Forum: TomTom » off-topic » Pagina: 182 | Beursduivel.be

off-topic

3.743 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Navigatix
0
Ik zit in Boskalis vanaf € 19,80 en zit er voor long in. Overweeg om ook wat SBM Offshore te nemen.
[verwijderd]
0
@PRX neemt genoegen met slechts 75% van JUST EAT die gezien de 'tegenstand' ook niet binnen handbereik ligt en het bod zal nog wel worden verhoogd.

Heb m'n positie in @PRX nog verder uitgebreid, is nu 2,36% groot aan 62,15 en is een van de uitzonderingen dat ik mijn extra stukken bij winst niet van de hand doe. heb er veel vertrouwen in dat het aandeel in 2020-Q1 weer op de 70 euro staat en schat het neerwaarts effect gezien de discount op het TENCENT belang als minimaal.
[verwijderd]
0
Vandaag is kneusjes-dag @BAM weer verder terug kunnen brengen en heb nog een dubbele target om de stikstof en PFAS soap mee te maken.
Maar zoals WIERDA gisteren ook zei met 1% marge wordt BAM geen hoogvlieger!

@RNO positie weer gedubbeld en zojuist @UBER voor de 2e maal bijgenomen, bagger cijfers vorige week en nu lost de uit de laan gestuurde CEO vanwege METOO achtige taferelen ook een flink deel van z'n belang..
[verwijderd]
1
Goud moest toch even door de $1450 en heb een pluk gekregen om de balans met het zilver weer enigszins terug te brengen naar 66% zilver en 34% goud...

en nu rap weer terug naar de $1500++ en zilver naar de $18++ en dan is de ratio met 80 nog steeds hoog..
Eduard de Wit
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 11 nov 2019 om 07:22:heb Boskalis ook in de porto
HAL ben ik al zeer veel jaren aandeelhouder, ik vind ze bij HAL goede beleggers en ze geven over de jaren heen zeer goede performance

Boskalis is een solide, degelijk bedrijf , het maakt een wat moeilijke periode door en dat is meer vanwege de marktomstandigheden binnen de sector waar ze opereren dan vanwege zwak Management
nu de marktomstandigheden tekenen van beteren geven gaat dat mi ook een boost geven voor het aandeel
verder zou het mij niks verbazen als uiteindelijk Boskalis onderdak gaat vinden binnen HAL Trust
HAL zit cash rich en bij HAL gaan ze geen kapitaal parkeren aan nul of negatief rendement, die investeren de gelden die ze straks ontvangen van de verkoop van GrandVision, Boskalis zou wel eens een target kunnen zijn.

voor mensen die gespreid willen zitten, maar geen 10-tallen aandelen willen bijhouden en vertrouwen hebben in beleggingsmaatschappijen zijn bedrijven als oa een HAL Trust, GBL ( Groupe Bruxelles Lambert) , Sofina, Ackermans V Haaren, Prosus ( nu aan de beurs in Adam) en Berkshire (WB) een ideale manier een gespreide portefeuille aan te houdenBeetje laat, maar bedankt voor je uitgebreide uiteenzetting.
[verwijderd]
0
@RNO herstel blijft uit en onder de 45 wederom uitgebreid, heb ze nu gemiddeld aan 45,84 in portefeuille.
Het ziet ernaar uit dat Renault mijn nieuwe Daimler is geworden om te handelen, had alleen niet verwacht dat het aandeel zolang onder de 50 euro blijft hangen, toch veel zeer bij fondsen om posities te verkleinen, zie namelijk geen shorts..
boem!
0
Tesla kruipt langzaam naar de 350 dollar.

Eens te meer voor mij het bewijs dat de korte termijn perceptie van de analisten van gerenomeerde huizen de koers dicteren.

Op basis van de verrrassende winst in 3q hebben zij hun targets naar boven bijgesteld.

Indien je naar de platte cijfers kijkt krijg je echter toch wat hoogtevrees.
Tesla een marketcap van 6o miljard als groentje tussen de gevestigde namen zoals GM met een marketcap van 55 miljard, Ford met 35 miljard, VW met 100 miljard en Fiat/Chrijsler met 25 miljard.
Zeker als je in ogenschouw neemt dat Tesla nog nooit een jaarwinst heeft kunnen tonen waar de gevestigde namen een varierende kw laten zien van 6 a 7 voor GM en VW oplopend naar 10 voor Fiat en 23 voor Ford.

Wat voor mij uit deze cijfers naar voren komt is, dat de disruptie avn de ICE een feit is, dat men Tesla een meer dan goede kans toedicht hiervan te gaan profiteren maar dat men nog steeds kansen ziet voor ICE zoals VW en GM die beiden nadrukkelijk ook gaan voor e-mobility en SDC en dat er ook nog een ontkennende factor aanwezig is die menen dat het niet zo'n vaart zal lopen gezien de 10X kw waardering voor Fiat en de volstrekte ontkenning bij Ford met zijn kw van 23x.

Ik denk dat we nu te maken hebben met een overshoot bij Tesla want aan de bovenkant van 200-300 range geeft al veel vertrouwen in een nog niet getoond verdienmodel.
Dat de naysayers zich in ieder geval druk moeten gaan maken om te overleven met Ford, Daimler en BMW boven aan de lijst wordt alsmaar duidelijker.

[verwijderd]
0
@CHL, koerst onder de $40 ik heb al een ruime positie maar neem nog extra stukken bij..

heb vandaag m'n positie in @GAZ weer aangevuld was er uiteindelijk niet zo happy mee dat ik de positie vorige week heb gehalveerd...
Jchris
0
Ease2pay
Kopen kopen kopen 100%

www.tankpro.nl/ondernemen/2019/10/08/...


www.rabobank.nl/particulieren/betalen...

officieel bijgewerkt op de rabobank-website en nu krijgt Ease2pay voordelen van 3,4 miljoen klanten van rabobank die rabowallet-software zullen gebruiken, ease2pay gaat zeker omhoog, de NIBC heeft al 1,60 euro buy call gegeven

ABM FN-Dow Jones) NIBC gaat het aandeel Ease2Pay volgen met een koopadvies en een koersdoel van 1,60 euro. Dat bleek maandag uit een analistenrapport van de bank.

Het model van Ease2Pay moet zich nog bewijzen en het bedrijf is nog druk bezig met opschalen, maar NIBC ziet veel potentieel.

De toegang die het bedrijf heeft tot consumenten via gebruiksvriendelijke betaalapps voor bijvoorbeeld parkeren of tanken, voegen in combinatie met slimme aanbiedingen voor trouwe klanten waarde toe aan de betaalketen. Dat is iets waar beleggers bij andere bedrijven met vergelijkbare profielen waarde aan hechten, aldus analist Edwin de Jong.

Bereiken van schaalgrootte is echter uitermate belangrijk. Dit doet het bedrijf door nieuwe samenwerkingen en apps toe te voegen aan zijn portefeuille, zoals RaboWallet vorig jaar en het leasebedrijf ALD dit jaar.

Op basis van de verwachte omzetgroei tot en met 2023 noemt NIBC de huidige waardering aantrekkelijk.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999


de volumesterkte vertoont een aantrekkelijke koop- en opwaartse beweging
NewKidInTown
0
quote:

NewKidInTown schreef op 12 nov 2019 om 21:09:


Bovenstaand bericht 20.50 uur een vette NOK gegeven wegens posten zelfde bericht op zovele draadjes. Hoop dat het navolging vindt. Moderatie kan er dan mee omgaan hoe ze willen. Ik doe geen suggesties.
mjmj
0
quote:

mjmj schreef op 12 nov 2019 om 17:11:


plug:
finance.yahoo.com/chart/PLUG#eyJpbnRl...


lees net dat PLUG een forse schuld heeft... dus wie weet zijn er opzetjes in de maak.
[verwijderd]
0
@KDS, wellicht was het toch verstandiger geweest om de positie te sluiten;
www.telegraaf.nl/financieel/199491342...

AMSTERDAM (AFN) - Biotechnologiebedrijf Kiadis Pharma staakt per direct de ontwikkeling van zijn belangrijkste geneesmiddel, ATIR101. Het Amsterdamse bedrijf laat na sluiting van de beurs weten zich in plaats daarvan volledig toe te leggen op toepassingen voor zogeheten natural killer cells.
[verwijderd]
0
quote:

mjmj schreef op 12 nov 2019 om 21:28:


[...]

lees net dat PLUG een forse schuld heeft... dus wie weet zijn er opzetjes in de maak.
@PLUG, uit het oog verloren, in 2014 voor het laatst verhandeld en zet hem weer op de volglijst..
mjmj
0
quote:

Pieterkels schreef op 12 nov 2019 om 21:45:


[...]@PLUG, uit het oog verloren, in 2014 voor het laatst verhandeld en zet hem weer op de volglijst..


Ik zou wel geïnteresseerd zijn in je wel/niet koopoverwegingen. Hoe waardeer je een bedrijf met grote schuld, mogelijk zeer goede marktvooruitzichten, een grafiek die lijkt uit te bodemen, sentiment gedreven is en waar vermoedelijk shorters op het vinkentouw zitten.
ketchup
0

ziet er naar uit dat Thyssen Krupp een aanmerkelijk belang in haar lift-divisie gaat verkopen, of zelfs helemaal verkopen
er is interesse van zowel strategische kopers zoals het Finse Kone als van investment huizen zoals 3G

dit zou een geweldige move zijn voor Thyssen die het al jaren moeilijk hebben en hun schuldberg willen afbetalen en dit kan afhangende van de waardering van de Lift divisie een 'lift' aan het aandeel geven

12 mnd low-high: 9-17 euro, thans @ 13 euro
beurswaarde: 8.5 miljard euro

de interesse van verschillende partijen zouden de lift divisie van Thyssen-Krupp waarderen op 10 @ 17 miljard euro ( ruime range mede voor wat controle geeft)
Thyssen zelf zou liefst een belang behouden, maar bij een forse premie ook bereid zijn tot een totale verkoop
Thyssen zal binnenkort bekend maken met wie ze verder gaan onderhandelen

Maersk: het grootste container (scheepvaart) vervoer bedrijf ter wereld, de sector geeft signalen van verbetering na jaren van toch wel pessimisme en prijsdruk
Maersk kan hier zeker van profiteren, aandeel noteert in Copenhagen in DKK
aandeel zelf is duur voor aanschaf aan 9000-9150 DKK ( euro - DKK 7.47 geeft 1200 euro per aandeel ), maar zeker niet prijzig voor waardering

aandeel is aanbevolen door verschillende analisten 12/18 mnd koersdoel 13.000 DKK

12 mnd low-high 6700-9900, thans @ 9100 DKK
beurswaarde: 180 miljard DKK ( 25 miljard euro)

Plug: zal me ook inlezen, zit al in Alfen , dus wellicht kan deze een aanvulling zijn ( ken het aandeel verder niet)
[verwijderd]
0
@ABN, onder de 17 ga ik de positie weer aanvullen naar target, gezien het dividend mooi aandeel voor de LT...

@KDS, de sluizen gaan zo meteen open om te lossen, kijken wat er nog van de aankoopkoers van 2,151 terug te halen valt..
Navigatix
0
Plug power heeft een positief advies van premium. Meest kansrijke aandeel voor waterstof, alleen al vanwege de aanwezigheid van Amazon. Plug levert heftrucks op waterstof voor de distributiecentra van Amazon. Waterstof staat nog in de kinderschoenen en er moet nog geld bij.
3.743 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 06-dec-19 17:38
Koers 9,337
Verschil +0,011 (+0,12%)
Hoog 9,413
Laag 9,252
Volume 269.765
Volume gemiddeld 513.944
Volume gisteren 292.496