Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

uniQure Terug naar discussie overzicht

Bijeenkomst / borrel voor allen die belangstelling hebben voor / bij UniQure

44 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 september 2013 15:51


    Ik heb in het verleden diverse borrels georganiseerd toen Crucell nog aan de beurs genoteerd stond. Die borrels waren gezellig, informeel, informatief, leerzaam en verhelderend. Je kreeg meer kans om achtergronden, kennis/know-how en karakters van forumleden te ontdekken.
    Met een aantal mensen van toen sta ik nog steeds in contact (leidden uiteindelijk ook tot mijn belangstelling en positie in UniQure vandaag de dag).

    Via deze weg wil ik eerst polsen of er belangstelling bestaat om medeforumgenoten in levende lijve te ontmoeten.

    Reageren kan hieronder / in dit draadje en voor wie dat anoniem wil doen mag dat dmv een aanbeveling van deze posting doen, of mij rechtstreeks een mail sturen ( invoorentegenspoed@hotmail.com )

    Als de belangstelling groot genoeg is, wil ik me niet alleen inspannen om een datum en locatie vast te stellen, maar ook trachten om gasten erbij te betrekken die op zo'n borrel informatie kunnen verschaffen aan bezoekers.
    Te denken valt daarbij aan o.a.: NPEX-afgezant, STAK UniQure, mensen van UniQure zelf. Ik kan natuurlijk niet voor hen spreken en beslissen, maar dat is wel wat ik wil doen.

    Aanvullend kan ik zeggen dat ik een gesprek bij de NPEX heb gehad en nog even tijd/kans moet zien om kort weer te geven wat daarbij werd besproken.
    Er lijkt me a.d.h.v. dat gesprek wel gerechtvaardigd te stellen dat er een kans bestaat dat iemand bij zo'n borrel aanwezig wil zijn om mensen te woord te staan om van visies en ideeën te wisselen.

    Nogmaals: laat me gaarne weten of er belangstelling voor zo'n borrel is.
    Oud-Crucell beleggers kan ik ook van harte aanbevelen om te komen, al is het 'for old times sake'... :-)

    ivet
  2. Hunter300 9 september 2013 10:00
    'is dat wel iets voor mij', zullen de meesten denken. 'Ík heb niet zo veel certificaten, dit is eerder iets voor mensen met een veel groter belang'.

    Ok, ik heb iets meer dan 19000 certificaten en heb weinig verstand van beleggen (behalve de boterhammen die ik iedere ochtend voor mijn dochters en zoontje smeer) en waarschijnlijk niets te melden op het gebied van beleggen. Toch zal ik proberen bij zo'n borrel aanwezig te zijn. Als ik er 1000 of 100000 had gehad zou ik ook gewoon komen.

    Kop eraf?
  3. QLVT 9 september 2013 10:13
    hmmm 300 km heen
    hmmm 300 km terug,
    hmmm ja ik ga ...voor een borrel
  4. [verwijderd] 9 september 2013 10:39
    eerdere lokaties waren in het midden van het land gecentreerd, hopelijk centraal genoeg voor degenen die van ver moesten komen(toen vanuit Belgie en het hoge Noorden).

    Als de meesten uit een bepaalde richting komen kan ik best wat schuiven.

    Het aantal aandelen; tja, mijn eerdere ervaringen met Crucell was dat er bezoekers waren zonder aandelen (maar met interesse voor de materie of oriëntatie om erin te beleggen), tot mensen met soms meer dan 100k aandelen.

    Ik wil terughoudend zijn met mijn privacygegevens, maar wil verklappen dat ik de 10k aandelen UniQure bij lange na niet haal. Ooit kende ik financieel veel betere tijden, maar zie in UniQure meer dan voldoende risico's om een fors rendement te behalen.

    Dat draait uiteraard om voortschrijdend inzicht en ook een dosis geluk, maar voor wie kenner is van biotech en kansen op rendement, hoef ik niet uit te leggen dat als bijv. Hemofilie een succes wordt, de 100euro zo gepasseerd kan worden...

    We hebben het met UniQure niet over het bijhouden van het inflatietempo!

    Uiteraard gaan hoog rendement en laag risico niet samen, maar risico kan je weer categoriseren in mogelijk en onmogelijk en alles ertussen in.
    Op een borrel kan je wat dat betreft een voor jezelf belangrijk licht opsteken.
  5. Partner 9 september 2013 16:51
    Ik durf het bijna niet te vragen maar kunnen we ook in het midden van Europa afspreken, in Luzern ofzo want ik woon in Italië, in de buurt van Milaan. De Prosecco zal ik meenemen....
  6. [verwijderd] 9 september 2013 18:51

    Laat ik u dan net in de zomervakantie zijn gepasseerd! (op weg naar Le Marche)

    Ik heb de sticker van Zwitserland nog achter de ruit en zou best willen...maar kunnen is een ander verhaal...(het kapitaalkrachtige is er helaas af bij mij).

    Mocht u echter in NL zijn, dan altijd welkom om bij te praten.

    mvg ivet
  7. BNP 9 september 2013 21:11
    Ik heb wel interesse kennis te maken met mijn mede investeerders. Ik ben relatief nieuw als investeerder en hoor graag hoe anderen tegen zaken aankijken. Goed initiatief.
  8. [verwijderd] 10 september 2013 08:27

    heel af en toe tref ik nog steeds mensen uit de Crucell-tijd...altijd leuk en gezellig geweest en leerzaam. De wortels van mijn volgen en belegging in (AMT)UniQure liggen ook daar!

    Natuurlijk is het geen garantie, maar Crucell werd uiteindelijk overgenomen (msschn een betrekkelijk succes, maar in de basis een juiste inschatting gebleken) en UniQure is op de goede weg (en natuurlijk nog geen gelopen race).

    Het is leuk en leerzaam om samen vinger aan de pols te houden.
    Mijn motto is altijd geweest dat de kapitaalkrachtigen (VC's etc.) alle expertise kunnen inkopen die ze nodig achten.
    Als particuliere belegger moet je je maar zien te redden in het moeras dat beleggen heet. Ieder heeft zijn sterke en zwakke punten en specialismen en netwerken...en daarmee kan je elkaar scherp en beter geïnformeerd houden.

    Wie uiteindelijk een uitnodiging wil, vraag ik wel om mij een mailtje te sturen, daar ik tijdstip en locatie niet publiekelijk op het forum zet om privacy en veiligheid zoveel mogelijk te waarborgen. Ik verstuur die gegevens dan per mail.
    Via dit forum wil ik wel berichten over de belangstelling en evt special guests.
  9. [verwijderd] 17 september 2013 21:59
    Hi IVET,

    Natuurlijk doen zo'n borrel. Was altijd een hit, de laatste keer met een erg klein publiek, maar misschien dit keer iets meer.

    De 'ouwe hap', is natuurlijk wel van de partij, maar een paar nieuwkomers (frequente posters hier) zouden natuurlijk zeer welkom zijn. Als B-aandeelhouders moeten we een front(je) vormen. Laat de STAK weten waar we voor staan. Zoef was een trouwe bezoeker, dus een STAK vervanger is zeer welkom.

    Bovendien is het gezellig en ik heb altijd wel weer een goede tip gekregen.

    Groet, :)

    Frank
  10. [verwijderd] 18 september 2013 09:47
    ha Frank, ik mag jou hierbij alvast als 1e special guest aanmelden dus? ;-)

    Ik zit nu nog heel even im Ausland...tracht volgende week concreter te worden met voorstellen van een datum. Ook zal ik deze en gene een berichtje sturen...sommigen zijn mogelijk te druk om zich nog met beleggen bezig te houden, maar mogelijk ontbreekt het ook wat aan inspiratie (niet vreemd in deze tijd).

    gr. ivet

  11. Prof. Dollar 18 september 2013 19:23
    Off topic. Een andere bezoektip: Life Sciences Café Amsterdam BioMed Cluster.

    You are invited to our next Amsterdam BioMed Cluster Café on Thursday October 10. Cluster partners presenting will be Hans Preusting (UniQure) and Sjaak Vink (myTomorrows). Time: 3:30 pm-5:30 pm, location: Café-restaurant Polder, Amsterdam. Participation is free upon registration. Sign up now!

    www.amsterdambiomed.nl/events/gebeurt...

    Bezoekers worden uitgenodigd de inhoud en hun indruk op het forum te delen.
  12. [verwijderd] 19 september 2013 09:46
    quote:

    Prof. Dollar schreef op 18 september 2013 19:23:

    Off topic. Een andere bezoektip: Life Sciences Café Amsterdam BioMed Cluster.

    You are invited to our next Amsterdam BioMed Cluster Café on Thursday October 10. Cluster partners presenting will be Hans Preusting (UniQure) and Sjaak Vink (myTomorrows). Time: 3:30 pm-5:30 pm, location: Café-restaurant Polder, Amsterdam. Participation is free upon registration. Sign up now!

    www.amsterdambiomed.nl/events/gebeurt...

    Bezoekers worden uitgenodigd de inhoud en hun indruk op het forum te delen.
    interessant gegeven...opperde al eerder dat een samenwerking tussen UniQure en Mytomorrows interessant zou kunnen zijn.

    Jammer, lukt mij niet om me voor die datum op te geven. Anders had ik er graag bij geweest. Gaat iemand anders er heen?

  13. [verwijderd] 21 september 2013 18:24
    Ik kan niet genoeg benadrukken hoe verhelderend een bezoek aan de borrel kan zijn...ik schrijf op zeer korte termijn welke data in aanmerking komen en zal een indicatie van de locatie geven.

    Hoe meer aanmeldingen, des te groter de kans is dat ik mensen van UniQure, STAK, en/of NPEX over de streep kan trekken!

    Beleggen is soms hard werken...van blindelings 'succes-Guru's' volgen wordt zelden iemand zelf succesvol!

    mvg ivet
  14. bilbo3 21 september 2013 20:43
    Hoi Ivet, ik kan niets beloven, maar als het een beetje in de agenda past dan kom ik, wellicht zelfs samen met mijn broer.
  15. [verwijderd] 21 september 2013 21:33

    hoe meer zielen...hoe meer vreugd.

    Als ik iets vooruit mag lopen op mijn plannen: ik overweeg vrijdag einde middag/begin avond 11 of 25 oktober en locatie zal redelijk centraal in het land zijn.

    Ik pols eerst zoveel mogelijk mensen alvorens ik een definitieve datum vastleg.

    Bij eerdere borrels was ontvangst vanaf 15-16u en vaak werd op een later tijdstip samen gegeten voor wie dat wilde en duurde tot plm 22u..
    De vrijdag sluit aan op het weekend, meeste mensen houden het weekend zelf graag vrij en hebben door de week wat meer moeite om tijd vrij te maken. Het blijkt in de praktijk bijna ondoenlijk om iedereen tegemoet te komen, want het zijn vele drukke agenda's die je op één lijn moet zien te krijgen.

    mvg ivet
  16. [verwijderd] 9 oktober 2013 20:55
    hoewel ik wat meer belangstelling had verwacht omtrent groeibriljant UniQure (en daarbij het spreken van beleggers van zeer diverse pluimage), wil ik toch alvast de datum vastleggen daar er altijd diehards willen komen en er zullen zijn;

    Op vrijdag 25 oktober, beetje richting einde middag (zeg vanaf plm 16u, maar wat later komen is geen probleem) redelijk centraal in het land.

    Een aantal vertrouwde bezoekers uit de Crucelltijd zullen er altijd wel bij zijn. Het is leuk en leerzaam om de gezichten achter de aliassen te ontmoeten en spreken (de vingers kunnen i.p.v. druk getyp een goed glas vasthouden).

    Aanmelden kan nog altijd (zie eerder deze draad) en in de week voor de borrel verstuur ik uitsluitend via email de locatie (omwille van privacy niet via deze site).

    mvg ivet
  17. ASCFTHF11 10 oktober 2013 15:29
    Jammer Ivet,

    Dat er zoveel geïnteresseerden zijn in dit aandeel maar zich toch niet wat verder willen informeren over het wel en wee,is het omdat het door jou te ver van huis en haard wordt georganiseerd,alhoewel in het midden van het land valt nogal mee,of gaat het alleen om de platte poen en verder is het wel goed........ok misschien zijn er nog wel enkele twijfelaars die zich toch nog melden bij Ivet.

    mvg leo

  18. [verwijderd] 10 oktober 2013 15:48


    had ik maar een miljoen aandelen...dan organiseerde ik een roadshow door het land ;-)

    Indertijd met Crucell, wilde ik weten wie/wat er achter al die aliassen schuilging; echt verstand van zaken, of hoog opgeven van iets waar men eigenlijk geen verstand van had? Daar prik je soms wel doorheen op het forum, maar toch kan het interessant zijn om achtergronden te kennen van forumleden en hun bijdragen op waarde te schatten.

    Soms kan het betekenen dat iemand zelf geen verstand van bijv. biotech heeft, maar wel weer een buurman/familielid/vriend heeft die echte expertise in huis heeft (allemaal welkom! ;-))

    Een ander is weer goed in het berekenen van kansen of koerstrends. Of geeft inzichten in de ontwikkelingen vanuit eigen opleiding/professie etc.

    Het leidde tot zeer interessante ontmoetingen (die mij uiteindelijk ook in UniQure brachten...het balletje kan altijd zeer bijzonder rollen).

    In deze tijd is het niet makkelijk om ruim 300% binnen 1 jaar te maken...maar wie zijn ogen en oren ergens de kost geeft, kan daarmee veel bereiken. Het is natuurlijk geen gelopen race, maar dat komt omdat we vanuit mijn perspectief amper aan een warming-up zijn begonnen...het risico van een (k)ramp is altijd aanwezig, maar indien met beleid en gezond verstand die warming-up wordt volgehouden, dan maak je een goede kans in de wedstrijd. Die aftrap begint m.i. bij een IPO...goed voorwerk maakt dat je goed en wel denkbaar in de basisopstelling staat ;-)

    ivet
  19. [verwijderd] 15 oktober 2013 22:28
    quote:

    Prof. Dollar schreef op 18 september 2013 19:23:

    Off topic. Een andere bezoektip: Life Sciences Café Amsterdam BioMed Cluster.

    You are invited to our next Amsterdam BioMed Cluster Café on Thursday October 10. Cluster partners presenting will be Hans Preusting (UniQure) and Sjaak Vink (myTomorrows). Time: 3:30 pm-5:30 pm, location: Café-restaurant Polder, Amsterdam. Participation is free upon registration. Sign up now!

    www.amsterdambiomed.nl/events/gebeurt...

    Bezoekers worden uitgenodigd de inhoud en hun indruk op het forum te delen.
    Prof.Dollar, ben jij hier afgelopen donderdag nog heengeweest?
44 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.200
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.876
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.152
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.024
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.744
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.978
Air France - KLM 1.024 34.305
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.742
Alfen 12 16.128
Allfunds Group 3 1.142
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.212
AMG 965 125.611
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.513
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.586
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.099
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.254
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.593
ASML 1.762 76.723
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.639
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660