Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

HYBRID SOFTWARE GR GB00BYN5BY03

Laatste koers (eur)

3,600
  • Verschill

    +0,080 +2,27%
  • Volume

    461 Gem. (3M) 3K
  • Bied

    3,360  
  • Laat

    3,600  
+ Toevoegen aan watchlist

Forum Global Graphics aangemaakt

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. IEX - Forummoderator 1 oktober 2015 10:05
    Global Graphics is werkzaam op de markt van grafische en commerciële digitale documenten.
    De producten van Global Graphics zijn bedoeld voor fabrikanten van kopieermachines, digitale persen en printers.

    Het bedrijf staat sinds 17 april 2001 genoteerd aan Euronext Brussel.

    Groet Henk
  2. [verwijderd] 8 maart 2023 09:19
    Hybrid Software kondigt Playground aan: de gehoste omgeving om de kracht van Cloudflow te demonstreren
    woensdag 8 maart 2023

    (Gent, België) HYBRID Software-producten worden door duizenden klanten wereldwijd gebruikt op alle gebieden van prepress en print, inclusief etiketten en verpakkingen, vouwdozen , golfkartonnen dozen, grootformaat en digitaal printen. Vandaag kondigen we met genoegen Playground aan, een unieke gebruikersomgeving om de kracht van CLOUDFLOW te ervaren, de productieworkflowsuite voor bestandsverwerking, activabeheer, soft proofing en workflowautomatisering. De webgebaseerde architectuur van CLOUDFLOW is specifiek op maat gemaakt voor de grafische verpakkingsindustrie met ondersteuning voor PDF, kleurscheiding, trapping, screening, proofing en integratie met componenten van derden, zoals MIS/ERP-systemen.

    Playground brengt de kracht van CLOUDFLOW binnen handbereik van potentiële klanten om het potentieel van CLOUDFLOW te demonstreren voor het vergroten van de bedrijfsefficiëntie. Gebruikers worden uitgenodigd om te experimenteren in een productie-achtige omgeving via representatieve toepassingsscenario's. Met Playground kunnen gebruikers hun eigen productiebestanden uploaden, kwaliteitscontroles uitvoeren met PDF Preflight, Design Comparison, 3D Preview met iC3D, RIP en HYBRID Screening, evenals samenwerkingstools voor soft proofing en goedkeuringen - allemaal vanuit een comfortabele webgebaseerde applicatie.

    Christopher Graf, Chief Marketing Officer bij HYBRID Software, deelt: "In overeenstemming met ons motto - 'luisteren naar onze klanten en handelen naar hun input' - ben ik zeer verheugd Playground aan te kondigen, dat verpakkingsprofessionals de kans geeft zichzelf te overtuigen van de kracht van CLOUDFLOW via een innovatieve en interactieve browserervaring die op maat is gemaakt voor de label- en verpakkingsindustrie.”

    Tijdelijke Playground-abonnementen worden gratis aangeboden aan gekwalificeerde prospects. Neem vandaag nog contact op met HYBRID Software voor een persoonlijk advies of om een ??Playground-abonnement aan te vragen.
  3. Kojo 27 juli 2023 18:07
    Jammer dat de freefloat zo beperkt is zodat er amper aandelen worden verhandeld. Anders zou het een mooi instapmoment zijn. Want vroeg of laat zal Guido Van der Scheuren een openbaar bod uitbrengen. En aangezien hij vorig jaar zijn positie opdreef naar 85% met aankopen flink boven de huidige koers, is de waarde van het bedrijf voor hem een flink stuk meer dan de huidige beurswaardering. Toch eens kijken of de handel de volgende dagen niet toeneemt?
4 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht