Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Altice Terug naar discussie overzicht

Altice in mei 2017

27 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. YR/YR 2 mei 2017 08:36
    Wat verwachten jullie voor mei 2017?
    volgende week cijfers en wellicht meer info over de beursgang in Amerika.

    dan de hamvraag..! zal de beursgang nog in mei plaats gaan vinden?
  2. forum rang 10 voda 5 mei 2017 15:54
    'Altice voert omzet en winst flink op'

    Gepubliceerd op 5 mei 2017 om 12:09 | Views: 935

    Altice 15:36
    23,25 +0,44 (+1,91%)

    AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Altice heeft zijn omzet en winst in het eerste kwartaal naar verwachting fors opgevoerd, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit een consensus van analistenramingen die is samengesteld door persbureau Bloomberg. Het kabelconcern maakt donderdag resultaten bekend.

    De opbrengsten worden geraamd op 5,9 miljard euro, tegen 4,3 miljard euro een jaar eerder. Dat zou een stijging betekenen van bijna 40 procent, en dat geldt ook voor het bedrijfsresultaat. De aangepaste ebitda komt volgens de schattingen uit op 2,2 miljard euro, tegen 1,6 miljard euro vorig jaar.

    Bij de cijferpublicatie zal ook met aandacht worden gekeken naar de prestaties van Altice in Frankrijk. Daar was in het vierde kwartaal voor het eerst sinds tijden weer sprake van omzetgroei. Daarmee leken de inspanningen die Altice pleegde om snelle netwerken in Frankrijk uit te rollen zich uit te betalen.

    In de laatste maanden van vorig jaar lag de winst van Altice overigens ook al behoorlijk hoger dan een jaar eerder, bij een licht aangetrokken omzet. Topman Michael Combes sprak in maart in een toelichting op de resultaten van een omslag in Europa en sterke resultaten in de Verenigde Staten.

    Aan de overzijde van de oceaan werkt Altice aan een beursgang in New York van zijn Amerikaanse activiteiten. Daarvoor werd vorige maand een aanvraag ingediend bij beurstoezichthouder SEC. Altice USA is samengesteld uit de afgelopen jaren overgenomen Amerikaanse bedrijven Cablevision en Suddenlink. De inlijving van Cablevision werd in juni vorig jaar afgerond, die van Suddenlink eind 2015.
  3. forum rang 10 voda 8 mei 2017 16:11
    Beursblik: Altice ziet resultaten verder aantrekken

    Vooral Amerikaanse activiteiten spelen Franse kabelaar in de kaart.

    (ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in het afgelopen kwartaal zowel de omzet als het aangepast bedrijfsresultaat zien aansterken ten opzichte van 2016. Dit bleek uit een door ABM Financial News verkregen analistenconsensus in aanloop naar de kwartaalcijfers, die donderdag voorbeurs verschijnen.

    Analisten gaan voor het eerste kwartaal van 2017 uit van een aangepast bedrijfsresultaat (EBITDA) van 2.234 miljoen euro, terwijl de omzet naar verwachting zal stijgen met 3,0 procent naar 5.923 miljoen euro.

    In het eerste kwartaal van 2016 realiseerde Altice nog een aangepaste EBITDA van 2.049 miljoen euro met een omzet van 5.750 miljoen euro.

    Het gaat om zogenoemde pro forma cijfers, inclusief de resultaten van de overgenomen Amerikaanse bedrijven Suddenlink en Optimum, en zonder Cabovisao en ONI en de mobiele activiteiten op La Reunion en Mayotte, die zijn verkocht. Optimum en Suddenlink droegen in het afgelopen kwartaal naar verwachting van analisten respectievelijk 30,9 en 19,4 procent meer bij aan het aangepaste bedrijfsresultaat dan een jaar eerder.

    Nadat Altice in de afgelopen jaren veel overnames in Europa heeft gedaan, is het vizier inmiddels op Amerika gericht. Volgens analisten van Bryan Garnier, die een koopadvies op Altice hebben, kan een beursgang van de Amerikaanse onderdelen van Altice de onderneming groeimogelijkheden verschaffen. De marktvorsers wijzen op positieve omstandigheden in Amerika voor het kabelbedrijf, inzake netneutraliteit en privacy gegevens.

    Halverwege april diende Altice USA de benodigde documenten in bij de Amerikaanse toezichthouder Securities and Exchange Commission voor een beursgang.

    De analisten van Bryan Garnier verwachten dat de omzet van Altice kan blijven groeien, waarbij Optimum en Suddenlink bijdragen aan de omzetstijging. Het "ambitieuze groeibeleid" van de Franse kabelaar zal volgens de marktvorsers de vruchten afwerpen.

    Bovendien verwacht Bryan Garnier dat Altice 400 miljoen euro extra wil besparingen, hetgeen het bedrijfsresultaat (EBITDA) van Optimum en Suddenlink kan doen laten stijgen met 18,6 en 12 procent in 2017. De resultaten uit Altice in de Verenigde Staten zullen daarbij de onzekerheden bij SFR kunnen compenseren, aldus de analisten.

    Analisten van JPMorgan Cazenove merkten op dat Altice zeer actief is geweest op overnamevlak, waarbij de zogenaamde zerobased-budgetbenadering voor een "materiële uitbreiding" van de marges heeft gezorgd. Bij zerobased-budgetting zijn alle managers verplicht om alle begrote uitgaven te verantwoorden, dus niet alleen de veranderingen in de begroting van het voorgaande jaar.

    Synergievoordelen in Portugal zullen het bedrijf bovendien in de kaart spelen, terwijl een verbetering op de Franse markt nog op zich laat wachten, aldus de marktvorsers van JPMorgan Cazenove, die een Neutraal advies op Altice hebben.

    Bij publicatie van de cijfers over het vierde kwartaal in maart, stelde Altice te mikken op een verdere omzetgroei dit jaar, waarbij de omzet in Frankrijk zal stabiliseren op autonome basis. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal volgens de kabelaar een hoog enkelcijferige groei laten zien. Daarbij denkt Altice circa 4 miljard euro te zullen investeren.

    Op een iets lager Damrak koerste het aandeel Altice maandag 0,4 procent in het rood op 22,98 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  4. Meelezer111 9 mei 2017 10:09
    Daarnaast gebruikt Altice agressieve boekhoudmethode; verplichtingen korter dan een jaar worden niet als kosten meegenomen. Hierdoor kan elk bedrijf en dus ook Altice zijn resultaten gigantisch oppoetsen, terwijl in werkelijkheid de winst dus veel lager is.
    Altice is putkandidaat nummer 1!
  5. YR/YR 9 mei 2017 10:39
    jaarverslag is conform IFRS boekhoudregels opgemaakt. Met goedkeurende verklaring van de accountant. Altice gaat naar 33 euro voor het eind van het jaar. let maar op
  6. aandeeltje! 10 mei 2017 12:10
    Lees vooral de mogelijk toekomst gerichte gebeurtenissen in de toelichting van de jaarrekening. Dan weeg je genoeg. De verkkaring inzake het EV per 31/12 is een zaak, maar ja bij de toelichting lees je toch erg veel opmerkingen die roet in het eten kunnen gooien. Nee het aandeel staat veel te hoog genoteerd en dan heb ik het niet over 20% of zo, maaf eerder over 80%.
    Ee prima short kandidaat en dag ga ik binnenkort weer doen.
  7. forum rang 10 voda 11 mei 2017 16:19
    Beursblik: omzetgroei Altice accelereert

    De margeverbeteringen zetten door volgens ING.

    (ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in het afgelopen kwartaal conform verwachting een hogere omzet en bedrijfsresultaat (EBITDA) geboekt, terwijl de operationele vrije kasstroom hoger uitviel vanwege lage investeringen in de Verenigde Staten. Dit stelde analist Emmanuel Carlier van ING donderdag in reactie op de kwartaalcijfers van de Franse kabelaar met een notering aan het Damrak.

    Altice boekte volgens ING hoger dan voorziene resultaten in de Verenigde Staten, terwijl de resultaten in Frankrijk en Portugal tegenvielen. Carlier noemde het bemoedigend dat de omzetgroei bij Altice accelereert, terwijl de operationele vrije kasstroom verder lijkt uit te breiden.

    ING is van mening dat de bedrijfsconsensus uitgaat van een te lage operationele kasstroom voor 2017. Volgens Carlier kan de vrije kasstroom 4 procent hoger uitvallen dan waar de bedrijfsconsensus op mikt.

    De marktvorser bleef evenwel onverminderd positief over Altice, vanwege de aantrekkelijke waardering van het aandeel en het aantrekkende winst- en omzetmomentum. Ook verwacht de marktvorser een terugkeer van consolidatie op de Franse markt, terwijl een beursgang van de Amerikaanse activiteiten van Altice eveneens de waarde van het aandeel in de kaart kunnen spelen.

    ING handhaaft een koopadvies op Altice met een koersdoel van 25,50 euro. Op een groen Damrak koerste het aandeel donderdagochtend 0,2 procent lager op 22,82 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  8. forum rang 10 voda 11 mei 2017 16:24
    Altice voldoet aan verwachtingen

    Weer omzetgroei in thuismarkt Frankrijk.

    (ABM FN-Dow Jones) Altice heeft in het eerste kwartaal van 2017 aan de verwachtingen voldaan met een hogere omzet en bedrijfsresultaat. In thuisland Frankrijk realiseerde de onderneming weer een hogere omzet. Dit maakte de Franse kabelaar met een notering aan het Damrak donderdag voorbeurs bekend.

    "We zijn 2017 begonnen met opnieuw een kwartaal van succesvolle uitvoering en aantrekkende groei", aldus CEO Michel Combes van Altice. In de Verenigde Staten levert Altice een sterkere groei dan Suddenlink en Optimum aanvankelijk realiseerden voorafgaand aan de overnames, gesteund door betere marges wat resulteert in een "significante groei" van de kasstroom.

    Altice boekte in de eerste drie maanden van dit jaar een omzet van 5.932 miljoen euro, tegen 5.750 miljoen in dezelfde periode vorig jaar. Analisten mikten op een omzet van 5.923 miljoen euro.

    In Frankrijk en de internationale markten steeg de omzet met respectievelijk 0,6 en 0,2 procent, maar dit werd gestuwd door een hogere omzet in Amerika. Bij Optimum en Suddenlink steeg de omzet in het afgelopen kwartaal respectievelijk met 6,8 en 9,0 procent.

    Het aangepaste bedrijfsresultaat verbeterde van 2.049 miljoen naar 2.243 miljoen euro, waar analisten rekenden op 2.234 miljoen euro. De bijbehorende marge verbeterde van 35,6 naar 37,8 procent.

    De vrije kasstroom van Altice bedroeg afgelopen kwartaal 1.400 miljoen euro, liefst 21,4 procent meer dan in hetzelfde kwartaal van 2016.

    Het gaat om zogenoemde pro forma cijfers, inclusief de resultaten van de overgenomen Amerikaanse bedrijven Suddenlink en Optimum, en zonder Cabovisao en ONI en de mobiele activiteiten op La Reunion en Mayotte, die zijn verkocht.

    Nadat Altice in de afgelopen jaren veel overnames in Europa heeft gedaan, is het vizier inmiddels op Amerika gericht. Halverwege april diende Altice USA de benodigde documenten in bij de Amerikaanse toezichthouder Securities and Exchange Commission voor een beursgang.

    Volgens analisten van Bryan Garnier, die een koopadvies op Altice hebben, kan een beursgang van de Amerikaanse onderdelen van Altice de onderneming groeimogelijkheden verschaffen. De marktvorsers wijzen op positieve omstandigheden in Amerika voor het kabelbedrijf, inzake netneutraliteit en privacy gegevens.

    Outlook

    Altice meldde vast te houden aan de eerder afgegeven verwachtingen.

    Bij de publicatie van de cijfers over het vierde kwartaal in maart dit jaar, stelde Altice te mikken op een verdere omzetgroei dit jaar, waarbij de omzet in Frankrijk zal stabiliseren op autonome basis. Het aangepaste bedrijfsresultaat zal volgens de kabelaar een hoog enkelcijferige groei laten zien. Daarbij denkt Altice circa 4 miljard euro te zullen investeren.

    Het aandeel Altice sloot woensdag op een iets lager Damrak 1,0 procent in het rood op 22,87 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999

    Copyright ABM Financial News. All rights reserved

    (END) Dow Jones Newswires
  9. Meelezer111 11 mei 2017 16:28
    Omzet 25 miljard
    Schuld 50 miljard, enorm risico dus

    Daarnaast heeft SFR volgens de kwartaalcijfers 2017 1e kwartaal weer veel mobiele klanten verloren en ook breedbandklanten.

    Rente zal eerder stijgen dan dalen.

    Kortom; dit aandeel is zeker niet koopwaardig. Koers kan makkelijk in 2en.
  10. aandeeltje! 11 mei 2017 22:43
    quote:

    meelezer111 schreef op 11 mei 2017 16:28:

    Omzet 25 miljard
    Schuld 50 miljard, enorm risico dus

    Daarnaast heeft SFR volgens de kwartaalcijfers 2017 1e kwartaal weer veel mobiele klanten verloren en ook breedbandklanten.

    Rente zal eerder stijgen dan dalen.

    Kortom; dit aandeel is zeker niet koopwaardig. Koers kan makkelijk in 2en.
    Eens.
  11. [verwijderd] 11 mei 2017 23:09
    quote:

    meelezer111 schreef op 11 mei 2017 16:28:

    Omzet 25 miljard
    Schuld 50 miljard, enorm risico dus

    Daarnaast heeft SFR volgens de kwartaalcijfers 2017 1e kwartaal weer veel mobiele klanten verloren en ook breedbandklanten.

    Rente zal eerder stijgen dan dalen.

    Kortom; dit aandeel is zeker niet koopwaardig. Koers kan makkelijk in 2en.
    zei men vorig jaar augustus ook bij een koers van 18 euro
    inmiddels staan ze op 23
  12. YR/YR 12 mei 2017 08:27
    ik blijf mij verbazen hoe negatief iedereen over Altice is. Jammer dat de meesten het businessmodel van Altice niet snappen. Amerikaanse beleggers hebben het door. Altice gaat richting de 33 euro. Met de beursgang in de VS gaat de koers een enorme boost krijgen. Verder is het schuld van het bedrijf voor de lange termijn heel erg goed gefinancierd. Rentelasten is gedaald van 6,4% naar 5,9%. Elke keer als ze schuld herfinancieren, dan zie je hoe succesvol dat lukt.

  13. Meelezer111 12 mei 2017 16:03
    quote:

    YR/YR schreef op 12 mei 2017 08:27:

    ik blijf mij verbazen hoe negatief iedereen over Altice is. Jammer dat de meesten het businessmodel van Altice niet snappen. Amerikaanse beleggers hebben het door. Altice gaat richting de 33 euro. Met de beursgang in de VS gaat de koers een enorme boost krijgen. Verder is het schuld van het bedrijf voor de lange termijn heel erg goed gefinancierd. Rentelasten is gedaald van 6,4% naar 5,9%. Elke keer als ze schuld herfinancieren, dan zie je hoe succesvol dat lukt.

    33 euro? Ha, ik denk eerder sub10. De FED is al bezig de rente te verhogen; Europa zal later dit ook gaan doen. Altice zal die 50 miljard schuld niet kunnen aflossen. Zijn ze ook nooit van plan geweest.
  14. aandeeltje! 14 mei 2017 11:13
    De hete aardappel wordt doorgegeven, er komg een moment dat de schulden omgezet worden in aandeeltjes en dan zijn de aandeelhouders 75-90% van hun bezit kwijt. Zomaar een gedachte.....hoewel de rente last in herfinancieringen iets is gezakt is dat veder nog geen teken dat het goed zal gaan.
  15. Meelezer111 18 mei 2017 09:22
    18 mei:
    EU wil boete opleggen aan Altice wegens PT Porugal.
    Boete kan 10 % omzet zijn, ofwel circa 500 miljoen euro.
    En dat naast 50 miljard schuld met een omzet van 5 miljard. Komt nooit meer goed;((
  16. YR/YR 18 mei 2017 12:07
    ik weet niet waar jij je info vandaan haalt. Maar de omzet van Altice was vorig jaar 23 miljard.
27 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.166
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.876
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.151
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.024
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.740
ageas 5.843 109.775
Agfa-Gevaert 13 1.854
Ahold 3.536 73.978
Air France - KLM 1.024 34.304
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.702
Alfen 12 16.087
Allfunds Group 3 1.135
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.205
AMG 965 125.603
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.580
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.098
Aroundtown SA 1 175
Arrowhead Research 5 9.252
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.542
ASML 1.762 76.652
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.638
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
    4. Dui inkoopmanagersindex diensten april (voorlopig) volitaliteit verwacht
    5. Dui samengestelde inkoopmanagersindex april
    6. EU samengestelde inkoopmanagersindex april
    7. VK samengestelde inkoopmanagersindex april
    8. 3M Q1-cijfers
    9. GE Aerospace Q1-cijfers
    10. General Motors Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht