Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

27.088 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1350 1351 1352 1353 1354 1355 | Laatste
aextracker
0
quote:

rationeel schreef op 6 juni 2020 19:27:Sommige bejaarden vertonen misschien enige verschijnselen van dementie, maar wie?

Sommige mensen zijn nu eenmaal gewoon dom.Domme mensen kom je overal tegen, afgelopen week ca. 5000 op de Dam.
De grootste domoor, gaf vervolgens de voorkeur aan haar politieke en persoonlijke idealen i.p.v. de nieuwe normen van de overheid te volgen om opgesloten bejaarden en treurende fanilieleden te behoeden voor meer ellende.
Dat anti sociale besluit i.r.t. nederlandse bejaarden en daarmee samenhangende risico';s proberen goed te praten is misplaatst en asociaal als burgermoeder.

Dat was inderdaad heel erg dom !
rationeel
0
quote:

gokker schreef op 6 juni 2020 19:57:


[...]
Ik heb het over deelnemers aan het Rutte III draadje. De meesten zijn alles behalve liberaal.

Jij misschien niet, maar de meeste anderen wel:)
rationeel
0
Donderdagavond zei premier Rutte dat Nederland een “systemisch racistisch” land is. Hij wil nu dat Zwarte Piet gaat “veranderen”. Over een aantal jaar is Zwarte Piet niet meer zwart, verwacht Rutte.

Een paar jaar geleden durfde GroenLinks dit nog niet eens te zeggen. Nu doet een VVD-premier het. Het verlies van onze identiteit gaat alsmaar sneller. Stukje bij beetje worden onze tradities onder onze ogen verpand.

Het Kamerdebat vond plaats naar aanleiding van de Black Lives Matter-demonstratie op de Dam. De demonstratie die Femke Halsema nooit had mogen laten doorgaan. Maar dat deed ze toch. Want ze vond het onderwerp “te belangrijk”. Theo Hiddema legde al uit hoe Halsema de regels aan haar hoge laars lapte en daarbij alle mensen die zich wél aan die regels houden schoffeerde.

Wist u dat de radicale activist Akwasi ook op die demonstratie was? Daar, op de Dam, riep Akwasi de demonstranten op om zich niet meer in te houden. Hij wil “in november hoogstpersoonlijk de gezichten van Zwarte Pieten intrappen”. Want “Zwarte Piet mag 2020 niet meer overleven!”

Dat is aanzetten tot geweld.

Dat is een vuistslag in het gezicht van iedere Nederlander die zonder enige kwade bedoelingen met zijn kinderen ons belangrijkste kinderfeest viert. Zoals vroeger. Toen we nog niet werden gedemoniseerd. Toen onze tradities nog niet werden gecriminaliseerd.

En daar zwicht Rutte dan voor.

De volgende dag mocht Akwasi gezellig bij de NPO aanschuiven. Hij werd kritiekloos benaderd. Want in Hilversum is kritiek er alleen voor politici die voor Nederland opkomen.

Soms is het om moedeloos van te worden. Maar op zulke momenten put ik moed uit het feit dat wij de grootste politieke beweging van Nederland zijn. Dat we samen sterk staan, met meer dan 45.000 FVD’ers en miljoenen gewone Nederlanders die er net zo over denken.

FVD zal altijd voor Nederland blijven opkomen. Wij zullen nooit capituleren. Wij zullen nooit akkoord gaan met de afschaffing van onze tradities en met het zwartmaken van onze geschiedenis.

Dat wil ik u vandaag beloven.

En daarom voelde het zo goed om vandaag in ‘s-Hertogenbosch weer campagne te kunnen voeren. Om - net als duizenden fantastische vrijwilligers - onze FVD Krant uit te delen aan allemaal enthousiaste mensen die ook van ons land houden en het allerbeste voor Nederland willen. Mensen zoals u.

De komende maanden is ons geluid vóór Nederland harder nodig dan ooit. En daarom gaan wij ons harder inzetten dan ooit. In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021 gaan we ons geluid duidelijker verkondigen dan ooit.

Doet u met mij mee?

Met strijdbare groet,Thierry Baudet

rationeel
0
Rutte is een met alle winden mee waaier geworden. Verleden jaar zei hij nog zoiets als. Zwarte Piet heet toch geen Witte Piet?
rene l
1
Het is vandaag zwarte zaterdag en er wordt weer een boel oud zeer uit het verre verleden opgerakeld.
Persoonlijk zou ik zeggen, zand erover, de mensen wisten toen nog niet beter, ze dachten dat nog dat de aarde plat was en de communicatie verliep voornamelijk via rooksignalen.

Op de beurzen gaat het fantastisch, de afgelopen maanden had ik het flink benauwd maar ik kan nu toch weer een klein beetje opgelucht ademhalen, maar de blikschade is nog lang niet hersteld.
Het wordt nog hard werken, maar Rutte ziet dit graag.

Ik kijk al weer uit naar Harriemans op zondagmorgen, helaas komt Wietze de slijter niet, hij zal dit weekend wel een stedentrip maken naar Italie en zich bezatten tijdens een wijnproeverij.

De makelaar schuift ook weer aan, en wanneer ik op mijn stadsfiets door ons dorp fiets zie ik een opvallende toename van borden met de opdruk Te Koop die in de tuinen staan.
Gek genoeg gaan huizen nog grif van de hand er worden ze zelfs bij ons nog boven de vraagprijs verkocht.
Ook is het aantal in aanbouw zijnde woning groot, de funderingen liggen er al en tussen de één en twee jaar zullen deze opgeleverd worden.
Maar ja, het zijn geen starterswoningen, en de kopers zijn meestal mensen die al een koopwoning bezitten en deze dan nog aan de straatstenen moeten zien te slijten als deze over een poosje op de markt komen.
En we krijgen nog een gigantische krimp van de economie voor onze kiezen, reken maar op een procent of 8, en wat gaat dit doen met de werkgelegenheid.
De geschiedenis herhaalt zich altijd.

En het is een feit, kopen is makkelijker dan verkopen.
Pasgeleden werd ik ook nog IEX afgeschilderd als een notoire zwartkijker die meer bedreigingen ziet dan kansen, ik ben benieuwd wat de toekomst ons brengt.
Ik hoop absoluut dat het allemaal meevalt, maar ik ben ik ook niet blind voor de realiteit.

Ook komt Erik morgen langs, hij is de zelfbenoemde ambassadeur voor beleggend Nederland, en waarschijnlijk de enige die nuchter in beeld komt.
Als je bij hem gaat beleggen kost het je ook een vermogen, bij 2 ton ben je al 5k aan vaste kosten per jaar kwijt, het is hun verdienmodel, en ik ben benieuwd of hij dit jaar nog groene cijfers schrijft voor zijn klanten.

Erik komt altijd zelfverzekerd over, hij lijkt qua uiterlijk precies op mijn zwager, alleen die heeft nog nooit een stropdas gedragen, laat staan dat hij verstand van beleggen heeft.
Hij roomt altijd af op het juiste moment, hij heeft een neus voor kanskoopjes, en hij denkt dat hij de hele wereld aan kan.
De meeste vermogensbeheerders zijn gestart in 2009 en baseren hun behaalde rendementen hierop.
Het zijn echter niets anders dan voormalige bankiers die tijdens de credietcrisis de zak gekregen hebben van hun baas en uit wanhoop voor zichzelf begonnen zijn.

Frans van Pool laat zich naar tijden ook weer eens zien.
Hij is van Lotto Werkkrachten, oog voor het personeel heeft hij niet, hij spreekt over handjes die een rugnummer hebben.
En wanneer ze er over een half jaar de brui aan geven en gaan genieten van een vakantie in eigen land dan weet hij wel ergens een mannetje te ritselen die zorgt dat de uitkering klakkeloos overgemaakt wordt richting het land van oorsprong.

Ik maak mij best wel zorgen over de apartheid in Nederland, ik zag het gisteravond nog op onze staatstelevisie, de blanke Nederlander wordt er geweerd en het podium is voor donkere figuren die het werken niet uitgevonden hebben maar wel van alle walletjes mee willen eten.
Ook was er nog een blijkbaar bekende rapper die alle verklede Zwarte Pieten straks een trap wil verkopen.
Tja, de Black Power wil blijkbaar de dienst in ons land uitmaken, wat hebben deze figuren in vredesnaam zelf gepresteerd en wat is hun toegevoegde waarde voor onze economie, helemaal niets, ze kosten alleen maar geld.

Dit is toch niet te verkopen in Nederland, wat een opgekropte woede, je zou er bijna racistische gevoelens van krijgen.

Volgende week de beproeving van Halsema, geen ruggegraad, een dubbele agenda, en politiek absoluut niet neutraal, dit is voor een burgemeester not-done, er is slechts één weg, de exit-uitgang.

Het is tijd dat we terug gaan naar vroeger, alle kansloze types die niks aan hun handen mankeren maar niet willen werken voor de kost zetten we met gezwinde spoed het land uit, we herstellen onze eigen tradities, net als onze normen en waarden, we zeggen de Euro vaarwel en herstellen de EEG in ere.
Gewoon een voorzet, tijd om dit plan serieus uit te werken.

En Rutte lacht alles weg, volgend jaar zal hem het lachen vergaan tijdens de verkiezingen, het is een zwalker die met alle winden meewaait en geen enkele belofte nakomt.

www.youtube.com/watch?v=7FckTNOTwEk
nobahamas
2
Beste René1,
Ik had je hoger zitten.
Het begin van je post bracht mij een glimlach.
Maar na het lezen van; de blanke Nederlander wordt er geweerd en het podium is voor donkere figuren die het werken niet uitgevonden hebben maar wel van alle walletjes mee willen eten.
Begrijp ik dat je totaal niet begrijpt waar dit verzet / protest werkelijk om gaat.
En het podium is voor iedereen die iets zinnings kan bijdragen, ook ik, ook de blanke.
In de allerbreedste zin gaat het over discriminatie van de ander, het achterstellen van groepen, om welk onderscheid dan ook.
Kleur, ras, ethnische achtergrond, geaardheid, sexe, whatever, zelfs discriminatie op gebruik van een vervoersmiddel.

Ik lees in jouw post dat jij duidelijk discrimineert op huidskleur, en dat is nu juist waar dit protest tegen gericht is.

Waarschijnlijk kun je je niet goed in een ander verplaatsen, begrijp je nog steeds niet dat de plaats waar je wiegje stond bepalend is voor jouw visie en moraal.

Fietsen in je dorp is een klein rondje, stap eens de echte wereld in, en probeer eens andere mensen te begrijpen.

rationeel
0
27.088 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1350 1351 1352 1353 1354 1355 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

BRX20-24h 3.518,99 0,00 0,00% 05 jun
BEL 20 3.540,00 +90,11 +2,61% 05 jun
AEX 572,80 +13,67 +2,44% 05 jun
Germany30^ 12.773,80 +343,24 +2,76% 05 jun
Europe50^ 3.362,14 -22,15 -0,65% 05 jun
UK100 6.454,11 0,00 0,00% 05 jun
US30^ 27.110,86 0,00 0,00% 05 jun
Nasd100^ 9.828,49 0,00 0,00% 05 jun
België 10 jaar 0,0830 0,0000 0,00% 05 jun
US500^ 3.192,60 0,00 0,00% 05 jun
Japan225^ 23.163,92 0,00 0,00% 05 jun
Gold spot 1.685,14 0,00 0,00% 05 jun
WTI^ 38,97 0,00 0,00% 05 jun
Brent^ 41,94 0,00 0,00% 05 jun
BTC/USD 9.655,8100 -5,8000 -0,06% 02:39
EUR/USD 1,1291 -0,0047 -0,41% 05 jun
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers & Dalers

Stijgers Laatst +/- % tijd
ING 7,130 +0,567 +8,64% 05 jun
AB InBev 51,170 +2,405 +4,93% 05 jun
Ageas 36,680 +1,580 +4,50% 05 jun
Dalers Laatst +/- % tijd
arGEN-X 205,600 -3,400 -1,63% 05 jun
Sofina 244,000 -3,000 -1,21% 05 jun
WDP 24,865 -0,210 -0,84% 05 jun

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group