Forum: Koffiekamer » Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ??? » Pagina: 868 | Beursduivel.be

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

22.475 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 ... 1120 1121 1122 1123 1124 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Jos2233
0
quote:

rationeel schreef op 18 jul 2019 om 17:01:


Ze hebben 1500 miljard in kas. Daarop halen ze, ook al prutsen ze er op los, 4% rendement. Tegelijktijd spelen ze paniekvoetbal door uit te gaan van een lager rendement ivm lage rente. Dus gaan de premies omhoog en houden ze uitkering laag. Gevolg is dat de berg geld steeds groter wordt. Kijk maar naar de afgelopen 10 jaar. Totale waanzin. Wel leuk voor de jongeren dat ze een berg vermogen al bij het pensioenfonds hebben. Scheelt een boel premie omdat het rendement op de straks 2000 miljard al voldoende is voor lekker luieren.

Graaier | 18-07-19 | 14:52

Even ter correctie en aanvulling op bovenstaande larie.

De hoge rendementen uit het verleden zijn (vrijwel volledig) gerealiseerd dankzij een fors gedaalde rente. De rente kan niet (fors) verder dalen. De komende 30 jaar zal het rendement praktisch 100 zeker lager zijn dan de afgelopen 30 jaar en mocht de rente gaan oplopen zal het rendement negatief worden.

Al ver voor het ontstaan van de ECB zit de rente in een dalende trend. Dit heeft alles te maken met de vergrijzing. Oudere mensen lenen simpelweg veel minder dan jonge mensen.
De lage (lange) rente komt tot stand door vraag en aanbod van geld (MAVO 3 kennis).

Jos2233
0
quote:

rationeel schreef op 18 jul 2019 om 17:02:


'De pensioenen van 8 miljoen mensen dreigen volgend jaar gekort te worden. Het gaat om de uitkering van gepensioneerden en werkenden die nu pensioen opbouwen.'
Die zullen wel allemaal stemgerechtigd zijn, en als de Nederlander in zijn portemonnee wordt geraakt wordt ie boos.
8 miljoen gedeeld door 70.000: er liggen 114 Tweedekamerzetels voor het oprapen.
Go Thierry!

Thierry is de partij van de Boreale wereld. Mensen die het pensioen systeem niet snappen en denken dat korten op de pensioenen zeer gemeen is stemmen op 50+

Verstandige mensen snappen hoe het pensioenstelsel werkt en stemmen noch op 50+ noch op FVD.

Jij suggereert dat de werkenden tegen korten zijn. Dat is een tikkeltje onzinnig. Alleen een deel van de huidige ontvangers van pensioen zijn tegen korten. Mijn kinderen, die het pensioensysteem zeer goed begrijpen (universitair opgeleid Economie en Medicijnen) zijn grote voorstanders van korten mocht de dekkingsgraad daar om vragen.

alexnr75
1
Het inleggen van pensioenpremie heeft blijkbaar geen zin meer. We kunnen dus beter een paar jaar overslaan :)

Uiteindelijk geld inleggen en minder terugkrijgen heeft geen zin!
rationeel
0

Probeer NPO Start Plus
Inloggen
Toen was geloof heel gewoon

De Biblebelt
26 aug 2017 19:40 • EO • 35 min
Andries' reis eindigt in Elspeet, hartje Veluwe. Daar worden, net als in de rest van de Biblebelt, juist kerken bijgebouwd. Hoe doen de refo's dat?

www.npostart.nl/toen-was-geloof-heel-...
rationeel
0
LIVE! Rutte bezoekt Trump in Oval Office
Zin in! Onze markgraaf op bezoek bij z'n suzerein.

VIDEO

Doen we toch maar mooi mee als klein doorvoer landje hè! Onze filiaalmanager al voor de tweede keer hoogstpersoonlijk ontvangen door de directeur-grootaandeelhouder. Mark vliegt in ieder geval niet voor niets want het Huis van Afgevaardigden heeft de motie om Trump af te zetten met 332-95 verworpen. Het bezoek wordt natuurlijk weer een beetje de Nynke de Jong-column onder de staatsbezoeken, maar ergens is het juist wel fijn als iets met Trump een keer gewoon volledig volgens protocol en binnen de lijntjes verloopt. Handel, innovatie, het bevestigen van een eeuwenoude speciale relatie, u kent het wel. Wel moet Rutte Trump teleurstellen rondom zijn verzoek tot Nederlandse grondtroepen in Syrië als beschermingsbuffer voor Koerden tegen Turkse agressie. Maar terecht wel, wat hebben die Koerden nou ooit voor de regio gedaan hè. Om het goed te maken overhandigt kunsthandelaar en vriend van de show Bert Kreuk zijn Amerikaanse D-Day vlag, die als eerst aan land kwam tijdens de Amerikaanse BEZETTING.
rationeel
0
Boer K.

Vandaag, 16:54
Bij het scheiden van de markt leert men de kooplui kennen. Wat een afgang van die Timmermans.
rationeel
0
Klaas_de_Baas

Vandaag, 16:27
Neen de Vos de EU is de bananenrepubliek bij uitstek, vraagje hoeveel biljarden van ons belastinggeld heeft deze club al niet verkwist?
rationeel
0
Jan58

Vandaag, 16:12
Hij spreekt wel 6 talen.In alle talen onzin.Levert toch 250.000 euro per jaar op.Welke positie zou hij bv. bij Unilever,Shell etc. gekregen hebben?Als vertaler?25.000 euro per jaar?
rationeel
0
Johanna55

Vandaag, 16:11
Het zoveelste bewijs dat wij 26 waardeloze stemmen hebben a raison 6 tot 8 miljard euro rekent u maar even uit wat dat ons kost zo, 'n stem waar mee je niets maar dan ook helemaal niets bereikt, we laten ons zelf piepelen door deze geld verslindende club.
rationeel
0
Cor1
Vandaag, 15:56

Timmermans spreekt geloof ik 6 talen maar toen hem in een debat gevraagd werd wat heeft u dan in die 5 jaar EU gedaan zweeg hij in alle talen :):) zo zie je maar ook hoogopgeleiden hebben er dan geen herinnering meer aan daar heeft Rutte ook last van en Ivo Opstelten heeft over het gesprek van Wilders er ook ineens geen herinnering meer aan en dat moet de wereld verbeteren. Macht en geld daar is het om te doen en ons burgers dat interesseert ze helemaal niets o,o
rationeel
0
Cor1
Vandaag, 15:45

Timmermans is de aller grootste idioot en leugenaar hij ging voor de voorzitter van de EU iets anders wilde hij niet want dan stapte hij op. en ja hoor hij werd het niet maar is nu is hij gewoon weer vice voorzitter plucheplakker wat een mannetje nu ze de linkse PvdA daar niet op die plaats hebben binnen praten gaan we nu de volgende PvdA op een rijtje af Dijsselbloem gaan we nu naar voren schuiven eens kijken of Rutte en de rest van het linkse kartel dat wel lukt gewoon veel beloven met je ogen dicht kruisje zetten bij de gekste voorstellen en vooral goed blijven lobbyen dus veel invloed uit oefenen dat krijgt hij misschien dat dit betaalde baantje. Kan die de rest van onze zekerheden weg geven in de EU Misschien nog meer migranten hier binnen halen zie het Marrakesh verdrag lekker bezig zo ons Land nog onveiliger maken nog meer AZC en diefstal en geweld aanrandingen enz het word gezellig wonen zo in ons eigen Land ..
rationeel
0
berexstone
Vandaag, 15:23

@ joahn van der man, ; ...één van de absurde eisen is het geld dat rupsje nooit genoeg van het VK denkt te eisen... Het is zo belachelijk dat ik zelfs het bedrag vergeten ben, maar ik dacht dat het aanvankelijk 60.000.000.000 was, en later door de EU-sekteleiders is "teruggebracht" naar zo'n 40.000.000.000 euro. Te zot om los te lopen. Alleen daarom is een harde Brexit noodzakelijk. Men kan immers met het al vele jaren volledig op hol geslagen EU-circus geen zaken doen. De handel blijft toch wel bestaan, daar kunnen de EU-bobo's niet tegenop. Nederland moet ook maar eens denken aan een harde Nexit.
rationeel
1
quote:

Jos2233 schreef op 18 jul 2019 om 18:28:


[...]
Thierry is de partij van de Boreale wereld. Mensen die het pensioen systeem niet snappen en denken dat korten op de pensioenen zeer gemeen is stemmen op 50+

Verstandige mensen snappen hoe het pensioenstelsel werkt en stemmen noch op 50+ noch op FVD.

Jij suggereert dat de werkenden tegen korten zijn. Dat is een tikkeltje onzinnig. Alleen een deel van de huidige ontvangers van pensioen zijn tegen korten. Mijn kinderen, die het pensioensysteem zeer goed begrijpen (universitair opgeleid Economie en Medicijnen) zijn grote voorstanders van korten mocht de dekkingsgraad daar om vragen.
Tuurlijk jongeren profiteren van wat de ouderen wordt onthouden. Het pleit in ieder geval niet voor hun gevoel van rechtvaardigheid.

Maar zij zullen nog wel ervaren wat dat betekent.

rationeel
1
quote:

DeZwarteRidder schreef op 18 jul 2019 om 17:01:


[...]
Man, zit niet zo te zwammen....!!!

Jij moet eens leren lezen. Ik zeg dat niet. Ik citeer meningen van mensen.

Nog een paar anderen dan hier toevallig zijn.
izdp
0
Ratio nogmaals: je hoeft niet alle reacties te posten waar de domheid van afstraalt.
Post de goede en laat de troep weg.
Of eh, is dat soms te moeilijk voor je?
josti5
0
quote:

izdp schreef op 18 jul 2019 om 22:45:


Ratio nogmaals: je hoeft niet alle reacties te posten waar de domheid van afstraalt.
Post de goede en laat de troep weg.
Of eh, is dat soms te moeilijk voor je?


Tsja, wat is 'goed', en wat is 'troep'?

Persoonlijk vind ik jouw uitvallen en beledigingen zonder enige inhoudelijke reactie héél erg 'troep', en veel reacties die ratio post juist weer 'goed'.
Maar daar zul je zélf wel anders over denken, getuige je jarenlange tirades tegen alles en iedereen.

Nou, leef je maar weer uit tegen die vreselijke troepjosti...

Alvast welterusten!
izdp
0
Zegt dan veel over je beoordelingsvermogen, feitenkennis, informatievergaring en verwerking.
Teveel Kopp-Verlag gelezen die je verstand heeft verweekt?

En nee, niet tegen alles en iedereen.
Ik hou het wel bij de inhoud.
JP Samosa
0
Bron: trouw

Vrouwen die straks een boete krijgen voor het dragen van een gezichtssluier op een plek waar dat niet mag, kunnen een beroep doen op de politieke partij Nida. Die biedt aan om de boetes te betalen. De op de islam geïnspireerde partij ziet het verbod, dat over twee weken ingaat, als een inbreuk op de vrijheid van godsdienst.
Chiddix
0
quote:

rationeel schreef op 18 jul 2019 om 22:25:


Cor1
Vandaag, 15:45

Timmermans is de aller grootste idioot en leugenaar hij ging voor de voorzitter van de EU iets anders wilde hij niet want dan stapte hij op. en ja hoor hij werd het niet maar is nu is hij gewoon weer vice voorzitter plucheplakker wat een mannetje


Je maakt je niet geloofwaardig als je eerst zegt... en dan .......We hadden al eerder iemand in de politiek die een draaikont genoemd werd.
Het vorstelijk salaris laat Hans Brusselmans zich niet afpakken. En wat von der Leyen heeft gezegd, klonk als muziek in de oren van Hans.
rationeel
0
quote:

Chiddix schreef op 19 jul 2019 om 09:07:


[...]

Je maakt je niet geloofwaardig als je eerst zegt... en dan .......We hadden al eerder iemand in de politiek die een draaikont genoemd werd.
Het vorstelijk salaris laat Hans Brusselmans zich niet afpakken. En wat von der Leyen heeft gezegd, klonk als muziek in de oren van Hans.


Uiteindelijk spelen ze met elkaar onder een hoedje. Mooie, goed betaalde baantjes, waar de meesten in de gewone maatschappij niet voor in aanmerking zouden komen. De burgers krijgen een toneelstukje opgevoerd, met spanning en sensatie, en dat houdt ze blijkbaar tam. Want zeg jij nu, betaal jij graag voor wat je er voor krijgt?
22.475 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 ... 1120 1121 1122 1123 1124 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

BEL 20 4.007,20 +19,42 +0,49% 17 jan
BRX20-24h 4.007,43 +0,23 +0,01% 17 jan
BEL 20 GR 11.302,20 +54,76 +0,49% 17 jan
BEL Mid 6.151,63 +29,65 +0,48% 17 jan
AEX 615,57 +3,51 +0,57% 17 jan
AMS25-24h 615,30 -0,27 -0,04% 17 jan
Dutch15-index 16.840,74 +131,36 +0,79% 17 jan
France40# 6.096,34 -4,38 -0,07% 17 jan
Germany30^ 13.510,40 +80,97 +0,60% 18 jan
Europe50^ 3.812,59 +4,33 +0,11% 17 jan
Euro30-index 19.696,84 +200,13 +1,03% 17 jan
Nasd100# 9.159,49 -14,24 -0,16% 17 jan
Japan225# 24.055,82 +14,56 +0,06% 17 jan
US30# 29.310,47 -36,13 -0,12% 17 jan
Brent oil 65,15 +0,47 +0,72% 17 jan
Gold World Spo... 1.557,30 +4,75 +0,31% 17 jan
EUR/USD 1,1090 -0,0048 -0,43% 17 jan
US500# 3.323,14 -6,28 -0,19% 17 jan
Crude oil 58,84 +0,25 +0,43% 17 jan

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
Colruyt 45,070 +1,040 +2,36% 17 jan
arGEN-X 138,400 +2,800 +2,06% 17 jan
Galapagos 206,500 +3,300 +1,62% 17 jan
Dalers Laatst +/- % tijd
Ackermans & v.H 148,100 -1,700 -1,13% 17 jan
Solvay 95,200 -0,460 -0,48% 17 jan
Umicore 43,980 -0,210 -0,48% 17 jan

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group