Novacyt de volgende biotech raket!

20.143 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... 1004 1005 1006 1007 1008 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Norandra
2
Ik denk inderdaad ook dat er hier velen de risico’s van Novacyt niet snappen. Het geld kan even rap allemaal terug weg zijn. Daarom dat ik geregeld van de trein spring omdat ik voel dat hij niet zo stabiel rijdt. 1 lichte tegenvaller (concurrentie, geen goedkeuring FDA, test die toch niet zo goed blijkt te werken, snel geneesmiddel, piek van virus bereikt, virus blijkt niet dodelijker dan gewone griep, enzovoort) gaat voor totale paniek en een gigantische drop zorgen door de extreme stijging van afgelopen weken. Maar als hij rijdt dan gaat hij wel hard en dan ben je blij dat je erop zit. Een trein missen (zoals ikzelf gisteren (3000 euro gemist)) doet pijn maar lang niet zo hard dan de afgrond in duiken. Ik wens wel iedereen het allerbeste toe en ook diegenen die in een roes zitten. Niet elke post hoeft hier optimistisch te zijn hè. Technisch gezien zit het aandeel nu op een top en zakt het terug naar een euro om vervolgens eventueel terug naar een hogere top te gaan wat helemaal gek zou zijn. Geniet van jullie weekend en ik zou alleszins maandagmorgen op post zitten om te kunnen anticiperen.
Titas
0
poenportaal.nl/novacyt geen idee in hoeverre deze bron waarde heeft maar het is wel een inschatting van wat mogelijk is. Novacyt is ook voorbijgekomen in franse kranten.
TraceyH
0
De FDA is snel.met toestemmingen omdat het een diagnostisch product betreft. Het heeft haast.
Zijn het middelen welke ingenomen of geïnjecteerd moeten worden, DAN duurt goedkeuring( en onderzoek effecten) veel langer. De virustesten worden niet toegediend, dus dat is wel even een verschil.
Natuurlijk zijn er nu al meerdere testen, maar niet specifiek gericht op dit type virus.
We wachten het af..suc6 en fijn weekeinde nog
Dag Trader
0
quote:

Titas schreef op 15 februari 2020 12:18:


poenportaal.nl/novacyt geen idee in hoeverre deze bron waarde heeft maar het is wel een inschatting van wat mogelijk is. Novacyt is ook voorbijgekomen in franse kranten.


enorme pumpers,
zag dit vorige week ook al voorbij komen, al gemeld dat ze incorrecte getallen gebruiken, ze rekenen met prijzen van kits(50 of 150 tests per kit), en gebruiken vervolgens de test aantallen, zo kom ik ook op tientallen miljoenen omzet, maar dat is niet reëel.
een test kost ca. 5 pond, een kit van 50 test was ca. 272 pond,,
zie dat ze de prijzen van de website hebben gehaald, snap ik wel...


Dag Trader
0
quote:

Forecast2006 schreef op 15 februari 2020 11:13:


[...]

Best Gertho,


Bij Novacyt gaat het om een test die specifiek aangeeft of een patiënt het Coronavirus heeft.
Er wordt dus niets toegediend. Alleen bloed afgenomen. Daar kunnen de Amerikanen weinig tegen in brengen om dit niet toe te staan. Toch?

Kind regards,

Forecast.


hi Forecast,
ik meen dat alleen een monster uit neus of mond hoeft te worden genomen, geen bloed.
RobbieRonalds
0
quote:

Noob nr1 schreef op 15 februari 2020 11:14:


Kan de link zelf niet delen maar passeerde gisteren om 14u32.

Sky news live met een bijzonder overtuigend overkomende Paul Eros van Novacyt
Zeker het bekijken waard. Dank aan degene die de link nog even deelt


www.youtube.com/watch?feature=youtu.b...
Titas
1
Ik kreeg al wel de indruk dat ze vrij optimistisch waren.tot dusver hebben ze wel gelijk over de koersontwikkeling. Ik veloof overigens niet dat de koers enorm terug zal zakken. Dit moet toch sowieso gaan zorgen voor meer omzet, winst naamsbekendheid en dus ook geld om andere onderzoeken een impuls te kunnen geven.
RobbieRonalds
2
quote:

Beursgeslagen schreef op 15 februari 2020 13:05:


Lees het verhaal van Can-Fite maar eens. Zsm wegwezen.


Misschien wat onderbouwing of een artikel toevoegen i.p.v. zomaar wat roepen dan kan ieder dit voor zich zelf bepalen
taskforce
0
Graag even een link naar het artikel van Can-Fite. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat u de aandelen momenteel zelf misschien niet in portefeuille heeft.
Koers omlaag proberen te praten is ook een gave.
RobbieRonalds
0
Kan op internet geen connectie vinden tussen Can-Fite en Novacyt vinden.
Misschien dat beursgeslagen op een verkeerd draadje post ?
Titas
0
Inmiddels is er ook in frankrijk iemand overleden wel iemand uit C
hina www.bbc.co.uk/news/amp/world-europe-5... ik mis in de overzichten nog wel een vrij groot werelddeel namelijk Afrika. Het lijkt me daar veel lastiger om dit virus op te sporen en te bestrijden. En ik heb nog niks gelezen over minder toeristen daar.Hebben jullie daar een beeld bij?
Kinsider
0
Eerste dode in Frankrijk en Corona heeft Afrika bereikt.
Als ze nu niet massaal test kits gaan verkopen, snap ik er niks meer van...
Kinsider
0
quote:

Titas schreef op 15 februari 2020 13:38:


Inmiddels is er ook in frankrijk iemand overleden wel iemand uit china www.bbc.co.uk/news/amp/world-europe-5... ik mis in de overzichten nog wel een vrij groot werelddeel namelijk africa. Het lijkt me daar veel lastiger om dit virus op te sporen en te bestrijden. En ik heb nlg niks gelezen over minder toeristen daar.Hebben jullie daar een beeld bij?


@Titas : er zijn al patiënten opgenomen in een ziekenhuis in Egypte
Openkader
0
[Modbreak IEX: Gelieve hier geen reclame te maken, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is geschorst.]
Dag Trader
0
ik ben trouwens ook aardig het aandeel te hypen, zal ik niet ontkennen, maar ik probeer wel juiste gegevens te plaatsen.....ook ik ben van mening dat je wel enorm moet oppassen met dit aandeel, risico op verlies is er zeker.
Maar het momentum lijkt nog even aan te houden, er is veel aandacht, ook van de grote mediasites, tv(Reuters, SkyNews o.a.), twitter gaat ook lekker los, en met de CE keuring van gisteren zie je dat het geloof er is. Na de tweet van primerdesign steeg het aandeel in 2 uur tijd zo'n 28%.
Ik had niet verwacht dat we al boven de euro zouden staan. Maandag US dicht, als we op dit niveau blijven ben ik al tevreden, als de FDA ook over de brug komt van de week, nog eens 30% erbij? Ik zou dan wel tevreden zijn....
(maar stiekem hoop ik 2 of meer, dit soort uitzondering zou zeer welkom zijn... maar onderbouwd obv cijfers is het niet, en zegt de FDA adios, dan hoop ik met winst nog uit te kunnen stappen)..

N.B. al eerder benoemd, de FDA neemt weinig risico als ze de test goed keuren, aangezien het een in vitro(buiten je lichaam) test is, het is geen medicijn, het betreft een swab uit je neus of mond, en dat gaat buiten je lichaam in een PCR machine.
De goudzoeker
0
Hmm, blij dat het even weekend is, kan er geen touw aan vastknopen wat de koers gaat doen. Ondanks dat een stop loss order een gevaar is ben ik bang dat ik door even niet op te letten mn winst zie verdampen. Ik heb hem dan ook ruim onder de koer vastgezet op 1,08 is dit wijs? Ik vraag dit omdat ik nog aan het leren ben. Heb al wel iedere keer plukjes bijgekocht bij stijgende koers en dat trucje lukt aardig.... Wel mooi om te lezen dat ook de media zaken door elkaar halen, dit kan wel grote gevolgen hebben met het bepalen van de koers /winst verhouding en dus de zeepbel laten knappen. Denk wel dat hij nog verder opgeblazen wordt met goedkeuring FDA. Ik verwacht een koersdoel a la Pharming rond de 1,40.
Dan is er nog het scenario dat heel africa met een steun van EU die testapparaten krijgt, ik kan me voorstellen dat die nog niet wijdverspreidt zijn icm het testmiddel. Dit is zeer speculatief natuurlijk. We hebben geen overzicht waar nu al testmiddelen van Novacyt actief zijn en waar niet. Zouden we dit wel weten dan is het potentieel inzichtelijk........
Ow en tips altijd welkom van andere aandelen... samen sterk! (Wel kort en bondig).

Greetz de GZ
Gertho
0
20.143 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... 1004 1005 1006 1007 1008 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 mei 2020 17:35
Koers 3,520
Verschil +0,170 (+5,07%)
Hoog 3,620
Laag 3,330
Volume 1.279.329
Volume gemiddeld 7.115.424
Volume gisteren 1.150.971

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group