Tis alweer mei...

21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
[verwijderd]
0
Over een week Q1. Die zullen wel goed zijn en dan stijgt de koers met een paar procenten. Het moet toch ooit eens duidelijk worden dat dit bedrijf enorme mogelijkheden heeft en dat die in de loop van dit jaar verzilverd gaan worden. Het geduld wordt op de proef gesteld maar er volgt beloning. Toi toi allen op 8/5.
RT2014
0
Ik verwacht ook prima cijfers. Alle tekenen wijzen erop dat vooral het automotive segment goed draait. KW4 was een forse verbetering t.o.v. de voorgaande kwartalen. Die lijn zal zich in het eerste kwartaal hebben voortgezet.

Op een zeer forse koersstijging reken ik eigenlijk niet, tenzij de marges spectaculair zouden stijgen, maar dat acht ik onwaarschijnlijk. Ik hoop op wat meer nieuws over een aantal nieuwe projecten dat ze afgelopen jaar hebben opgezet.
[verwijderd]
0
Bied en laat wat meer in evenwicht. Misschien gaat de koers van K toch bougeren (zo zeggen ze dat bij van ons...).
voda
0
Vooruitblik: 'Sterke autonome groei Kendrion'

DINSDAG 6 MEI 2014, 13:16 uur | 175 keer gelezen

AMSTERDAM (AFN) - De producent van elektromagnetische componenten Kendrion heeft in het eerste kwartaal naar verwachting een sterkere autonome groei laten zien. Dat schrijft Rabobank in een vooruitblik op de cijfers die Kendrion donderdag voorbeurs publiceert.


Rabo verwacht dat de autonome groei op 8 procent zal uitkomen, tegen 7 procent in het vierde kwartaal van 2013. De totale omzet wordt geraamd op 108 miljoen euro, waarvan 28 miljoen wordt toegevoegd door de vorig jaar afgeronde overname van het Duitse Kuhnke. Rabo voorspelt verder een ebita van 7,9 procent en een verbetering van de ebita-marge naar 7,3 procent, van 6,7 procent in het voorgaande kwartaal. De nettowinst wordt geraamd op 4,5 miljoen euro.

Rabo zei dat de cijfers naar verwachting de positieve blik op Kendrion zullen onderstrepen.

Kendrion gaf bij de cijfers over 2013 geen prognose voor dit jaar, maar heeft wel voor 2015 een doelstelling staan voor een omzet van 450 tot 500 miljoen euro.
G 60.
0
Nu koop je nog onder de 25 Euro , vanaf morgen denk ik dat de koers een
grote sprong naar boven maakt richting de 28 Euro .
G 60.
0
Grootaandeelhouders bezitten 64% van de aandelen en houden om welke reden
dan ook het aandeel steevast rond de 24,7 Euro , het aandeel word door
iedere analist op kopen gezet dus waarom de koers niet stijgen mag is
mij een raadsel .
conradus
0
Netto winst van 2,6 miljoen naar 5,0 miljoen.
Omzet steeg met 47% tot 105,2 miljoen.
kortom zeer sterke cijfers
Diegy
0
'Solide resultaten Kendrion'
Gepubliceerd op 8 mei 2014 om 09:44 | Views: 5
Kendrion 09:35
EUR 25,30 +0,60 (+2,43%)

AMSTERDAM (AFN) - Kendrion heeft in het afgelopen kwartaal solide resultaten behaald. Dat stelt ING in een reactie op de cijfers van de producent van elektromagnetische componenten die donderdag naar buiten kwamen.

Volgens ING viel de omzet wel iets lager uit dan verwacht, maar kwam de ebita boven de prognoses uit. Verder is de bank goed te spreken over de verwachtingen van Kendrion voor verdere groei.

Het advies staat op buy.
Ook Rabobank was positief gestemd over de resultaten. Vooral de verbetering van de winstmarge werd als gunstig beschouwd. Ook bij Rabo staat het advies op buy.


Koopadvies
SNS Securities liet weten dat de cijfers van Kendrion het koopadvies voor het bedrijf onderstrepen.
Kendrion noteerde om 9.35 uur 2,4 procent hoger op 25,30 euro.
Diegy
0
Zeker sterke cijfers van Kendrion. Zag dat Geert Schaaij ook in dit aandeel zit. Die zal het aandeel nu zondag ook wel gaan promoten na deze prima cijfers.
G 60.
0
SNS geeft een nieuw koersdoel af van 27 Euro , dat lijkt mij belachelijk
laag gezien de verwachting van de groei en vooruitzichten .
maci
0
En toch is het waar:
"AMSTERDAM (Dow Jones)--De kwartaalresultaten van Kendrion (KENDR.AE) bevestigen het buy-advies, stellen analisten van SNS. Ze zijn van mening dat het concern nu cyclisch een steun in de rug krijgt, en dat dit, in combinatie met de strategische kracht van het bedrijf, momenteel slechts gedeeltelijk in de koers is verwerkt. De waardering zou in hun ogen niet alleen het opwaarts potentieel van de resultaten moeten weerspiegelen, maar ook de unieke positie van een verticaal geintegreerde wereldwijde leverancier in een niche markt (voor elektromagneten). Het advies is buy met koersdoel van EUR27. Omstreeks 10.00 uur noteert het aandeel 2,3% hoger op EUR25,27, terwijl de ASX met 0,9% stijgt. (LDF)


Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com"
[verwijderd]
0
Een bekend koersverloop. Op cijfers wordt met een stijging van enige percenten gereageerd maar vervolgens zwakt de koersontwikkeling af. Meestal veert de koers na enige tijd plotseling op, zonder aanwijsbare reden. De lange termijngrafiek laat wel zien dat de koers van K gestaag oploopt.
Vandaag zeer groot en positief artikel over Kendrion in Beleggingsexpres.
voda
0
Kendrion koersdoel omhoog naar EUR30 van EUR27 - SNS
Kendrion advies blijft buy - SNS
(MORE TO FOLLOW) Dow Jones Newswires
[verwijderd]
0
Analist Gert Steens van SNS Securities meende dat Kendrion lager is gewaardeerd dan de sectorgenoten en voorziet verder onder meer een hogere omzetgroei dan eerder verondersteld voor de komende jaren.
maci
0
quote:

G 60. schreef op 21 mei 2014 09:47:


Op de Kendrion side staat een mooi interview met Piet Veenema .


Uit Elsevier: www.kendrion.com/media/attachment/Pub...

Hier staan meer artikelen: www.kendrion.com/en/group_services/gs...
21 Posts, Pagina: 1 2 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 jul 2021 17:35
Koers 22,400
Verschil -0,150 (-0,67%)
Hoog 22,550
Laag 22,200
Volume 505
Volume gemiddeld 10.399
Volume gisteren 3.937

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront