Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Lavide Holding NL0010545679

Laatste koers (eur)

0,290
  • Verschill

    -0,008 -2,68%
  • Volume

    5.500 Gem. (3M) 12,7K
  • Bied

    0,270  
  • Laat

    0,298  
+ Toevoegen aan watchlist

vincent poorter 3% aandeelhouder Qurius

427 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 22 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 juli 2013 12:38
    Ik vind Qurius een goedkope lege huls waar een hoop mee kan, niet alleen ik heb dat gezien maar ook Value8 welke een rechtstreeks belang heeft van 22 procent. Ik zie mogelijkheden om van Qurius een it-platformen bedrijf te maken, oftewel een bedrijf met internetwinkels! Vanuit deze geest van gedachte heb ik ook al contact gehad met mevrouw Mieke Pigeaud-Wijdeveld om mijn ideeën als aandeelhouder en ondernemer hierover te bespreken, tot dusver heeft mevrouw Pigeaud-Wijdeveld aangegeven na een gesprek met de commissaris die voor Value8 zit niet af te willen spreken om kennis te nemen van mijn ideeën

    Voor mij zijn er drie scenario's denkbaar of ik wordt alsnog uitgenodigd zodat ik mijn plannen als 3 procent aandeelhouder en ondernemer kan bespreken en hier uitvoering aan wordt gegeven, het bestuur zelf met plannen komt om tot activiteiten te komen en mijn ideeën niet nodig zijn of dat ik mijn aandeelhoudersbelang verder vergroot zolang de koers op dit lage niveau staat en ik een meerderheid met andere aandeelhouders zoek welke ik hierbij uitnodig contact met mij op te nemen middels vspoorter@hotmail.nl om middels een aandeelhoudersvergadering een ondernemerskoers uit te zetten ipv een bestuurderskoers waaraan naar mijn idee kosten zitten waar Qurius niet rijker maar armer van wordt

    Gelijk wil ik nog even plaatsen dat ik de uitgifte van 150.000 aan converteerbare obligaties waarmee 18 miljoen aandelen kunnen worden verkregen niet nodig heb gevonden voor Qurius wij als aandeelhouders van Qurius hebben hier weinig voordeel aan terwijl Value8 voor weinig geld een enorm pakket aandelen heeft kunnen verwerven.

    Wellicht wordt ik en in de toekomst andere aandeelhouders die dezelfde gedachtengang als ik hebben als lastpakken gezien waar het bestuur en Value8 geen behoefte aan heeft! Om van mij als aandeelhouder af te komen in deze hoeft de koers alleen maar op te lopen tot een voor mij acceptabel niveau en mijn aandelen zijn te koop, liever een easy Buck dan een moeilijke! Waar ik iedereen ook mee aanraad goed te blijven rekenen

    Met vriendelijke groet,

    Vincent poorter
  2. arreno 2 juli 2013 13:06
    Beste Vincent,

    Persoonlijk loop ik ook niet hard weg met Value8. Ik heb een tijd lang aandelen Fornix gehad tot dat Value8 met een omruil kwam tegen preferente aandelen Value8 wat nauwelijks gelijk was aan de koers.
    Jouw post lezende, heb ik de indruk dat er bij jou plannen voor mij als aandeelhouder ook wat te verdienen valt
  3. [verwijderd] 2 juli 2013 13:37
    Ik ben 15 jaar ondernemer en denk als ondernemer wat mevrouw Pigeaud-Wijdeveld allemaal weet als bestuurder weet ik niet.

    Vanuit het ondernemerschap lijkt het mij verstandig om energie te stoppen in het zoeken naar activiteiten bestaande uit een aantal kleinere It bedrijven welke webwinkels exploiteren, wanneer je deze aan elkaar gaat rijgen als een ketting kunnen de It-winkels in een groter geheel kostenbesparingen realiseren en hebben zij de kans door een beursnotering bekendheid te verwerven waardoor groei wordt vergemakkelijkt. Voor de eigenaren van de webwinkels een goede deal en voor ons als aandeelhouders van Qurius een goede deal!!!

    Het lijkt mij namelijk in deze tijd een moeilijke klus om een grote onderneming in 1 keer naar binnen te hengelen, ik weet niet welke contacten Value8 hiervoor heeft wellicht vergis ik mij, maar goed ik denk als ondernemer en niet als bestuurder.

