TomTom Februari 2018

2.606 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 125 126 127 128 129 130 131 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
moneymaker_BX
3
Wat zitten er op dit forum een zootje slapjanussen
Mij afzeiken in groepsverband
Triester kan niet
Adios en succes met jullie stomme zogenaamde bijdehande geleuter
De groeten aan Goddijn
Accuboor
0
quote:

harrysnel schreef op 28 februari 2018 23:40:


Als we de Goddijntjes nog een keer aan geld willen helpen dan is er nu een mooie kans."Music streaming service Spotify files to go public, lost $1.5 billion last year

Spotify filed to go public on Wednesday.

The company will begin trading on the New York Stock Exchange under the ticker name SPOT. According to the company, shares have traded as high as $132.50 on private markets, which would give the company a valuation over $23 billion based on ordinary shares outstanding as of February 22...
"

www.cnbc.com/2018/02/28/spotify-files...Rinkelberg (de Goddijntjes) zijn naast oa Fidelity (zitten ook in TomTom) privaat aandeelhouder van Spotify. Spotify gaat geen nieuwe aandelen plaatsen maar de bestaande aandelen worden geregistreerd en kunnen daarna verhandeld worden op de beurs in VS. Dit is dus geen normale IPO waar beleggers kunnen inschrijven op nieuwe aandelen en er na bookbuilding een toewijzing en prijs volgt. Als je hier wilt instappen koop je bestaande aandelen, mogelijk van onze eigen TomTom toppers. Dus......kopers gezocht. Goldman Sachs, jaja daar zijn ze weer, de partij die de claimemissie 2009 waar Founders weer goedkoop bijkochten rond E5 begeleidde, zal als 1 van de banken dit feest organiseren. De ticker SPOT ..... daar kun je makkelijk GOEDKOOP achter denken.


En "grappig" de opmerking van Spotify zelf die ik vet heb gemaakt in artikel dat "de prijs voor aandeel buiten de beurs al $132 was wat dan een waardering geeft van $23 miljard". Wordt daarmee alvast gesuggereerd dat dit een redelijke prijs is om de boel te slijten aan de nieuwe kopers van dit buitenkansje. In 2015 was waardering Spotify volgens onderstaand artikel nog $8,5 miljard na grote financieringsronde en dat betekent dan dat Spotify bijna 3X zoveel waard geworden is in 2,5 jaar:

www.nrc.nl/nieuws/2015/06/11/spotify-...So what?

Ik vind het nogal ironisch dat de Goddijntjes voor (onderdeel van) TomTom geen heil zien in VS notering maar als de beurs gebruikt moet worden om geld te verdienen doen ze dat graag. Eerst natuurlijk de IPO van TomTom in 2005 maar nu met Spotify gaan ze opnieuw gebruik maken van gelden van nieuwe beleggers om hun privé vermogen (Rinkelberg) te spekken. Zij weten dus als geen ander dat het voor bestaande beleggers in een bedrijf aantrekkelijk is zo'n notering in VS maar als ze er privé niet de voorkeur aan geven (willen bij TomTom controle houden, toezicht in VS te streng voor hun handelswijze, gaan voor goedkope exit....of wat dan ook) dan doen ze het gewoon niet. Aandeelhouderswaarde maar alleen als het de Goddijntjes uitkomt. Zou een mooie grap zijn als Harold de beursgang van Spotify gaat voorzien van inhoudelijk commentaar waarbij hij diep zucht, wijst op de vele gevaren, $8 een faire prijs noemt, zegt dat er een nog een lange weg te gaan is maar dat er naast Apple Music mogelijk plek is voor nog een aanbieder van muziekdiensten. Dat gaat hem natuurlijk niet worden en ze zullen het graag aan andere partijen overlaten om de koers zo hoog mogelijk op te blazen. Hier wel.

Dus de Goddijntjes trekken alsnog naar de VS beurs. Als je het beste met dit koppel voor hebt doe je niet flauw en ga je $150 bieden. Ticker is SPOT. Succes, ze kunnen het geld goed gebruiken.

Haha perfect voor de AVA!
Agatan
0
Goedemorgen, om bij Andre van Duin te blijven; “Daar gaan we weer”.

Fijne winterdag.
moneymaker_BX
0
Zak is lekker door zak is lekker door dat is toch zo fijn
..................hahahaha crisis in de tent met een crisis CEO
siepels
2
quote:

moneymaker_BX schreef op 28 februari 2018 22:17:


OK ik kap per direct met alle moeite te doen voor dit forum. Heb om een JA gevraagd op een ander draadje maar krijg geen enkele response
Wist het eigenlijk van te voren al dit TomTom forum is een slap aftreksel van klagers die maar zeiken en zeuren en gissen maar NIEMAND durft er wat.Wat een laffe club is dit zeg. Bahhhhhhhhhhhh Mij aanvallen x op x is de specialiteit van velen maar ik lach nu nog meer om ze want de schijterigheid druipt eraf op het moment dat ze individueel moeten handelen.

Heel goed Dieter, zelfkennis is het begin van de werkelijkheid.
Nu heb ik het dus over jouw aandeel in het forum.
Dokus.
1
quote:

DeHardeWerker schreef op 28 februari 2018 21:12:


[...]

Heb je je zelf ooit wel eens afgevraagd waarom mensen zo op jou reageren ? Je klopt jezelf op de borst omdat je vindt dat je lef toont ? Heb je jezelf wel eens afgevraagd of het lef wat jij toont wel van het juiste niveau is en of je daarmee iets bereikt hebt ? Je doet op diverse fora altijd zeer negatief over Management, shorters en eigenlijk iedereen die iets doet wat de koers op een andere manier beïnvloedt dan jou lief is. Wees eens eerlijk, wat heb je nu eigenlijk concreet bereikt met je getoonde lef in het recente telefoongesprek ? Kwam op mij over als Jantje huilt, Jantje lacht. En nu huilt Jantje weer en lijkt ontroostbaar. Nu toon je zgn weer lef door het Management van TT te kak te zetten. Je zet in elk geval doorlopend je zelf voor schut. Velen hebben geprobeerd je te laten inzien dat de weg die jij bewandelt niet tot een positief resultaat leidt. Je wilt of kunt blijkbaar niet inzien dat je strategie je steeds in de steek laat en wilt of kunt blijkbaar niet inzien dat je "lef" zeer weinig oplevert. Misschien moet je eens om feedback aan je mooie vrouw vragen, als ze naast mooi ook eerlijk is, krijg je vanavond een indringend gesprek. Dat lef gaat je vast wat opleveren en je zult zien dat het op de diverse fora niet meer over Moneymaker gaat. Doe je voordeel met deze feedback.


DIKKE DIKKE AB! amen
RickBreda
1
Wie stopt de waanzinnige, onterechte en tevens opvallende daling naar het laagste punt in ruim 1,5 jaar terwijl alle seinen ( vooral via derden) op groen staan!?!?

Ik noem het misdadig en schandalig wat er met de koers van TomTom gebeurd!
[verwijderd]
1
[Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
Iex moderatie is corrupt
0
[Modbreak IEX]: Gelieve op de inhoud van uw berichten te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
Agatan
0
Graag wat goede berichten met als gevolg een stijging naar de 10.
Dan ben ik vertrokken. Helaas zal dat nog wel even duren. Ik schat zo in dat velen er zo voorstaan.
RickBreda
0
Koers is net als destijds bij USG, Delta Lloyd en vele anderen net voor bekendmaking overname flink omlaag gezet.
Laat dat bod vandaag maar komen!!
Deze parel wordt veel te goedkoop in de etalage gezet, moeten we blij zijn met een bod van rond de €12,50 terwijl bij normaal koersverloop dit aandeel binnen een paar jaar zelfstandig weer boven de €50,- kan noteren?!

Wakkie, HG, kom uit de kast en haal de handrem eraf, TomTom ballon is nu absurd lang en hard onder water geduwd en is aan een significante stijging toe!
RickBreda
0
Management TT, namens alle trouwe particuliere beleggers “ hartelijk bedankt” voor het “ professionele communiceren” en het waarde “ creeren!
Ik beleg al meer dan 20 jaar maar zoals TomTom omgaat met de berichtgeving en het beleggerswaarde creeren voor de aandeelhouders heb ik nog nooit eerder meegemaakt.

Harold, Peter, wat is er aan de hand? Waarom schreeuwen jullie de succesen en de geweldige vooruitzichten niet van de daken? Zoeken jullie een communicatie manager, ik ben per direct voor jullie beschikbaar.

Hoe kun je met droge ogen aanzien hoe de koers van TT door de shorters kapot gemaakt wordt?
Ik ben in iedergeval erg kwaad, bedroeft, teleurgesteld maar ondanks dit alles behoud ik mijn stukken want ik lees tussen de berichten van andere professionele partijen wel dat TomTom een gouden toekomst tegemoed gaat!

Ik meld mijn stukken wel bij de VEB aan want het gekloot met de koers en het downplayen moet afgelopen zijn!
Beperktedijkbewaking
0
quote:

bekeken schreef op 28 februari 2018 08:53:


[...]
Pagina 101: The 2015, 2016 and 2017 options will vest three years after the grant date conditional to the Management Board members still being in service. All options outstanding related to years prior to 2015 have vested.

Ja, en?
Het werkwoord "to vest" is wat lastig om te vertalen. In de onderhavige context kan het m.i. het beste omschreven worden als "definitief toekennen aan". Dat wil zeggen dat de bonusopties daarna niet meer door de RvC ingetrokken kunnen worden (zoals dat bij opties uit 2011 en 2012 wel geheel of gedeeltelijk is gedaan).

Na de 'vesting period' van drie jaar worden de opties uitoefenbaar, tot maximaal zeven jaar na de oorspronkelijke toekenning. Uit AFM-meldingen blijkt dat de directieleden en top-insiders hun opties pas op het laatste moment verzilveren (uitoefenen). Waarom zouden ze het ook eerder doen? Ze hebben geld zat.

Iets mindere goden oefenen wel vaak eerder uit, dat valt op te maken uit de eveneens in de jaarverslagen gegeven totaaloverzichten (vergelijk pg 80 in JV2016 met pg 84 in JV2017). Daartoe zouden ze de volgende redenen kunnen hebben:
- ze hebben cash nodig
- uitdiensttreding (gold ook voor cfo Wyatt in 2015)
- bang voor koersdaling?

Dit alle was zo en is nog steeds zo. Ik blijf erbij dat er in dezen niks veranderd is.

Beperktedijkbewaking
0
quote:

mjmj schreef op 28 februari 2018 10:22:


[...]
AB BdB.
Als CEO maar nog meer als commissaris zie ik jou echt helemaal zitten.

Ahum, daar zeg je wat! Wanneer treedt de eerstvolgende af?
Beperktedijkbewaking
0
quote:

Cain Velasquez schreef op 28 februari 2018 10:40:


[...]
Had verwacht dat je beter op de hoogte zou zijn over ZA.
Binnen 5 jaar burgeroorlog voorspel ik en hard op weg naar Zimbabwe 2.0.
De blanke boeren moeten vrezen voor hun leven en land wordt onteigend.
Daar horen we de MSM niet over!

Dat is wel heel somber. Laten we hopen dat het niet die kant opgaat, de nieuwe president Ramaphosa heeft meer verstand in zijn pink dan Mugabe in zijn hele hoofd had.
Met die landonteigeningen zal het ook wel meevallen. Slechts 1% van de zwarte bevolking wil land, zie:
www.news24.com/Columnists/GuestColumn...

Aanvallen op blanke boeren zijn overigens niet alleen van de laatste tijd, 'plaasmoorde' gebeuren al meer dan 20 jaar.

mjmj
0
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 2 maart 2018 14:37:


[...]
Ahum, daar zeg je wat! Wanneer treedt de eerstvolgende af?Wakkie heeft het heel druk met andere zaken dus dikke kans dat die binnenkort er de brui aan geeft. Dus ik zou je sollicitatiebrief maar vast opsturen. Hier op het forum kun je wel wat referenties verzamelen ...
Meryntje
0
quote:

Beperktedijkbewaking schreef op 2 maart 2018 14:37:


[...]
Ahum, daar zeg je wat! Wanneer treedt de eerstvolgende af?Wordt gevalletje lange adem. Ze halen alles uit de kast om ons dwars te zitten.

Bdb for CEO !!!

Groet uit Grunn.
2.606 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 125 126 127 128 129 130 131 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 6 apr 2020 17:35
Koers 7,555
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 7,620
Laag 7,210
Volume 450.573
Volume gemiddeld 827.533
Volume gisteren 450.573

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group