Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

26.568 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 ... 1325 1326 1327 1328 1329 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
0
Lieve mensen sinds 2018 waarschuw ik dat de aandelen beurzen zeepbellen zijn geworden en abdoluut niet meer de echte economie vertegenwoordigen.

Ik heb een paar weken geleden nog gewaarschuwd dat de echte waardering an de Aex mbt tot de echte economie een stand is van rond de 400 punten. Met de grote invloed op de economie van China en de rest van de wereld stel ik dat nu bij naar de echte stand van de Aex index van rond de 300 punten.

Daarnaast zitten we ook nog eens met de extrme hoeveelheid geleend geld van de multinationals en banken die beurs genoteerd zijn en dit geld gebruikt hebben voor hun buyback programma's. Hun rendementen op de beurzen zijn aan het verdampen maar de schulden blijven staan waardoor de solvabiliteit van deze beurs genoteerde bedrijven in zwaar weer komen en ik verwacht ieder moment dat veel beurs genoteerde banken en multinationals gaan omavllen.

Hierdoor zullen de beurzen echt giga klappen krijgen en kan de Aex index zelf terug vallen naar 100 punten.

Tevens liegen de politici in China over het aantla bemettingen. We zien nu al hoe snel het zich verspreid in de rest van de wereld. Ik denk dat het aantal besmettingen in China miljoenen mensen bedragen en willicht al tienduizenden doden.

Eigenlijk vindt ik dat de wereld China aansprakelijk moet stellen voor alle doden en zelfs verliezen in de rest van de wereld.

Turkije:

Turkije heeft al een artikel 4 aangevraagd en de Nato en Turkije hebben al een vergardering gehad inzake de 55 militaire doden door de Russiche lucht macht. Ik heb een aantal Russiche websites gekeken en in fiete lacht Rusland Turkije en Nato frontaal uit. Rusland is van mening dat Nato een papieren tijger is die alleen resoluties kan aannemen maar absoluut geen militaire conflict met Rusland wil.

Daarin tegen is Rusland wel van mening dat zijn een nucleaire oorlog met de VS wel degelijk mogelijk houden en er zelfs rekening mee houden dat dit werekelijk gaat gebeuren zie link.

Al met al GOUD en Cash zijn nu troef en aandelen beurzen moeten gemeden worden als de pest.

www.rt.com/op-ed/481959-nuclear-war-r...
rationeel
0
Gezellig. Livestreams Grieks-Turkse Grens

Jazeker. De Apotheker...

Zo, en dan gaan we eens lekker vanuit de luie zondagstoel kijken naar de ineenstorting van Europa. Ome Erdo blijft maar bussen met virologen en apothekers sturen naar de grens met Griekenland, alwaar fotografen hun uiterste best doen zoveel mogelijk schattige kindjes te kieken. De Grieken houden de deur vooralsnog op slot met prikkeldraad en traangas, waarvoor hulde en de hashtag IStandWithGreece. Hedenochtend heeft ook onze Minister-President zich er tegenaan bemoeid, dus die Turken zullen wel inbinden nu. (Uiteraard kon Geert Wilders niet achterblijven.) Olaf Koens (RTL) is ter plekke en wakker, alsook Lucas Waagmeester voor de NOS. Daniel van Dam (Telegraaf) loopt tussen de Griekse commando's in een voedselbos. Verdere duiding bij Harald Doornbos. Later meer, bussen, hartverscheurende beelden, doorgeknipte hekken & ferme taal van politikers.

Geen Stijl
gokker
0
quote:

rationeel schreef op 1 maart 2020 13:29:


Dan de volgende keer de juiste leden kiezen.

De volgende is Hiddema.
rationeel
0
Die ondertitel van het gelinkte artikel is dan ook wel weer wat. "In Amsterdam wordt het C2000-portofoonsysteem gestoord door zonnepanelen..." Euh ok?

Quib
rationeel
0
rationeel
0
quote:

gokker schreef op 1 maart 2020 13:42:


[...]
De volgende is Hiddema.

Echte wetenschapper?

In dit geval nog duimzuiger. Is baby. Kan altijd nog opgroeien tot wetenschapper. Hoop verloren is al verloren.
rationeel
0
Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) vormt het hart van onze economie. We hebben maar liefst zeventig procent van de werkgelegenheid en tal van innovaties te danken aan het MKB. Toch luisteren de gevestigde partijen vaak alleen naar multinationals en vakbonden. Forum voor Democratie heeft wél waardering voor het MKB. Daarom organiseren wij een speciale MKB-dag. Bent u MKB’er en wilt u FVD beter leren kennen, kom dan langs op zaterdag 28 maart! Stuur snel een mailtje met uw KVK-nummer en FVD-lidnummer naar mkb@fvd.nl, want het aantal plaatsen is beperkt!
rationeel
0
Deze medicijnfabrikant in Zeewolde maakt als enige in Nederland een medicijn dat kan werken tegen corona

Het bedrijf van Jan Willem Popma produceert als enige in Nederland het zogenaamde chloroquine dat lijkt te werken tegen het snel verspreidende virus. "We zijn voorbereid op wat kan komen."

Eigenlijk is chloroquine een medicijn dat tientallen jaren geleden werd geïntroduceerd in de bestrijding tegen malaria. Inmiddels wordt het alleen nog gebruikt voor een handjevol reumapatiënten in Nederland. Met zijn bedrijf Ace Pharmaceuticals is Jan Willem Popma op dit moment de enige apotheker in ons land die het middel nog in productie heeft. Ook wereldwijd zijn er nauwelijks meer producenten die het middel verstrekken. "We krijgen vanuit het buitenland vragen naar ons geneesmiddel", zegt de medicijnfabrikant.

Eerste successen
Sinds de uitbraak van het coronavirus wordt alles op alles gezet om medicijnen of vaccins te ontwikkelen die het virus kunnen bestrijden. En zo dook ook het middel chloroquine weer op. De eerste testen met het middel lijken hoopvol.

Chinese onderzoekers gaven het medicijn aan patiënten in verschillende Chinese ziekenhuizen in Hunan, Guangdong en Peking. Zij knapten sneller op dan patiënten die het middel niet kregen. Hun koorts was vaker afgenomen en hun longfunctie meer verbeterd. Wetenschappers van de KU Leuven ontdekten in 2004 al dat chloroquine werkzaam is tegen het SARS-virus, wat net als het huidige COVID-19 ook een variant van het coronavirus is. Het werd toen alleen getest in het laboratorium en niet op mensen, simpelweg omdat er geen SARS-patiënten meer waren.

Snel en goedkoop te maken

Volgens Popma is het relatief eenvoudig om zijn productie in korte tijd op te schalen. "In principe kan ik 17 miljoen Nederlanders voorzien van de tabletten. En zelfs produceren voor de rest van Europa", zegt Popma. Chloroquine is namelijk relatief snel en goedkoop te maken. Toch zit er ook voor hem een risico aan vast. "Ik ben een kleine apotheker en kan niet de financiële gok nemen dat ik straks met miljoenen tabletten achterblijf als het coronavirus weer verdwijnt."

Reactie minister Bruins

Minister Bruins van Medische Zorg en Sport laat in een reactie aan EenVandaag weten: "Ik vind het belangrijk om alle opties serieus te bekijken. Ik heb deze optie inmiddels voorgelegd aan mijn experts om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om dit middel in te zetten voor patiënten."

eenvandaag.avrotros.nl/item/deze-medi...
rationeel
0
Belgie

Er is in ons land een tweede besmetting met het nieuwe coronavirus vastgesteld, meldt het ministerie van Volksgezondheid. De patiënt wordt opgevolgd in het UZ Antwerpen. Ondertussen activeerde de luchthaven van Charleroi fase drie van het epidemiologische gezondheidsplan. Die maatregel werd genomen nadat bleek dat een Luxemburgse patiënt op doorreis besmet was met het coronavirus.
gokker
0
quote:

rationeel schreef op 1 maart 2020 13:52:


[...]
Echte wetenschapper?

In dit geval nog duimzuiger. Is baby. Kan altijd nog opgroeien tot wetenschapper. Hoop verloren is al verloren.

Radio gedraagt zich als de hond van Pavlov. Hoort hij gokker dan kwijlt hij "wetenschapper". Grappig.
Vervolgens komen er wat gemeenplaatsen op lagere school niveau, zo in de trant van ‘Sliep-uit, sliep-uit, alle kinderen lachen je uit!’
gokker
0
50plus wil zijn ...vingers niet branden aan Baudet...

Rechtse coalitie in Brabant dreigt lastig begaanbaar pad te worden

ANALYSE
De komst van een provinciecoalitie met Forum voor Democratie in Noord-Brabant lijkt een stuk moeilijker geworden. Nu 50Plus niet bereid blijkt om VVD, CDA en Forum aan een meerderheid te helpen, zijn er maar weinig andere opties over.

Jan Frans Brouwers, fractievoorzitter van 50Plus in Noord-Brabant, wist zijn enthousiasme de afgelopen weken amper te verhullen. Zou de ouderenpartij gaan meebesturen in de provincie? Brouwers hield zijn telefoon in de gaten, benadrukte hij meermaals. VVD-senator Alfred Arbouw, die als ‘gespreksleider’ een coalitie probeert te smeden met VVD, Forum en CDA, kon hem altijd bellen. Bij het laatste Brabantse stikstofdebat van 14 februari steunde hij als enige de door de beoogde coalitie uitgestippelde lijn.

Brouwers had daarbij echter buiten de landelijke top van zijn eigen partij gerekend. 50Plus-voorzitter Geert Dales klonk eerder deze week namelijk een stuk minder enthousiast. Hij sloot coalitiedeelname weliswaar niet uit, maar zijn argumentatie sprak boekdelen. Hij benadrukte nogal dat 50Plus de Brabantse FvD-politici niet los wilde zien van partijleider Thierry Baudet. En dus ook niet van diens ...omstreden tweets en uitspraken van de laatste tijd...

Toen Dales en politiek leider Henk Krol vrijdag het Brabantse provinciehuis bezochten, was in feite al duidelijk hoe de vlag erbij hing. 50Plus heeft de wind mee in de peilingen, en wil na de Tweede Kamerverkiezingen van volgend jaar graag meeregeren. Een ongewis avontuur in een experiment met Forum, daar brandt de 50Plus-top zijn vingers nu niet aan.

Lukas van der Storm 01-03-20, 12:06 Laatste update: 13:28

www.ed.nl/brabant/rechtse-coalitie-in...
rationeel
0
quote:

gokker schreef op 1 maart 2020 16:19:


[...]
Radio gedraagt zich als de hond van Pavlov. Hoort hij gokker dan kwijlt hij "wetenschapper". Grappig.
Vervolgens komen er wat gemeenplaatsen op lagere school niveau, zo in de trant van ‘Sliep-uit, sliep-uit, alle kinderen lachen je uit!’


Lagere school? Eerst baby, dan peuter, dan kleuter, en dan komt het begin der wijsheid. Leren LEZEN:)

Doe je best wetenschappertje in de dop.

Eerst maar op het potje:)

Iedereen blij maken met p..p:)
rationeel
0
quote:

gokker schreef op 1 maart 2020 16:36:


tsja, Baudet begint zijn eigen club wat in de weg te staan...


Nee, zo zit het niet.

De behoudende, falende politiek, staat een behoorlijk bestuur in de weg.

En dat in moeilijke tijden. Een soort landverraad:(
rationeel
0
WNL op ZONDAG.

De ogen gaan weer verder open. Door de mondialisering, lopen bedrijven vast, omdat ze hun producten niet kunnen assembleren.

Kleine onderdeeltjes moeten uit het zieke land komen. De zieke man is nu, dit maal, China.

Ook hier krijgt Baudet:) gelijk.

Wat te doen in die hele grote organisatie die voor geen meter werkt als de nood aan de man komt?gokker
0
quote:

rationeel schreef op 1 maart 2020 17:11:


[...]

Lagere school? Eerst baby, dan peuter, dan kleuter, en dan komt het begin der wijsheid. Leren LEZEN:)

Doe je best wetenschappertje in de dop.

Eerst maar op het potje:)

Iedereen blij maken met poep:)

radio is duidelijk weer in staat van opwinding, valt terug van basisschool naar de anale fase.
"wetenschappertje" mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Goed nieuws: FVD zakt een stem in de peilingen.
rationeel
0
quote:

gokker schreef op 1 maart 2020 17:30:


[...]
radio is duidelijk weer in staat van opwinding, valt terug van basisschool naar de anale fase.
"wetenschappertje" mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Goed nieuws: FVD zakt een stem in de peilingen.


Stemming is afhankelijk van de poll maker.

Schandalig, zou niet moeten kunnen.

Helaas, Nederland in verval.

Gelukkig wordt de bevolking wakker:)
rationeel
0
quote:

gokker schreef op 1 maart 2020 17:30:


[...]
...

Goed nieuws: FVD zakt een stem in de peilingen.


frontbencher.nl/peilingen/

Goede kijken Gokkertje.

Of brilletje opzetten.

Nog 5 er bij, en FVD:) is de grootste partij:)

En dat is het doel waarnaar wij streven:)
rationeel
0
VVD verliest 7 zetels. Achterban zal wel gaan morren. Rutte weg, kan er een andere richting worden ingeslagen.
26.568 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 ... 1325 1326 1327 1328 1329 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

BRX20-24h 3.272,54 -6,52 -0,20% 04:47
BEL 20 3.281,90 +47,83 +1,48% 28 mei
AEX 538,62 +9,66 +1,83% 28 mei
Germany30^ 11.668,50 -112,63 -0,96% 28 mei
Europe50^ 3.068,58 -25,89 -0,84% 28 mei
UK100 6.173,53 0,00 0,00% 28 mei
US30^ 25.394,60 0,00 0,00% 28 mei
Nasd100^ 9.418,11 0,00 0,00% 28 mei
België 10 jaar -0,0010 -0,0430 -102,38% 28 mei
US500^ 3.029,81 0,00 0,00% 28 mei
Japan225^ 21.866,67 0,00 0,00% 28 mei
Gold spot 1.720,36 -1,34 -0,08% 04:49
WTI^ 33,31 -0,35 -1,05% 04:49
Brent^ 35,79 -0,38 -1,06% 04:49
BTC/USD 9.515,9000 +72,8200 +0,77% 04:47
EUR/USD 1,1086 +0,0007 +0,07% 04:49
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Barco 162,400 +9,400 +6,14% 28 mei
Proximus 19,295 +0,930 +5,06% 28 mei
Galapagos 186,600 +8,700 +4,89% 28 mei
Dalers Laatst +/- % tijd
KBC Groep 50,100 -1,380 -2,68% 28 mei
Ageas 31,950 -0,100 -0,31% 28 mei
ING 6,045 +0,014 +0,23% 28 mei

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group