Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Koffiekamer Terug naar discussie overzicht

Het Genderbeleggen. Gezocht voor Jinek als man verklede vrouwelijke beleggers.

21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 jonas 19 augustus 2017 19:38

    De problematiek rond het politiek correct zijn kennen we allemaal toch? Nu moet je volgens de juiste Gendergedachte zijn. Wat het is, is nogal onduidelijk volgens de linkse voorgangers in dit geloof. Het is wel iets dat dat als je als man naar beneden kijkt naar wat er tussen de benen hangt niet meer mag zeggen. Het biologisch verschil tussen man en vrouw mag niet meer bestaan. Jongens en meisjes zeggen mag niet meer volgens de linkse chaoten en D'66 types als de Graaf die Pim Fortuyn verantwoordelijk hield voor de moord op Anne Frank.

    Met deze gedachte zal je moeten leven ook als belegger. Wat de juiste Genderbeleggingsaanpak is, is nog even zoeken maar die moet te vinden zijn. Het is eigenlijk nog niet geheel duidelijk met dat Gender.Is een man die na peperdure operaties om vrouw te worden nu wel vrouw of moet ze naar Gender WC in de toilet in Utrecht?

    Welnu Jinek heeft bedacht opheldering te verschaffen en hup een programma over mannen die graag in vrouwenkleren lopen. En echt dat was een eyeopener (toppunt van slap gelul met een psycho) dus nu andersom vrouwelijke beleggers als man verkleed bij Jinek!

    Meldt u aan voor dit soort programma's bij NPO! 100% politiek correct! Ben U zwart? Wij melden dat U wit bent. Bent u man? Wij melden dat u Gentertechnisch onbestemd bent!

    Qua beleggen zou je het kunnen zoeken in bedrijven die mannen in vrouwen veranderen en andersom. Heeft iemand suggesties? Goede markt met al die linkse gekkies bij de NPO.

    Groet, Jonas

  2. forum rang 6 jonas 19 augustus 2017 20:59

    Weinig aanmeldingen nog? Dit is toch het grote probleem nu volgens NPO en Jinek en co?

    Is er nu niet 1 vrouwelijke belegger die graag als man verkleed rondloopt? Eva Jinek zit om u erg verlegen om Genderdiscriminatie aan te pakken.

    om het goede voorbeeld te geven heb ik vernomen dat naar verluidt Eva niet meer alleen Eva wenst te heten. Ze is nu Eef en Eva tegelijkertijd. Vraag me niet hoe het kan. dat is linkse onbegrijpelijke logica en feitenuitleg.

    Groet, Jonas
  3. [verwijderd] 19 augustus 2017 21:11
    quote:

    jonas schreef op 19 augustus 2017 19:38:

    De problematiek rond het politiek correct zijn kennen we allemaal toch? Nu moet je volgens de juiste Gendergedachte zijn.
    peskytruth.files.wordpress.com/2016/0...

    pappa, mag de hond hier ook naar de WC ?
    Ja hoor .... die mag hier ook
  4. forum rang 6 jonas 19 augustus 2017 21:28

    Goed idee Mineset. Vanwege mogelijk kattediscriminatie ook nog graag katten WC! En eigenlijk deugt die benaming van de grachtengordel in Amsterdam ook al niet. Waarom geen slavengracht? Prins Hendrikkade enzo direct afschaffen.

    Wet treurig die niet komende aanmeldingen voor Eef (Eva mag ook) Jinek met allemaal vrouwelijke beleggers die in mannenkleding willen lopen en dat willen outen bij Eef.

    ik zat te denken aan Johanneke Willemse (vrouw met beleggers
    verstand en duidelijk geen Johan), maar die is ook al niet van de coming out.

  5. [verwijderd] 19 augustus 2017 21:37
    Inmiddels ook genderneutraal ... dacht ik:
    cicero.de/sites/default/files/styles/...

    wordt dan lachen daar .... das Hund; das Katze ... want der und die mag dan niet meer, want daar discrimineer je mee .... wat een flauwekul zeg en dat nog wel van regeringen die zich zorgen maken over te weinig blanke kindertjes en daarom scheepsladingen Moslimmannen binnen laten komen voor de nodige vruchtbaarheid terwijl alle blanken genderneutraal moeten kunnen zijn.
  6. forum rang 6 jonas 19 augustus 2017 21:47

    Dat is helemaal juist. Ik zou echt niet weten bij zo een vrouw hem omhoog te krijgen. Edoch je begrijpt het volgens mij niet goed. In de nieuwe linkse wereld zonder Genderdiscriminatie is sex een misdaad. Zeg je: dat is een lekker wijf dan E 1000 boete en naar het gevang!

    Ach je hebt nog veel te leren over de nieuwe linkse koers met anti de anti Genderdiscriminatie enzo. Ik begrijp die koers ook niet en denk dat ze zelf het ook niet echt weten.

    Groet, Jonas
  7. forum rang 6 jonas 19 augustus 2017 21:56

    Eef Jinek is trouwens niet zo een onschuldig katje.

    Ging hij/ze met onder meer Thierry naar een Grieks vluchtelingenkamp op kosten van zo een asielprofiteursorganisatie. Beetje Johanna (voorheen Johnny) de Molachtig reisje. Thierry zag meteen dat een aantal voorgeprogrammeerde zaken iets anders lagen, probeerde Eef hem later nog wel even een oor aan te naaien in haar/zijn programma. Valse man/wijf die Eef/Eva!.

    Groet, Jonas en niet Jonnieta
  8. [verwijderd] 19 augustus 2017 22:11
    beste jonas, u heeft duidelijk nimmer gehoord over het meest hypocriete polytheïsme waarvan de leden hoe hoger in deze sekte in steeds grotere witte jurken lopen zodat hoe hoger hoe strafloser geswaffeld kan worden.
  9. forum rang 6 jonas 19 augustus 2017 22:22

    Nou Eef voormalig Eva zal bij de coming out dat ze in mannenkleren wilt lopen helemaal geen jurk aantrekken. Dat probleem is er dus niet meer dan. Het zal dan meer gaan om de psycho sociale kant rond outcoming van Eva en omvorming tot Eef.

    Als belegger interesseert het mij weinig Eva doet maar Eef zolang ik het niet hoef te betalen best. Op een of andere manier moet er geld te verdienen zijn aan deze nieuwe linkse gekte, maar ik zie nog onvoldoende bedrijven in deze Gendersector. Groet, Jonas
  10. forum rang 9 objectief 20 augustus 2017 08:05
    Nou die koersdaling van 10% afgelopen vrijdag in Stern is geen goed alternatief voor de Gendersector. Ik ga jouw advies niet volgen.
  11. forum rang 6 jonas 20 augustus 2017 23:48
    Enige biologie en ervaring Da Freeze: vrouwenborsten kunnen ook behoorlijk uitzetten naar enige streling.

    Nou goed het zij zo, maar daar verdien je als belegger niets aan welbeschouwd. Behalve bedrijven in de verandering van man in vrouw en andersom, hetgeen al bijvoorbeeld in Thailand lopende band werk is zie ik niet zoveel geldverdien mogelijkheden. Wel heb ik iets bedacht.

    In de oprichting van een stichting Ter Bestrijding van Racisme en Genderrassisme zouden we subsidie kunnen aanvragen bij gemeentes en departementen. Even wat lobby met huilverhalen er tegen aan en enige miljoenen moeten we wel binnen kunnen halen dankzij de aldaar aanwezige linkse chaoten en christelijke naïeven. Toch mooi dan weer meegenomen. Groet, Jonas
  12. forum rang 7 ffff 21 augustus 2017 13:22
    Die Jonas toch.....

    Gistermorgen al Jonas' postings over de genderhype gelezen. Zie hierboven al zijn bespiegelingen.

    Gistermiddag tijdens een lange wandeling zie ik een stier iets doen wat wij mannen, echte mannen, niet kunnen. Die stier was op zijn gemak uitgebreid zijn eigen fluit aan het aflikken.

    En verdomd, jongens; Ik moest even aan Jonas denken.

    We kunnen nu toch minstens ook een studiegroep oprichten voor genderdieren en de stallen aanpassen aan genderdieren....

    Peter
  13. forum rang 6 jonas 21 augustus 2017 21:40
    Peter,

    Ik bespeur onvoldoende aanpassing aan het nieuwe verlichte Genderdenken. Wat het is weet niemand nog precies. De oplossing schijnt te zijn iets van niet meer zeggen: jongens en meisjes of dames en heren en voor die ene psyche gestoorde die niet weet of hij jongentje of meisje is of zich het een of het ander wilt voelen op de honderdduizend overal in Nederland speciale NS toiletten. Kost miljoenen, maar moet kunnen volgens directeur NS D'66 Otterloo die geen geld heeft voor zitplaatsen voor reizigers die daar voor betaald hebben, maar vooral be.zig is met dat soort onzin. Ook al weer zo een uitgerangeerde politicus in een soort te hoog gegrepen Melkertbaantje.

    Je zou kunnen zeggen: Jonas waarom maak je zo druk? Terechte vraag, maar de realiteit is dat Jinek van de NPO het nu ineens een wereldprobleem vindt als een mannetje niet vreemd wilt worden gevonden als hij zonder vreemde blikken niet in bikini en met jarretels door de Kalverstaat kan lopen. Eef vind zoiets een groot wereld probleem en let wel binnenkort E 1000 boete minimaal in doorgedraaid Amsterdam voor het zeggen van: jongens en meisjes of dames en heren. Dat zal die lesbo D'66 over het paard getilde D'66 jonkvrouwe wethouder daar wel regelen.

    Groet, Jonas
  14. forum rang 6 jonas 21 augustus 2017 23:34

    Ik besef dat lezers het vreemd kunnen vinden dat ik over Gender begin en beleggen.
    Welnu niet ik maar de NPO en figuren als Jinek en NS D'66 Van Otterloo etc etc vinden een enorm probleem. Het eerste echte slachtoffer die ernstig heeft geleden onder een openbare toilet met M/V en niet kon kiezen, heb ik nooit gezien noch op TV of ergens in de linkse media die z\o begaan zijn met dit probleem.

    In tegendeel ik vind het erg raar dat dit nu blijkbaar voor links en D'66 kakfiguren zo belangrijk wordt gevonden. Ik denk bij maatschappelijke problemen aan zaken zoals kinderen die uit de boot vallen vanwege ouders die het verdommen de taal te leren spreken, dakloze zwervers die opgevangen moeten worden, gezinnen die moeilijk kunnen rondkomen zelfs met hard werken, onacceptabele wachttijden bij de eerste hulp, kindermishandeling, het slaan van vrouwen, het tot het vermoorden van de ongelovigen oproepende veelal Salistische imans, de roof op de pensioenen door ECB etc etc.

    Maar nee die figuur die niet tussen toiletdeur kan kiezen schijnt nu hoofdprobleem te zijn. Niet 1 heb ik er gezien op de kijkdoos. Toch zijn ze bij de NPO over Genderdiscriminatie half overspannen over alle slachtoffers die bij M/V huilend voor de wc-deur moeten staan.. Wereldvreemd noem ik dat.

    Groet, Jonas die M is, maar geen probleem heeft bij neutrale WC's en het eigenlijk geen discussie waard is. Bij de NPO zitten blijkbaar te veel mensen die uit overbodigheid problemen die er niet zijn maken en onvoldoende echte kennis hebben voor over aanpak van de echte problemen iets zinnigs te brengen.

  15. forum rang 6 haas 22 augustus 2017 01:04
    mensen die hard hebben gewerkt om hun eigen geslachtsvorm te krijgen tot man of vrouw worden straks aangesproken met "beste medemens" ?:)
  16. forum rang 5 DurianCS 22 augustus 2017 10:35
    Het fijne is dat er nu geprotesteerd wordt tegen de stang van de herenfiets. Het voorstel is om te komen tot een genderneutraal frame. Dus bij geslachtswisseling of onduidelijk geslacht zit je nog steeds goed.
  17. forum rang 6 jonas 22 augustus 2017 22:43

    Nou Durian hiermee is dan weer een gigantisch probleem opgelost. Ik had laatst nog bij een nog niet Genderaangepaste NS toilet. Het probleem dat ik bij alleen nog WC M of V enorm in de problemen zat, want dat is nu volgens sommige chaoten niet meer biologisch en een keuze. Heb maar stiekem in de bosjes ergens een politiek correcte Genderplas gedaan.

    Ik maak mij eigenlijk ook zorgen over ontbrekende katten- en hondentoilet e.d. Qua beleggen zie nog weinig concrete bedrijven. Een Stichting tegen Genderdiscriminatie zal meeste kansen hebben bij subsidies binnenhalen.
    Ook moeten er mogelijkheden zijn voor investeren in opvang van volkomen doorgedraaide Genderidioten in de journalistiek bijvoorbeeld een Eef Jinek voor E 3000 per dag tot rust brengen vanwege door verdraaidheid. Weet het verschil tussen jongentje en meisje niet meer en dat soort zaken.

    Groet, Jonas

  18. forum rang 10 rationeel 9 september 2017 12:32
    quote:

    DurianCS schreef op 22 augustus 2017 10:35:

    Het fijne is dat er nu geprotesteerd wordt tegen de stang van de herenfiets. Het voorstel is om te komen tot een genderneutraal frame. Dus bij geslachtswisseling of onduidelijk geslacht zit je nog steeds goed.
    Zal wel voordeliger produceren zijn. De eenheidsfiets.
21 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Direct naar Forum

Zoek alfabetisch op forum

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
  5. E
  6. F
  7. G
  8. H
  9. I
  10. J
  11. K
  12. L
  13. M
  14. N
  15. O
  16. P
  17. Q
  18. R
  19. S
  20. T
  21. U
  22. V
  23. W
  24. X
  25. Y
  26. Z
Forum # Topics # Posts
Aalberts 465 6.840
AB InBev 2 5.285
Abionyx Pharma 2 29
Ablynx 43 13.356
ABN AMRO 1.579 46.189
ABO-Group 1 18
Acacia Pharma 9 24.692
Accell Group 151 4.129
Accentis 2 253
Accsys Technologies 22 8.876
ACCSYS TECHNOLOGIES PLC 218 11.686
Ackermans & van Haaren 1 160
ADMA Biologics 1 31
Adomos 1 126
AdUX 2 457
Adyen 13 16.152
Aedifica 2 829
Aegon 3.257 320.024
AFC Ajax 537 7.013
Affimed NV 2 5.744
ageas 5.843 109.777
Agfa-Gevaert 13 1.856
Ahold 3.536 73.978
Air France - KLM 1.024 34.304
Airspray 511 1.258
Akka Technologies 1 18
AkzoNobel 466 12.733
Alfen 12 16.124
Allfunds Group 3 1.140
Almunda Professionals (vh Novisource) 651 4.246
Alpha Pro Tech 1 17
Alphabet Inc. 1 326
Altice 106 51.196
Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) 8.484 114.757
AM 228 684
Amarin Corporation 1 133
Amerikaanse aandelen 3.819 240.209
AMG 965 125.607
AMS 3 73
Amsterdam Commodities 303 6.512
AMT Holding 199 7.047
Anavex Life Sciences Corp 2 382
Antonov 22.632 153.605
Aperam 91 14.108
Apollo Alternative Assets 1 17
Apple 5 313
Arcadis 251 8.613
Arcelor Mittal 2.023 318.584
Archos 1 1
Arcona Property Fund 1 266
arGEN-X 15 9.099
Aroundtown SA 1 176
Arrowhead Research 5 9.254
Ascencio 1 20
ASIT biotech 2 697
ASMI 4.107 37.574
ASML 1.762 76.709
ASR Nederland 18 4.122
ATAI Life Sciences 1 7
Atenor Group 1 322
Athlon Group 121 176
Atrium European Real Estate 2 199
Auplata 1 55
Avantium 29 10.638
Axsome Therapeutics 1 177
Azelis Group 1 49
Azerion 7 2.660

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
    4. Dui inkoopmanagersindex diensten april (voorlopig) volitaliteit verwacht
    5. Dui samengestelde inkoopmanagersindex april
    6. EU samengestelde inkoopmanagersindex april
    7. VK samengestelde inkoopmanagersindex april
    8. 3M Q1-cijfers
    9. GE Aerospace Q1-cijfers
    10. General Motors Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht