Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

GrandVision Terug naar discussie overzicht

GrandVision 2017

96 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 ff_relativeren 31 december 2016 16:35
    Wat gaat 2017 brengen bij GrandVision ? Meer stabiliteit in omzet en resultaat ?
    Enkele hertesten van een bodem rond de 19 euri waarna de onrust voorbij is ?

    Op naar 2017. Good Luck !
  2. forum rang 10 voda 10 januari 2017 12:51
    Beursblik: Theodoor Gilissen Bankiers verhoogt advies GrandVision

    Advies gaat naar Aanbevolen.

    (ABM FN-Dow Jones) Theodoor Gilissen Bankiers heeft het advies voor GrandVision verhoogd van Niet Aanbevolen naar Aanbevolen met een koersdoel van 25,00 euro. Dit bleek dinsdag uit een rapport over de optiekketen.

    Analist Joost van Beek merkte daarbij in zijn rapport op dat de koers van het aandeel in 2016 met ongeveer een kwart is gedaald en daarmee ver onder de AMX-index heeft gepresteerd, waarin het aandeel is opgenomen. Bovendien presteerde het fonds onder het gemiddelde van min 9 procent van de sector, aldus Van Beek.

    De marktvorser merkte verder op dat GrandVision, ondanks de matige groei in 2016, een "onverkort gunstig" groeiperspectief van plus 10 procent voor de komende jaren heeft. Daarbij noemde hij de toenemende vergrijzing, de stijgende vraag naar zonnebrillen op sterkte en de verdere uitrol van het winkelbestand.

    Van Beek voorziet een groei van de nettowinst in de komende jaren van 11 tot 12 procent, exclusief overnames, vanwege schaalvoordelen door bundeling van inkoop en centralisatie van arbeidsintensieve taken zoals het bewerken van de lenzen.

    De analist voorziet daarbij goede mogelijkheden voor consolidatie en e-commerce, maar toenemende concurrentie vanuit online aanbieders.

    Van Beek vindt de korting van 30 tot 35 procent ten opzichte van sectorgenoten als Fielmann en Luxottica te hoog.

    De analist tekende daarbij echter aan dat de vrije verhandelbaarheid van het aandeel beperkt is vanwege het belang van 76,7 procent van HAL in het fonds.

    Het aandeel GrandVision sloot maandag 0,1 procent hoger op 20,93 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  3. forum rang 10 voda 23 januari 2017 16:23
    Beursblik: Analisten kijken uit naar omzetontwikkeling GrandVision

    Optiekconcern rapporteert omzetcijfers dinsdag voorbeurs.

    (ABM FN-Dow Jones) GrandVision zal dinsdag voorbeurs de omzetcijfers over het vierde kwartaal en heel 2016 rapporteren. Daarbij wordt vooral naar de autonome omzetontwikkeling gekeken, die volgens analist Joost van Beek van Theodoor Gilissen na een matig 2016 dit jaar weer moet aantrekken.

    Hij wees recent in een rapport op het feit dat de optiekmarkt wereldwijd gemiddeld met 4 tot 5 procent groeit en denkt dat GrandVision daar beter van kan profiteren dan in het afgelopen jaar.

    De marktvorsers denkt ook dat de uitbater van optiekketens als EyeWish en Pearle autonoom een groei van de nettowinst van 11 tot 12 procent per jaar kan realiseren vanwege schaalvoordelen door bundeling van inkoop en centralisatie van werkzaamheden. Bovendien zorgt de vergrijzing voor groei van de vraag naar hoog renderende multifocale glazen, merkte hij op.

    Verder ziet hij voor GrandVision goede aanvullende acquisitiemogelijkheden in de nog sterk gefragmenteerde optiekmarkt en verwacht hij nieuwe online ontwikkelingen in deze markt.

    Van Beek merkte verder op dat de koers van het aandeel in 2016 met ongeveer een kwart is gedaald en dat het aandeel met een te hoge korting ten opzichte van zowel sectorgenoten als ten opzichte van andere AMX-fondsen wordt verhandeld. De analist tekende daarbij aan dat de vrije verhandelbaarheid van het aandeel beperkt is, omdat investeringsmaatschappij HAL nog een belang van 76,7 procent in GrandVision heeft.

    Theodoor Gilissen Bankiers verhoogde op 10 januari het advies op GrandVision naar Aanbevolen met een koersdoel van 25,00 euro.

    KBC Securities wees vorige week in een rapport op de mogelijke consequenties voor GrandVision van de fusie tussen lenzenmaker Essilor en optiekretailer Luxottica, waarmee de grootste partij in de sector ontstaat, met een omzet van meer dan 15 miljard euro per jaar en een bedrijfsresultaat (EBITDA) van circa 3,5 miljard euro.

    Analist Alan Vandenberghe ziet hierin een mogelijke bedreiging van de positie van GrandVision, dat bovendien zijn ambities voor een leidende rol in de consolidatie in de sector deels doorkruist ziet.

    KBC Securities houdt voor GrandVision Houden als advies met een koersdoel van 25,50 euro.

    GrandVision zal op 20 februari met de volledige rapportage over 2016 komen en daarom wordt dinsdag geen concrete outlook voor 2017 verwacht.

    Op een rood Damrak noteerde het aandeel GrandVision maandag 0,4 procent lager op 20,69 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. forum rang 10 voda 24 januari 2017 14:59
    Update: GrandVision ziet vergelijkbare omzet toenemen

    Concern handhaaft verwachtingen voor middellange termijn.

    (ABM FN-Dow Jones) GrandVision heeft in het vierde kwartaal van 2016 de vergelijkbare omzet harder en meer dan verwacht zien stijgen dan een jaar geleden en handhaaft de verwachtingen voor de middellange termijn. Dit meldde de uitbater van optiekketens dinsdag voorbeurs bij de vrijgave van een voorlopige omzetupdate.

    De vergelijkbare omzet steeg in het vierde kwartaal met 3,8 procent, na een plus van 2,2 procent in dezelfde periode een jaar eerder. De totale omzetgroei, inclusief acquisities, bedroeg in het kwartaal 4,6 procent tegen 8,8 procent een jaar geleden.

    Over heel 2016 steeg de vergelijkbare omzet met 2,2 procent, na een groei van 4,1 procent over 2015.

    De omzet tegen constante valuta steeg in het laatste kwartaal met 8,0 procent tegen 8,8 procent een jaar gelden en over heel 2016 steeg de omzet tegen constante valuta met 6,6 procent tegen 13,2 procent in 2015.

    De groei van de vergelijkbare omzet was beter dan analisten hadden verwacht. Analist Francesca DiPasquantonio van Deutsche bank had zowel voor het kwartaal als voor het hele jaar een toename van de vergelijkbare omzet van 2,0 procent getaxeerd. Zij zag dat de omzetgroei vooral te danken was aan sterke prestaties in Europese kernmarkten als Duitsland, Frankrijk, Italië, Oost-Europa en de Nordic-landen, en beter dan verwachte omzetgroei in de Amerika's en Azië. Daarbij dankte Duitsland de omzetgroei volgens DiPasquantonio vooral aan terugkeer van groei in retailomzet en succesvolle marketing en omnichannel strategie, werd in Frankrijk marktaandeel gewonnen, en profiteerden de operaties in Italië van bundeling en merkvernieuwing. Deutsche Bank houdt op GrandVision een koopadvies bij een koersdoel van 29,50 euro.

    Ook voor analist Joost van Beek van Theodoor Gilissen waren de kwartaalomzetcijfers boven verwachting. Hij had gerekend op een omzetgroei in de bandbreedte van 2,2 tot 2,4 procent. Van Beek wees er echter op dat de rapportage van dinsdag alleen omzetcijfers betreffen en dat deze geen concreet inzicht geven in bijvoorbeeld de marges en de resultaatsbijdrage van de recente acquisities in de Amerika's. Theodoor Gilissen Bankiers verhoogde op 10 januari het advies voor GrandVision naar Aanbevolen met een koersdoel van 25,00 euro.

    GrandVision heeft de doelstellingen voor de middellange termijn, met tenminste 5 procent omzetgroei en hoge enkelcijferige EBITDA-groei tegen constante valuraverhoudingen, herbevestigd.

    De definitieve jaarrapportage van GrandVision staat voor 20 februari geagendeerd.

    Op een nagenoeg vlak Damrak noteerde het aandeel GrandVision 4,4 procent hoger op 21,67 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  5. forum rang 10 voda 24 januari 2017 15:01
    Beursblik: GrandVision realiseerde solide groei in kernmarkten

    Omzetgroei beter dan Deutsche Bank had verwacht.

    (ABM FN-Dow Jones) GrandVision heeft in het vierde kwartaal van 2016 een onderliggende omzetgroei gerealiseerd, die sterker was dan analist Francesca DiPasquantonio van Deutsche bank had verwacht. Dit bleek dinsdag uit een reactie van de Duitse bank op de resultaten.

    Dit cijfer kwam voor het kwartaal uit op 3,8 procent en voor het hele jaar op 2,2 procent, waar voor beide door de analist 2,0 procent was getaxeerd.

    De marktvorser zag dat de omzetgroei vooral te danken was aan sterke prestaties in Europese kernmarkten als Duitsland, Frankrijk, Italië, Oost-Europa en de Nordic-landen, en beter dan verwachte omzetgroei in de Amerika's en Azië.

    Daarbij dankte Duitsland de omzetgroei vooral aan terugkeer van groei in retailomzet en succesvolle marketing en omnichannel strategie, werd in Frankrijk marktaandeel gewonnen, en profiteerden de operaties in Italië van bundeling en merkvernieuwing.

    De analist merkte verder op dat GrandVision de doelstellingen voor de middellange termijn, met tenminste 5 procent omzetgroei en hoge enkelcijferige EBITDA-groei, heeft herbevestigd.

    Het aandeel GrandVision sloot maandag op een rood Damrak 0,1 procent lager op 20,75 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  6. forum rang 10 voda 24 januari 2017 15:03
    Beursblik: GrandVision gaat de goede kant op

    Beursblik: GrandVision gaat de goede kant op

    (ABM FN-Dow Jones) Het gaat met GrandVision, na twee teleurstellende kwartalen,"weer de goede kant op". Dit zei analist Joost van Beek van Theodoor Gilissen bankiers desgevraagd tegen ABM Financial News over de omzetcijfers over het vierde kwartaal.

    De vergelijkbare omzetgroei van 3,8 procent lag duidelijk hoger dan de 2,2 tot 2,4 procent bandbreedte die de marktvorser vooraf had ingeschat. "Maar het blijft retail en dus na twee tegenvallende kwartalen, mede als gevolg van de goede weersomstandigheden, moest er wel een keer een inhaalslag komen", zo relativeerde de analist de cijfers.

    Van Beek wees er verder op dat de rapportage van dinsdag alleen omzetcijfers betreffen en dat deze geen concreet inzicht geven in bijvoorbeeld de resultaatsbijdrage van de recente acquisities in de Amerika's.

    Theodoor Gilissen Bankiers verhoogde op 10 januari het advies voor GrandVision naar Aanbevolen met een koersdoel van 25,00 euro.

    Maandag sloot het aandeel GrandVision op een rood Damrak 0,1 procent lager op 20,75 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  7. forum rang 10 voda 25 januari 2017 14:10
    Beursblik: ING verlaagt koersdoel voor GrandVision

    Koersdoel omlaag van 29,00 naar 25,50 euro.

    (ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor GrandVision verlaagd van 29,00 naar 25,50 euro, maar met behoud van het koopadvies. Dit bleek woensdag uit een rapport van analist Tijs Hollestelle over de kwartaalrapportage van het optiekconcern.

    De marktvorser heeft naar aanleiding van de toelichting op de kwartaalupdate van het management van GrandVision de groeitaxaties en margeverwachtingen voor 2016 tot en met 2018 enigszins neerwaarts bijgesteld, wat leidde tot de koersdoelverlaging. De optiekketen blijft rekenen op een aanhoudende onderliggende groei, maar waarschuwde wel voor de nodige volatiliteit.

    Niettemin blijft het koopadvies gehandhaafd, omdat de analist van mening is dat de negatieve koersreactie na de teleurstellende cijfers over het derde kwartaal overdreven is geweest. Hollestelle vindt het aandeel, gezien de het solide kasstroomprofiel en de vele acquisitiemogelijkheden, ondergewaardeerd. Daarbij was de vergelijkbare omzetgroei in het vierde kwartaal "gezond" met 3,8 procent en helpt dit volgens de analist om het vertrouwen van beleggers te herstellen.

    Het aandeel GrandVision sloot dinsdag op 21,82 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  8. Yitsan 27 januari 2017 15:33
    Niet dat dit een heel druk forum is, maar ik ga toch posten dat ik benieuwd ben naar de achterliggende redenen voor de stijging van vandaag. De cijfers waren goed, een koersdoelverlaging door ING minder goed. Maar waarom worden er vandaag zulke grote aantallen tegen hogere koersen gekocht? Ik mis het.
  9. Yitsan 27 januari 2017 15:49
    Ik heb het antwoord op mijn eigen vraag gevonden:

    Grandvision stijgt na een adviesaanpassing door Exane van neutraal naar kopen.
  10. forum rang 10 voda 17 februari 2017 14:17
    'GrandVision ziet marge licht dalen'

    Gepubliceerd op 17 feb 2017 om 13:44 | Views: 156

    AMSTERDAM (AFN) - Optiekbedrijf GrandVision heeft in het vorige kwartaal zijn winstmarges waarschijnlijk licht zien dalen. Dat is de gemiddelde verwachting van analisten. Het bedrijf meldde eind vorige maand al voorlopige omzetcijfers, die beter waren dan verwacht.

    Volgens Alan Vandenberghe van KBC is het na de tussentijdse handelsupdate van vorige maand nu vooral de vraag of de ontwikkeling van de winst die van de omzet heeft weten bij te benen. Marktkenners verwachten door de bank genomen dat de winstmarges zakken van 16 procent tot zo'n 15,4 procent. ING rekent op een stijging tot 16,1 procent, terwijl KBC uitgaat van 15,9 procent.

    Uit de voorlopige omzetcijfers bleek dat de omzet in het vierde kwartaal steeg met 4,6 procent ten opzichte van een jaar eerder. Geschoond voor wisselkoerseffecten steeg de omzet met 8 procent en bij winkels die langer dan een jaar open was de verkoopstijging 3,8 procent. Cijfers over verschillende regio's en bedrijfsonderdelen werden nog niet gegeven.
  11. forum rang 10 voda 17 februari 2017 17:21
    Beursblik: GrandVision boekt hogere winst op gestegen omzet

    Analisten zien groeibijdrage uit alle regio's en consolidatiekansen.

    (ABM FN-Dow Jones) GrandVision heeft vorig jaar dankzij autonome groei en acquisities een hoger resultaat op eren gestegen omzet gerealiseerd. Dat is de verwachting van analisten.

    De analistenconsensus voorziet gemiddeld een 3,4 procent hogere jaaromzet van 3,32 miljard euro, een 4,7 procent hoger bedrijfsresultaat EBITDA) van 536 miljoen euro en een 17,6 procent hogere nettowinst van 250 miljoen.

    GrandVision maakte op 24 januari al bekend dat in het vierde kwartaal de vergelijkbare omzet harder en meer dan verwacht was gestegen dan een jaar geleden en handhaafde daarbij de verwachtingen voor de middellange termijn. De totale omzetgroei bedroeg in het kwartaal 4,6 procent tegen 8,8 procent een jaar geleden. Over heel 2016 steeg de vergelijkbare omzet met 2,2 procent, na een groei van 4,1 procent over 2015. De omzetgroei was beter dan analisten hadden verwacht.

    Analist Alan Vandenberghe van KBC Securites denkt dat de resultaatsverbetering door autonome groei en acquisities in alle regio's heeft plaatsgevonden. Hij ziet nieuwe risico's voor GrandVision in de recente fusie tussen Luxottica en Essilor en de toetreding van Luxottica van de Latijns-Amerikaanse markt. Gezien de huidige waardering van het aandeel hanteert KBC Houden als advies met een koersdoel van 25,20 euro.

    ING hanteert op GrandVision een koopadvies met een koersdoel van 25,50 euro en onderbouwt dat met het vooruitzicht van de vooraanstaande rol van het concern in de consolidatie in de de sterk gefragmenteerde optieksector. Hij meldde daarbij dat vooral een grote deal in de Verenigde Staten het aandeel een flinke impuls kan geven. Hij kijkt uit naar mededelingen over de prestaties in Europese kernmarkten, winkelopeningen in Mexico en Turkije en de ontwikkelingen in de VS.

    Het aandeel GrandVision noteerde vrijdagmiddag op een lichtrode AMX-index 1,2 procent lager op 22,24 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  12. forum rang 10 voda 20 februari 2017 16:28
    Beursblik: GrandVision schuldpositie beter dan verwacht

    ING ziet sterke kasstroom.

    (ABM FN-Dow Jones) GrandVision kwam met een in grote lijnen weinig verrassende kwartaalrapportage, waarbij de bedrijfsresultaten in de verschillende regio's mee- of tegenvielen. Dit meldde analist Tijs Hollestelle van ING maandag.

    De marktvorser was wel aangenaam verrast door de lager dan verwachte nettoschuld van 750 miljoen euro, die volgens hem vooral te danken was aan de sterke positieve kasstroom, wat resulteerde in een schuldratio van slechts 1,4.

    De analist handhaafde zijn koopadvies met een koersdoel van 25,50 euro.

    In een groene Midkap noteerde het aandeel GrandVision maandagochtend 2,0 procent hoger op 22,78 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  13. forum rang 10 voda 20 februari 2017 16:32
    Beursblik: GrandVision cijfers in lijn met verwachting

    KBC Securities ziet Luxottica als risico voor optiekconcern.

    (ABM FN-Dow Jones) e kwartaalrapportage van GrandVision was in grote lijnen conform verwachting, hoewel er regionaal gezien mee- en tegenvallers waren. Dit meldde analist Alan Vandenberghe maandag naar aanleiding van de cijfers van het optiekconcern.

    De marktvorser merkte daarbij op dat hij verwacht dat de markt niet al te enthousiast op de cijfers zal reageren. Verder ziet hij de fusie tussen Luxottica en Essilor en de markttoetreding van Luxotticca in Latijns-Amerika als een serieuze risicofactor voor GrandVision.

    KBC Securities houdt op GrandVision Houden als advies met een koersdoel van 25,50 euro.

    Het aandeel sloot vrijdag op 22,33 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  14. forum rang 10 voda 20 februari 2017 16:34
    Beursblik: GrandVision verrast niet met jaarcijfers

    Theodoor Gilissen vindt dividend wat zuinig.

    (ABM FN-Dow Jones) GrandVision verraste niet echt met zijn jaarcijfers, hoewel de autonome omzetgroei van 3,5 procent enigszins tegenviel. Dat zei analist Joost van Beek van Theodoor Gilissen Bankiers maandag desgevraagd tegen ABM Financial News over de jaarrapportage van het optiekconcern.

    De marktvorser was, gezien de gezonde cijfers, enigszins teleurgesteld over het "wat zuinige" dividend van 0,31 euro per aandeel.

    De marktvorser merkte verder op dat de integratie van de activiteiten in Italië kennelijk meer tijd en moeite kost dan eerder voorzien.

    De analist zal voor de komende periode vooral kijken naar de ontwikkeling van de operaties in de Verenigde Staten en naar de onderliggende resultaten voor het concern als geheel.

    Theodoor Gilissen Bankiers houdt Aanbevolen als advies bij een koersdoel van 25,00 euro.

    Het aandeel GrandVision sloot vrijdag 0,8 procent lager op 22,33 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  15. forum rang 10 voda 20 februari 2017 16:34
    GrandVision realiseert hoger resultaat op gestegen winst

    Nieuwe winkels droegen flink bij aan verkopen.

    (ABM FN-Dow Jones) GrandVision heeft in 2016 de verkopen stevig zien stijgen, daarbij geholpen door de opening van nieuwe winkels en overnames. Dit bleek maandag voorbeurs uit de definitieve cijfers over het afgelopen boekjaar van de exploitant van optiekketens.

    Over heel 2016 steeg de omzet met 3,5 procent naar 3,32 miljard euro. Autonoom groeide de omzet ook met 3,5 procent en overnames droegen voor 3,1 procent bij. Tegen constante wisselkoersen namen de verkopen met 6,5 procent toe.

    Het aangepaste bedrijfsresultaat (EBITDA) steeg in 2016 met 5,0 procent naar 537 miljoen euro. De marge lag op 16,2 procent tegen 16,0 procent een jaar eerder. Onder de streep restte een nettowinst aan aandeelhouders toe te wijzen van 231 miljoen euro. In 2015 verdiende GrandVision een vergelijkbare nettowinst van 213 miljoen euro.

    Daarmee voldeed het bedrijf niet geheel aan de verwachtingen van analisten, die gemiddeld een jaaromzet van 3,32 miljard euro, een 4,7 procent hoger bedrijfsresultaat van 536 miljoen euro en een nettowinst van 250 miljoen hadden voorzien.

    Het aantal winkels steeg ten opzichte van eend 2015 met 406 filuialen naar 6.516 winkels.

    Aandeelhouders kunnen een dividend tegemoet zien van 0,31 euro per aandeel.

    Doelstellingen

    De doelstellingen voor de middellange termijn werden herbevestigd. GrandVision streeft daarbij naar een jaarlijkse omzetgroei, exclusief grote overnames, van tenminste 5 procent tegen constante wisselkoersen. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal daarbij naar verwachting van het concern een hoge enkelcijferige groei laten zien. Daarbij voorziet GrandVision dat het dankzij de sterke kasstroom die het genereert, nieuwe overnames kan blijven doen, zonder dat dit tot een noemenswaardige verandering van de kapitaalstructuur leidt. De verhouding tussen nettoschuld en EBITDA blijft daarbij op maximaal 2 keer.

    Het aandeel GrandVision sloot vrijdag 0,8 procent lager op 22,33 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  16. florida7 21 februari 2017 08:05
    AMSTERDAM (AFN) - Analisten van ING hebben het advies voor het aandeel GrandVision opgevoerd van 25,50 euro naar 27 euro. Het koopadvies op het aandeel blijft staan, zo bleek dinsdag uit een rapport over het moederbedrijf van optiekketens als Pearle.
    GrandVision wordt door ING gezien als een ,,actieve consolidator in een nog steeds gefragmenteerde wereldwijde brillenmarkt'', aldus de kenners. De stabiele operationele prestatie en het genereren van kapitaal onderstrepen volgens ING dat, zelfs bij groeicijfers die op kwartaalbasis de neiging hebben om volatiel te zijn, het bedrijf zelfs zeer stabiel is.
    ING schat daarbij dat de oorlogskas van GrandVision een omvang heeft van meer dan een miljard euro, waardoor het concern grote stappen kan zetten.
    ING ziet een ,,potentiële grote stap'' in de Verenigde Staten dan ook als een aanjager voor de koers. Het aandeel GrandVision sloot maandag op 22,88 euro.
  17. Pokerface 21 februari 2017 14:24
    En ik was nog wel van plan om afscheid te nemen van GV omdat het dood geld was. Toch nog maar een kansje geven.
  18. forum rang 9 objectief 21 februari 2017 14:43
    Ja, GV doet het goed...maar ik zie HAL binnenkort nog met een flink pakket aandelen op de markt komen en dat weerhoudt me van een aankoop.
96 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.282
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.091
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.871
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.146
Aedifica 2 828
Aegon 3.257 320.010
AFC Ajax 537 7.010
Affimed NV 2 5.736
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.977
Air France - KLM 1.024 34.302
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.682
Alfen 12 16.002
Allfunds Group 3 1.122
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 324
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.756
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.163
AMG 965 125.587
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.105
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.576
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.094
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.249
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.534
ASML 1.762 76.478
ASR Nederland 18 4.117
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.626
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.657

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 19 april

    1. Japan inflatie maart 2,7% YoY volitaliteit verwacht
    2. WDP Q1-cijfers
    3. EU producentenprijzen maart
    4. VK detailhandelsverkopen maart
    5. Fra ondernemersvertrouwen april
    6. KPN €0,098 ex-dividend
    7. CM.com jaarvergadering
    8. NSI jaarvergadering
    9. American Express Q1-cijfers
  2. 22 april

    1. NL investeringen februari
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht