koersen zwiepen heen en weer, het achtbaangehalte is hoog, de nodige stuurmanskunst is vereist. Ondanks het feit dat het lastig navigeren is op de speelvelden, zijn er diverse fondsen waarvoor zich koopkansen aandienen. Het aandeel Facebook is hier een uitstekend voorbeeld van. Ik zal de weekgrafiek voor u duiden en aangeven waarom rond het huidige niveau steun mag worden verwacht.

IJzersterke trend

Al geruime tijd zijn de stieren heer en meester op het speelveld. Er is een stevig proces van hogere bodems en toppen gaande en geregeld worden mooie +9 swings op de chart achtergelaten. De RSI onderstreept de sterke ondertoon door al 2,5 jaar lang boven de 50-lijn te bewegen. In november 2015 reikten de bulls tot een top op 110,65, waarna een grillige correctiebeweging is gestart. Met overwegend zwarte candles werd de koers teruggedrukt richting de sleepkabel op ruim 90,00.

Thans zijn er diverse indicaties dat de berendruk binnenkort kan opdrogen. De swingteller staat deze week op -7, dus het grootste deel van de downswing ligt achter ons. Hier komt bij dat de koers zich momenteel in de Fibo-steunzone bevindt en dat de RSI lijkt op te veren vanaf de de 50-lijn, hetgeen een sterk bullish signaal is. Als komende week een duidelijke witte candle wordt gevormd, wordt bodemvorming bevestigd en kan de solide uptrend worden hervat. Eerste richtpunt voor de bulls is dan de rode streep op 110,65. Al met al positieve vooruitzichten, voorwaarde is wel dat de spelers boven de gemiddeldelijn op 90,00 blijven koersen.

Tweetrapsstrategie

Het aandeel Facebook ligt er voor trendvolgende beleggers uitstekend bij. Met sleepkabelsteun op 90,00 kunnen zij overwegen reeds wat koopposities in te nemen. Als komende week een duidelijke witte candle wordt gevormd, wordt bodemvorming bevestigd en zijn additionele posities gerechtvaardigd. Het is wel zaak om beducht te zijn op de nodige zwiepers, de volatiliteit viert immers hoogtij.

- See more at: www.belegger.nl/Column/170901/Steun-v...
gerrit 69
0
www.iex.nl/Column/170939/Facebook-naa...

Facebook naar 110 dollar
Door Selwyn Duijvestijn op 18 jan 2016 om 13:10 | Views: 3.644 | Categorie: Homepage, Aandelen
Facebook naar 110 dollar
Facebook heeft de afgelopen jaren een prachtige prestatie geleverd. Kort na de IPO in 2012 zakte het aandeel van 45 dollar naar 18 dollar, waarna de koers vervolgens een flinke opwaartse trend inzette. Inmiddels heeft Facebook al de 110 dollar per aandeel gezien.
Zie Weekgrafiek Facebook op deze site

Sterk bedrijf, sterk aandeel
De flinke stijging van de aandelenkoers heeft Facebook te danken aan de forse groei van het klantenbestand: van 1,06 miljard gebruikers begin 2013, naar liefst 1,55 miljard gebruikers nu. Het bedrijf blijft nieuwe manieren vinden om het klantenbestand zo veel mogelijk te benutten.

In dezelfde tijd is de omzet procentueel nóg sterker toegenomen dan het aantal gebruikers. Zo behaalde Facebook over heel 2012 nog een omzet van 5,1 miljard dollar, maar wordt er verwacht dat er aan het einde van het huidige fiscale jaar 17,4 miljard dollar in de boeken staat.
Facebook presteert dus niet alleen sterk als aandeel, maar ook als bedrijf. De koersstijging van de laatste jaren lijkt mij dan ook rechtvaardig. De vraag is nu of Facebook in de toekomst zal oplopen, of dat het wellicht het einde van de opwaartse trend heeft gezien en de komende tijd alleen maar zal dalen.
Trouwe adverteerders
Facebook behaalt inmiddels het grootste gedeelte van haar inkomsten via advertenties op de mobiele telefoon. Dankzij het toenemende verkeer op mobieltjes, doet Facebook het op dit gebied beter dan Alphabet’s Google en zorgt het ervoor dat investeerders vertrouwen blijven hebben in het aandeel.
Facebook blijft het dus telkens beter doen op het gebied van het bemachtigen en vasthouden van adverteerders. En de verwachting is dat deze trend de komende tijd nog wel zo door kan gaan, waardoor de inkomsten van het bedrijf ook toe zullen blijven nemen.
Verder doet Facebook nog steeds zijn best om uit te breiden. Dit doet het concern grotendeels door andere bedrijven over te nemen die een toegevoegde waade hebben voor Facebook. Uit het verleden is gebleken dat dit een succesvolle strategie is.
Facebooks video's
Hiernaast presteert Facebook momenteel goed met video’s. Er komen steeds meer video’s te staan op Facebook. Het afgelopen kwartaal groeide het aantal keren dat video’s waren bekeken naar acht miljard per dag, een enorme hoeveelheid. Dit is een verdubbeling ten opzichte van een halfjaar geleden.
Facebook blijft dus overduidelijk segmenten vinden waarin het flink door kan groeien. Door de stijgende populariteit van video’s begint Facebook steeds dichter bij Alphabet’s Youtube te komen. Knap, maar het is wel zo dat de tijd die wordt besteed aan het kijken van video’s aanzienlijk lager is op Facebook dan op Youtube.
Natuurlijk is dit zeker geen ramp. Het belangrijkste is dat Facebook flinke groei toont op dit gebied.
Een sterk bedrijf
Facebook is een sterk bedrijf en het aandeel heeft een mooie groei doorgemaakt sinds de beursgang. Mijn verwachting is dat deze stijging door kan zetten, omdat Facebook blijft innoveren en groeimarkten weet te vinden. Met een voorwaartse koers-winstverhouding van 33 is het aandeel echter niet goedkoop.
Vooralsnog gebruik ik daarom de dip in het aandeel om met 15% korting te kunnen kopen, maar ik hanteer een stoploss op 85 dollar voor als beleggers dit groeibedrijf toch wat te duur vinden. Als koersdoel heb ik de 110 dollar voor ogen die eerder op de borden stond.
gerrit 69
0
www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/25096...

wo 27 jan 2016, 22:19
Facebook krijgt ’likes’ van beleggers
Van onze DFT-redactie
Facebook kwam met veel beter dan verwachte kwartaalcijfers naar buiten. Beleggers lieten hun waardering blijken door het sociale mediabedrijf in de nabeurshandel 5% hoger te zetten.
Facebook meldde een 52% hogere kwartaalomzet van $5,8 miljard, terwijl analisten slechts op $5,4 miljard hadden gerekend. De winst per aandeel klom met 46% naar $0,79, terwijl $0,68 was verwacht.
gerrit 69
0
www.iex.nl/Nieuws/ANP-270116-277/Reco...

Recordomzet en winstspurt voor Facebook
Gepubliceerd op 27 jan 2016 om 22:36 | Views: 1.006
ArtikelReacties (2)Gerelateerde instrumenten
Facebook 21:59
94,45 0,00 (-2,97%)

MENLO PARK (AFN) - Facebook heeft in het vierde kwartaal van het afgelopen jaar veel beter gepresteerd dan verwacht. De internetgigant zette een recordomzet in de boeken, aangejaagd door de verkoop van meer advertenties via video's, mobiele apparaten en foto- en videoapp Instagram. De winst nam daarbij fors toe.
De opbrengsten stegen het afgelopen kwartaal tot ruim 5,8 miljard dollar, tegen een marktverwachting van zo'n 5,4 miljard dollar. Zo'n 80 procent van de omzet kwam van mobiele apparaten. De winst explodeerde, van 701 miljoen dollar een jaar geleden tot 1,6 miljard dollar. Het is voor het eerst dat de onderneming onder de streep meer dan een miljard weet over te houden.

Volgens specialisten toont dat aan dat Facebook zijn populariteit goed en snel weet om te zetten in kapitaal. ,,Als je een adverteerder bent en de massa wilt bereiken heb je twee opties: Facebook of Google. En Facebook is daarbij het snelstgroeiende platform voor advertentie-uitgaven. Dat zal ook niet veranderen, omdat ze voor gebruikers steeds nieuwe kanalen openen'', aldus een analist.
Facebook telde bijna 1,6 miljard leden die minstens een keer per maand actief waren. Zo'n miljard mensen logden dagelijks in bij het sociale netwerk om hun status bij te werken of die van vrienden te bekijken, voornamelijk via smartphones of tablets. Oprichter en topman Mark Zuckerberg sprak van een geweldig jaar. Ook beleggers reageerden verheugd op de cijferpresentatie. Het aandeel steeg in de nabeurshandel in New York meer dan 6 procent.
gerrit 69
0
www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/25100...

do 28 jan 2016, 15:34
Facebook opent fors hoger op beurs
door onze redactie DFT
Op Wall Street is het aandeel van internetgigant Facebook donderdag met 14% gestegen bij opening beurs. Het wordt gesteund door de veel beter dan verwachte resultaten over het laatste kwartaal van vorig jaar.

Een dag eerder sloot het bedrijf nog in mineur. Amazon ging mee in de opmars en won 5% op de beurs.
Facebook verraste de markt zeer positief met een recordomzet tot $5,8 miljard en een winstexplosie tot $1,6 miljard over het laatste kwartaal van 2015.
Vooral de verkoop van advertenties via video en mobiele apparaten droeg sterk bij aan de sterke resultaten.
gerrit 69
0
Ik begin toch haast te denken dat Mark Suikerberg ergens Nederlandse roots heeft.
We kunnen lullen wat we willen, maar hij heeft het ondanks de slechte start toch maar voor elkaar gekregen om van zijn Facebook een feestboek te maken.
TProfit
1
quote:

Aileron93 schreef op 11 december 2012 22:59:

Geen idee of er veel animo voor is, maar ik ben meestal wel benieuwd naar de koersdoelen die anderen stellen.

Ik heb op 27.69 een aantal aandelen Facebook gekocht en hoop ze op 30 dollar te kunnen verkopen.

Als je ze nog heb , heb j leuk verdiend
35 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 28 mrt 2023 22:00
Koers 200,680
Verschil -2,160 (-1,06%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 5.732
Volume gemiddeld 32.217.354
Volume gisteren 50.141.098

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront