Netflix « Terug naar discussie overzicht

Netflix: exponent van een nieuwe bubble?

172 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Brogembank
0
Met dank aan de redactie voor het openen van een nieuw forum.

Zie de chart van Netflix; met name vanaf 2010; over pieken en dalen gesproken! zijn er beleggers die bij een EPS van $0.80 en een huidige P/E van in de 380's nog long durven? Ondanks dat het aandeel 'hot" is en positief in het nieuws komt (o.a. entree op NL markt, House of Cards dat de ene na de andere mediaprijs wint) geloof ik niet dat dit nog maar in de verste verte realistisch is, zeker niet gezien het aantal partijen dat zich ook op de streaming-video markt begeeft of gaat begeven.

M.i. een short, maar wie weet heeft iemand een onderbouwde mening om mee te liften de hemel in?

Ik ben benieuwd!

Brogembank
0
www.trivano.com/aandeel/netflix-inc.5...

zie bovenstaande link m.b.t. insider trading bij Netflix...

het management lijkt te bulken van het vertrouwen dat de huidige bomen door blijven groeien tot in de hemel.

iemand anders short NFLX?
DiegoDennis
0
nog weinig animo voor netflix als aandeel zo te zien.. maar zit zelf inmiddels al short, en ga deze positie langzamerhand uitbreiden. Jij zit ook short Brogembank?
Circle123
0
Vanmiddag short gegaan in netflix, gaat als de brandweer. Zwaar overrated inderdaad. K/w van 388 + makkelijk toe te treden markt en maar matig product. Staat alleen zo hoog omdat ze de eerste zijn op deze schaal en omdat men denkt dat de hele wereld high speed internet access heeft en centen over voor oude series en matige films ;)

Brogembank
0
het lijkt erop dat de afstort nu begonnen is; ik zit inderdaad short (RBS turbo Shrt 358), een kleine twee weken geleden gekocht rond 8. Nog geen schokkende ontwikkelingen dus qua koerswinst, maar het lijkt te gaan lopen nu.
Is er wel eentje om bovenop te zitten, in de afgelopen weken al een spike omhoog naar 334 meegemaakt, dacht al even dat ik uitgestopt zou worden

Circle123
0
Heb die van mij gesloten. 10% van het aandeel af in twee dagen. Dikke winst genomen. Zit echt wel meer in, maar dit ging zo hard dat ik even wilde verzilveren. Zodra het weer wat stijgt ga ik weer short.
DiegoDennis
0
blijf gewoon zitten, geloof niet dat Netflix zo weer opkrabbelt naar 320-330. mijn koersdoel is 200 binnen nu en een 4 -5 maand. we zullen zien ;)
DiegoDennis
0
dat heb je goed gedaan, had zon snelle opleving niet verwacht maar gelukkig nog ver weg van de stoploss. en anders kopen we gewoon nieuwe met hogere stoploss, niks geen paniek ;)
Brogembank
0
Ik ben blijven zitten, dus leuke papieren winst weer zien verdampen.
Ik ga ook alvast eens kijken naar een hogere short, zou mij niet verbazen als deze ineens uitgestopt wordt binnenkort op vreemde koerspiek.

Ik blijf er wel bij dat Netflix zeer zwaar overgewaardeerd is; ze weten alleen op het moment een goede nieuwsflow naar buiten te krijgen, oa mbt deals die ze proberen te sluiten met grote mediaconcerns.
Brogembank
0
maandag a.s. 2PM PT de kwartaalcijfers van Netflix+ volgens mij is dat nabeurs in NY, dus na 22U hier.

tot die tijd blijf ik zitten op mijn shorts 358...
Dit type derivaat valt niet in de categorie weduwen en wezen graded investment paper :-))
DiegoDennis
0
DiegoDennis
0
Circle123
0
Netflix earnings: 52 cents, $1.11 billion revenue vs. expectations of 49 cents EPS, $1.1 billion revenue. The company also said it expects fourth-quarter earnings between 47 cents and 73 cents a share vs. the 46 cents a share analysts currently expect.

Afterhours op USD 390 En daar gaat mijn Stop Loss..

K/W nu 145 uitgaande van een stijgende winst naar USD 2.75 p/a. Heel de wereld met 3 abonnementjes inmiddels geloof ik. Wat zijn turbo's toch kutproducten met die SL.
Brogembank
0
Idd, dag stop-loss... nog wel ingevoerd, maar dat zal hem niet meer worden vrees ik :-(

de volgende Stoploss op 400 is mij iets te dichtbij, maar ik blijf van mening dat dit fonds symptomatisch is voor de nieuwe internetbubbel; ik denk dat ik maar eens naar een wat langere short op de bredere Nasdaq 100 ga zoeken, want dit begint aardig op de gekte van 99-2000 te lijken!
Wat nog ontbreekt is een WorldOnline achtige hype hier op het Damrak , als belletje van een minstens 13 jaar durende all time high...

voorlopig even terug naar serieus beleggingspapier: Aalberts heeft vanmorgen goede cijfers en BHP Billiton ook volgens mij

Succes allen!
Rai444,44
0
Heb een gokje genomen, Netflix RBS Turbo Short 400 @9.34

Ga voor een ritje Netflix <$300

Rai444,44
0
Winst inmiddels genomen op 10.10, bounced mooi terug, binnenkort weer nieuwe shorts erin.
frank1234
0
hele tijd verder :)

Kon in tegenstelling tot wat hier boven gezegd wordt toch wel eens een behoorlijke toekomst in zitten.
En de ouderwetse TV zenders konden het wel eens moeilijk krijgen

krantenbericht vandaag:
( www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/23699... )
Jonge kijkers dumpen televisie
door onze financiële redactie
AMSTERDAM -
Millennials zetten hun televisies in een steeds hoger tempo uit. Dit tv-seizoen verdubbelde het aantal jongere kijkers dat de tv goeddeels negeert.
Dat blijkt uit cijfers van marktonderzoeker Nielsen. De tv-kijkers in de leeftijd van 18-34 jaar namen tussen september en januari vorig jaar met 10,6% af ten opzichte van vorig jaar. Die leeftijdscategorie is cruciaal voor adverteerders, omdat deze groep de meeste uitgaven doet.
Trendbreuk
Amerikanen gelden als grootgebruikers in aantallen televisieuren per dag. Traditioneel televisie kijken gaat al sinds 2012 met rond 4% per jaar achteruit.
Steeds meer millennials kijken via hun tablet naar series als Orange is the new Black op online zenders als Netflix, Amazon en HBO GO. Videokijken is met 22% op jaarbasis toegenomen.
172 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 5 aug 2022 21:59
Koers 226,780
Verschil -3,130 (-1,36%)
Hoog 228,620
Laag 222,870
Volume 5.539.733
Volume gemiddeld 10.894.728
Volume gisteren 9.064.937

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront