Wolters Kluwer in 2016

38 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
voda
0
voda
0
Wolters Kluwer doet overname in VS

Activiteiten sluiten aan op Clinical Solutions.

(ABM FN-Dow Jones) Wolters Kluwer Health neemt Emmi Solutions uit de Verenigde Staten over voor 170 miljoen dollar. Dat maakte de uitgever van professionele informatie dinsdag bekend.

Emmi bemoedigt patiënten om actiever deel te nemen in hun gezondheidszorg, wat de resultaten verbetert en mogelijk de kosten van zorg omlaag kan brengen.

Wolters Kluwer stelt dat de oplossingen die Emmi biedt natuurlijk aansluiten op zijn bestaande portefeuille Clinical Solutions.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Beursblik: Wolters Kluwer zet vaart achter invulling acquisitiebeleid

Overname past in strategie bij Health.

(ABM FN-Dow Jones) De overname door Wolters Kluwer van Emmi Solutions voor 170 miljoen dollar voor de Health-divisie lijkt een versnelling van het acquisitiebeleid van het bedrijf. Dit stelde analist Johan van den Hooven van NIBC Markets woensdag in een rapport.

Van den Hooven wijst op het acquisitiebedrag over de eerste helft van 2016 van 30 miljoen tegen 440 miljoen euro, inclusief Enablon voor de tweede jaarhelft tot nu toe, goed voor een geannualiseerde 2,2 procent aan extra omzet. De door NIBC geraamde, geannualisserde omzetbijdrage van Emmi op basis van de geschatte omzet van Wolters Kluwer over 2016 bedraagt dan 0,8 procent.

Van den Hooven schat de omzet van Emmi voor dit jaar op 29 miljoen euro, waarmee Wolters Kluwer circa zes keer de geraamde omzet betaalt. Van den Hooven vindt dat niet goedkoop ogen, maar merkt ook op dat Emmi meer groei laat zien dan de gemiddelde groei van Wolters Kluwer, ook op winstniveau.

De omzet van Wolters Kluwers Health komt voor ongeveer de helft voor rekening van Clinical Solutions, waar Emmi op aansluit. Health liet bij Wolters Kluwer over de afgelopen jaren een gemiddelde autonome groei van 5 procent zien.

NIBC heeft het aandeel Wolters Kluwer op Accumuleren staan met een koersdoel van 40,00 euro.

Het aandeel Wolters Kluwer noteerde woensdag op een rood Damrak 1,7 procent lager op 37,43 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wolters Kluwer koopt Vcorp Services

Geen financiële details.

(ABM FN-Dow Jones) Wolters Kluwer lijft Vcorp Services in. Dit heeft het bedrijf vrijdag bekendgemaakt, zonder verdere financiële details vrij te geven.

Vcorp is een Amerikaanse dienstverlener op het gebied van bedrijfswetgeving met 22 werknemers in dienst.

Vcorp wordt bij het bedrijf uit Alphen aan den Rijn ondergebracht bij de divisie Risk & Compliance.

Het aandeel Wolters Kluwer sloot donderdag op een rood Damrak 1 procent lager op 36,85 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
tijnk
0
Ik zie niet goed in waarom dit aandeel zo aan het zakken is. Ik heb ze gekocht op ong 36.4 met het idee dat dit al vrij lage instapkoers was. Daarnaast is de dollar sterk aangetrokken de afgelopen tijd.

Is men dan zo bang voor de cijfers Q3?
voda
0
'Blik op autonome groei bij Wolters Kluwer'

Gepubliceerd op 1 nov 2016 om 14:59 | Views: 510

AMSTERDAM (AFN) - Wolters Kluwer komt woensdag voorbeurs met een trading update over de eerste negen maanden van dit jaar. De ogen zijn daarbij vooral gericht op de groei die het bedrijf gecorrigeerd voor overnames, desinvesteringen en wisselkoersen heeft weten te bereiken.

Analisten van Barclays rekenen op een autonome omzetgroei van 3 procent over de periode van januari tot en met september. Daarbij tekent de bank aan dat een groei van minder dan 2,5 procent in de markt als een teleurstelling zal worden gezien.

Bank of America wees erop dat Wolters Kluwer in de eerste helft van 2016 een plus van 2,6 procent wist te realiseren. De Amerikaanse bank blijft echter voorzichtig over de verdere groei, die in zijn ogen afzwakt tot 2 procent over heel 2016. De algemene consensus voor dit jaar gaat uit van een autonome groei van 3 procent.

Prognoses

Barclays verwacht verder dat de informatieleverancier vasthoudt aan de prognoses voor 2016. Daarbij gaat Wolters uit van een aangepaste operationele winstmarge van 21,5 tot 22 procent, met een vrije kasstroom van 650 à 675 miljoen euro. Het rendement op investeringen komt dit jaar naar verwachting uit op meer dan 9 procent, terwijl een toename van circa 5 procent ('mid single digit') wordt voorzien voor de winst per aandeel.

Wolters Kluwer deed in de eerste helft van dit jaar goede zaken in Europa en compenseerde daarmee lastigere marktomstandigheden in andere delen van de wereld. Topvrouw Nancy McKinstry wees er in een toelichting op dat de verkopen onder meer goed liepen op het gebied van accountancy. Ook in de categorie wet- en regelgeving zag ze verbeteringen, al voorspelde ze hier nog een kleine autonome krimp voor het hele jaar.
tijnk
0
Prima cijfers dacht ik zo:
Wolters Kluwer presenteert de KW3-cijfers en hier zijn de highlights uit het persbericht:
Full-year 2016 guidance reiterated.
Nine-month revenues up 2% in constant currencies and up 2% organically.
Digital & services revenues grew 4% organically (86% of total revenues).
Digital revenues rose 5% organically (74% of total), in line with first half trend.
Recurring revenues sustain 4% organic growth (78% of total).
All main geographic regions delivered positive organic growth.
Nine-month adjusted operating profit up 3% in constant currencies; adjusted operating profit margin increased by 20 basis points.
Nine-month adjusted free cash flow increased overall and in constant currencies.
Net-debt-to-EBITDA was 1.8x as of September 30, 2016.

Bron: Iex
tijnk
0
Ja, jammer van het sentiment. Het aandeel wordt redelijk afgestraft, terwijl de cijfers helemaal niet zo dramatisch zijn. Kom op, Wolters geeft aan dat alle regionen positief zijn gegroeid. Hoe mooier wil je het hebben?

Ik verwacht dan ook een redelijk herstel in de loop van de dag en/of deze week.

Aan de andere kant het aandeel is nu wel zeer leuk voor wat daghandel.
voda
0
Wolters Kluwer draagt twee nieuwe commissarissen aan

Frans Cremers en Ann Ziegler kandidaat gesteld.

(ABM FN-Dow Jones) Wolters Kluwer draagt twee nieuwe leden voor de raad van commissarissen voor. Dit maakte het bedrijf woensdag afzonderlijk van de trading update over de eerste negen maanden van dit jaar bekend.

Wolters Kluwer draagt Frans Cremers en Ann Ziegler voor. Cremers is onder andere voorzittre van de RvC van SBM Offshore en lid van de RvC van Vokap. Hij was CFO van VNU en als zodanig ook bestuurslid van deze uitgeverij. Ziegler is sinds 2008 CFO van CDW Corporation, een toeleverancier van technologie-toepassingen voor bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Cremers is beoogd opvolger van Peter Wakkie als voorzitter van de RvC. Ziegler vervangt Len Forman.

De commissarissen worden ter goedkeuring aan de aandeelhouders van de vennootschap voorgedragen op de algemene vergadering van aandeelhouders van 20 april 2017.

Het aandeel Wolters Kluwer sloot dinsdag op een rood Damrak 1,3 procent lager op 34,82 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
Wolters Kluwer ziet omzet verder oplopen

Dataconcern handhaaft outlook 2016.

(ABM FN-Dow Jones) Wolters Kluwer heeft over de eerste negen maanden van dit jaar de omzet licht zien oplopen. Dit maakte het databedrijf woensdag bekend.

De omzet steeg autonoom en tegen constante valuta met 2 procent op jaarbasis. De zogeheten terugkerende omzet, 78 procent van het totaal, liep autonoom met 4 procent op in de eerste negen maanden van dit jaar. Als valuta-effecten wel worden meegenomen steeg de omzet met 1 procent. In alle regio's werd autonome groei gerealiseerd.

De autonome groei van de omzet bij divisie Legal & Regulatory kwam over de eerste negen maanden van dit jaar autonoom uit op 2 procent. Bij Tax & Accounting was dit 3 procent, bij Health 5 procent en bij Governance, Risk & Compliance 2 procent.

Tot en met september kocht Wolters Kluwer voor 105 miljoen euro aan eigen aandelen in als onderdeel van een inkoopprogramma van in totaal 600 miljoen euro dat loopt over de jaren 2016, 2017 en 2018.

Het aangepaste operationeel resultaat steeg 3 procent tegen constante wisselkoersen, terwijl de marge ervan met 20 basispunten steeg. De verhouding tussen nettoschuld en het EBITDA lag op 1,8.

Outlook

De outlook wordt herhaald. Voor het lopende boekjaar liggen de doelstellingen als volgt: een voor eenmalige items aangepaste operationele winstmarge van 21,5 tot 22,0 procent, een aangepaste vrije kasstroom van 650 tot 675 miljoen euro, een rendement op het geïnvesteerd kapitaal van meer dan 9 procent en een verwaterde en aangepaste winst per aandeel die midden enkelcijferig procentueel groeit bij constante wisselkoersen. Wolters Kluwer hanteert een verhouding tussen de euro-dollarkoers van 1,11.

Het aandeel Wolters Kluwer sloot dinsdag op een rood Damrak 1,3 procent lager op EUR 34,82.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
b-bandit
0
Hebben jullie er goed zicht op waarom het aandeel maar blijft dalen? Het sentiment is gemiddeld, maar toch presteert dit aandeel ondergemiddeld. Dit bevreemdt mij. Wilde eigenlijk vorige week instappen, maar had te weinig tijd om te handelen, maar nu staat de koers nog veel lager terwijl het echt niet zo slecht gaat met het bedrijf.
voda
0
Wolters Kluwer rondt overname Emmi af

Overname ter waarde van 170 miljoen dollar.

(ABM FN-Dow Jones) Wolters Kluwer heeft de overname van Emmi Solutions afgerond. Dit maakte de uitgever dinsdag bekend.

Emmi bemoedigt patiënten om actiever deel te nemen in hun gezondheidszorg, wat de resultaten verbetert en mogelijk de kosten van zorg omlaag kan brengen. Volgens Wolters Kluwer sluiten de oplossingen die Emmi biedt aan op zijn bestaande portefeuille Clinical Solutions.

Wolters Kluwer betaalde 170 miljoen dollar voor Emmi.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Wolters Kluwer 2,0 procent hoger op 31,49 euro.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
voda
0
BlackRock verkleint belang in Wolters Kluwer

Stemrecht minder dan vijf procent.

(ABM FN-Dow Jones) BlackRock heeft een kleiner belang in Wolters Kluwer gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 21 november 2016.

BlackRock meldde een kapitaalbelang van 3,89 procent met een stemrecht van 4,92 procent.

Op 7 september dit jaar meldde BlackRock nog een kapitaalbelang van 4,45 procent met een stemrecht van 5,43 procent.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
HarryWarry
0
Goldman Sachs heeft het koersdoel voor het aandeel Wolters Kluwer verhoogd van 35,00 naar 35,40 euro en handhaafde het advies op Verkopen.

Dus het koersdoel is verhoogd en het aandeel duikt omlaag.. Omdat het advies hetzelfde blijft? Vreemd.

Voor mij een mooi moment om wat hefboomproductjes long aan te schaffen. Verwacht dat dit wel weer wat bijtrekt.
b-bandit
0
quote:

HarryWarry schreef op 1 december 2016 13:45:


Goldman Sachs heeft het koersdoel voor het aandeel Wolters Kluwer verhoogd van 35,00 naar 35,40 euro en handhaafde het advies op Verkopen.

Dus het koersdoel is verhoogd en het aandeel duikt omlaag.. Omdat het advies hetzelfde blijft? Vreemd.

Voor mij een mooi moment om wat hefboomproductjes long aan te schaffen. Verwacht dat dit wel weer wat bijtrekt.


Goldman Sachs verhoogt het koersdoel van Wolters Kluwer naar € 35,40 van € 29,40. Het verkoopadvies van dinsdag 28 juni 2016 wordt herhaald. Dit vorige advies heeft geresulteerd in een rendement van 3,49%.

Zo staat ie vandaag gepubliceerd. Enfin, had gisteren ook wat opties bijgekocht. Vandaag maar weer denk ik, hele markt zit omlaag. Wel 2 dagen achter elkaar hardste daler...
Diegy
0
Wolters kluwer is wel erg hard afgestraft. Begin oktober op 38,50 nu 31,35. 7 euro eraf voor zo een prima aandeel met goede cijfers en vooruitzichten lijkt me beetje teveel van het goede. Eindejaarsrally (herstel) naar de 34,50 moet er toch wel inzitten.
Diegy
0
quote:

tijnk schreef op 26 oktober 2016 10:27:


Ik zie niet goed in waarom dit aandeel zo aan het zakken is. Ik heb ze gekocht op ong 36.4 met het idee dat dit al vrij lage instapkoers was. Daarnaast is de dollar sterk aangetrokken de afgelopen tijd.

Is men dan zo bang voor de cijfers Q3?

Wolters geeft aan dat alle regionen positief zijn gegroeid. Zijn gewoon super goed bezig Wolters Kluwer.

Ik verwacht dan ook een redelijk herstel in voor de kerst.

7,30 euro eraf in 2 maanden tijd is veel te veel voor zo een pracht aandeel.
38 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 mei 2020 14:26
Koers 68,580
Verschil +1,000 (+1,48%)
Hoog 68,660
Laag 67,780
Volume 96.711
Volume gemiddeld 977.568
Volume gisteren 437.643

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group