C/Tac « Terug naar discussie overzicht

CTac ontwikkelingen 2017

249 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 » | Laatste
MegaTelstar
0
Beste CTAC-volgers,
Ik wens jullie alle een gezond en voorspoedig 2017. Uit het artikel dat Nel ons voorschotelt blijkt dat er de komende jaren volop beweging te verwachten is op ICT gebied, maar ook dat vooral de grote spelers (de digitale hotspots, zoals China en Amerika) een steeds grotere vinger in de pap gaan krijgen. Hopen dat CTAC hierin haar rol kan blijven spelen en een (grotere) vinger in de pap kan houden resp. krijgen.

groet, SuperTelstar
De Kromme
0
Volgens mij wordt 2017 een goed jaar voor CTac. Veel bedrijven hebben door de recessie bezuinigd op IT en gaan volgend jaar een inhaalslag maken. Het gevoel dat de "recessie" voorbij is leeft bij veel ondernemers. Daar zou CTac van kunnen profiteren. Ik wens alle Ctaccers een goed uiteinde en een gezond en mooi 2017 toe!
Nel
0
We gaan de ontwikkelingen zien dit jaar en wat me opvalt betreft nieuws is dat sommige klanten niet worden aangegeven via een persbericht?
De e-Contactueel die ik vorige week binnen kreeg geeft aan dat Wessanen kiest voor Winshuttle systeem wat toch aardig klinkt en persbericht waardig is?
afgelopen jaar dus 50% erbij en nu aankijken of er weer vraag in het aandeel komt

fijne avond
Wilbar
0
(Eindelijk weer eens) een flink pakketje naar een andere eigenaar die er kennelijk ook van overtuigd is dat een belegging in C/tac een goede investering gaat blijken te zijn.
MegaTelstar
0
En er is sprake van meer dan één pakketje, wat niet wil zeggn dat er sprake is van meer dan één koper. Hoe dan ook, CTAC lijkt niet alleen voor mij een solide belegging. Geld op de bank zetten rendeert (nog) niet en als de beurs een correctie maakt dan blijft CTAC meestal rustig op koers. En met een beetje goed jaarresultaat en vooruitzichten kan er nog veel meer goeds in het vat zitten...
groet, SuperTelstar
Nel
0
Mooi volume en lijkt weer los te mogen?
zelfde zichtbaar in het volume bij DPA op 1,60/61 sinds vorige week maar mag daar nog niet los?

fijne dag
effegenoeg
0
quote:

De Kromme schreef op 17 januari 2017 16:03:

CTac blijft mooi liggen. Zit er nog opwaarts potentieel in?
Ik schat minimaal een euro tussen nu en aankomende zomer.
Wel moet de probleem klus in Frankrijk uit de wereld zijn om de gewenste koers te gaan raken.
MegaTelstar
0
Aardige omzet zojuist en dat op een doordeweekse woensdag (zonder nieuws?).

Of toch nieuws?
woensdag 18 januari 2017
Ctac is vanaf december 2016 ambassadeur van “Smart Industry”. Met als slogan “Dutch Industry fit for future” zet Smart Industry zich in voor ontwikkelingen en kansen die technologische veranderingen bieden voor de Nederlandse industrie. Het initiatief voor de Smart Industry Actieagenda komt onder andere vanuit TNO, het ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel.

groet SuperTelstar
Nel
0
omzet in het aandeel blijft onvoorspelbaar maar heeft het aandeel in 12 mnd toch op dit niveau gekregen

fijne dag
MegaTelstar
0
Beate
0
Ik zie weinig van Nostradamus de laatste tijd. Vorig jaar heeft hij het koersbeeld goed voorspeld. Hoe ziet hij het nu? Weer tijd om in te stappen na lange tijd binnen de range 3 - 3.30 gezwabberd te hebben?
Nel
0
Zijn laatste bezoek was in okt 2016 maar idd Beate met dagen van flink volume in deze range is het wachten op een vervolg en daar kan morgen Sap wellicht enige beweging in brengen.

fijne avond
Wilbar
0
Nel, ik denk niet dat de cijfers morgen van SAP (wederom zeer goed schat ik in) een grote stimulans voor C/tac gaan worden. Ik denk meer in de trant van effegenoeg een paar dagen geleden. Die bleeder klus in Frankrijk moet zo snel mogelijk worden afgerond. Ik ga er van uit dat dit nog steeds niet het geval is. Anders hadden we dat al veel eerder vernomen. Uitgaande van het feit dit afronding van die zaak beslist tussentijds nieuwswaardig is omdat het al een aantal kwartalen als tegenvaller is genoemd.
Nel
0
Betreft nu een stilte periode voor het bedrijf en Frankrijk kwestie is koers gevoelig dus zal er op deze basis geen info komen of deze nu wel of niet is afgerond maar na de laatste uitspraken omtrent dit onderwerp was het einde van dit project inzicht.
Sap cijfers geven in ieder geval een goede inzicht van de markt waar CTac actief is.
Wilbar
0
Er is nu inderdaad een stilte periode. Maar buiten de stilte periode mag/moet koersgevoelig informatie via een persbericht met de buitenwereld worden gedeeld.
Dat dit nog niet gebeurd is houdt voor mij in dat het project daar nog door zeurt.
249 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 feb 2023 17:25
Koers 3,470
Verschil +0,020 (+0,58%)
Hoog 3,480
Laag 3,460
Volume 7.802
Volume gemiddeld 3.460
Volume gisteren 8.495

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront