Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

Pharming Group NL0010391025

Laatste koers (eur)

0,881
  • Verschill

    +0,013 +1,50%
  • Volume

    8.926.686 Gem. (3M) 6,9M
  • Bied

    0,881  
  • Laat

    0,884  
+ Toevoegen aan watchlist

Kempen advies sell koersdoel 0.60 Eurocent: Heer CEO Sijmen de Vries wij doen een oproep aan U>>

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. pharmaceutje 14 september 2018 14:45
    Hallo, beetje flink zijn. Kempen probeert gewoon een graantje mee te pikken en wij kunnen goedkoop instappen voor het ritje richting de 2 euries
  2. BASF en BAYER kopen 14 september 2018 19:12
    14-9-2018 16:15:47

    Beursblik: Kempen start volgen Pharming met verkoopadvies

    (ABM FN-Dow Jones) Zakenbank Kempen is vrijdag gestart met het volgen van Pharming Group met een verkoopadvies en een koersdoel van 0,60 euro.

    De analist van Kempen verwacht dat Ruconest als gevolg van het concurrerende middel Lanadelumab, dat spoedig op de markt komt, geen marktaandeel weet te winnen.

    Lanadelumab is volgens Kempen een "superieur middel" in vergelijking tot Ruconest, zo schrijft de analist in zijn rapport 'Down the rabbit hole'.

    Kempen schrijft de commerciële strategie van Pharming voor Amerika te waarderen, maar de analist denkt dat de piekverwachtingen van de markt de snel veranderende marktdynamiek over het hoofd ziet.

    Op de middellange termijn ziet Kempen dat Ruconest last krijgt van concurrerende orale behandelingen die nu in ontwikkeling zijn, en dan vooral die van BioCryst en KalVista. BioCryst wordt vermoedelijk in 2020 gelanceerd "en andere orale [behandelingen] zitten daar niet ver achter".

    Het aandeel Pharming daalde vrijdagmiddag 10,5 procent naar 1,17 euro. Eerder vanmiddag stond de koers zelfs op 1,02 euro.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  3. BASF en BAYER kopen 14 september 2018 19:29
    quote:

    Bugs_bunny schreef op 14 september 2018 14:37:

    Sijmen REAGEER AUB DOET IETS
    Hierbij de REACTIE van Sijmen de Vries=

    14-9-2018 16:29:33

    Update: CEO Pharming verbijsterd over rapport Kempen

    (ABM FN-Dow Jones) CEO Sijmen de Vries van Pharming zei vrijdagmiddag tegen ABM Financial News verbijsterd te zijn over het verkoopadvies van Kempen met een koersdoel van 0,60 euro.

    "Ik begrijp de logica van het rapport niet", aldus De Vries.

    In dit rapport, getiteld 'Down the rabbit hole', geeft de analist omzetramingen voor Ruconest die oplopen van 148 miljoen euro in de VS in 2018 naar 220 miljoen euro in 2021. Daarna zal door concurrentie de omzet volgens de analist echter dalen naar 60 miljoen euro in 2025.

    In het rapport worden onder meer Lanadeluma, BioCryst en KalVista genoemd.

    Deze ramingen zouden betekenen dat Pharming veel geld verdient, aldus De Vries. "En daar kunnen we veel mee doen." Toch meent de analist van Kempen dat Pharming "bijna niets waard is".

    Het aandeel Pharming daalde vrijdagmiddag 10,6 procent naar 1,17 euro. Eerder vanmiddag stond de koers zelfs op 1,02 euro.

    Update: om meer informatie toe te voegen.

    Door: ABM Financial News.
    info@abmfn.nl
    Redactie: +31(0)20 26 28 999

  4. pharmaceutje 14 september 2018 22:21
    Het jaar 2021 is nog ver weg. Voorlopig ligt Pharming ver voorop met Ruconest. De 21 ste bouwen we een feestje. De koers gaat weer gewoon richting de 1,30. De 21ste zien we wel verder wat er gaat gebeuren, toch?
  5. Tjeerdo 15 september 2018 03:36
    Met goedkeuring een stuk interessanter voor grote partijen om in te stappen. En voor de huidige koers zullen ze dat niet laten.

    Maar mijn stukjes krijgen ze niet!
  6. DAGEVOS 16 september 2018 11:46
    Even mijn gedachte ventileren over dit advies.
    Zoals ik het begrijp is dit advies gegeven aan een kleine groep beleggers bij van een relatief kleine bank. Dit advies lijkt mij een advies op ingegeven niet om onmiddelijk actie te ondernemen, maar een advies om in de komende tijd van 1 a 2 jaar rekening te houden met de ontwikkelingen van Pharming om bij een gelijkblijvende of dalende omzet tzt rekening te houden dat de koers eigenlijk op zestig cent moet staan.
    Dat dit advies vooruitlopend wordt gegeven een week voor het besluit van de FDA is op zich hoogst merkwaardig. Dit had makkelijker later gegeven kunnen worden mijns inziens omdat dit advies op de meerjarige visie gericht is.
    Daarbij speelt ook de shortposities die ingenomen zijn, cq, waren van rond 6 %. die infeite op het moment van uitbrengen van dit advies onderdruk stonden omdat het een week voor de bekendmaking van de FDA nog niet veel afgebouwd was of men juist bezig was te verminder vrijdagochtened hetgeen mijn indruk was dat er afgebouwd werd op vrijdagochtend.
    Door dit advies werd vrijdag een koersontwikkeling ingang gezet bedoeld of onbdoeld die de shorters goed uitkwam en wij moeten afwachten of er afbouw heeft plaatgevonden ofdat er door deze gelegenheid is uitgebreid. Wij zullen dit dinsdag pas weten.
    Wat betreft de inhoud van het advies mbt lanadelumab ben ik oneens omdat er a. De productie pas eind dit jaar cq begin volgende jaar opgang komt,
    B. Ruconest dit jaar zeker nog op zijn minst een gelijk blijvende cq meer omzet zal laten zien,
    C. Als lanadelumab tzt vol in gebruik is en dan pas zal blijken wat de volledige consequenties zijn van dit gebruik in de evaluaties.
    Door mijn werervaring met de verschillende mab’s is dat er zeker gevaren zijnbij toediening tot sterfgevallen aan toe. Nog niet manifeste infecties kunnen een dodelijk verloop hebben. Daarnaast zijn er zeker allergische reacties te voorzien, maar die zijn in de regel goed op te vangen met corticosteroiden.

    Gezien het bovenstaande lijkt het mij wel gerechtvaardigd om het geven van zo’n advies tegen het licht te laten houden door de AFM waarbij het momnt van geven en hoe dit doorgespeeld wordt naar de markt bekeken kan worden.
    Hoe lopen de lijntjes naar de shorters.

    Dit alles in het kort gezegd: een intern bedoeld advies dat uitlekt en vervolgens danig invloed heeft op het koersverloop door de niet op waarde geschatte advies. Het advies is echt een erg langetermijn advies dat niet rekeninghoudt met de ontwikkeling in de naaste en meerjarige toekomst.
    Vanuit een zonnig Fankrijk
  7. Isildur1 19 september 2018 09:17
    quote:

    Tjeerdo schreef op 15 september 2018 03:36:

    Met goedkeuring een stuk interessanter voor grote partijen om in te stappen. En voor de huidige koers zullen ze dat niet laten.

    Maar mijn stukjes krijgen ze niet!
    Die goedkeuring is er alleen niet
13 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 22 april

    1. NL investeringen februari
    2. SAP Q1-cijfers
    3. NL consumentenvertrouwen april
    4. NL prijzen bestaande koopwoningen maart
    5. ING jaarvergadering
    6. VS Chicago Fed-index maart
    7. EU consumentenvertrouwen april (voorlopig)
  2. 23 april

    1. Japan samengestelde inkoopmanagersindex april
    2. Novartis Q1-cijfers
    3. Renault Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht