Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Lavide Holding NL0010545679

Laatste koers (eur)

0,286
  • Verschill

    +0,016 +5,93%
  • Volume

    1.013 Gem. (3M) 11K
  • Bied

    -  
  • Laat

    -  
+ Toevoegen aan watchlist

Peter Paul de Vries wil geen contact met kleine aandeelhouders

75 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 september 2013 23:26
    Mede aandeelhouders,

    Voormalig voorzitter van de Vereniging van Effectenbezitters wil geen contact met kleine aandeelhouders.

    Vincent Poorter

    Bijlage mail

    > Date: Wed, 4 Sep 2013 19:21:37 +0200
    > Subject: Lavide
    > From: info@value8.com
    > To: vspoorter@hotmail.nl
    >
    > Geachte heer Poorter,
    >
    > Op dinsdag 27 augustus jl. hebben wij een bespreking gehad ten kantore
    > van Value8. Wij hebben u de mogelijkheid geboden om uw gedachten te
    > ventileren, eventueel voorstellen te doen en deze toe te lichten.
    >
    > Inmiddels hebben wij gezien dat u meerdere berichten op een
    > internetforum (IEX) hebt geplaatst met een (overigens zeer
    > subjectieve) weergave van het gesprek. De berichten bevatten ernstige
    > onjuistheden en zijn onvolledig.
    >
    > In het kader van het onderzoek naar een reverse listing kan met
    > meerdere partijen worden gesproken. Vertrouwelijkheid is in het kader
    > van een dergelijk proces van groot belang. Hetzelfde geldt voor het
    > vervullen van een bestuursfunctie, waarvan u hebt aangegeven dat u
    > deze ambieert.
    >
    > Nu u door uw handelen hebt aangetoond deze vertrouwelijkheid niet in
    > acht te nemen en niet te kunnen waarborgen, hebben wij besloten de
    > contacten met u te verbreken.
    >
    > Wij zullen de directie en de Raad van Commissarissen van Lavide, die
    > daarin overigens een eigen verantwoordelijkheid dragen, negatief
    > adviseren over de door u voorgestelde bestuursfunctie.
    >
    > Mochten er concrete voorstellen komen met betrekking tot een mogelijke
    > reverse listing dan zullen wij deze - mits deze goed zijn onderbouwd
    > en mits deze beantwoorden aan onze basiscriteria - met een open mind
    > bestuderen.
    >
    > Wij wensen u succes met uw activiteiten.
    >
    > Hoogachtend,
    >
    > Value8 NV
    > drs. P.P.F. de Vries
  2. forum rang 6 keffertje 4 september 2013 23:59
    Vincent,

    Ik had je al eerder gezegd dat de manier waarop je je uit (en het gebrek aan inhoud) een bestuursfunctie bij een beursgenoteerde club, hoe klein ook, niet echt voor de hand liggend maken.
    Eigenlijk doe je met de publikatie van deze mail weer hetzelfde en ik begrijp de reactie van Value8 dus wel. Sterker nog, ik onderschrijf hem van harte. Ik heb ook vaak gezegd dat ik bewondering heb voor jouw moed (en dat blijft zo) maar ik zou mijn verlies nemen en me concentreren op de zaken waar ik goed in ben (www.makelaaringrond.nl, wellicht)
  3. [verwijderd] 5 september 2013 00:19
    Geachte heer Keffertje en mede aandeelhouders,

    In reactie op de mail van Value8 hebben Robert Peters en ik in het belang van de aandeelhouders van Lavide gemeend dat het een goede zaak is om de macht van Value8 op Lavide te gaan inperken.

    Hiervoor hebben wij een voorstel voor herfinanciering gedaan voor de converteerbare obligatie van Value8, aan het bestuur van Lavide. Robert Peters en ik hebben vandaag aan het bestuur van Lavide een aanbod gedaan 150.000 euro ter beschikking te stellen voor aflossing van de converteerbare obligatie van Value8 tegen een conversiekoers van 40.000 aandelen. Dit levert Lavide een voordeel op van 5000 minder nieuw uit te geven aandelen!

    From: vspoorter@hotmail.nl
    To: info@value8.com; jmolenaar@fd.nl
    Subject: Kennisgeving verstrekking herfinanciering obligatielening Lavide
    Date: Thu, 5 Sep 2013 00:11:59 +0200

    Geachte heer De Vries,

    Ik heb kennis genomen van uw mail van 4 september 2013 en kan u mededeling dat ik uw opstelling niet pik! Het door u stopzetten van contact tussen u en mij als voorman van een groep aandeelhouders welke een behoorlijk belang heeft in Lavide schaad de belangen van Lavide.

    In aansluiting hierop heb ik gemeend dat het in het belang van Lavide is om uw macht als aandeelhouder middels Value8 in te gaan perken. Robert Peters en ik hebben namelijk zoals u weet vergaande gesprekken met diverse partijen welke graag als activiteit willen worden opgenomen in Lavide. Uw handelswijze zoals o.a. kenbaar gemaakt in uw mail van hedendaags alsmede het op eigen initiatief contact op nemen met 1 van de leads aangedragen door Robert Peters en mij levert geen positieve bijdrage op.

    Om inperking van uw macht te bewerkstelligen hebben Robert Peters en ik een voorstel aan het bestuur van Lavide gedaan om de verstrekte obligatie aan u te gaan herfinancieren tegen gunstigere voorwaarden. Uitgaande van een onafhankelijk bestuur zullen zij moeten handelen in het belang van alle aandeelhouders en niet anders kunnen dan deze herfinanciering door te voeren.

    Uit het oogpunt van een nette strijd stel ik u met deze mail in kennis van onze voorgestelde herfinanciering aan Lavide

    Hoogachtend,

    Vincent Poorter

    From: vspoorter@hotmail.nl
    To: pigeaud@quriusnv.com; jmolenaar@fd.nl
    Subject: Verstrekking herfinanciering obligatielening Lavide
    Date: Wed, 4 Sep 2013 23:58:10 +0200

    Geachte mevrouw Pigeaud-Wijdeveld,

    Hierbij doe ik u een mail toekomen waarbij ik u adviseer goede nota te nemen van de inhoud:

    Lavide heeft recent een obligatielening geplaatst bij Value8 voor € 150.000,- welke geconverteerd kan worden tegen 45.000 aandelen. Het lijkt mij (houder ruim 5% aandelen in Lavide) alsmede aandeelhouder Robert Peters (houder ruim 5% aandelen in Lavide) zinvol om deze obligatie te gaan herfinancieren.

    Middels deze mail doen wij u als bestuurder van Lavide het aanbod de lening tegen gunstigere voorwaarden te gaan herfinancieren. Wij bieden aan renteloos € 150.000,- in de vorm van een converteerbare obligatie welke geconverteerd kan worden tegen 40.000 aandelen Lavide met als doel om middels dit bedrag de converteerbare obligatie van Value8 te herfinancieren. Door herfinanciering zal een kleinere verwatering voor bestaande aandeelhouders plaatsvinden. Het is dus in het belang van alle aandeelhouders van Lavide om deze herfinanciering door te voeren.

    Het bedrag zal geschieden door betaling van € 75.000,- van Robert Peters en € 75.000,- van Vincent Poorter, na levering van deze obligatie wensen wij ook de obligatie gelijk te converteren zodat er geen schuld meer op de balans van Lavide staat.

    Ons aanbod loopt in eerste aanleg voor 7 dagen vanaf dagtekening van deze mail en loopt na deze termijn af. Wij zullen onze aanbieding doorsturen naar de pers waaronder Jeroen Molenaar van het financieel Dagblad.

    Tot slot geef ik u nog mee dat u als onafhankelijk bestuurder in het belang van de aandeelhouders dient te handelen, alle handelingen die niet in het belang van de aandeelhouders zijn, zijn in strijd met de wet en kan vervolging opleveren.

    Gaarne verblijf ik,

    Vincent Poorter

  4. The Duck Master 5 september 2013 01:09
    Beste Vincent,

    Zoals Keffertje ook schrijft, denk ik niet dat een rol als RvB of RvC lid van en beursgenoteerde onderneming geschikt voor je is.
    Je zult het bij inversteerder in bedrijven moeten houden, wat overigens ook leuk en rendabel kan zijn.

    Heb je al kennis genomen van het PB van Lavide van 4 september nabeurs, waarin werd gemeld dat er nog een mogelijke oude claim op het bedrijf rust.
    Indien deze wordt toegewezen en het een substantieel bedrag betreft, heb je kans dat de toko omvalt.
    Als je dan nu al gelijk cash aanbiedt en converteert zijn al je centen zeker pleite, terwijl je als schuldeiser nog een kleine kans zou hebben om iets terug te zien.

    V8 heeft een LENING verstrekt en een OPTIE om deze te converteren in aandelen, dat is een veel zekerder instrument voor de financier.
    Jij stelt feitelijk een private placement voor tegen E3,75 per aandeel, wat voor het bedrijf een betere oplossing is dan de lening van V8.
    Je zou zelfs beide instrumenten naast elkaar kunnen gebruiken, waarbij Lavide extra cash krijgt, maar nog niet V8 terug hoeft te betalen.

    Hopelijk komt Lavide ook nog met een publicatie waarin de tekst van het Gerechtshof is gemeld, zodat de (potentiele) aandeelhouders een inschatting van het risico kunnen maken.

    Voor alle duidelijkheid: Ik bezit op dit moment geen aandelen Lavide of Value8.
  5. forum rang 6 keffertje 5 september 2013 07:12
    Hoi Vincent,

    De Duck Master heeft het bij het rechte eind en naast mijn eerdere kritiek zou ik je aanraden op Nederlandse les te gaan of een goede secretaresse naar je teksten te laten kijken voor je ze weg stuurt. Op deze manier gooi je je eigen glazen in en ook je - op zich slimme - aanbod aan Lavide terzake de convertible doet vermoeden dat je (net als Value8) uit bent op het gebruik maken van het 'domme geld' op de beurs en geen serieuze plannen hebt. Ik zou die 150.000 lekker in mijn zak houden, Value8 kritisch blijven volgen maar hen de rommel laten opruimen (de eerdere investering ben je nu toch al kwijt en je moet nooit goed geld naar kwaad geld gooien).
  6. [verwijderd] 5 september 2013 09:18
    Geachte heren Keffertje, The Duck Master,

    Het is een goede zaak om uw visie te geven, echter heb ik goed over de te volgen weg tezamen met mede aandeelhouders in Lavide nagedacht! Begin punt van onze visie is dat je ondernemerschap niet kan uitrekenen, ondernemerschap is fingerspitzengefühl!

    Robert Peters en ik hebben concreet gesprekken met 1 partij die stelt 500.000 positieve Ebita per jaar als resultaat te hebben! Aanvullend hebben Robert Peters en ik nog een aantal Leads liggen welke ook geïnteresseerd zijn om te spreken over plaatsing van hun activiteiten in Lavide!

    Robert Peters en ik, wel of geen gewenste bestuurder voor Peter Paul de Vries (welke in het verleden bij de VEB vergelijkbaar (zonder de zwakte van Vincent Poorter dislectie) in de markt communiceerde) komen in tegenstelling tot het wel gewenste bestuur voor Peter Paul de Vries met plannen.

    Betreffende de claim welke bij de rechter ligt van Mieger advies buerau zien wij geen onoplosbare problemen!

    Het moment om nu het bestuur overname van de uitgegeven obligatie van Value8 voor te stellen tegen betere voorwaarden is een juist moment aangezien het afslaan hiervan discutabel is!

    Vincent Poorter

  7. forum rang 4 Hammer 5 september 2013 09:39
    quote:

    Circle123 schreef op 5 september 2013 03:47:

    Hilarisch dit. Bedankt voor het zeer hoge entertainmentgehalte in deze draadjes.
    Ik ben zonder enige twijfel de allerkleinste aandeelhouder van Lavide. Vrijwel volledig verwaterd allemaal. Ik beschouw het maar als afdracht van kijk- en luistergeld en dan is het verlies me dubbel en dwars waard. Man, man, wat een topentertainment.

    In het vervolg niet alleen het FD een CC sturen maar ook even een CC naar Joop van den Ende. Dit wordt een absolute kaskraker!
  8. The Duck Master 5 september 2013 09:42
    Vincent, ik vrees dat de enige kans die je hebt om je plannen bij LaVide door te zetten is Value8 uit te kopen zodat jij met je maten de nieuwe grootaandeelhouder bent.
    Dan kun je ook op jouw voorwaarden financiering verstrekken die gunstiger is voor het bedrijf dan de huidige convo.

    Maar pas wel op, het bedrijf blijkt dus nog een pluk ellende uit het verleden mee te dragen en als Value8 bereid is te verkopen tegen een fair ogende prijs, zou het wel eens een miskoop kunnen zijn.

    Wellicht kun je beter een bod doen op een andere lege huls van Value8: DICO, denk dat die door het gepasseerde faillissement wel 'clean' is.
    Dan heb je ook gelijk bijna de hele toko (90%) in handen ipv een klein belang zoals bij Lavide.

    Disclaimer: Bezit momenteel ook geen aandelen DICO.
  9. [verwijderd] 5 september 2013 10:44
    Geachte heer The Duck Master,

    Door de aanbieding van herfinanciering bij het bestuur van Lavide Pigeaud-Wijdeveld op de converteerbare obligatie eerder uitgegeven aan Value8 wordt een eerste stap gezet om Value8 uit te kopen.

    Als uitkoop mogelijk was rechtstreeks bij Value8 had dat natuurlijk de voorkeur gehad. Peter Paul de Vries kiest alleen in het onderhandelen een weg die niet leid tot het komen tot een deal waar alle partijen bij denken dat is een goede deal!

    Ter illustratie "Een beursnotering heeft een waarde van € 900.000,- a € 1.100.000,-" monde Peter Paul de Vries (bijzijn Robert Peters, Maarten Wienbelt en Vincent Poorter) andersom als het doel wordt de belangen van Value8 overnemen redeneert Peter Paul de Vries dat de overname som van de aandelen in Lavide in handen van Value8 gewaardeerd moet worden op de huidige koers, plus een overname premie. Waartegenover Peter Paul de Vries met Value8 wel graag de aandelen nieuw uit te geven wil verkrijgen van de "onafhankelijke" bestuursvoorzitter Pigeaud-Wijdeveld voor € 3,33

    Goedkoopste oplossing in deze was dus rechtstreeks het bestuur van Lavide aan te schrijven, waarmee 5 dingen worden bereikt:

    1. Schuldpositie van Lavide neemt per direct af

    2. Potentieel belang van Value8 verdwijnt van circa 13%

    3. Robert Peter en Ik vergroten ons belang met circa 11.5%

    4. nieuw uit te geven obligaties kan niet meer geschieden tegen €3,33 per aandeel, in het vervolg zal Peter Paul de Vries met Value8 zijn portemonnee moeten gaan trekken.

    5. Aandeelhouders van Value8 gaan hier ook iets over denken aangezien Peter Paul de Vries als CEO van Value8 onderhandelingen voor een goede cash aanbieding uit de weg gaat. Deze aandeelhouders gaan hier absoluut als Value8 er niet in slaagt iets te maken van Lavide iets over zeggen in aandeelhouders vergaderingen.

    Vincent Poorter
  10. forum rang 6 keffertje 5 september 2013 13:49
    Hoi vincent, de waarde van een beursnotering is 150.000, de rest is gebakken lucht. Value8 heeft zich hiermee in de vingers gesneden en zoekt nu een sukkel om de ellende van jullie over te nemen. De door jou beoogde conversiekoers is 10x te hoog en het gevolg van de aandeelhoudersstructuur en het voortbouwen op het deel 'dom geld' dat op de beurs aanwezig is.
  11. [verwijderd] 5 september 2013 14:19
    Geachte heer Keffertje,

    Ik vraag me weleens heel hardop af met welk belang u zaken hier post! Van mij is het duidelijk waarom, ik ben aandeelhouder van Lavide en post onder mijn eigennaam!

    Uw Posts eerder zelfs midden in de nacht rond 4 uur wel te verstaan! Inhoudelijk zijn uw post goed bruikbaar voor de onderhandelingspositie van Value8 / Peter Paul de Vries! Het zou mij niet verbazen als u diegene ook bent!

    Enfin ik heb gewoon een plan waar ik in geloof en mijn geld in investeer, daar ben ik vrij in net als collega aandeelhouders die geloven in mijn insteek!

    Met alleen een rekenmachine in de hand kom je er niet in deze wereld en zeker niet in de wereld van nu!

    Vincent Poorter
  12. forum rang 6 keffertje 5 september 2013 16:12
    Nee, die rekenmachine verraadt namelijk dat je - net als value8 overigens - mensen al dan niet bewust op het verkeerde been zet. Mijn enige belang is mensen te waarschuwen voor het doen van domme dingen en daarbij maakt het mij niet uit of value8 of jij de aanstichter bent.
  13. [verwijderd] 6 september 2013 00:40
    Mede aandeelhouders,

    Ik vind het onbegrijpelijk dat het bestuur van Lavide onder leiding van Mieke Pigeaud-Wijdeveld een verkeerde risico inschatting heeft gemaakt betreffende de kwestie Miegel Adviesbureau! Wij hebben € 150.000,- advieskosten te lezen in de halfjaar rapportage uitgegeven aan deze "gewenste" "zogenaamde onafhankelijke" bestuurders.

    Als aankomend "ongewenste" bestuurder voor Peter Paul de Vries/Value8 ben ik toch maar in deze kwestie op onderzoek uitgegaan en heb contact gezocht met advocatenkantoor Smeets. Behandelend advocaat Adriaan de Gier wist mij te vertellen dat het bestuur met grote arrogantie heeft getracht de claim af te proberen kopen voor € 40.000,-. Onbegrijpelijke verkeerde risico analyse van het bestuur Lavide thans onder leiding van Pigeaud-Wijdeveld!

    Wanneer ik een rekensommetje maak van alle uitgaven aan advies, bestuurskosten, alsmede advocaatkosten had het bestuur van Lavide er goed aan gedaan met een goed voorstel naar Smeets te komen, met bijvoorbeeld de vraag wat wilt u? en dan er uit te komen. Allemaal niet gedaan en nu zitten wij met zijn allen met de financiele gevolgen.

    Wederom heb ik mijn verantwoordelijkheid genomen als 5% aandeelhouder, welke in de visie van Value8 een "ongewenst" bestuurder is, om te inventariseren bij Adriaan de Gier hoe we op fatsoenlijke wijze deze kwestie kunnen oplossen! Duidelijk wil ik even kwijt dat eigenlijk niet ik dit behoor te doen, maar de CEO Mieke Pigeaud-Wijdeveld, die keurig netjes uurtje factuurtje zit te schrijven voor haar geweldige werkzaamheden die o.a. dit probleem hebben opgeleverd.

    Aanvullend aangezien ik nog geen reactie op mijn herfinancieringsaanbod aan Lavide voor de converteerbare obligatie heb mogen ontvangen, heb ik een aanvullende eis gesteld. Directe opname in RvC van Robert Peters en in het bestuurder van Vincent Poorter om aan een gepaste oplossing voor dit probleem te werken, alsmede te bewerkstelligen dat er in de toekomst juiste risico inschattingen worden gemaakt! Het lijkt mij met de huidige "shit zooi" die makkelijk te isoleren was geweest, ik geen gek uitgangspunt neem!

    From: vspoorter@hotmail.nl
    To: pigeaud@quriusnv.com; jmolenaar@fd.nl
    Subject: RE: Verstrekking herfinanciering obligatielening Lavide
    Date: Thu, 5 Sep 2013 17:08:22 +0200

    Geachte mevrouw Pigeaud-Wijdeveld,

    In aansluiting op de mail door mij verzonden en het nog niet hebben mogen ontvangen van een reactie uwerzijde.

    Doe ik u naar aanleiding van de kwestie Miegel adviesbureau welke behandeld wordt door Smeets advocaten als curator en dhr de Gier als advocaat aanvullende eis voor overname van de obligatielening van Value8. De heer de Gier melde mij namelijk dat uw bestuur de arrogantie had om de kwestie af te proberen kopen voor 40.000 euro. Robert Peters en ik zijn van mening dat u een compleet verkeerde risico inschatting heeft gemaakt!

    Aanvullende eis betreft directe opname van mijn persoon in de raad van bestuur en Robert Peters in de RvC om het probleem betreffende Miegel adviesbureau te beslechten! Wij hebben inmiddels goed contact met de heer de Gier en zijn van mening dat wij het probleem goed kunnen oplossen. Als ondernemer zijn wij beter in staat een juiste risico inschattingen te maken dan de huidige RvC en bestuur

    Gaarne verblijf ik,

    Vincent Poorter

    From: vspoorter@hotmail.nl
    To: pigeaud@quriusnv.com; jmolenaar@fd.nl
    Subject: RE: Verstrekking herfinanciering obligatielening Lavide
    Date: Thu, 5 Sep 2013 00:25:02 +0200

    Geachte mevrouw Pigeaud-Wijdeveld,

    Duidelijk aanvullend wil ik nog stellen dat de 150.000 euro gebruikt dient te worden ter aflossing van de verstrekte lening aan Value8 en daarmee ook het recht aan Value8 dient te vervallen tot de koop van 45.000 aandelen voor 150.000 euro!

    Gaarne verblijf ik,

    Vincent Poorter

  14. The Duck Master 6 september 2013 00:56
    Keep us informed Vincent...

    Ik dacht dat de komende KPN BAVA een mooi schouwspel ging worden, maar de eesrtvolgende LaVide BAVA gaat helemaal een mooi volksvermaak worden!
  15. [verwijderd] 6 september 2013 02:07
    Mede aandeelhouders,

    Aanvullend op het voorgaande snap ik absoluut niet waarom het bestuur van Lavide onder leiding van Pigeaud-Wijdeveld niet de accountants inzake het jaarlijks goedkeuren van de jaarrekening aansprakelijk hebben gesteld betreffende kwestie Miegel Adviesbureau, aangezien in de jaarverslagen mijns inziens hierover niets eerder is vermeld! Denk dat ze de zaak graag willen afkopen en dan kost het uiteindelijk ons als aandeelhouders niets!

    Peter Paul de Vries opmakend uit uw laatste mail is het 100% duidelijk dat u meeleest, gratis advies kost Lavide geen uurtje factuurtje kijk hier is naar! Nou maar hopen dat er betreffende dit advies niet weer ergens stiekem een factuurtje komt voor een of andere adviseur voor 10 uur werk, die deze streetwijsheid zogenaamd heeft bedacht!

    Vincent Poorter

  16. forum rang 6 keffertje 6 september 2013 05:18
    quote:

    Vincent poorter schreef op 6 september 2013 02:07:

    Mede aandeelhouders,

    Aanvullend op het voorgaande snap ik absoluut niet waarom het bestuur van Lavide onder leiding van Pigeaud-Wijdeveld niet de accountants inzake het jaarlijks goedkeuren van de jaarrekening aansprakelijk hebben gesteld betreffende kwestie Miegel Adviesbureau, aangezien in de jaarverslagen mijns inziens hierover niets eerder is vermeld! Denk dat ze de zaak graag willen afkopen en dan kost het uiteindelijk ons als aandeelhouders niets!

    Peter Paul de Vries opmakend uit uw laatste mail is het 100% duidelijk dat u meeleest, gratis advies kost Lavide geen uurtje factuurtje kijk hier is naar! Nou maar hopen dat er betreffende dit advies niet weer ergens stiekem een factuurtje komt voor een of andere adviseur voor 10 uur werk, die deze streetwijsheid zogenaamd heeft bedacht!

    Vincent Poorter

    Hoi Vincent,

    Bedankt voor jouw mail. Ik beantwoord hem nu eens niet om 4 uur 's morgens maar om 5 uur (als je dat goed vindt). Ik hoop dat iemand jou duidelijk kan maken dat - mede gelet op jouw laatste mails - je volstrekt ongeschikt bent voor welke bestuurlijke functie dan ook maar dat je als stand up comedian wellicht een aardige boterham kan verdienen.

    Ben het inhoudelijk wel eens met jouw kritiek overigens en de vraag blijft hoe lang het marionetten-theater van Value8 nog stand houdt maar dat jij alleen je investering (deels) terugkrijgt als je andere mensen in het ootje neemt, staat voor mij vast en het feit dat je de onvertible wil overnemen (conversieprijs circa 3,5 euro) van deze lege hut die binnenkort waarschijnlijk een negatief eigen vermogen kent, toont dat voor mij aan.

    Overigens aht ik het onwaarschijnlijk dat een advoaat met een derde partij over deze zaak praat maar als het wel zo is 'chapeau' want dit kan weer mooi in het wanbeleid-dossier. Succes!
  17. [verwijderd] 6 september 2013 09:41
    Geachte heer Keffertje,

    Nogmaals vraag ik me heel hardop af met welk belang u zaken hier post! Ik post hier omdat o.a. dit podium leid tot uitbreiding van steun voor mijn plannen. Ik ben momenteel niet werkzaam in een bestuursfunctie, evenmin heb ik een insiders verklaring getekend bij Lavide, dus heb ik alle vrijheid om hier posts te plaatsen. Mijn posts alhier hebben absoluut geen referentie kracht of ik wel of geen goede bestuurder ben of kan zijn! De 14 jaar dat ik succesvol onderneem en de kracht heb om mij in te kopen in Lavide is het juiste referentiekader

    Vincent Poorter
  18. [verwijderd] 6 september 2013 10:10
    quote:

    Vincent poorter schreef op 6 september 2013 09:41:

    Geachte heer Keffertje,

    Nogmaals vraag ik me heel hardop af met welk belang u zaken hier post! Ik post hier omdat o.a. dit podium leid tot uitbreiding van steun voor mijn plannen. Ik ben momenteel niet werkzaam in een bestuursfunctie, evenmin heb ik een insiders verklaring getekend bij Lavide, dus heb ik alle vrijheid om hier posts te plaatsen. Mijn posts alhier hebben absoluut geen referentie kracht of ik wel of geen goede bestuurder ben of kan zijn! De 14 jaar dat ik succesvol onderneem en de kracht heb om mij in te kopen in Lavide is het juiste referentiekader

    Vincent Poorter
    meneer Poorter
    Dit podium leid(T) zeker niet tot steun maar tot aversie u zult nooit een goede bestuurder zijn. Ondanks uw geode bedoelingen post u hier zaken die u nooi had mogen posten. U zegt u mag dat wel want u heeft nooit een insiders verklaring getekend. Zelfs als u op dit nivo contacten onderhoud met ppdv dan heeft u zich te houden aan de ongeschreven wetten. Wij noemen dit een gentlemans agreement!!!!

    u bent derhalve onbetrouwbaar zoals ppdv u dat reeds heeft uitlelegd!

    dus niet meer doordrammen hier!
75 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht