MDxHealth nieuws 2018

3.273 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
wel dra
1
quote:

DWB Happy schreef op 4 juli 2018 11:13:


[...]

Ja het bestuur is inderdaad strategisch gekozen, dat is iets wat jij steeds niet snapt.

Jan is een marionet, een katvanger.Ik leer graag van bovengemiddelde analisten en mensen die alles zien, zelf waar niets is te zien. Menen die alles snappen, zelfs waar je drie lagen diep moet denken. Mensen die iets snappen waar niets is te snappen. Die zelfs snappen dat ze iets snappen waar niets iets te snappen. Bij mdx is dat oh zo nodig. Geweldige dank dat die mensen bestaan en zich voldoende op de borst kloppen.
DWB Happy
0
quote:

wel dra schreef op 4 juli 2018 11:57:


[...]

Ik leer graag van bovengemiddelde analisten en mensen die alles zien, zelf waar niets is te zien. Menen die alles snappen, zelfs waar je drie lagen diep moet denken. Mensen die iets snappen waar niets is te snappen. Die zelfs snappen dat ze iets snappen waar niets iets te snappen. Bij mdx is dat oh zo nodig. Geweldige dank dat die mensen bestaan en zich voldoende op de borst kloppen.


In het land der blinden is eenoog koning:)
Ronn.
3
artikel uit Inside beleggen

Geduld nodig met MDxHealth
09/07/18 om 15:00
We schetsen na een persoonlijke ontmoeting met de top van het Belgische diagnosticabedrijf nog eens een stand van zaken.
MDxHealth beschikt dankzij de stevige kapitaalverhoging in maart, toen 9,99 miljoen nieuwe aandelen (20% extra) werden uitgegeven tegen 3,6 euro per aandeel (10% korting), voor het eerst over een voldoende ruime kaspositie (51,3 miljoen dollar op 31 maart) voor minstens de komende twee jaar. Daarvoor was helaas een financiering nodig tegen een gevoelig lagere uitgifteprijs dan de twee vorige kapitaalverhogingen (beide tegen 4,5 euro per aandeel). Maar het verschaft het bedrijf wel de noodzakelijke extra tijd en ruimte om de groeistrategie voort te zetten.
In eerste instantie is het doel om het gebruik van ConfirmMDx en SelectMDx voor prostaatkanker door de urologen te vergroten en de terugbetaling ervan door de verzekeraars uit te breiden. Het verkoopteam in de Verenigde Staten werd daarvoor vorig jaar uitgebreid naar 50 mensen (momenteel 42). Ondanks het feit dat ConfirmMDx al sinds 2012 op de markt is, blijkt een regelmatig bezoek (6 à 8 keer per jaar) van een verkoper aan de uroloog noodzakelijk.

Voor SelectMDx ligt de klemtoon de komende twaalf maanden op de opname in de klinische richtlijnen in de VS en het verkrijgen van een terugbetalingsvergoeding door Medicare, de Amerikaanse publieke ziekteverzekering. In maart werd SelectMDx opgenomen in de klinische richtlijnen 2018 van de Europese vereniging van urologen (EAU). Intussen is er een terugbetalingsakkoord afgesloten in Nederland. Mogelijk volgen een of meerdere Europese landen in 2019.
Een andere strategische pijler is het toepassingsgebied van SelectMDx uitbreiden naar de opvolging van prostaatkankerpatiënten en naar de screening van patiënten met een lagere verhoogde PSA-bloedwaarde (via de huisarts). Voor de eerste groep worden voor eind 2018 studieresultaten gepubliceerd, voor de tweede groep lopen nog studies. Het toepassingsgebied zou daardoor verviervoudigen. De komende jaren komen met InformMDx en MonitorMDx nog twee prostaatkankertesten op de markt waardoor MDxHealth voor alle stadia van het ziekteproces een test zal hebben. In afwachting van bijkomende studieresultaten blijven de commerciële inspanningen voor de blaaskankertest AssureMDx voorlopig beperkt. Ook strategisch kan het testgebruik worden vergroot door de diagnostische testen _ in eerste instantie SelectMDx _ te laten uitvoeren op een staal-tot-resultaatplatform (zoals het Idylla-systeem van Biocartis). De beslissing daarover valt in de tweede jaarhelft.
Op basis van de huidige kostenstructuur (50 à 55 miljoen dollar per jaar) moet MDxHealth circa 75 miljoen omzet realiseren om break-even te draaien. De markt verwacht dat dit in 2020 zal gebeuren met een verwachte omzet van 80 miljoen dollar. Voor 2019 ligt de consensus op 54 miljoen dollar en voor dit jaar op 35,4 miljoen. MDxHealth verwacht voor 2018 minstens een vergelijkbare groei als vorig jaar (+14%). Dat stemt overeen met 32 miljoen dollar omzet. In het eerste kwartaal klom de omzet uit testen met 60 procent tot 7,9 miljoen dollar. Het omzetten van sterke klinische diagnostische kankertesten in een succesvol commercieel verhaal blijkt een huzarenstuk. We moeten dan ook extra geduld aan de dag leggen. We zien op termijn wel nog altijd heel wat opwaarts potentieel. Koopwaardig.
DWB Happy
0

Opgeklopt fantasie onzin verhaal, eerst zien dan geloven.

Ze schrijven dit: ""In het eerste kwartaal klom de omzet uit testen met 60 procent tot 7,9 miljoen dollar.""

1,5 jaar geleden haalden ze in Q3 en Q4 2016 een kwartaalomzet van zo'n 9 miljoen, dit zelfs met de helft van de huidige aantal verkopers.
De realiteit is dus duidelijk dat het tot op heden niet beter gaat maar zelfs slechter als je dit afgezet tegen de grote van het huidige verkoopteam.

Urologen die 6 tot 8 keer per jaar bezocht moeten worden, grote onzin.
Als alle fabrikanten van geneesmiddelen hetzelfde zouden doen dan is er dagelijks geen plaats meer voor patiënten in de wachtkamer.

Geeft duidelijk aan dat het een leurproduct is, slecht verkoopbaar,
een goed product verkoopt zichzelf, daar zijn echt geen 6 tot 8 (stalk) bezoeken per jaar voor nodig!

wel dra
0
quote:

RvdH1989 schreef op 4 juli 2018 16:27:


DWB Happy, leef jij op het forum :P ?


Soms kom ik hier dagen niet en dan vraag ik me inderdaad hetzelfde af. Zoals ook met het opperhoofd van MDx. Maar zelfs na maanden is hier nog alles hetzelfde. Maar dan ook alles.
[verwijderd]
0
quote:

DWB Happy schreef op 10 juli 2018 13:11:docs.google.com/spreadsheets/d/1qMvNT...


Met dank aan Bassie voor deze goed onderbouwde prognose.
Model geeft inzicht in omzetontwikkeling. En met zekerheid weet ik dat de werkelijkheid anders wordt. En model is zeker geen koersvoorspeller.
DWB Happy
0
quote:

BassieNL schreef op 10 juli 2018 14:55:


[...]Model geeft inzicht in omzetontwikkeling. En met zekerheid weet ik dat de werkelijkheid anders wordt. En model is zeker geen koersvoorspeller.


Verwacht jij dan nog wonderen?
[verwijderd]
2
jazeker dat Belgie wereld kampioen wordt en Happy aandelen MDx gaat kopen en......stopt met dezelfde plaat grijs draaien
[verwijderd]
1
Dwbh reageert als enige op het artikel en onderbouwt op duidelijke wijze zijn stelling. Reageer daar dan op!


En nee, ik verwacht geen wonderen. Gesprek met de top van mdxh levert weinig lichtpuntjes op waar je naar uit kan kijken. 14% groeiambitie is te mager. En op lange termijn wordt er door de top ook geen uitspraak gedaan. Dan is het 'de markt' die verwacht. Stelletje prutsers!!
[verwijderd]
0
We kunnen blijven herhalen en herhalen. Het artikel is helder en geeft aan wat we allemaal al weten. Verkoop gaat moeizaam, evenals betalingen en we kennen de communicatie mthodes van MDx in middels wel. Zoals ik ook al tal van keren heb gezegd en dat zegt dit artikele ook dat geduld en geduld en geduld nodig is voordat de urologen overstag zullen gaan en dat Select echt een PSA opvolger kandidaat is. DatHappy weer reageert met steeds dezelfde argumenetn net als ik voegt weinig toe aan dit forum. Ik blijf zitten en Happy koopt geen aandelen. En Belgie is geen wereld kampioen. Fijne avond
[verwijderd]
0
Het lijkt me prima dat er gereageerd wordt op een gesprek met de top zodat niet iedereen het slikt als zoete koek.
DWB Happy
0
quote:

BassieNL schreef op 10 juli 2018 22:10:


Dwbh reageert als enige op het artikel en onderbouwt op duidelijke wijze zijn stelling. Reageer daar dan op!


En nee, ik verwacht geen wonderen. Gesprek met de top van mdxh levert weinig lichtpuntjes op waar je naar uit kan kijken. 14% groeiambitie is te mager. En op lange termijn wordt er door de top ook geen uitspraak gedaan. Dan is het 'de markt' die verwacht. Stelletje prutsers!!Kijk als ze daar dan ook transparanter in zouden zijn, maar ze zwijgen en maskeren vaak de zaak, en daar heb ik een grondige hekel aan.
Net als die actie's steeds dat hij hier persberichtjes plaatst, en verder op echte vragen van beleggers zwijgt.

Nooit eerder gezien dat een CEO van een bedrijf zijn dure tijd besteed aan het plaatsen van persberichten, wel in het verleden van andere CEO's gezien dat ze de moeite namen om op IEX hun beleggers uitleg te geven.

MDxHealth is duidelijk een bedrijf wat parasiteert op de zak van de kleine goedgelovige belegger, een bedrijf wat geen winstgevendheid kan beloven,
en mijn inziens nooit winstgevend kan worden.

Maar het is verder een geweldig bedrijf, een wereldleider in moleculaire diagnostiek voor urologische kankers, alleen jammer dat de aandeelhouders daar geen zak aan hebben, erger nog zij betalen...

En ja België had vanavond moeten winnen, ze waren duidelijk veel beter, heel jammer.
DWB Happy
0
quote:

BassieNL schreef op 10 juli 2018 22:10:
En nee, ik verwacht geen wonderen. Gesprek met de top van mdxh levert weinig lichtpuntjes op waar je naar uit kan kijken. 14% groeiambitie is te mager. En op lange termijn wordt er door de top ook geen uitspraak gedaan. Dan is het 'de markt' die verwacht. Stelletje prutsers!![Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen aangepast.]

Mijn stelling, een bedrijf wat zelf niet eens meer weet of durft of kan voorspellen wanneer ze ooit winstgevend gaan worden heeft niks op de beurs te zoeken.

Geen enkel handvat, geen enkel vooruitzicht wat ze een belegger te bieden
hebben.

En ja ze hebben het in het verleden wel voorspelt, eerst was het 2017, toen werd het eind 2017 begin 2018, nu heeft "de markt" het over 2020, en zelf durven ze geen uitspraken meer te doen!

[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen aangepast.]
DWB Happy
0
Aanvulling

De markt hoort het niet te zeggen, maar in eerste instantie het bedrijf zelf,
de markt kan daar dan eventueel op reageren.

Dit is erg listige bedacht, ze proberen zich op deze manier in te dekken door te zwijgen.
Nogmaals, een commercieel beursgenoteerd bedrijf behoort dit soort belangrijke informatie juist wel te verstrekken aan hun aandeelhouders.

de tuinman
2
Geen aandelen, geen put opties en toch al jarenlang dag en nacht druk met dit aandeel.

Zo ontzettend zinloos...
DWB Happy
0
quote:

de tuinman schreef op 11 juli 2018 01:26:


Geen aandelen, geen put opties en toch al jarenlang dag en nacht druk met dit aandeel.

Zo ontzettend zinloos...


Ook jij snapt het niet, juist niet met het aandeel bezig, die heb ik gelukkig op tijd weten te verkopen, ik schrijf over het bedrijf!
Ik vind het juist zinloos om aandelen te kopen van een bedrijf wat niet eens meer haar verwachtingen durft af te geven.

Maar goed er zijn nog altijd mensen die geloven in de sprookjes van John Green,
en zolang er nog die mensen zijn kunnen dit soort bedrijven het heel lang volhouden....
DWB Happy
0
quote:

DWB Happy schreef op 10 juli 2018 23:41:


[...][Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen aangepast.]


Mijn taalgebruik is keurig netjes, dat jullie het niet eens zijn met de de inhoud is een ander verhaal, dit valt duidelijk onder de noemer censuur.

Maar goed, wie betaald bepaald, ook bij IEX, commercie staat hier boven de vrijheid van meningsuiting.

Ook dit zal wel weer verwijderd worden.
3.273 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 ... 160 161 162 163 164 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22 mei 2020 17:25
Koers 0,827
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,838
Laag 0,827
Volume 9.357
Volume gemiddeld 129.556
Volume gisteren 9.357

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group