Pharming januari 2019

9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
RH 61
0
We leven nu in 2019 Techpech.
Ik kijk altijd naar CNBC en de cijfers zijn van Apple redelijk.
Via schotel ,helaas heb ik geen kabel zoals jullie maar wel dit kanaal.
Je gaat nu zelfs dingen herhalen van 4 jaar geleden, stop daar mee.
Ja, morgen beginnen we in het groen maar absoluut niet door jouw Posts.

Entropi3
3
Nou dat was weer veel leeswerk en Lana staat er dus niet echt goed op.. mooie ontwikkeling, tel daar de financiele troubles van takeda bij op enzie daar t gat in de markt ontstaan voor pharming... voor nu trusten allemaak.

ow en ergens vandaag mn 100e ab opgepikt, mooi man :P).. op naar de 33K van Voda
De amateur
2
quote:

Techspec schreef op 29 januari 2019 22:44:


A Study to Evaluate the Benefit of RUCONEST® in Subjects With CVID Who Experience ADRs Related to IVIG Infusions

clinicaltrials.gov/ct2/show/record/NC...

Brief summary;
Patients receiving intravenous immunoglobulin (IVIG) therapy for primary immunodeficiency, specifically common variable immunodeficiency (CVID), may experience adverse drug reactions (ADRs). The mechanism of the ADR is unknown. Currently, the standard practice for these patients is to change from IV to subcutaneous IG (SCIG) but because of the need of immunomodulation or patient preference, SCIG may not be an option. Data has shown that some levels of complement decrease from pre- to post-infusion of IVIG. This study is to determine if replacing this complement protein may ameliorate ADRs.

Betreft een onderzoek om vast te stellen of door het toedienen van Ruconest, voorafgaand aan het toedienen van medicatie ter bestrijden van ziektes door een gebrekkig immuunsysteem, bijwerkingen worden voorkomen.

FDA > Phase IV clinical trials can be conducted to find new markets for competitive analysis on the drug or treatment.


Ik ben er nog even wat verder ingedoken en inderdaad, als sponsor staat niet Pharming vermeld maar het IMMUNOe Research Center.

Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Pharming deze niet vermeld heeft op 21 juni.

immunoeresearch.com

IMMUNOe Research Centers is a private research organization conducting Phase I through Phase IV clinical research trials, with a focus on biologic therapies and Immune related diseases. We possess many attributes that have placed us as one of the most trusted, valued and knowledgeable associates among the leading pharmaceutical companies in the country.
OUR CAPABILITIES
• Our dedicated Infusion Center allows for infusion and IVIG capabilities
• We have a unique focus on the immune system and its relationship with your overall health
• IMMUNOe is linked with several other clinical research centers around the world

De studie loopt in Amerika en is aangemeld bij de FDA. De richtlijnen van een fase 4 onderzoek door de FDA;

Phase 4
A phase of research to describe clinical trials occurring after FDA has approved a drug for marketing. They include postmarket requirement and commitment studies that are required of or agreed to by the study sponsor. These trials gather additional information about a drug's safety, efficacy, or optimal use.

Ik weet niet in hoeverre Pharming in contact staat met het IMMUNOe Research Center / Principal investigator MD Isaac Melamed omtrent deze studie.

Pharming komt op een steeds breder vlak in beeld en het goede nieuws is dat Pharming vooruit stoomt naar betere, mooie tijden voor zowel Pharming, de patiënten en ons beleggers...

Deze studie zal afgerond zijn in juni 2019......Pharming zelf weet niet waarom dit als fase 4 onderzoek staat. Mocht dit onderzoek positief zijn gaan ze het wel oppakken om te commercialiseren. (Navraag gedaan en antwoord gekregen van Pharming)
RobertD
0
quote:

Pharmingbelang! schreef op 29 januari 2019 16:29:


Het valt mij op dat er steeds meer transacties in het boekje staan van aantallen <10 aandelen. Dacht laatst dat het een foutje van een amateur was, maar het zijn er steeds meer zie ik. Kan iemand mij dit uitleggen?

Groet Richard

Ik denk dat het geen oorspronkelijke orders zijn ter grootte van < 10 stuks.
Stel er staan 1735 stuks aandelen in de laat. Op een bepaald moment komt er een koper van 1733 stuks aandelen. Dan blijven er nog 2 in de laat staan. Dat is volgens mij de reden dat je soms 1 of 2 aandelen in de bied of laat ziet staan. Het oogt heel vreemd...
Techspec
2
quote:

De amateur schreef op 29 januari 2019 22:50:


[...]

Pharming zelf weet niet waarom dit als fase 4 onderzoek staat. Mocht dit onderzoek positief zijn gaan ze het wel oppakken om te commercialiseren. (Navraag gedaan en antwoord gekregen van Pharming)


Conform de FDA > Phase IV clinical trials can be conducted to find new markets for competitive analysis on the drug or treatment.

Het zou zo maar kunnen dat Pharming na een positief resultaat gelijk goedkeuring kan aanvragen om Ruconest voor deze nieuwe indicatie te mogen vermarkten.....

Hoe dan ook, er staat genoeg op de agenda van Pharming in 2019 om extra marktwaarde te creëren voor zijn beleggers!
Techspec
1

Groeiend potentieel aan omzet uit de HAE markt met Ruconest;

Het voor mij belangrijkste stukje uit het recente interview met Sijmen op RTLZ was, buiten de studies naar nieuwe toepassingen voor Ruconest (pre-eclampsie / CIN) en een nieuw medicijn voor Pompe, hetgeen door ICER gestelt wordt dat profylaxe te duur zal zijn waardoor het alleen mogelijk interessant is voor patiënten met veel aanvallen (ergens in het ICER rapport staat ook dat profylaxe voor ong slechts een derde van de HAE type 1 en 2 patiënten geschikt is / dan moeten de verzekeraars wel meewerken maar dat zal niet lukken gezien de hoge kosten). Er wordt voor $2 miljard jaarlijks uitgegeven aan de HAE markt. Als Ruconest in 20/25% van de doorbraakaanvallen ingezet gaat worden van de profylaxe markt ter hoogte van $666 miljoen, betekend dit alleen al een potentieel van $165 miljoen per jaar los van het aandeel wat Ruconest in gaat nemen van de 2/3 acute markt ter hoogte van $1,333 miljard die blijft. Verder zal het aantal HAE patiënten alleen nog maar stijgen in de komende jaren.


De inschatting door analisten dat de omzet van Ruconest in de HAE markt zal stijgen naar $600 miljoen lijkt dus inderdaad mogelijk....


Los hiervan mogen we ook nog erop rekenen dat Ruconest een deel van de HAE profylaxe markt zal innemen, en wel hierom;

Het bijzondere van RUCONEST is dat het, hoewel goedgekeurd voor acute behandeling van aanvallen, tot tenminste drie dagen na behandeling ook in 93% van de gevallen beschermt tegen nieuwe aanvallen. Deze informatie kwam uit een afgeronde dubbelblinde cross-over Fase II studie die de profylactisch werking van RUCONEST onderzocht, welke resultaten recent in het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet gepubliceerd werden. (Aldus Sijmen de Vries!)

93% bescherming tegen nieuwe aanvallen is het hoogst haalbare wat tot nu toe vastgesteld is in welke HAE studie dan ook!


Na de inschatting door analisten van een omzet te hoogte van $600 miljoen met Ruconest uit de HAE markt kwam het volgende PB naar buiten welke de uitkomst van een onafhankelijk onderzoek een positieve wending zal geven aan de omzet met Ruconest! De omzet met Firazyr bedroeg in 2017 al $588 miljoen op jaarbasis (bron Jeffries) waarvan Ruconest nu zeker een deel zal wegsnoepen;


PB Pharming 7-12-2018 09:25:48

Update: gunstige uitkomsten voor Pharming met Ruconest

(ABM FN-Dow Jones)Pharming heeft gunstige conclusie bekend gemaakt met een vergelijkende studie met Ruconest en andere therapieën tegen acute erfelijk angio-oedeem-aanvallen. Dit maakte het biotechbedrijf vrijdag voorbeurs bekend.

Het belangrijkste resultaat van de studie, die in Berlijn door het Charité Universitätsmedizin werd uitgevoerd, was dat de behandeling met recombinante therapie Ruconest en met plasma-afgeleide C1-middelen significant minder herdosering vereist dan icatibant, om acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem te stoppen, aldus Pharming.

In de studie toonde Ruconest 100 procent werkzaamheid met de eerste -juiste- dosering. In twee gevallen werd aanvullende therapie toegepast vanwege initiële onderdosering van de eerste behandeling. Cinryze en Berinert lieten ook goede resultaten zien.

Het belangrijkste verschil werd volgens Pharming echter aangetoond bij patiënten die Firazyr als hun initiële therapie hadden gekozen. Deze patiënten registreerden meer herdoseringen dan uit gecontroleerde klinische studies naar voren is gekomen.

In een toelichting wees CEO Sijmen de Vries van Pharming vooral op het veel gunstigere kostenplaatje van Ruconest ten opzichte van Firazyr. Doordat hier veel meer behandelingen nodig zijn, en die per stuk 11.000 tot 12.000 dollar kosten, is Ruconest "significant goedkoper", aldus De Vries.

Het onderzoek in Berlijn is niet door Pharming gefinancierd, zei de CEO nog.
Techspec
1
quote:

Geen nieuws schreef op 29 januari 2019 22:45:


We leven nu in 2019 Techpech.
Ik kijk altijd naar CNBC en de cijfers zijn van Apple redelijk.
Via schotel ,helaas heb ik geen kabel zoals jullie maar wel dit kanaal.
Je gaat nu zelfs dingen herhalen van 4 jaar geleden, stop daar mee.
Ja, morgen beginnen we in het groen maar absoluut niet door jouw Posts.
De exclusiviteits periode blijft actief tot 16 juli 2026 dus nog steeds nieuwswaardig!

Het middel Ruconest van biotechnologiebedrijf Pharming heeft van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) een exclusiviteitsperiode van twaalf jaar toegekend gekregen. Dat betekent dat tot 16 juli 2026 er geen vergelijkbare middelen op de Amerikaanse markt mogen worden gebracht.
[verwijderd]
1
quote:

Techspec schreef op 29 januari 2019 23:15:


[...]

Conform de FDA > Phase IV clinical trials can be conducted to find new markets for competitive analysis on the drug or treatment.

Het zou zo maar kunnen dat Pharming na een positief resultaat gelijk goedkeuring kan aanvragen om Ruconest voor deze nieuwe indicatie te mogen vermarkten.....

Hoe dan ook, er staat genoeg op de agenda van Pharming in 2019 om extra marktwaarde te creëren voor zijn beleggers!


Een AB Techspec, dit is gewoon zeer aannemelijk. Laat de rest maar een beetje bashen. Diep in hun hart weten ze ook dat Pharming niet af te stoppen is in de nabije toekomst :-)
ProPharming
5
quote:

BassieNL schreef op 29 januari 2019 23:36:


Vertel eens iets nieuws Techspec.


Waarom vertel JIJ dat niet : )
[verwijderd]
1
quote:

Techspec schreef op 29 januari 2019 23:26:Groeiend potentieel aan omzet uit de HAE markt met Ruconest;

Het voor mij belangrijkste stukje uit het recente interview met Sijmen op RTLZ was, buiten de studies naar nieuwe toepassingen voor Ruconest (pre-eclampsie / CIN) en een nieuw medicijn voor Pompe, hetgeen door ICER gestelt wordt dat profylaxe te duur zal zijn waardoor het alleen mogelijk interessant is voor patiënten met veel aanvallen (ergens in het ICER rapport staat ook dat profylaxe voor ong slechts een derde van de HAE type 1 en 2 patiënten geschikt is / dan moeten de verzekeraars wel meewerken maar dat zal niet lukken gezien de hoge kosten). Er wordt voor $2 miljard jaarlijks uitgegeven aan de HAE markt. Als Ruconest in 20/25% van de doorbraakaanvallen ingezet gaat worden van de profylaxe markt ter hoogte van $666 miljoen, betekend dit alleen al een potentieel van $165 miljoen per jaar los van het aandeel wat Ruconest in gaat nemen van de 2/3 acute markt ter hoogte van $1,333 miljard die blijft. Verder zal het aantal HAE patiënten alleen nog maar stijgen in de komende jaren.


De inschatting door analisten dat de omzet van Ruconest in de HAE markt zal stijgen naar $600 miljoen lijkt dus inderdaad mogelijk....


Los hiervan mogen we ook nog erop rekenen dat Ruconest een deel van de HAE profylaxe markt zal innemen, en wel hierom;

Het bijzondere van RUCONEST is dat het, hoewel goedgekeurd voor acute behandeling van aanvallen, tot tenminste drie dagen na behandeling ook in 93% van de gevallen beschermt tegen nieuwe aanvallen. Deze informatie kwam uit een afgeronde dubbelblinde cross-over Fase II studie die de profylactisch werking van RUCONEST onderzocht, welke resultaten recent in het gerenommeerde medische tijdschrift The Lancet gepubliceerd werden. (Aldus Sijmen de Vries!)

93% bescherming tegen nieuwe aanvallen is het hoogst haalbare wat tot nu toe vastgesteld is in welke HAE studie dan ook!


Na de inschatting door analisten van een omzet te hoogte van $600 miljoen met Ruconest uit de HAE markt kwam het volgende PB naar buiten welke de uitkomst van een onafhankelijk onderzoek een positieve wending zal geven aan de omzet met Ruconest! De omzet met Firazyr bedroeg in 2017 al $588 miljoen op jaarbasis (bron Jeffries) waarvan Ruconest nu zeker een deel zal wegsnoepen;


PB Pharming 7-12-2018 09:25:48

Update: gunstige uitkomsten voor Pharming met Ruconest

(ABM FN-Dow Jones)Pharming heeft gunstige conclusie bekend gemaakt met een vergelijkende studie met Ruconest en andere therapieën tegen acute erfelijk angio-oedeem-aanvallen. Dit maakte het biotechbedrijf vrijdag voorbeurs bekend.

Het belangrijkste resultaat van de studie, die in Berlijn door het Charité Universitätsmedizin werd uitgevoerd, was dat de behandeling met recombinante therapie Ruconest en met plasma-afgeleide C1-middelen significant minder herdosering vereist dan icatibant, om acute aanvallen van erfelijk angio-oedeem te stoppen, aldus Pharming.

In de studie toonde Ruconest 100 procent werkzaamheid met de eerste -juiste- dosering. In twee gevallen werd aanvullende therapie toegepast vanwege initiële onderdosering van de eerste behandeling. Cinryze en Berinert lieten ook goede resultaten zien.

Het belangrijkste verschil werd volgens Pharming echter aangetoond bij patiënten die Firazyr als hun initiële therapie hadden gekozen. Deze patiënten registreerden meer herdoseringen dan uit gecontroleerde klinische studies naar voren is gekomen.

In een toelichting wees CEO Sijmen de Vries van Pharming vooral op het veel gunstigere kostenplaatje van Ruconest ten opzichte van Firazyr. Doordat hier veel meer behandelingen nodig zijn, en die per stuk 11.000 tot 12.000 dollar kosten, is Ruconest "significant goedkoper", aldus De Vries.

Het onderzoek in Berlijn is niet door Pharming gefinancierd, zei de CEO nog.


Uiteraard voor deze uiteenzetting een AB Techspec. Geduld en Vertrouwen en we zullen groot worden als Pharming zijnde, met zulke prachtige bedrijfsresultaten en toekomstverwachtingen :-)
Habibi-Amman
0

In the area of orphan diseases (which, as defined in the U.S., are rare diseases affecting fewer than 200,000 people), three first-in-class drugs have blockbuster potential. Roche/Chugai are launching Hemlibra (emicizumab) for the treatment of hemophilia A with factor VIII inhibitors. For treatment of hereditary angioedema, Shire is on track to launch lanadelumab. Alnylam and Genzyme are also forecast to launch patisiran for treatment of hereditary transthyretin amyloidosis. Each of these orphan drugs is set to become the new standard of care in its respective disease area.


In May, Clarivate Analytics included Takhzyro as one of its “Top 12 to Watch” new drugs projected to enter the market this year and achieve “blockbuster” sales of more than $1 billion by 2022. According to Clarivate—which based its forecasts on data from the Cortellis Competitive Intelligence database—Takhzyro sales are expected to start at $74 million this year, more than quadruple next year to $350 million, and rise to $1.153 billion by 2022.

Shire’s novel drug that prevents angioedema, lanadelumab (a fully human
monoclonal antibody which inhibits plasma kallikrein), could enter the market in
late 2018. Regulatory filings were submitted in the U.S. and EU in February 2018 with
Priority Review and accelerated assessment granted in the U.S. and EU, respectively.66,67
Shire’s Cinryze (C1 esterase inhibitor [human]) is the dominant brand for
prevention of angioedema attacks, but one of its main drawbacks is its
intravenous administration. The first subcutaneous product to prevent
attacks of angioedema was CSL Behring’s Haegarda, launched in mid-
2017 and also a C1 esterase inhibitor. However, despite Haegarda’s
first-mover advantage, lanadelumab is set to dominate the market for
first-line prevention of angioedema attacks in patients with hereditary
angioedema and significantly increase the use of such prophylactic
medications due to its superior efficacy and more convenient dosing.
In the phase 3 HELP study, lanadelumab significantly reduced the mean
frequency of angiodema attacks in patients with hereditary angiodema by
87% versus placebo.68 These findings compare favorably to the 84% and 54%
reductions in attacks reported for Haegarda69 and Cinryze70, respectively.
While both Haegarda and Cinryze require twice-weekly dosing, lanadelumab is
dosed once every two weeks with potential for once-monthly dosing. Lanadelumab
also has a smaller injection volume than Haegarda, allowing for more rapid
injection, thereby giving it a competitive edge that will see blockbuster revenue.
Sales of Cinryze are expected to decline from $665 million in 2018 to $283
million in 2022. Meanwhile lanadelumab is forecast to start out with modest
sales of just $74 million in 2018, increasing to $1.153 billion in 2022.

ik probeer te begrijpen waarom zoveel externe partijen niet alles in hun analyse opnemen, zoals de finacieele consequences gerelateerd aan accuut naar profilaxe. iemand een idee?
[verwijderd]
0
Goedemorgen beste Pharmers, we leven bijna alweer in Februari en reken maar dat Pharming flink aan de weg timmert.Ik verwacht dat er een recordomzet Ruconest verkocht zal zijn in Q4. Puur gezien het feit dat de Artsen en de grote verzekeraars dit middel als het beste, veiligste, meest efficiënte en goedkoopste middel op de HAE markt beoordelen en dan is de keuze snel gemaakt. En als Ruconest dan ook nog ingezet kan worden tegen nierfalen en waarschijnlijk ook tegen zwangerschapsvergiftiging en evt nog andere ziekten. Dan gaan we in de nabije toekomst de Miljarden markt in. En dan hebben we het niet eens gehad over de rest van de prima pijplijn van Pharming. Nu investeren met geduld is maximaal rendement in de nabije toekomst.

Fijne dag toegewenst iedereen :-)
voda
0
Goedemorgen Pharmisten, vandaag voor de verandering maar weer eens groen op de borden?

Fijne dag verder.
voda
1
quote:

Entropi3 schreef op 29 januari 2019 22:46:


Nou dat was weer veel leeswerk en Lana staat er dus niet echt goed op.. mooie ontwikkeling, tel daar de financiele troubles van takeda bij op enzie daar t gat in de markt ontstaan voor pharming... voor nu trusten allemaak.

ow en ergens vandaag mn 100e ab opgepikt, mooi man :P).. op naar de 33K van Voda

Hahaha, top. Humor, zo op de vroege ochtend.
Heb geduld
2
Pharming: Wachten op omzetcijfers
Categorie: Overig, Analyse
Door Nico Inberg
op 28 jan 2019 om 08:00

Het nieuwe jaar is sterk begonnen voor veel biotechbedrijven. Sinds de jaarwisseling zijn de meeste biotechs aardig de lucht ingegaan. Onderstaand ziet u de grafiek van de afgelopen twee jaar voor vier bekende biotechaandelen: Mithra, Galapagos, Kiadis en natuurlijk Pharming zelf.

Ondanks het turbulente najaar, waarin de teleurstelling inzake de verrassend genoeg niet verkregen toestemming voor preventief gebruik van Ruconest verwerkt moest worden, is Pharming nog steeds één van de best presterende biotechs.
Derde jaar eigen verkoop
Inmiddels zijn we alweer toe aan het derde jaar waarin Pharming zelf de verkooprechten voor de VS kan uitnutten en de focus de komende tijd ligt dan ook op de omzetverwachtingen omtrent het afgelopen, vierde kwartaal van 2018.
Het omzetpatroon van de afgelopen twee jaar, sinds de terugkoop van de Amerikaanse rechten, ziet er als volgt uit. In de grafiek hieronder is met potlood alvast €40 miljoen ingetekend voor het vierde kwartaal. Het vasthouden van de hoge omzet uit Q3 is cruciaal.


De sterke stijging in Q4-2017 kwam door problemen bij de concurrentie. Pharming kon daar snel op inspringen, en moest de kwartalen erop enigszins terrein prijsgeven, maar kon later dat jaar voortbouwen op het herwonnen momentum.
In het derde kwartaal van 2018 behaalde het zelfs een recordomzet van €38,8 miljoen, waarvan €5,4 miljoen als nettowinst overbleef. De kosten verbonden aan het maken van Ruconest zijn laag (het produkt gaat ongeveer zes keer over de kop) maar de financieringslasten zijn hoog, zeker nu de tijd gekomen is van aflossing.
Daarnaast moet er bij bewezen succes nog extra geld betaald worden aan Valeant voor het terugkrijgen van de Amerikaanse rechten. Ceo Sijmen de Vries heeft altijd gezegd dat graag te willen betalen, omdat dan een sterke omzet gerealiseerd is, maar het wordt natuurlijk wel een behoorlijke cash-out.
Pas op 7 maart komt Pharming met de omzetcijfers over het vierde kwartaal. De dollar zit enigszins mee: in Q4 was de Amerikaanse dollar gemiddeld 2% sterker dan in Q3, 1,16 om 1,14.
Concurrentie zwelt aan
Ondertussen wordt de concurrentie steeds heviger. Waar Pharming vorig jaar nog kon profiteren van zwakte bij een concurrent (Shire), daar liggen tegenwoordig de kaarten wat anders. Van groot belang is de introductie van Takhzyro, de opvolger van Shire voor het bloedplasma product (Cinryze) dat eerder zoveel moeilijkheden gaf en Pharming de kans gaf versneld marktaandeel te pakken.
Uiteraard wordt er bij Pharming ook druk gewerkt aan een meer patiëntvriendelijke manier van toedienen, wat misschien nog wel belangrijker is dan de toestemming voor preventief gebruik. Binnenkort hoopt het bedrijf daartoe een aantal onderzoeken te starten.
Vorig jaar augustus verkreeg Shire goedkeuring voor Takhzyro, oftewel lanadelumab, en dat moet de vervanger/concurrent worden van Cinryze en Haegarda voor profilaxe (preventief gebruik). Omdat het minder vaak toegediend hoeft te worden heeft men hier grote verwachtingen van.
Orale pil
Daarnaast wordt er de komende jaren concurrentie verwacht uit andere hoek: partijen die een orale toediening aan het ontwerpen zijn. Daar is mede de negatieve visie van het Kempen-rapport op gebaseerd: BioCryst zou in 2020 met een orale toepassing (pil) kunnen komen voor preventief gebruik.
Volgens BioCryst zelf zou de aanvraag voor goedkeuring in de tweede helft van 2019 de deur uit kunnen. Biocryst is een biotechbedrijf uit de VS met een marktkapitalisatie van ongeveer $1 miljard. Het richt zich op geneesmiddelen voor zeldzame ziektes. Het zou goed zijn als Pharming voor de introductie van deze pil alvast een betere toedieningsmethode heeft gevonden.

BioCryst heeft een notering aan de Nasdaq (BCRX) en het bedrijf zelf bevindt zich in Durham, North Carolina, met een laboratorium in Birmingham, Alabama. Voor de liefhebbers: hier vindt u alle lopende en afgeronde onderzoeken inzake HAE.
En Ruconest is daarbij zeker niet kansloos, gezien de voorbeelden die af en toe langskomen. Zo werden vorige week in Hawaii (eigenlijk zou ik daar heen moeten) twee gevallen gepresenteerd waarin Ruconest juist preventief een goede werking laat zien.
Conclusie
Kortom, genoeg uitdagingen voor onze enige biotech met omzet in Nederland en omstreken. Belangrijkste is nu de omzetstijging doortrekken, en daarnaast de producten in de pijplijn vaart geven. Pharming kan geleidelijk aan haar omzet opvoeren en de ruime kaspositie gebruiken om de financiën op orde te brengen.
Daarna is het de beurt aan de pijplijn met nieuwe toepassingen en nieuwe kandidaat-geneesmiddelen. Hoewel de concurrentie toeneemt, is er geenszins reden voor paniek. In afwachting van de omzet- en winstcijfers is het aandeel nog steeds koopwaardig rond €0,80. De omzetcijfers over Q4 zullen meer richting geven.
Disclaimer: Inberg heeft geen positie in Pharming.
KOPEN
Dit aandeel is op dit moment en tegen deze koers koopwaardig
Kopen op 28 jan 2019 om 08:00 De omzetontwikkeling vertoont een positief verloop en daar wordt voorlopig goed geld mee verdiend. Dat komt onvoldoende in de koers tot uitdrukking. Nieuwe kansen via andere toepassingen vergen nog veel tijd Koopwaardig rond dit niveau.
De koers is van ons
1
Heb geduld, haal het nu maar snel weg, want dat is Iex Premium content en daar is van de week ook al iemand voor geschorst
Jasje
1
Collega s

Kopen dus

Koopwaardig en toekomst richting cijfers gaan we opwaartse druk hebben/krijgen.!!!

Daarna getjinhk
[verwijderd]
0
quote:

Jasje schreef op 30 januari 2019 07:23:


Collega s

Kopen dus

Koopwaardig en toekomst richting cijfers gaan we opwaartse druk hebben/krijgen.!!!

Daarna getjinhk


Kort en krachtig bericht, maar zo waar!
9.493 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 ... 471 472 473 474 475 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22 mei 2020 17:38
Koers 1,345
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 1,352
Laag 1,322
Volume 7.176.465
Volume gemiddeld 18.840.531
Volume gisteren 7.176.465

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group