pharming november 2018

11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Techspec
0
quote:

Messa schreef op 4 november 2018 20:31:


[...]

Hoi Eric dat komt omdat sommigen na al die herhalingen het nog niet begrepen hebben en twijfel blijven zaaien :-)

Dan is het Techspec zijn recht om daar tegen in te gaan.
Inderdaad en daar hoort onze Eric helaas ook bij dus kan wel begrijpen dat hij positief nieuws als storend ervaart.
alles-niks
0
Goede avond, je bent goed bezig of niet, als je wilt doen geloven waarin je gaat beleggen, dat is toch ieders eigen risico.
Allemaal te gaan roeptoeteren om wat voor soort berichten die hier uit voortvloeien,
sommigen zijn hierin wel beïnvloedbaar en de anderen ook weer niet, die leest wel overheen.
Ik erger me wel aan dat de meeste die hier over de overnames praten, de koersdoelen noemen op een bepaald termijn, berichten van de analisten en de pijplijn ontwikkelingen daar zit ik niet op te wachten!
In ieder geval is Pharming op de goede weg naar de ontwikkelingen voor komende tijd, de rest moet je maar geduldig afwachten!
Ron61
1
Pharming ontgroeit Nederland

Opinie | Gerard van Beynum was bestuurder bij Pharming en commissaris bij verschillende biotechbedrijven

Het binnenkort dertigjarige Pharming presenteerde afgelopen week mooie resultaten. Tegenover dit positieve nieuws, staan ook negatieve berichten. Helaas kunnen die ertoe leiden dat Pharming zijn geluk buiten Nederland zal beproeven.

Lees ook

Is het aandeel Pharming €0,40 waard of toch €3,11?

Een voorbeeld is het uiterst negatieve analistenrapport van effectenhuis Kempen & Co, dat na tien jaarafwezigheid weer deNederlandse biotechsector heeft betreden. Dit rapport toont aan dat de jonge biotech in Nederland niet bepaald positief wordt bejegend, in vergelijking met landen waar de financiële wereld gewend is omaanzienlijk meer risico te nemen. Crucell, Galapagos, ProQR, Uniqure en Qiagen hebben niet voor niets beursnoteringen in Amerika.

Pharming boekt succes met zijn onderzoek naar nieuwe toepassingen voor Ruconest, een geneesmiddel tegen angio-oedeem. Het medicijn kan wellicht ook gebruikt worden bij nierfalen en zwangerschapsvergiftiging.

Vestigingsklimaat

Strenge regelgeving en een risicomijdende financiële sector zijn geen gunstige vestigingsvoorwaarden

De werkzame stof van Ruconest wordtgeproduceerd doorgenetische gemanipuleerde konijnen. Maar als zich nieuwe markten openen voor het middel, zalPharmingskonijnenproductieplatform niet langer toereikend zijn. Het bedrijf wil daarom het koeienplatform, waarmee het ooit van start ging, nieuw leven inblazen. Het is dan weer terug waar het ooit, met de wereldberoemde stier Herman, begon.

Pharming had zo’n twintig jaar geleden nogrunderboerderijen in Nederland, Finland en de Verenigde Staten. Die in Nederland werdenontmanteld nadat toenmalig minister van Landbouw, Jozias van Aartsen, de technologiekerntransplantatie had verboden.

Nederland kent nog altijd een van de strengstewetgevingen op het gebied van transgene dieren. Zal Pharming de weg van de meeste weerstand nemen bij de herstart van zijnrunderplatform, en kiezen voor Nederland? De vraag stellen is hembeantwoorden.

Strenge regelgeving en een risicomijdende financiële sector zijn beslist geen gunstigevestigingsvoorwaarden. Het zou niemand moeten verbazen dat Pharming het zwaartepunt van zijn bedrijf stap voor stap naar het buitenland verlegt.

Gerard van Beynum was bestuurder bij Pharming en commissaris bijverschillendebiotechbedrijven

Techspec
0
quote:

Eric de Rus schreef op 4 november 2018 20:15:


[...]

Om eerlijk te zijn vind ik het storend dat je steeds dezelfde tekst herhaalt hier op het forum.
Ik geloof je, maar het is niet steeds dezelfde tekst daar ik inhoudelijk reageer op verschillende posts waar het schijnbaar nodig blijkt te zijn als tegengewicht....
Vriendelijke
1
quote:

Eric de Rus schreef op 4 november 2018 19:55:


[...]

Ga maar eens beleggen op koersdoelen afgegeven door analisten. Ik wens je veel succes.

Hier is iedereen een analist,waar het om gaat is dat je je verdiept in wat het bedrijf doet.
Zeker in deze branche heb je nooit zekerheid,maar dat heb je met geen enkel aandeel.
Maar elke farmaceut is ooit klein begonnen en langzaam groter geworden, en dat gaat met vallen en opstaan dus ook met Pharming.

De markt waarin pharming zich nu begeeft is natuurlijk niet groot, maar groot genoeg om een behoorlijke omzet te creëren voor toekomstige producten, die vele malen groter zijn dan de hae markt, en daar investeer ik in puur op de toekomst van het bedrijf,en dat maakt het in dit geval niet uit of het aandeel op €0.95 of €1.40 staat.
En natuurlijk is het ook fijn voor de LT als het aandeel weer op het oude niveau komt, maar deze beleggers maken zich minder druk dan de kt.

Techspec
0
quote:

BassieNL schreef op 4 november 2018 19:52:


[...]
Ik heb me laten vertellen dat bij een kleine hoeveelheid aan data de mediaan meer zegt dan het gemiddelde. ;)


Mag.
In dat geval moet je de uitersten aan zowel de boven als onderkant ignoreren waarbij als mediaan een waarde van €2,50/€2,25 mooi staat......lol
BassieNL
1
quote:

Techspec schreef op 4 november 2018 21:02:


[...]

Mag.
In dat geval moet je de uitersten aan zowel de boven als onderkant ignoreren waarbij als mediaan een waarde van €2,50/€2,25 mooi staat......lol

I know... 2019 gaat toch een ander jaar worden dan 2018. Bijvoorbeeld om de volgende redenen:

- Het management laat het echt niet gebeuren dat miljoenen aandelenopties de prullenbak in kunnen.
- En het opstarten van een klinische onderzoek zorgt voor de spotlight op het aandeel.


Techspec
1
quote:

Messa schreef op 4 november 2018 20:28:


[...]

Beste Techspec,

Het lijkt er toch op dat ondanks de vele herhalingen er toch nog enkelen zijn die blijven doen alsof hun neus bloedt!!

We kunnen allemaal zien dat Pharming goed bezig is en veel te laag gewaardeerd maar de koers wordt met alle middelen onder de euro gehouden!

Ik blijf mij toch afvragen waarom?

Ik zou iedereen toch aanraden om zijn stukjes goed vast te houden want ze zullen nog wel een poging doen om aan de boom te schudden alvorens te vertrekken. Handel is precies stilgevallen deze week dus ofwel wilt er niemand meer verkopen aan deze belachelijke koers of hebben al de mensen ,waaronder mezelf, die hun aandelen op 5€ verkoop hebben gezet ervoor gezorgd dat er bepaalde algoritmes uit hun lood zijn geslagen lol.

Ps: laatste zin is om te lachen hé ;-)Beste Messa,

Ik geloof in een hele mooie toekomst van Pharming en een daarbij behorende mooie koers die een veelvoud zal zijn als die van nu. Ik hou mijn aandeeltjes allemaal vast en koop gewoon telkens een plukje bij tegen de huidige zeer aantrekkelijke koers. Heb er inmiddels een behoorlijk aantal en begrijp dat er steeds meer zijn die hun aandelen vasthouden voor LT.

Het percentage institutionele beleggers is ook gestaag aan het toenemen, zag ik eerder vandaag hier op het forum voorbij komen.

Ik heb inderdaad moeten lachen om je laatste zin...maar ik heb ze ook vast gezet....lol
lucas D
0
quote:

Ron61 schreef op 4 november 2018 20:53:


Pharming ontgroeit Nederland

Opinie | Gerard van Beynum was bestuurder bij Pharming en commissaris bij verschillende biotechbedrijven

Het binnenkort dertigjarige Pharming presenteerde afgelopen week mooie resultaten. Tegenover dit positieve nieuws, staan ook negatieve berichten. Helaas kunnen die ertoe leiden dat Pharming zijn geluk buiten Nederland zal beproeven.

Lees ook

Is het aandeel Pharming €0,40 waard of toch €3,11?

Een voorbeeld is het uiterst negatieve analistenrapport van effectenhuis Kempen & Co, dat na tien jaarafwezigheid weer deNederlandse biotechsector heeft betreden. Dit rapport toont aan dat de jonge biotech in Nederland niet bepaald positief wordt bejegend, in vergelijking met landen waar de financiële wereld gewend is omaanzienlijk meer risico te nemen. Crucell, Galapagos, ProQR, Uniqure en Qiagen hebben niet voor niets beursnoteringen in Amerika.

Pharming boekt succes met zijn onderzoek naar nieuwe toepassingen voor Ruconest, een geneesmiddel tegen angio-oedeem. Het medicijn kan wellicht ook gebruikt worden bij nierfalen en zwangerschapsvergiftiging.

Vestigingsklimaat

Strenge regelgeving en een risicomijdende financiële sector zijn geen gunstige vestigingsvoorwaarden

De werkzame stof van Ruconest wordtgeproduceerd doorgenetische gemanipuleerde konijnen. Maar als zich nieuwe markten openen voor het middel, zalPharmingskonijnenproductieplatform niet langer toereikend zijn. Het bedrijf wil daarom het koeienplatform, waarmee het ooit van start ging, nieuw leven inblazen. Het is dan weer terug waar het ooit, met de wereldberoemde stier Herman, begon.

Pharming had zo’n twintig jaar geleden nogrunderboerderijen in Nederland, Finland en de Verenigde Staten. Die in Nederland werdenontmanteld nadat toenmalig minister van Landbouw, Jozias van Aartsen, de technologiekerntransplantatie had verboden.

Nederland kent nog altijd een van de strengstewetgevingen op het gebied van transgene dieren. Zal Pharming de weg van de meeste weerstand nemen bij de herstart van zijnrunderplatform, en kiezen voor Nederland? De vraag stellen is hembeantwoorden.

Strenge regelgeving en een risicomijdende financiële sector zijn beslist geen gunstigevestigingsvoorwaarden. Het zou niemand moeten verbazen dat Pharming het zwaartepunt van zijn bedrijf stap voor stap naar het buitenland verlegt.

Gerard van Beynum was bestuurder bij Pharming en commissaris bijverschillendebiotechbedrijvenMooie inkijk in andermans gedachtegang, eentje die ik goed kan volgen en begrijpen. Nederland is een klein land met veel regels en beperkingen. Ook een land die vaak pas weet wat het in huis heeft als het elders doorbreekt. En dat geld in feite voor alles, in Nederland wordt kwaliteit dus vaak pas erkend als andere landen de loftrompet spelen. Dat komt veelal omdat hier relatief veel mensen een positie bekleden vanuit een oldboy's netwerk. Nieuw bloed heeft het moeilijk. Dat in Nederland het moeilijk is om je hoofd boven het maaiveld uit te steken zonder dat je kop er afgehakt word is het duidelijkste kenmerk er van.
Alles wat niet uit het oldboy's netwerk komt wordt bij voorkeur weggekeken/genegeerd.
Dat is niet alleen in het bedrijfsleven zo, zo werkt het ook in de politiek op landelijk en gemeente niveau.
Daarom zou ik als Pharming gelijk de kans grijpen om elders en het liefst zo dicht mogelijk bij de grootste markt een gedeelte van nieuwe ontwikkelingen daarheen te verplaatsen. Mogelijk in samenwerking met derden, maar wel samenwerking op medicijn. Dus bv Pompe met pietje, en een medicijn voor nierfalen met jantje. Zo blijf je baas in eigen huis.

Bedenk hierbij, dat Gerard van Beynum als oud medewerker echt wel even gevraagd heeft of hij dit bericht mocht plaatsen.
Eric de Rus
0
quote:

Techspec schreef op 4 november 2018 20:40:


[...]

Koersdoelen worden afgegeven voor een beperkte periode;
Analisten proberen met de term koersdoel hun mening over een bedrijf voor beleggers te verhelderen. Het koersdoel geeft de koers aan die het aandeel volgens de analist binnen zes à twaalf maanden zal bereiken.
www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...


Heb je al de rapporten van de analisten wel gelezen?...

In het geval van Leeuwenhoeck; die geeft een koersdoel af van €3,11 gebaseerd op een huidige waarde van €2.0 billion waarbij men de ontwikkeling van Ruconest voor Pre-eclampsie (zwangerschapsvergiftiging) nog niet heeft meegenomen.

Based on our NPV based valuation, we believe that Pharming is substantially undervalued at the current share price of EUR 0.95. We have increased our valuation for the company, considering the fact that we have valued new programs at Pharming, being the development of RUCONEST® for Contrast-induced Nephropathy (CIN) the company’s current total value should increase from EUR 1.6 billion to EUR 2.0 billion, which translates, based on an expected number of outstanding shares of approximately 657 million, into EUR 3.11 per share. At this moment we do not address value to other programs in Pharming’s pipeline. This conservative approach offers potential upside for the share price.

nebula.wsimg.com/64ccab58fd60eb9444fa...Welnee man!

En natuurlijk lees ik geen rapporten van analisten. Dat betoog ik nu juist, het slaat nergens op.

Noem mij een aandeel en ik geef jou een koersdoel. Als je wil geef ik je er ook nog een volledig onderbouwd rapport voor, uiteraard tegen betaling.
Eric de Rus
0
quote:

Techspec schreef op 4 november 2018 21:22:


[...]

Beste Messa,

Ik geloof inTechspec, hier een mooie song van Boudewijn de Groot. Jouw generatie :)

www.youtube.com/watch?v=Fgx-CiX538g
lucas D
0
A3aan
0
quote:

four60 schreef op 4 november 2018 02:33:


Techspec; Uw opsomming is volkomen juist. Echter de board maakt geen gebruik van deze mooie berichten op de Amerikaanse markt. Niemand wil hier begrijpen dat als in Amerika een CEO een positieve scheet laat dit in de medisch/farmaceutische pers bekend wordt gemaakt. De heer De vries begrijpt dit niet en dient zijn verantwoording voor circa 85% van de Pharming aandeelhouders over te dragen. Er zijn veel slijmballen die vertellen dat hij het goed heeft gedaan. Klopt!!. Sta ik ook achter. Maar nu kan hij het niet meer overzien betreffende de juiste aanpak in een ander stadium en zeker op de Amerikaanse markt. Nu wordt het vechten en zo is hij niet ingesteld. Hij is geen keiharde marketeer. Zijn collega CEO's wel!


Klopt! Pharming gaat het op deze manier niet redden tegen die Amerikanen, die als straatvechters een toekomstige concurrent zullen bestrijden. Daar is inderdaad een hele andere mentaliteit voor nodig dan de aardige Nederlandse manier.
Eric de Rus
0
quote:

lucas D schreef op 4 november 2018 21:52:


fd.nl/opinie/1276587/pharming-ontgroe...

Hier nog de link. (nog bedankt Ron61)
note: Dit bericht gaat meer doen dan een annalisten rapportje.Wat een leuk artikel van Gerard van Beynum die betaald werd door Pharming als commisaris. Dat was natuurlijk vroeger, dus dit artikel is geheel onafhankelijk geschreven.
Dekkie
0
quote:

Eric de Rus schreef op 4 november 2018 22:03:


[...]

Wat een leuk artikel van Gerard van Beynum die betaald werd door Pharming als commisaris. Dat was natuurlijk vroeger, dus dit artikel is geheel onafhankelijk geschreven.

Gaat je short Eric
Eric de Rus
0
quote:

Dekkie schreef op 4 november 2018 22:09:


[...]
Gaat je short Eric


?? Wat bedoel je?
lucas D
0
quote:

Eric de Rus schreef op 4 november 2018 22:03:


[...]

Wat een leuk artikel van Gerard van Beynum die betaald werd door Pharming als commisaris. Dat was natuurlijk vroeger, dus dit artikel is geheel onafhankelijk geschreven.

Je bent niet erg op de hoogte Eric, hij was geen commissaris bij Pharming.
A3aan
0
Waar gaat die borrel plaats vinden? Vroeger ook jaarlijkse borrels meegemaakt toen het DFT-forum nog bestond. Waren zeer verrassende ontmoetingen omdat het in het echt dikwijls hele andere mensen waren dan de indruk die men op het forum had gekregen over die personen.
11.430 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... 568 569 570 571 572 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 28 mei 2020 17:35
Koers 1,340
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,366
Laag 1,330
Volume 8.488.143
Volume gemiddeld 18.236.317
Volume gisteren 8.488.143

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group