Exmar « Terug naar discussie overzicht

Forum Exmar geopend

1.728 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 83 84 85 86 87 » | Laatste
IEX - Forummoderator
0
Exmar specializes in liquefied gas transportation. Net sales break down by activity as follows:

transportation of liquefied petroleum gases (38.3%): primarily butane, propane, and ammonia;
offshore services (23.3%): design, engineering, construction and management of facilities for oil and gas processing, storing, and transshipment;
liquefied natural gas transportation (28.2%);
other (10.2%): technical ship management, insurance brokerage, etc.

www.beurs.be/products/equities/BE0003...

Groet Henk
Drillbit
0
Hello, ik ben nieuw op dit forum. Heb Exmar gekocht in 2015 en 2016. Zit dus met verlies. Denk dat de bodem onlangs bereikt werd maar echt stijgen doet het aandeel niet. Bijkopen of niet ?
Alfonz
0
quote:

Drillbit schreef op 20 februari 2017 13:27:

Hello, ik ben nieuw op dit forum. Heb Exmar gekocht in 2015 en 2016. Zit dus met verlies. Denk dat de bodem onlangs bereikt werd maar echt stijgen doet het aandeel niet. Bijkopen of niet ?
Eens de weerstand van € 8,00 doorbroken dan kunnen we op middellange termijn misschien naar de € 12,00....
Exmar is volgens mij een overnamekandidaat, dus kopen.
Drillbit
0
Als ik nog eens aandelen koop zal ik de "kakje-vakje" methode gebruiken; hiermee verdien je meer of verlies je minder dan met tips van top-analisten !
ASteH
0
Is er ook achtergrondinformatie beschikbaar over de aangekondigde deal met Vopak??

Overigens opvallende koersbewegingen recent.
[verwijderd]
0
quote:

Drillbit schreef op 27 februari 2017 22:06:

Als ik nog eens aandelen koop zal ik de "kakje-vakje" methode gebruiken; hiermee verdien je meer of verlies je minder dan met tips van top-analisten !
Als ik dit zo lees denk ik dat wij nog veel van jou kunnen leren. Je bent echt een aanwinst voor dit forum!
Drillbit
0
De topfavorieten doen het meestal slecht en de aandelen die het zeer goed doen staan nooit in de lijstjes: Galapagos, Lotus, Econocom, GIMV, IBA, Jensen, Miko, Picanol, Realdolmen, Roularta, Sioen, Sipef, Ter Beke.
rauf
0
ROTTERDAM (AFN) - Vopak neemt toch niet het belang in de activiteiten van het Antwerpse scheepvaartconcern Exmar op het gebied van opslag en behandeling van vloeibaar gemaakt aardgas (LNG) over. Dat meldt het Rotterdamse tankopslagbedrijf woensdag na uitvoerig beraad.
Volgens het concern liepen niet alle belanghebbenden warm voor de deal en is daarom besloten de transactie niet door te zetten.
In december bij de aankondiging van de transactie meldde Vopak al dat ,,goedkeuring van en samenwerking met meerdere partijen" een belangrijke vereiste was voor de deal.
Alfonz
0
voda
0
Beursblik: mislukte deal met Vopak teleurstelling voor Exmar

Exmar loopt volgens KBC Securities balansverbetering mis.

(ABM FN-Dow Jones) Het mislukken van deal tussen Exmar en Vopak over de verkoop van de LNG opslag- en hervergassingsactiviteiten is teleurstellend voor Exmar. Dit schreef analist David Vagman van KBC Securities donderdag.

Volgens Vagman zou de verkoop van de FSRU vloot aan Vopak tot een aanzienlijke verbetering van de schuldpositie van Exmar hebben geleid. Momenteel is de schuldenlast van de scheepvaartgroep namelijk behoorlijk hoog. Bovendien zou Exmar dankzij de deal financiële ruimte hebben gecreëerd om projecten zelfstandig te kunnen financieren, hetgeen waarde zou creëren.

Aan de andere kant merkte Vagman wel op dat de FSRU contracten zeer winstgevend zijn en nu niet verloren gaan voor Exmar.

Exmar maakt vanavond de resultaten over het eerste kwartaal bekend. Vagman verwacht dat deze aan de zwakke kant zullen zijn. De analist mikt op een EBIT van 4,0 miljoen dollar.

Het koopadvies voor Exmar met een koersdoel van 10,50 euro blijft onveranderd.

Op een rode beurs verloor het aandeel Exmar donderdag 8,6 procent.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999

Copyright ABM Financial News. All rights reserved

(END) Dow Jones Newswires
Drillbit
0
Dit aandeel wordt reeds jaren aanbevolen door dhr S; het zakt dus ook reeds jaren !
[verwijderd]
0

Resultaatdruk bij Exmar
27 apr 2017 om 18:32

(ABM FN) Exmar heeft in de eerste maanden de resultaten zien dalen. Dit bleek donderdag nabeurs uit de kwartaalcijfers van de Antwerpse scheepvaartgroep, die vooral voor de energiesector actief is.

De omzet van Exmar daalde van 25,5 naar 21,5 miljoen dollar. De bedrijfskasstroom (EBITDA) verslechterde eveneens van 0,7 miljoen dollar negatief naar 9,0 miljoen dollar in het rood.

Na belastingen restte er een nettoverlies van 4,1 miljoen dollar, beduidend slechter dan de 9,3 miljoen euro winst in het eerste kwartaal van 2016.

Mislukte deal

Woensdagavond werd al bekend dat de deal tussen Exmar en het Nederlandse Vopak, over de verkoop van de drijvende LNG opslag- en hervergassingsactiviteiten van Exmar, is stopgezet. Aan de vereiste voorwaarden kon niet worden voldaan.

Beurshuis KBC Securities sprak van een teleurstellende berichtgeving. De verkoop zou tot een aanzienlijke verbetering van de balans van Exmar hebben geleid en ruimte hebben gecreëerd voor het zelfstandig kunnen financieren van projecten. Alleen maar negatief was het stuklopen van de deal echter ook niet, aldus het beurshuis. De FSRU contracten zijn zeer winstgevend en gaan nu niet verloren voor Exmar.

Op een rode beurs sloot het aandeel Exmar donderdag 8,6 procent lager op 5,95 euro.
rauf
0
Vreemd allemaal, KBC securities gaf koersdoel van €10,50 af vanmorgen (koopavies). Is KBC blind of is er wat meer aan de hand ?
Drillbit
0
Volgende week doen ze hetzelfde als bij euronav: van kopen naar opbouwen en koersdoel verlagen van 10.5 naar 8.5 !
rauf
0
Vandaag €0,56 lager en morgen ook nog eens ong. 10% lager. Dan kom je zo ongeveer op koersdoel van ABN AMRO uit (€5,500) :(
Alfonz
0
quote:

rauf schreef op 27 april 2017 21:53:

Vandaag €0,56 lager en morgen ook nog eens ong. 10% lager. Dan kom je zo ongeveer op koersdoel van ABN AMRO uit (€5,500) :(
Ideaal moment om in te stappen aan € 5,50 of lager!
jodu
0
Komt goed met EXMAR, idd mooi moment om in te stappen.
Het afspringen van LNG-deal op lange termijn is nog niet zo slecht. Deze lopende langdurige contracten zorgen immers voor een mooie omzet en winst !
Drillbit
0
Twee jaar geleden ging exmar schitteren: vandaag staan we 50 procent lager. Woehaha !
1.728 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 83 84 85 86 87 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 mrt 2023 17:35
Koers 9,700
Verschil +0,260 (+2,75%)
Hoog 9,700
Laag 9,270
Volume 188.927
Volume gemiddeld 89.791
Volume gisteren 209.287

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront