BAM januari 2018

2.127 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 103 104 105 106 107 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
€d_Modus Vivendi
6
Allereerst wil ik alle BAM beleggers een voorspoedig 2018 wensen in alle opzichten.


Zoals de vorige maanden, bij iedere aanvang van de maanddraad, werd verzocht om elkaar niet constant in de haren te willen vliegen, maar dat heeft tot nu toe niet echt zoden aan de dijk gezet. Probeer je eens in te houden qua overvloedig ongefundeerd halelulja of gebash als wel geïrriteerde beantwoording wat tot niets anders leidt dan uitlokking van soortgelijke reacties. Hou je aan de feiten of anders aan veronderstellingen als het nog geen feit is gebleken. Dan houden we het prettig hier en informatief.

Begin februari, zo rond de cijfers, wordt onderstaande opdracht getekend en kan voor wat extra vuurwerk zorgen:

Een consortium rond bouwer BAM is als 'preferred bidder' aangewezen voor een snelwegproject in Duitsland. De contractuele afronding wordt in februari verwacht. Financiële details zijn nog niet bekend.
Het project behelst het ontwerp, de aanleg, de financiering, het onderhoud en het beheer van de verbreding van de snelweg A10 naar zes rijstroken over een lengte van 30 kilometer. Daarnaast moet de snelweg A24 over een lengte van 30 kilometer worden gereconstrueerd. Ook 37 viaducten worden ofwel gebouwd ofwel aangepakt.
BAM voert de werkzaamheden uit samen met de Duitse partner HABAU. De twee partijen richten voor het onderhoud en beheer gedurende dertig jaar een special bedrijf op.


Dan komt waarschijnlijk een dezer dagen de bekendmaking van de Arena en omgeving fase2 in de Emiraten langs dat tot de verbeelding moet gaan spreken:

Ontwikkelaar Miral uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft BAM International aangesteld als hoofdaannemer voor de arena, plaza en nabijgelegen retail- en F & B-ruimtes gepland voor de Yas Bay-ontwikkeling van $ 3,2 miljard (AED12bn) in Abu Dhabi.

De bouw van de arena begon eerder dit jaar en is ontworpen als een volledig overdekte ruimte met een aanpasbare configuratie voor evenementen met een capaciteit tot 18.000. FLASH Entertainment houdt toezicht op arena management.

Als de eerste multifunctionele locatie in Abu Dhabi is de arena gepland voor eind 2019.

LEES: Miral ontwikkelt Q1 2018 in het strandproject in Abu Dhabi

BR Kiran, chief portfolio officer bij Miral, zei: "De arena zal een unieke aanvulling zijn op de portfolio attracties van het eiland met de mogelijkheid die het biedt om multifunctionele evenementen en activiteiten van wereldklasse te organiseren.

"Deze ontwikkeling vormt een aanvulling op onze visie om Yas Island tot een wereldwijde topbestemming voor recreatie en entertainment te maken."

Winkelruimtes zijn op loopafstand van het plein en bieden winkelmogelijkheden, variërend van sport tot gadgets. In de arena zijn ook zes restaurants, twee cafés en drie eet- en drinkgelegenheden.

"De aanstelling van BAM International als onze aannemer van keuze voor de arena markeert een belangrijke mijlpaal in de voortgang van de ontwikkeling van het Yas Bay-project," voegde Kiran eraan toe.

Miral is onlangs benoemd om het ontwerp en de ontwikkeling van A'L BAHAR, een nieuwe gemeenschap aan het strand op de Corniche van Abu Dhabi, op zich te nemen.

Het project bestaat uit basketbal- en beachvolleybalvelden, voetbalvelden, een sportschool buiten, speeltuin voor kinderen, ruimte voor concerten en evenementen voor de gemeenschap, evenals een promenade van meer dan een halve kilometer, gereserveerd om te wandelen.

A'L BAHAR zal worden geïmplementeerd in een ruimte van 80.000 vierkante meter voor gemengd gebruik en is gepland voor voltooiing in Q1 2018.

www.tradearabia.com/news/CONS_334800....

Bovengenoemde opdrachten zijn goed voor miljarden extra omzet en een sprint voor de beurskoers.
beurszeur
0
Laten we het afwachten totdat de handtekeningen zijn gezet. Kan nog van alles tussenkomen.
boldie
0
quote:

beurszeur schreef op 30 december 2017 17:02:


Laten we het afwachten totdat de handtekeningen zijn gezet. Kan nog van alles tussenkomen.
kan inderdaad. ik zeg handtekening eronder koers 2e erbij mooie divi en iedereen blij
pardon
0
'Rechtstreekse metro naar Schiphol kan met privaat geld'
Foto: NU.nl/Joran Maaswinkel
Gepubliceerd: 29 december 2017 09:46
Laatste update: 29 december 2017 10:35

Een rechtstreekse metro- of lightrailverbinding van Schiphol naar Amsterdam kan prima met privaat geld. Daarvoor pleit vertrekkend directeur Ad Toet van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) in Het Financieele Dagblad.
''Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat we private partijen moeten opzoeken voor dit soort investeringen'', aldus de voorman van de vervoersbranche in Nederland die eind dit jaar opstapt.In Amsterdam leeft al langer de wens voor een extra snelle ov-verbinding met de luchthaven om de bereikbaarheid van de hoofdstad te verbeteren.

Volgens Toet zou meedoen in zo'n project voor marktpartijen interessant zijn als ze voldoende rendement kunnen maken. Dat zou bijvoorbeeld kunnen door voor de kaartjes een hoger tarief te rekenen dan geldt voor de normale trein- en busverbindingen.

Toet haalt in de krant als voorbeeld de luchthaven van Wenen aan. Daar bestaan een goedkope trage en een duurdere private snelle verbinding naast elkaar. ''Je kunt op de dure, comfortabele en chique manier voor 12 euro naar de stad of goedkoper voor 3,90 euro. Er is een markt voor. De trein van 12 euro zit stampvol.''

Amsterdam kondigde vorig jaar een onderzoek aan naar de mogelijkheid om een lightrailverbinding aan te leggen. Ook was er sprake van om de Noord-Zuidlijn, die volgend jaar Amsterdam-Noord met de Zuidas verbindt, door te trekken. Dat laatste zou er voorlopig niet inzitten omdat er geen geld uit Den Haag beschikbaar is, schreef Het Parool vorige week.
boldie
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 30 december 2017 18:58:


1 van de 2 is reeds getekend hoor.
alleen nog geen financiele details bekend toch?
HenkdeV
0
Corné van Zeijl tipt voor 2018 het aandeel BAM, het is maar dat u het weet. De overige aandelen die hij tipt zijn Aegon en Wereldhave.
4finance
0

BAM.... op de valreep van 2018 mijn verwachting van BAM in 2018...... Ik verwacht een behoorlijke stijging van het aandeel BAM .... Ik denk dat het snel weer op de 4,50 euro staat....
HenkdeV
0
NewKidInTown
0
quote:

4finance schreef op 31 december 2017 17:02:BAM.... op de valreep van 2018 mijn verwachting van BAM in 2018...... Ik verwacht een behoorlijke stijging van het aandeel BAM .... Ik denk dat het snel weer op de 4,50 euro staat....Helemaal eens !
[verwijderd]
0
quote:

HenkdeV schreef op 31 december 2017 15:29:


Corné van Zeijl tipt voor 2018 het aandeel BAM, het is maar dat u het weet. De overige aandelen die hij tipt zijn Aegon en Wereldhave.

We gaan het allemaal meemaken.
Endless
0
quote:

HenkdeV schreef op 31 december 2017 15:29:


Corné van Zeijl tipt voor 2018 het aandeel BAM, het is maar dat u het weet. De overige aandelen die hij tipt zijn Aegon en Wereldhave.

Iedereen de beste wensen en persoonlijk hoop ik dat corne het goed heeft want ik heb ze alle drie in mijn porto
[verwijderd]
0
Besten wensen iedereen en laten we hopen dat BAM weer een beetje omhoog kruipt. Ik zit er niet in, heb andere keuzes gemaakt maar het is wel een aandeel waar een flinke positieve correctie mogelijk is.
shorterman
0
quote:

4finance schreef op 31 december 2017 17:02:BAM.... op de valreep van 2018 mijn verwachting van BAM in 2018...... Ik verwacht een behoorlijke stijging van het aandeel BAM .... Ik denk dat het snel weer op de 4,50 euro staat....

Dat ligt voor de hand. Jammer, dat de meeste kleine beleggers pas instappen wanneer de koers op 4,50 staat. Dat is ook de reden dat de meesten alleen maar verliezen op de beurs. Het gros bestaat uit angsthazen die zich door shorters laten misleiden. Als je nu instapt, en daarna met je losse handjes van de knoppen afblijft, dan verdien je een mooi bedrag. Maar jammer genoeg hebben de meeste kleine beleggers geen geduld. En daar mikken de shorters juist op: angst en gebrek aan geduld. De shorters daarintegen hebben geduld in overvloed.
aandeeltje!
0
boldie
0
gewoon geduldig wachten. verwacht niet een forse stijging voor de cijfers. verwacht dat we mits geen nieuws net onder de 3.95 blijft hangen dit mede omdat veel mensen hier uitstappen en dus extra druk geeft op de koers.
HenkdeV
0
quote:

shorterman schreef op 1 januari 2018 13:02:


[...]Dat ligt voor de hand. Jammer, dat de meeste kleine beleggers pas instappen wanneer de koers op 4,50 staat. Dat is ook de reden dat de meesten alleen maar verliezen op de beurs. Het gros bestaat uit angsthazen die zich door shorters laten misleiden. Als je nu instapt, en daarna met je losse handjes van de knoppen afblijft, dan verdien je een mooi bedrag. Maar jammer genoeg hebben de meeste kleine beleggers geen geduld. En daar mikken de shorters juist op: angst en gebrek aan geduld. De shorters daarintegen hebben geduld in overvloed.


Veel kleine beleggers (ook shorterman) zijn ingestapt op (veel) hogere koersen dan de huidige koers. En bijkopen houdt ook een keer op. Bij mij in ieder geval wel. Er moet ook nog iets overblijven voor andere aandelen. Ga er vanuit dat de beurzen voorlopig nog wel wat om hoog kunnen, maar ergens verwacht ik dit jaar ook wel een stevige correctie. Het is nog nooit anders geweest.
2.127 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 103 104 105 106 107 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 mei 2020 17:35
Koers 1,524
Verschil -0,026 (-1,68%)
Hoog 1,548
Laag 1,506
Volume 2.372.254
Volume gemiddeld 3.248.766
Volume gisteren 2.709.515

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group