    Doordat ik op dit platform open met mijn naam een post plaats hoop ik te bereiken dat naar mijn plannen gekeken gaat worden en het voorbeeld dat je noemt met Fornix zich niet kan herhalen, we waren namelijk in mijn beleving al onderweg door de plaatsing van 150.000 euro converteerbare obligaties aan Value8.

    Wellicht heeft Value8 geen zin in mijn bemoeienis, maar dan zullen zij aandelen moeten opkopen op de beurs tegen hogere koersen dan 1.6 en 1.7 cent zodat voor iedereen waaronder ook ik op een andere wijze een goed resultaat ontstaat en welke koers dat moet zijn weet ik nog niet, mijn eerste inzet is en blijft als ondernemer iets te maken van Qurius.

    Het is handig als een ieder die net als arreno geloofd in mijn plannen zich bekent maakt dan kunnen we gezamenlijk onderzoeken wat de mogelijkheden zijn en hoe we dit kunnen aanpakken

    Vincent Poorter

  4. forum rang 4 Hammer 2 juli 2013 15:01
    quote:

    Vincent poorter schreef op 2 juli 2013 12:38:

    mijn aandelen zijn te koop, liever een easy Buck dan een moeilijke! Waar ik iedereen ook mee aanraad goed te blijven rekenen

    Met vriendelijke groet,

    Vincent poorter
    Kunnen we je aandelen ook leasen? ;-)
  5. forum rang 4 bik 3 juli 2013 09:55
    Dit is als het al waar is, een aktie David - Goliath.Zinloos,en de uitslag is van te voren al bekend.
  6. [verwijderd] 3 juli 2013 10:59
    Mijn gedachtengang is de volgende:

    Qurius is eigendom van aandeelhouders, op dit moment is de grootste aandeelhouder Value8 met 22 procent en de 1 na grootste aandeelhouder Vincent poorter met 3 procent, geen van beide partijen heeft zelf een meerderheid!!! De resterende 75 procent van de aandeelhouders heeft ook wat te zeggen.

    Door mijn plan welke ik heb als ondernemer is er een keuze ontstaan voor de aandeelhouders waarbij ook het moeilijker is geworden voor Value8 om nogmaals voor een hele lage prijs nieuwe aandelen te verwerven waar in mijn beleving bestaande aandeelhouders niet beter van worden! Ook kan het bestuur van de Qurius niet vanuit het feit dat mijn idee voor Qurius om een verzamelhuis van It-bedrijven te maken bij voorbaat is afgewezen moeilijk zonder enig resultaat dan alleen de kosten zijn verminderd naar de volgende aandeelhoudersvergadering komen, in mijn beleving is er dan sprake van onbehoorlijk bestuur met mogelijke gevolgen die niet slecht kunnen zijn voor de aandeelhouders!

    Duidelijk gezegd het bestuur moet resultaatgericht voor waardeontwikkeling voor de aandeelhouders van Qurius aan de slag. De plaatsing hier van mijn ideeën levert in iedergeval op dat er moeilijker een slecht resultaat voor de aandeelhouders van Qurius kan ontstaan!

    Vincent poorter
  7. forum rang 4 bik 3 juli 2013 11:43
    Je moet de Vries wel zien als de redder van de notering,was hij niet ingesprongen,was het fonds al reeds geliquideerd.En verder MOETEN ze helemaal [FOR]NIX.Je mag dus blij zijn,als je anderhalve cent invest.in tact blijft.
  8. [verwijderd] 3 juli 2013 13:08
    Meneer Poorter,

    Allemaal mooi en prachtig, maar waar was je afgelopen jaren?

    De Vries wil er zelf beter van worden en taald niet om mede aandeelhouders...
    Denk dat hetzelfde voor u geld...
    Allemaal woorden en woorden. Afgelopen jaren niemand gezien die opstond op een aandeelhouders vergadering...

  9. forum rang 4 bik 3 juli 2013 13:29
    Oei,er zit nog veel oud zeer in dit aandeel,en terecht.Quirius had ook geen echte band met zijn aandeelhouders.
  10. arreno 3 juli 2013 13:55
    quote:

    RusNetCom schreef op 3 juli 2013 13:08:

    Meneer Poorter,

    Allemaal mooi en prachtig, maar waar was je afgelopen jaren?

    De Vries wil er zelf beter van worden en taald niet om mede aandeelhouders...
    Denk dat hetzelfde voor u geld...
    Allemaal woorden en woorden. Afgelopen jaren niemand gezien die opstond op een aandeelhouders vergadering...

    Opstaan en iets zeggen en daadwerkelijk invloed hebben zijn 2 heel verschillende dingen
  11. [verwijderd] 3 juli 2013 14:08
    Arreno, begrijp het ff goed,

    gaat niet om invloed hebben, maar je eigen laten horen.. Als je al vooruit denkt: heeft toch geen zin, tja waar kom je dan???

    Als een lam naar de slachtbank...
  12. [verwijderd] 3 juli 2013 14:34
    Arreno dank voor de ondersteuning.

    Inderdaad ben ik opgestaan om een voorstel bekend te maken wat mijns inziens tot een rendabele toekomst voor aandeelhouders leidt. Tegelijkertijd hoop ik te bewerkstelligen dat een partij en in deze lijkt mij Value8 niet de kans kan krijgen om voor een appel en een ei nieuwe aandelen te verwerven wat ten koste gaat van overige aandeelhouders.

    Duidelijk wil ik wel stellen dat ook ik zie dat Value8 door haar naam en ervaring Qurius naar een punt heeft gebracht, dat er weer een toekomst mogelijk is en dat het evident is dat daar iets tegenover staat. De converteerbare obligatie van 150.000 waartegen 18 miljoen aandelen kunnen worden verkregen zie ik dan ook als tegenpresentatie.

    Nu vanuit de nieuwe basis die is ontstaan gaan wij verder en vind ik dat alle aandeelhouders de gelegenheid moeten hebben om rendement te maken.

    Naar mijn idee kan rendement ontstaan op drie manieren:

    1. Qurius wordt een verzamelhuis van kleine it-bedrijven welke zich bezig houden met it-platformen (internet winkels)
    2. Het bestuur van Qurius of Value8 komt met een partij die in de Qurius wordt geplaatst
    3. De grootste aandeelhouder Value8 wil verder geen bemoeienis van andere aandeelhouders en doet een goed bod op alle aandelen, welke hoger ligt dan wat er voor (for)nix is betaald.

    Tot slot loopt de koers op tot een mooi niveau, ja waarom zou je dan nog in Qurius blijven liever een easy buck dan een moeilijke.

    Mijn inzet op de huidige koers is om als ondernemer iets te maken van Qurius en ik zoek daarvoor de benodigde steun om invloed!!!! te hebben om dit tot stand te brengen.

    Vincent Poorter
  13. forum rang 4 bik 3 juli 2013 14:40
    Eindeljk weer eens een nobel mens,zonder winstbejag.grmpfff.
  14. [verwijderd] 3 juli 2013 15:37
    quote:

    bik schreef op 3 juli 2013 14:40:

    Eindeljk weer eens een nobel mens,zonder winstbejag.grmpfff.
    zijn tot nog toe alleen maar woorden..

    afgelopen jaren meer van dat soort dingen meegemaakt...

    praten op een forum, lekker anoniem, tja wie wil dat nu niet :-(
  15. forum rang 4 Hammer 3 juli 2013 15:44
    quote:

    RusNetCom schreef op 3 juli 2013 15:37:

    [...]

    praten op een forum, lekker anoniem, tja wie wil dat nu niet :-(
    Als Vinnie is wie hij zegt dat hij is, dan is dat niet bepaald anoniem.
  16. arreno 3 juli 2013 16:46
    quote:

    Hammer schreef op 3 juli 2013 15:44:

    [...]

    Als Vinnie is wie hij zegt dat hij is, dan is dat niet bepaald anoniem.
    inderdaad met naam en toenaam op het forum. De eerste keer dat iemand op het forum zie die zoveel aandelen heeft dat het verplicht aangemeld is.
427 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 22 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 16 april

    1. China economische groei eerste kwartaal 5% (YoY) volitaliteit verwacht
    2. China industriële productie maart
    3. China detailhandelsverkopen maart
    4. B&S Group Q4-cijfers
    5. Fastned Q1-cijfers
    6. VK werkloosheid feb
    7. SBM Offshore $0,83 ex-dividend
    8. PostNL jaarvergadering
    9. Kendrion €0,45 ex-dividend
    10. EU handelsbalans feb
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht