Boskalis 4e kwartaal 2016

142 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
ff_relativeren
0
wel of geen Koreaanse opdracht voor Boskalis ... maar waar gaat de beurskoers naar toe ? Het 4e kwartaal van het beursjaar is begonnen.
alrob
0
Gisteren ingestapt met aandelen, voor de lange termijn. Gaat vandaag al de goeie kant op.
mr.Franz
0
Another day @ the terrace
0
Belachelijk dat de koers zo kan dalen door slechts een advies. Heb juist bijgekocht vandaag.
[verwijderd]
0
Boskalis

Het aandeel heeft veel van zijn glans verloren. En dat doet pijn. De halfjaar cijfers laten een trendmatig verval zien van de profitability ratio's (en om die rede is het aandeel bij de kwartaalovergang van de shortlist afgehaald).

De middenlijn op 30.30 gaf eind september steun. We gaan zien of de forse daling van vandaag wederom tot een verval rond dit niveau gaat leiden.

www.aandelenfabriek.nl/boskalis/

alrob
0
Oliegerelateerde aandelen kruipen uit de dip. Daarom mijn aandelen Boskalis verdubbeld en wat calls gekocht. Koers is ook grafisch gezien erg laag.
wampie
0
HAL zit erin en heeft een oorlogskas, ze hebben een fors belang in Fugro. olieprijs weer omhoog... 30 euro is naar mijn mening echt goedkoop voor Boskalis hoor!
futaridomo
0
heb eergisteren een positie genomen. Hopelijk dat we over 6-12 maanden weer $40euri zien
alrob
0
Tja, wat bijgekocht, maar ben niet zeker van mijn zaak. Olieprijs toch mooi rond de 50 euro maar de koers van Boskalis herstelt nog niet , gaat eerder down richting 30.00. Beneden de 30.00 verdubbel ik weer mijn aandelen, want ik kan mij niet voorstellen dat de koers dan nog verder omlaag gaat. Maar ja lager dan laag kan uiteraard.
mr.Franz
0
gaat hard vandaag. Zojuist een pluk bijgekocht. het volume is ook zeer fors tot dusver, 125.000 stukjes in een dik kwartier
mr.Franz
0
STOCKWATCH 'Fugro kan profiteren van herstel oliemarkt'
Gepubliceerd op 28 okt 2016 om 07:41 | Views: 1.717
ArtikelReacties Gerelateerde instrumenten
Fugro 09:31
16,64 0,00 (+2,37%)

AMSTERDAM (AFN) - De investeringen in de oliesector lijken het dieptepunt te naderen, waarna een oplopende olieprijs en groeiend vertrouwen in de sector oliebedrijven mogelijk weer tot nieuwe projecten zullen aanzetten. Bodemonderzoeker Fugro zou vanwege zijn plaats aan het begin van die cyclus van dat lonkende herstel moeten kunnen profiteren, stellen analisten van ING in een vrijdag gepubliceerd rapport.
Daarin nemen zij de oliedienstverleners uit de Benelux onder de loep en zetten ze het aandeel Fugro op de kooplijst. Volgens de analisten tonen de resultaten van Fugro verbetering, terwijl de risico's rond de schuldenlast zijn afgenomen.
ADVERTISING

inRead invented by Teads

Het advies voor Boskalis ging omlaag van buy naar hold. In de ogen van ING is een overname door de baggeraar van Fugro minder waarschijnlijk, omdat Boskalis zowel bij de baggeractiviteiten als in de offshore energiesector met moeilijke markten kampt. Daarom verwacht ING ook een lager dividend bij Boskalis dan voorheen.
ING handhaafde SBM Offshore en Vopak op de kooplijst, terwijl de adviezen voor Brunel en Core Laboratories op hold bleven staan.
[verwijderd]
1
Ik denk dat Boskalis ook weer gaat profiteren van de aantrekkende olieprijs. Aandeel noteert nu onder de intrinsieke waarde. Trekt dus wel weer bij. Balans is ijzersterk en Boskalis heeft al jaren een uitstekende strategie. Geen zorgen dus.
voda
0
Vakbond CNV geeft goedkeuring aan sociaal plan Boskalis

Boskalis begint in november met de uitvoering van het plan.

(ABM FN-Dow Jones) Vakbond CNV heeft ingestemd met het sociaal plan van Boskalis met betrekking tot het vlootrationalisatieplan van de maritieme dienstverlener. Dit meldde Boskalis vrijdag.

"Boskalis zal nu in november overgaan tot de uitvoering van het plan waarbij de timing van de reductie van arbeidsplaatsen mede afhangt van factoren zoals de nog lopende inzet van schepen en nationale wetgeving", aldus Boskalis.

"Waar mogelijk zal het verlies van arbeidsplaatsen worden opgevangen middels natuurlijk verloop en herplaatsing", voegde het bedrijf in de toelichting toe. "Desalniettemin kunnen gedwongen ontslagen helaas niet worden uitgesloten."

Op 19 september ging de ondernemingsraad van Boskalis reeds akkoord met het vlootrationalisatieplan van het bedrijf. Onderdeel van dit positieve advies vormde een akkoord om twee van de vijf Fairmount schepen vooralsnog te blijven bemannen met Nederlandse werknemers.

Boskalis kondigde begin dit jaar aan 24 schepen uit de vaart te halen en daarmee 650 banen te schrappen, waaronder 150 arbeidsplaatsen in Nederland. De baggeraar zei afgelopen week nog met de huidige marktverwachtingen geen vooruitzichten te zien op inzet van die schepen.

Het aandeel noteerde vrijdag 1,9 procent lager op een rood Damrak.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
bezinteergebelegt
0
[verwijderd]
0
quote:

bezinteergebelegt schreef op 31 oktober 2016 11:28:


De koers van deze baggeraar transformeert langzaam maar zeker ook in bagger.


Heeft vermoedelijk te maken met de harde daling van de olieprijs. De oliesjeiks en andere oliebaronnen kunnen het maar niet eens worden over productiebeperking. Dan daalt het weer hard, zoals het recent juist hard steeg op de verwachting van een productiebeperking. Als ze nog lang doorgaan met ruziemaken, wil straks niemand meer olie, omdat er dan voldoende andere energiebronnen zijn.
Ahold DelHansie
0
quote:

DirkH schreef op 31 oktober 2016 21:30:


[...]

Heeft vermoedelijk te maken met de harde daling van de olieprijs. De oliesjeiks en andere oliebaronnen kunnen het maar niet eens worden over productiebeperking. Dan daalt het weer hard, zoals het recent juist hard steeg op de verwachting van een productiebeperking. Als ze nog lang doorgaan met ruziemaken, wil straks niemand meer olie, omdat er dan voldoende andere energiebronnen zijn.
Boskalis doet meer dan werkzaamheden t.a.v. olie, dus een daling van ruim 2% is wat hoog. Zeker als je kijkt naar de dalingen van Shell (1,35%) en Fugro (1,36%).
142 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 jun 2021 17:35
Koers 27,760
Verschil -0,120 (-0,43%)
Hoog 28,200
Laag 27,700
Volume 83.200
Volume gemiddeld 146.827
Volume gisteren 94.441

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront