Pharming - waar beleggen jullie nog meer in?

57 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
MZ
0
Na de persoonlijke verhalen van het weekend ben ik wel benieuwd waar de pharming community nog meer in belegt?
Het is de bedoeling geen aantallen te noemen, maar percentages.

Ik zal aftrappen:
53% Pharming
15% AMG
15% Galapagos
5% Arcelor Mittal
5% Ahold Delhaize
4% Gaussin
3% Aegon
kb020
0
Burdie65
0
quote:

Tjoenis schreef op 30 januari 2018 23:38:


92% Pharming
8% Heijmans


Zo als ik het snel zie, Tjoenis met laagste risico profiel. ;-)
freebs
0
100 % pharming,,,
trouwens, rest van de familie ook....
al met al met een behoorlijk bedrag.
lucas D
0
Bedankt Voda en Whisdom.
Kies voor dit draadje.

Schreef een aantal weken geleden al wat over andere aandelen.
Hierbij plaats ik deze nog een keer. Niet als koopadvies maar als tip om te volgen.

Zoals bekend is Pharming voor mijn geen Lt aandeel meer, maar zoek ik het in momenten om aandelen te bezitten op de momenten die er in 'mijn ogen' toe doen. Dat kunnen langere periodes zijn, of slechts dagen of weken, dat verschilt per ten goede gekeerde situaties van elk aandeel afzonderlijk.

Bij de onderstaande aandelen hanteer dezelfde werkwijze:
Dit zijn voornamelijk met uitzondering van Pharming en Vivoryon zéér risicovolle bedrijven.
Wat ze gemeen hebben is dat deze aandelen zeer zwaar zijn afgestraft op grond van slechts uitstel van goedkeuring of het in de markt zetten op(tijdelijke) tegenslag stuit., maar die buiten de afstraffingen (bij wel gelijk goedkeuring) ook al een enorm opwaarts potentieel hebben.
Altice Europa
Acacia Pharma
Curetis
Kiadis Pharma
Pharming
Vivoryon (voorheen Probiodrug)
Zie elke dag als een potentiele instapkans voor deze aandelen, hou ze dan ook nauwlettend in de gaten. Zorg voor opening beurs voor wat cash geld. Stap vaker wel dan niet op nieuws direct in en verkoop bij winst (vaker wel dan niet op een zo hoog mogelijke koers)

lucas D
0
Vandaag was er een mooi bericht over Vivoryon Therapeutics.
Zie draadje:
Sectornieuws - biotech
lucas D
0
Kiadis stopt ontwikkeling belangrijkste middel
AMSTERDAM (AFN) - Biotechnologiebedrijf Kiadis Pharma staakt per direct de ontwikkeling van zijn belangrijkste geneesmiddel, ATIR101. Het Amsterdamse bedrijf laat na sluiting van de beurs weten zich in plaats daarvan volledig toe te leggen op toepassingen voor zogeheten natural killer cells.
ATIR101 was bedoeld als veelbelovend middel voor gebruik bij beenmergtransplantaties bij leukemiepatiënten. Bij beenmertransplantaties kunnen erg heftige en gevaarlijke auto-immuunreacties optreden doordat wittebloedcellen van de donor het lichaam van de ontvanger aanvallen. ATIR101 moest daarbij helpen.
Onlangs kwam er al slecht nieuws van de Europese toezichthouder. Volgens de EMA was de aangeleverde informatie die moest leiden tot toelating op de Europese markt onvoldoende. Kiadis ging na dat nieuws half oktober al keihard onderuit op de beurs aangezien ATIR101 het paradepaardje van het bedrijf was.

(ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
Bekijk koersdetails van Kiadis Pharma
lucas D
0
Na de klap op 12 november, maakt Kiadis vandaag een leuke koerswinst. Ik had en heb hier geen aandelen van.
De volgende op mijn lijstje zijn Vivoryon eind novenber/december 2019 en Acacia Pharma januari/februari 2020.
Opnieuw Vivoryon maart 2020.
Mijn geld staat op Vivoryon.
lucas D
0
MorphoSys en Vivoryon Therapeutics sluiten overeenkomst over remmers van kleine moleculen van CD47-SIRP alfa-signalering in immuno-oncologie

HALLE (SAALE) en PLANEGG / MÜNCHEN Duitsland, 8 juli 2019: Vivoryon Therapeutics AG (Euronext Amsterdam: VVY) en MorphoSys AG (FSE: MOR; Prime Standard Segment; MDAX & TecDAX; Nasdaq: MOR) hebben vandaag aangekondigd dat zij zijn aangegaan een overeenkomst op grond waarvan MorphoSys een exclusieve optie heeft verkregen voor het in licentie geven van Vivoryons kleine molecuul QPCTL-remmers op het gebied van oncologie.

De optie omvat wereldwijde ontwikkeling en commercialisering voor kanker van Vivoryons familie van remmers van het glutaminyl-peptide cyclotransferase-achtige (QPCTL) eiwit, inclusief de loodverbinding PQ912. In ruil daarvoor heeft MorphoSys zich ertoe verbonden om tot EUR 15 miljoen te investeren in een minderheidsbelang in Vivoryon Therapeutics als onderdeel van een kapitaalverhoging die later dit jaar wordt gepland.

Hoewel de belangrijkste kandidaat-kandidaat PQ912 van Vivoryon al een fase 2a klinische studie bij de ziekte van Alzheimer heeft voltooid, suggereren recente preklinische gegevens sterk dat de verbinding een nieuwe benadering voor kankertherapie zou kunnen vertegenwoordigen. Vivoryons oraal beschikbare verbindingen zijn gericht op het QPCTL-enzym, waarvan is aangetoond dat het een modulator is van de CD47-SIRP alfa-interactie. Deze ongecontroleerde interactie, bekend als het 'eet me niet'-signaal, stelt kankercellen in staat te ontsnappen aan de aangeboren immuunafweer van het lichaam door remming van de fagocytaire activiteit van macrofagen. Tijdens de optieperiode zal MorphoSys preklinische validatie-experimenten uitvoeren op Vivoryon-familie van QPCTL-remmers, inclusief een beoordeling van de mogelijke voordelen van het combineren ervan met MorphoSys eigen programma tafasitamab (MOR208), dat zich momenteel in een laat stadium bevindt voor de behandeling van recidieven / vuurvast diffuus groot B-cellymfoom (r / r DLBCL).

"Deze deal geeft ons toegang tot een unieke set kandidaat-geneesmiddelen met opwindend potentieel bij kanker", zei Dr. Simon Moroney, CEO van MorphoSys. “Een aantal studies suggereert dat de CD47-SIRP alfa-interactie van centraal belang kan zijn voor de activiteit van sommige antikankerantilichamen.
In dit opzicht is het voor ons strategisch logisch om de rechten op Vivoryons nalatenschap van verbindingen in oncologie veilig te stellen. We kijken er met name naar uit om het potentieel voor synergie met tafasitamab (MOR208), onze meest geavanceerde kandidaat voor geneesmiddelen, te verkennen. Indien succesvol, kan het gebruik van deze oraal geformuleerde QPCTL-remmers de weg openen naar combinaties met andere anti-kankerantilichamen gericht op het stimuleren van hun celdodende activiteit. "

"Onze kleine molecuulremmers vertegenwoordigen een nieuwe en innovatieve therapeutische aanpak om het kritische CD47-SIRP alfa-controlepuntsignaal tot zwijgen te brengen bij immunotherapie tegen kanker," zei Dr. Ulrich Dauer, CEO van Vivoryon Therapeutics.

“Als toonaangevend bedrijf voor antilichaam- en eiwittechnologieën met een sterke focus op oncologie, is MorphoSys de ideale partner voor ons. Voor Vivoryon is dit een strategische alliantie om het potentieel van onze eersteklas, zeer specifieke en krachtige kleine moleculen in combinatie met therapeutische antilichamen te benutten voor een gerichte reeks van kankerindicaties. Hoewel we ons sterk blijven inzetten voor onze ontwikkelingsplannen voor de ziekte van Alzheimer, leveren we onze strategie om het potentieel van onze technologie uit te breiden naar immuno-oncologie. "

Als MorphoSys ervoor kiest om de optie uit te oefenen, ontvangt Vivoryon Therapeutics een optievergoeding en komt het in aanmerking voor mijlpaalbetalingen en royalty's.
lucas D
0
4-11-2019 08:55:33

Beursblik: NIBC zet Vivoryon op kooplijst
(ABM FN-Dow Jones) NIBC heeft maandag Vivoryon Therapeutics op de kooplijst gezet met een koersdoel van 18,00 euro.

Vivoryon haalde recent 43 miljoen euro op, en is volgens de analist daardoor "goed gefinancierd" om zijn belangrijkste behandeling voor Alhzheimer, PQ912, te ontwikkelen. Daarnaast biedt de samenwerking met Morphosys volgens NIBC flink wat opwaarts potentieel op de korte termijn.

De volgende aanjager is volgens de analist over 6 maanden, als Morphosys zijn recht kan uitoefenen om het platform van Vivoryon te gebruiken. Als dit gebeurt dan zal Vivoryon mogelijk ook genoeg geld hebben om ook de Amerikaanse studie met PQ912 te kunnen bekostigen. Daarvoor denkt het bedrijf circa 40 miljoen euro nodig te hebben.

De Europese studie kost ongeveer 30 miljoen euro.
57 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 4 jun 2020 16:00
Koers 1,274
Verschil -0,023 (-1,74%)
Hoog 1,289
Laag 1,257
Volume 8.718.246
Volume gemiddeld 17.288.260
Volume gisteren 10.127.823

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group