TOMTOM AUGUSTUS 2018

1.528 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
~Justin~
0
quote:

Ikkenietweten schreef op 28 augustus 2018 11:57:Kwaliteit trekt kwaliteit aan. Indien uw berichten een duidelijke bijdrage leveren aan de forums zal dit anderen stimuleren hetzelfde te doen; IEX.NL verzoekt u, alleen berichten te posten die bijdragen aan de discussie op de forums.Zou het andersom ook werken?
Ikkenietweten
4
quote:

Epilote schreef op 28 augustus 2018 17:40:


@wiesje : kan een dip in de tech sector de voorspellingen van jouw/NIBC roet in het eten gooien voor TT en het geen 17,50 euro maar slechts 10 a 11 euro exit wordt ?


Omdat Wies verstandig is om niet te reageren doe ik het maar.
Hou toch op met dit etterig gedrag. Wat wil je hier in vredesnaam mee bereiken.
Als je hiermee doorgaat zal ik een klacht indienen om je te schorsen van dit forum.
Dus mocht dit gebeuren dan weet je wie hierachter zit.

Ik hoop dat deze oproep je tot andere gedachten brengt.

Met vriendelijke groet,

Ikkenietweten
Ikkenietweten
1
quote:

*Justin* schreef op 28 augustus 2018 18:21:


[...]

Zou het andersom ook werken?


Jazeker, alleen is het altijd een beperkte groep die het verpest voor de grote groep.
Kijk naar de hooligans. Kijk vandaag naar de demonstratie in Groningen. Het zijn gewoon beroeps relschoppers.

Dat komt weer omdat de grote groep murw is geslagen en niet meer uit z'n luie stoel komt om te protesteren. Kijk naar de afschaffing van de dividendbelasting. Het is bestemd voor een kleine groep maar wel één die heel hard schreeuwt.
Dickit o
1
quote:

Epilote schreef op 28 augustus 2018 17:40:


@wiesje : kan een dip in de tech sector de voorspellingen van jouw/NIBC roet in het eten gooien voor TT en het geen 17,50 euro maar slechts 10 a 11 euro exit wordt ?

Ik schat Wies hoog in en denk niet dat hij reageert.
Tot morgen, niet vergeten je weer aan te melden, voor alle duidelijkheid het is dan 29/08.
Zou een gemis zijn als we morgen je bijdragen moeten missen.
RESEARCH
0
Laten we nu eerst maar eens stijgen naar 9,40 tot 9,80. Dan kan ik in ieder geval afscheid nemen van mijn (long) positie binnen deze bandbreedte.
RESEARCH
0
TomTom - SMA steun Nico Bakker
Enkele weken terug passeerden de bulls de gemiddelde lijn opwaarts na een zeer turbulente opleving vanaf 6,73. Zou er sprake zijn van overshooting naar 9,1060 of is er daadwerkelijk sprake van een trendbreuk? Na de sprint tot aan de eerste rode streep volgde een pullback die thans kan opdrogen op de SMA lijn, dus dat duidt op een trendbreuk. Niet alle indicatoren staan in de plus, dus de UP status is nog niet valide, maar zolang de candles wit kleuren boven de gemiddelde lijn is een rit richting 9+ en hoger aannemelijk.
Gezien de steun op de SMA lijn zijn bescheiden koopposities gerechtvaardigd.
Epilote
2
quote:

Epilote schreef op 28 augustus 2018 17:40:


@wiesje : kan een dip in de tech sector de voorspellingen van jouw/NIBC roet in het eten gooien voor TT en het geen 17,50 euro maar slechts 10 a 11 euro exit wordt ?Dit is een hele legitieme vraag. De kans dat de tech sector in de US die sky high staat een flinke dip krijgt is aanzienlijk. De europese beurzen zakken dan mee. Het managment kan dit gebruiken voor een dirty exit of als het een normale overname wordt in beide gevallen hebben de long beleggers het nakijken. Ik hoop dat het niet gebeurt maar als we pech hebben staat de koers net verkeert bij HET moment waarop de meeste wachten.
TomTom 25
0
WEY joins Apollo open vehicle certification platform
Monika From Gasgoo| August 28 , 2018
WEY joins Apollo, WEY VV6 hits market, China automotive news
Shanghai (Gasgoo)- On August 27, Great Wall Motor (GWM) and Baidu announced their newly-built partnership at the launching ceremony of the WEY VV6. Based on Baidu's Apollo autonomous driving platform, both parties will deepen their cooperation in high-definition map (HD map) and autonomous vehicle.
Meanwhile, GWM designated the Internet giant as WEY's official partner focusing on offering HD map and self-positioning technologies, which made Baidu become China's first map provider that substantially realizes the commercial volume production of L3 autonomous driving HD map.
Baidu also invited WEY brand to join its Apollo open vehicle certification platform, which allows the Hebei-based automaker to gradually open up its car hardware systems including fossil fuel-powered vehicle and electric vehicle (EV).
Moreover, the first batch of WEY VV6 cars was officially delivered at the launching ceremony for Baidu's autonomous vehicle tests. Besides, the autonomous car co-developed by both parties will be commercially mass produced in the fourth quarter of 2020.
GWM and Baidu started collaboration in self-position technology for HD map as early as 2016. In July 2017, GWM teamed up with Baidu's Apollo platform as one of the early strategic partners. Then in April this year, both companies inked an MoU (Momorandum of Understanding) at the Boao Forum for Asia to further improve their partnership in autonomous driving field.


autonews.gasgoo.com/70015079.html
Ikkenietweten
0
quote:

Epilote schreef op 28 augustus 2018 21:12:


[...]


Dit is een hele legitieme vraag. De kans dat de tech sector in de US die sky high staat een flinke dip krijgt is aanzienlijk. De europese beurzen zakken dan mee. Het managment kan dit gebruiken voor een dirty exit of als het een normale overname wordt in beide gevallen hebben de long beleggers het nakijken. Ik hoop dat het niet gebeurt maar als we pech hebben staat de koers net verkeert bij HET moment waarop de meeste wachten.


Dat geldt niet alleen voor de tech sector maar voor de hele beurs, dus ook voor T2.

Note: verkeerd (met een d).
Ikkenietweten
1
quote:

Epilote schreef op 28 augustus 2018 21:12:


[...]


Dit is een hele legitieme vraag. De kans dat de tech sector in de US die sky high staat een flinke dip krijgt is aanzienlijk. De europese beurzen zakken dan mee. Het managment kan dit gebruiken voor een dirty exit of als het een normale overname wordt in beide gevallen hebben de long beleggers het nakijken. Ik hoop dat het niet gebeurt maar als we pech hebben staat de koers net verkeert bij HET moment waarop de meeste wachten.Ik zie het toch iets anders.
Het is vooral bedoeld om iemand te dissen. @Wiesje, TDK ipv TKR etcetera.
U zou mij een groot plezier doen als u hiermee stopt.
Epilote
1
quote:

Ikkenietweten schreef op 28 augustus 2018 23:16:


[...]

Dat geldt niet alleen voor de tech sector maar voor de hele beurs, dus ook voor T2.

Note: verkeerd (met een d).Niet elk fonds staat op het punt om overgenomen of van de beurs genonen te worden !
Gerard_ecb
2
www.nu.nl/tech/5436362/zelfrijdende-a...

Mooi artikel die het gelijk van HG onderstreept toen hij zei dat het volledig autonoom rijden verder weg is dan wat wij nu denken. Dicht bevolkte gebieden met veel vormen van mobiliteit maakt het SDC concept zeer lastig. Er moeten soms keuzes gemaakt worden dat iemand voorrang neemt om een impasse op te lossen. Mensen kunnen dit door naar elkaar te kijken, machines kunnen dit door samen met elkaar te communiceren alleen mens en machine samen kunnen niet communiceren. Ja ik begrijp dat je met signalen kan aangeven dat je vertrekt maar wat als dat signaal niet opgepikt wordt?
Dus laaghangend fruit eerst (de autosnelwegen) dan de nationale en provinciale wegen en pas als laatste de steden. Prachtig scenario voor TT omdat voor die eerste 2 de HD kaarten mij het meest cruciaal lijken.

Zou er dan helemaal geen SDC verkeer in de binnensteden kunnen. Ik denk van wel maar dan zullen ze gebruik maken van OV banen en wellicht dat, mede door milieuregels, de binnensteden autovrij worden dat zou het een stuk vereenvoudigen.

Dat zijn mijn gedachtes over dit onderwerp.

Succes
ketchup
2

een normale premie bij overname is 35 tot 50% over de gemiddelde notering van de laatste maanden ( vaak ligt dat niet ver van de slotnotering op de dag dat men het bekend maakt)

dit heeft echter bij TT geen zin, enkel als de Founders zelf een constructie weten te vinden om het van de beurs te halen zou je zo een premie mogen verwachten, maar met analisten die voor som der delen toch een 17,50 euro prijskaartje hangen aan TT, acht ik die kans klein

wil je met een vijandige benadering wat bereiken zal je zeker dicht tegen die 17,50 euro moeten neertellen, dus een 15 euro vijandige benadering forceert de founders tot aktie en dan moet nogmaals HG met een ijzersterk verhaal komen om de zittende aandeelhouders te weerhouden daarop in te gaan, als hij dat al zou willen.

wat wel kan is zoals recent ook bij GM dat een partij , zonder dat ze daar met de Founders /Bestuur van TT overleggen van plan is een 10 of 15% belang op te bouwen in TT om een stem te krijgen, dan kan zo iemand naar een bevriende Bank gaan en zeggen schrijf maar een tender uit voor de aankoop van 25 mio aandelen TT @ 11 euro en dan zien we wel wie daarop ingaat, basis "first come first served " en of dat zich dan laat vertalen een jaar later in een stem van iemand die voorstelt de toko te splitsen, of dat dit zich gaat vertalen dat deze persoon/bedrijf een bieding doet op de toko @ bvb 17,50 euro dat zien we dan wel.

indien TT bij 2019-2020 nog een min 10 euro aandeel is, dan is de kans enorm dat het gejat of gekaapt gaat worden, zo niet dan is TT een falende onderneming en hebben ze zich op alle fronten laten inhalen.

het is voor nu een bedrijf dat geen rendement geeft, weinig koersaanwas, dus het is een kanskaart, ik denk een goede en een grote , maw 65% kans dat het in 2 jaar gaat dubbelen, dus ik zet daar mijn geld op en weet dat er een 35% faal-kans bestaat, maar dan nog zal ik er rond deze niveau's wel uit kunnen, dus worst case scenario nog 2 jaar dood geld en een bak frustratie.

Epilote
0
[Modbreak IEX: Gelieve te stoppen met het plaatsen van inhoudsloze berichten op het forum, bericht is verwijderd.]
ketchup
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 29 augustus 2018 09:14:een normale premie bij overname is 35 tot 50% over de gemiddelde notering van de laatste maanden ( vaak ligt dat niet ver van de slotnotering op de dag dat men het bekend maakt)

dit heeft echter bij TT geen zin, enkel als de Founders zelf een constructie weten te vinden om het van de beurs te halen zou je zo een premie mogen verwachten, maar met analisten die voor som der delen toch een 17,50 euro prijskaartje hangen aan TT, acht ik die kans klein

wil je met een vijandige benadering wat bereiken zal je zeker dicht tegen die 17,50 euro moeten neertellen, dus een 15 euro vijandige benadering forceert de founders tot aktie en dan moet nogmaals HG met een ijzersterk verhaal komen om de zittende aandeelhouders te weerhouden daarop in te gaan, als hij dat al zou willen.

wat wel kan is zoals recent ook bij GE dat een partij , zonder dat ze daar met de Founders /Bestuur van TT overleggen van plan is een 10 of 15% belang op te bouwen in TT om een stem te krijgen, dan kan zo iemand naar een bevriende Bank gaan en zeggen schrijf maar een tender uit voor de aankoop van 25 mio aandelen TT @ 11 euro en dan zien we wel wie daarop ingaat, basis "first come first served " en of dat zich dan laat vertalen een jaar later in een stem van iemand die voorstelt de toko te splitsen, of dat dit zich gaat vertalen dat deze persoon/bedrijf een bieding doet op de toko @ bvb 17,50 euro dat zien we dan wel.

indien TT bij 2019-2020 nog een min 10 euro aandeel is, dan is de kans enorm dat het gejat of gekaapt gaat worden, zo niet dan is TT een falende onderneming en hebben ze zich op alle fronten laten inhalen.

het is voor nu een bedrijf dat geen rendement geeft, weinig koersaanwas, dus het is een kanskaart, ik denk een goede en een grote , maw 65% kans dat het in 2 jaar gaat dubbelen, dus ik zet daar mijn geld op en weet dat er een 35% faal-kans bestaat, maar dan nog zal ik er rond deze niveau's wel uit kunnen, dus worst case scenario nog 2 jaar dood geld en een bak frustratie.


RickBreda
0
quote:

ketchup of catch-up schreef op 29 augustus 2018 09:14:een normale premie bij overname is 35 tot 50% over de gemiddelde notering van de laatste maanden ( vaak ligt dat niet ver van de slotnotering op de dag dat men het bekend maakt)

dit heeft echter bij TT geen zin, enkel als de Founders zelf een constructie weten te vinden om het van de beurs te halen zou je zo een premie mogen verwachten, maar met analisten die voor som der delen toch een 17,50 euro prijskaartje hangen aan TT, acht ik die kans klein

wil je met een vijandige benadering wat bereiken zal je zeker dicht tegen die 17,50 euro moeten neertellen, dus een 15 euro vijandige benadering forceert de founders tot aktie en dan moet nogmaals HG met een ijzersterk verhaal komen om de zittende aandeelhouders te weerhouden daarop in te gaan, als hij dat al zou willen.

wat wel kan is zoals recent ook bij GM dat een partij , zonder dat ze daar met de Founders /Bestuur van TT overleggen van plan is een 10 of 15% belang op te bouwen in TT om een stem te krijgen, dan kan zo iemand naar een bevriende Bank gaan en zeggen schrijf maar een tender uit voor de aankoop van 25 mio aandelen TT @ 11 euro en dan zien we wel wie daarop ingaat, basis "first come first served " en of dat zich dan laat vertalen een jaar later in een stem van iemand die voorstelt de toko te splitsen, of dat dit zich gaat vertalen dat deze persoon/bedrijf een bieding doet op de toko @ bvb 17,50 euro dat zien we dan wel.

indien TT bij 2019-2020 nog een min 10 euro aandeel is, dan is de kans enorm dat het gejat of gekaapt gaat worden, zo niet dan is TT een falende onderneming en hebben ze zich op alle fronten laten inhalen.

het is voor nu een bedrijf dat geen rendement geeft, weinig koersaanwas, dus het is een kanskaart, ik denk een goede en een grote , maw 65% kans dat het in 2 jaar gaat dubbelen, dus ik zet daar mijn geld op en weet dat er een 35% faal-kans bestaat, maar dan nog zal ik er rond deze niveau's wel uit kunnen, dus worst case scenario nog 2 jaar dood geld en een bak frustratie.
Kan me helemaal vinden in jouw verhaal!
Aan het gekloot met de koers van vandaag zou je kunnen concluderen dat de koers niet hoger mag en onder de nog altijd zeer lage €9,- moet blijven!
Zouden ze proberen om een vijandig bod van €9,- met een premie van 50% (maakt €13,50) te forceren?
Daar trap echt niemand in, TT is goud en wordt momenteel als tin beoordeeld, moet vandaag de dag al boven de €17,50 kunnen noteren!
tatje
0
Het huidige scenario past bij de uitspraak van Harold in 2015.

Hoe lang is TomTom nog zelfstandig? „We zijn erop gericht om zelfstandig een slag te maken, en dat kan ook. Maar sommige marktbewegingen hou je simpelweg niet tegen.”

De marktbewegingen zijn in volle gang.

Welke het winnen, ik weet het niet.

www.iex.nl/Nieuws/ANP-290818-141/Tesl...

We zitten midden in het eindspel, maar waar we in het eindspel zitten, ik weet het niet ?

Vanavond dan maar een Pa tatje s fuif met een man of 12, dat wordt schillen.

Doei.
1.528 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 mei 2020 17:35
Koers 7,625
Verschil +0,005 (+0,07%)
Hoog 7,675
Laag 7,515
Volume 365.206
Volume gemiddeld 719.822
Volume gisteren 253.017

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group