Galapagos mei 2017

2.098 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 101 102 103 104 105 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Greedi$good
1
quote:

kid carson schreef op 23 mei 2017 10:27:


[...] Ja ja,,,,meneer groot belegger (W.B.!!!) miljonair en (opschepper,?????) wat doe je dan nog in deze gokhal dat euronext/aex heet als je toch al miljonair bent,,, met je toch zo goeie beleggers neus!?? Ga je nou je hele hebben en houden verspelen om nog rijker te worden? Wat zal het bij jou een ramp worden als je flink verliest of dat dit al in gang gezet is geworden!


Kid Carson, ik lees jouw posts met aandacht, maar met alle respect laat je toch niet zo op de kast jagen. Pak een terrasje
Beurskingpin
1
quote:

kid carson schreef op 23 mei 2017 12:06:


[...] Tja,,,,,,, als je spellingfouten boven de werkelijke lees begrippen kiest en je daarop afreageert, ja dan weet ik precies wat daarachter steekt en hebben deze mensen een groot probleem met hun saldo dat negatiever wordt door de koersdaling die nu al dagen wegzakt van gala...


Wow al dagenlang een daling seg, maak dat mee! Gebeurd nergens anders..we zijn 2 maand lang gestegen en jij hebt op de top gekocht. Vandaar je gefrustreerd gedrag..
greenback
0
quote:

pardon schreef op 23 mei 2017 12:16:


De oorzaak van de daling kan inderdaad te maken hebben met gebeurtenissen bij andere biotechbedrijven.
Kijk bij Vertex en UCB daar zijn veel beleggers gevoelig voor en gaan aandelen van bv. Gala verkopen waardoor de koers daalt.
Maar ik ga dus niet verkopen omdat ik de rapporten gelezen heb en de koersdoelen gezien heb van deskundigen.
Er is continu vooruitgang bij Gala in allerlei onderzoeken,die ook in aantal steeds groter worden.
Verder zijn er plentie grote Amerikaanse investeerders die miljoenen op tafel leggen om maar wat aandelen te kunnen bemachtigen.
Daarbij de kennis die hier op de inhoudelijke draad aanwezig is,geeft meer vertrouwen om te blijven zitten ook al daalt het aandeel 10%
Voor mij een mogelijkheid om mijn porto wat uit te breiden.Dat denk ik ook. Er is momenteel weinig nieuws rond GALA dus gaan beleggers kijken naar ander nieuws, met name bij andere bedrijven in de sector. Dat is niet meteen positief (zeker ook niet gisteren bij UCB) te noemen dus dat slaat dan toch een beetje over naar de koers van GALA. Eind juni zal er sowieso weer meer nieuws gaan komen en wellicht ook al eerder. Tot die tijd een beetje op de golfbewegingen van de sector meedeinen en genieten van het zonnetje.
[verwijderd]
2
vandaag is niet de dag voor onderlinge vetes, gemiezer over een stijging of daling, een spelfout of een verkeerde punt. Vandaag geen tijd voor flauwe grappen of -kul.

Even niet.
BLOO7
0
quote:

Frisse Kip schreef op 23 mei 2017 00:42:


[...]

Hoho ho jongeman, ik sloeg hier al wartaal uit toen jij nog bloo2 was.

Gaan we nou krijgen
Voelde u zich ook aangesproken, nou dan.
[verwijderd]
0
quote:

Frisse Kip schreef op 23 mei 2017 13:56:


vandaag is niet de dag voor onderlinge vetes, gemiezer over een stijging of daling, een spelfout of een verkeerde punt. Vandaag geen tijd voor flauwe grappen of -kul.

Even niet.


Kotkotkotkedeu, hier is het volgende ei al
[verwijderd]
0
[Modbreak IEX: Gelieve elkaar niet persoonlijk aan te vallen, bericht is bij dezen verwijderd.]
poicephalus
6
Mensen kunnen we aub ophouden met reageren op elkaar. als ik zielig gedrag wilde lezen schakelde ik wel eens over naar MDXhealth. Helaas staat het draadje van mijn favoriete aandeel er tegenwoordig ook vol mee.
KAPPEN!!!!!
avantiavanti
9
asti je bent met regelmaat een goede, kritische poster, maar waarom telkens olie op dit vuur van geneuzel gooien?
Op naar het juni draadje.
[verwijderd]
0
Bedankt voor het compliment avanti, maar ik hou van vuur.

Over vuur gesproken. CALA 17 dollar aangetikt. Nieuwe 52 w high.

Als mijn assistent hier op het forum me niet meer op de hoogte houdt dan moet ik het zelf doen.
de tuinman
0
RA: Sanofi/Regeneron IL-6R blocker FDA-approved


1.3 million Americans suffer from rheumatoid arthritis, @
23.05.2017
by tg
Following the EMA’s recommendation for EU approval of sarilumab as second-line treatment for rheumatoid arthritis, French drug giant Sanofi and partner Regeneron have also been given the green light from the US FDA.

The immunosuppressant, which blocks IL-6 receptor-mediated signaling, was approved as treatment for adult patients with moderately to severely active rheumatoid arthritis (RA) who did not respond to disease modifying anti-rheumatic drugs (DMARDs) such as methotrexate (MTX) sarilumab (trade name: Kevzara) may be used as monotherapy or in combination with MTX or other conventional DMARDs. 
In two pivotal Phase III trials enrolling 2,900 patients, a combo of sarilumab plus DMARDs demonstrated statistically significant, clinically-meaningful improvements in patients with moderately to severely active RA. 61% and 66% of patients, who received 200 mg doses of the antibody, responded to the treatment (ACR20). Sanofi announced the treatment cost of “US$39,000/year for the 200 mg and 150 mg doses, is approximately 30% lower than the weighted average cost for the two most widely used TNF-alpha inhibitors”.
At the end of April, the European Medicines Agency (EMA) had give its recommendation for EU approval of sarilumab in RA. According to the agency, the benefits with Kevzara are its ability to reduce the signs and symptoms of rheumatoid arthritis and to improve physical function. Kevzara has been shown to inhibit the progression of joint damage in patients with rheumatoid arthritis. The most common side effects are neutropenia, increased ALT, injection site erythema, upper respiratory-tract infections, and urinary tract infections
voda
0
Ik heb niet de hele dag de tijd om naar de koersen te kijken, en dan een order in te leggen (indien mogelijk). Big brother is watching me. (internet gebruik wordt in de gaten gehouden).

Gelukkig is er een collega met een smartphone die de hele dag aan het turen is. :-)

Misschien morgen weer een kans?
Sentiment
0
quote:

voda schreef op 23 mei 2017 18:17:


Ik heb niet de hele dag de tijd om naar de koersen te kijken, en dan een order in te leggen (indien mogelijk). Big brother is watching me. (internet gebruik wordt in de gaten gehouden).

Gelukkig is er een collega met een smartphone die de hele dag aan het turen is. :-)

Misschien morgen weer een kans?
Zeker weten, maar waarom zet je dan vanavond geen lopende kooporder?
bv een euro onder de koers van vandaag....
voda
0
quote:

Sentiment schreef op 23 mei 2017 18:32:


[...]Zeker weten, maar waarom zet je dan vanavond geen lopende kooporder?
bv een euro onder de koers van vandaag....

Dat is een andere keuze. Ik begrijp het natuurlijk. Ik ben als eens vaker, in het verleden, de mist in gegaan door een langlopende kooporder. Je weet immers nooit wat er kan gebeuren. Ik probeer liever "vinger" aan de pols te houden, voor zo lang het kan.
DeZwarteRidder
2
'Te duur' medicijn voor taaislijmziekte voorlopig niet vergoed

Gepubliceerd: 23 mei 2017 18:49 Laatste update: 23 mei 2017 18:50

Patiënten met taaislijmziekte krijgen het dure medicijn Orkambi voorlopig niet vergoed. De fabrikant vraagt te veel voor het middel om het in het basispakket te kunnen opnemen, liet staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid) dinsdag de Tweede Kamer weten.

Het Zorginstituut, dat de regering adviseert welke geneesmiddelen in het basispakket moeten worden opgenomen, concludeerde al eerder dat Orkambi te duur was. Het middel geeft sommige patiënten met een bepaald type taaislijmziekte of cystische fibrose meer lucht. Maar dat effect is zo klein dat het medicijn volgens het Zorginstituut zijn hoge prijs niet waard is.

Nederland en België probeerden daarop samen nog een lagere prijs te bedingen, maar dat is niet gelukt. Fabrikant Vertex heeft volgens beide landen ook niet uitgelegd waarom het zo'n hoge prijs rekent. Orkambi kost gemiddeld 170.000 euro per patiënt per jaar.

Patiënten moeten het hun leven lang gebruiken. In Nederland zouden 750 patiënten er baat bij kunnen hebben. Van Rijn hoopt "dat de fabrikant ons alsnog een aanvaardbaar voorstel doet''. Hij heeft patiëntenorganisaties uitgenodigd om zijn besluit te bespreken.
Door: ANP
Piet2010
4
Mijn idee over de huidige koersdaling: de prijs komt altijd tot stand door de verhouding tussen vraag en aanbod. Enige tijd geleden liep de koers op omdat een aantal grote beleggers geinteresseerd raakten in Galapagos, maar als je een belang van een procent of 5 wilt opbouwen dat heeft dat een heel groot prijs opdrijvend effect. Galapagos heeft dat goed aangevoelt in de markt en is vrij plotseling gekomen met een emissie; deze zijn snel en volledig opgepakt door de eerder genoemde partijen. Die zitten er nu in voor de lange termijn. Doordat hun vraag nu weggevallen is ontstaat voorlopig de situatie dat er wellicht wat meer aanbod is dan vraag en dan daalt logischerwijs de koers tot een nieuw evenwicht. Wat mij betreft niets om me druk om te maken; we hebben dat al veel vaker gezien. Fundamenteel is er niets gewijzigd behalve dat een paar grote partijen in GLPG zijn gaan zitten; dat geeft vertrouwen voor de lange termijn.
Woman in Chains32
1
Vertex heeft een te dominante positie.
Zeer goed dat er meer concurrentie komt.

Met AbbVie als partner kan Galapagos de triple combi therapie tot een succes maken.

Het Citigroup rapport van onlangs over Galapagos beschrijft een aantal scenario's omtrent CF-programma.

De moeite waard om te lezen.
Pagina 17 tm 19 en zal hier 2 alinea's plaatsen.

p.s. goed van plaatsen zwarteridder
Woman in Chains32
3
Abbvie’s experience makes it a useful partner
Despite Vertex’s long standing presence in CF, relationships with specialists and experience in conducting trials, Galapagos/Abbvie have established enough of a presence to create some anticipation of their triple combination among pulmonologists. At this stage there are enough patients with unmet medical need to
recruit for trials and the logistics of running such trials are not onerous. Given the unmet medical need, combined with very high pricing, Vertex has not garnered
much brand loyalty from specialists to whom we have spoken, meaning that establishment of a franchise should largely be down to the quality of the product.

Abbvie has demonstrated its ability to build a brand (Humira) in a very competitive area (autoimmune), arguably with limited differentiation, by high quality marketing
and successful negotiation with payors. If two undifferentiated triple combinations
reach the market, this experience and competence will be valuable.
Notably, Abbvie brings experience of running US clinical trials, which will be required for US approval.

High pricing of Vertex products could lead to opportunity for GLPG
CF one of the highest priced therapy areas, with Kalydeco’s US list price of $300,000 per patient per year and Orkambi $259,000; prices in UK are significantly
lower at £168,000 and £104,000 respectively. Despite a likely discount to payors of >25%, the healthcare systems can only bear these costs because of the limited
number of patients with the disease that are eligible for therapy. We suspect that given the likely increased number of patients that would be eligible for a triple
combination, pricing will likely be lower than Kalydeco. High pricing, along with limited efficacy in the case of Orkambi, has led to a situation where prescribers
would readily switch if a cheaper or more effective therapy became available. We have seen analogous situations before eg Roche/Novartis Lucentis in wet AMD,
where a company has charged a high price for a therapy area where it has a monopoly, leading to a successful challenge from a new entrant eg Eylea.
2.098 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 101 102 103 104 105 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 3 apr 2020 17:38
Koers 174,500
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 176,350
Laag 171,900
Volume 273.360
Volume gemiddeld 678.526
Volume gisteren 482.707

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group