CELYAD 2019 Nieuws

4.226 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 208 209 210 211 212 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
leeuwpips
0
[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd.]
Wittman
1
quote:

Piet Bakker schreef op 17 juni 2019 18:59:


[...]
De beurs is dicht.... **diepe zucht **

Exact mijn punt; normaal loopt het orderboek niet volledig leeg op het einde van de dag.
Kan je trouwens die zes euro onderbouwen of kom je hier gewoon wat geluid maken?
Garre
0
Dit uitroken gebeurt vaker hoor, de kleine beleggers schrikken en gaan mee met de waan van de dag helaas. Er komt een grote speler nu aan, de koers zal echt niet 60% stijgen morgen. Maar geduld moet er zijn.en voor de mensen die echt wachten op super nieuws is het veel erger(zieken).
Alice1
0
Moment om in te slaan dacht ik lang op 18. Toen ze van 25 kwamen blij dat ik eraf bleef. Maar wees gerust heb grotere verliezen of dit. Door trump zijn geroffel zijn we allemaal de kelder ingegaan. Bio tech is aartsmoeilijk te voorspellen. Gewoon nu de koopjes inslaan en dat is actinium nu ook wel. Gelukkig op tijd erin gesprongen vermoed een plus 13 vandaag. Nog een 30 dagen zo en we kunnen weer ademen haha
Piet Bakker
0
quote:

Wittman schreef op 17 juni 2019 19:33:


[...]
Exact mijn punt; normaal loopt het orderboek niet volledig leeg op het einde van de dag.
Kan je trouwens die zes euro onderbouwen of kom je hier gewoon wat geluid maken?

Als de testresultaten op 3 juli ook tegenvallen, heeft Celyad nog nauwelijks bestaansrecht. Het ligt niet voor de hand dat hogere doses opeens wel aanslaan. Dat gaat het allemaal nog veel langer duren. Dan zal Celyad ook weer nieuw geld moeten ophalen. Maar wie wil er nog geld steken in onderzoek waarvan de resultaten tegenvallen.
Ziedaar de koers van 6.
Ik hoop van ganser harte (vooral voor de patiënten!) dat de resultaten op 3 juli wel meevallen. Zij zijn de grootste verliezers. Mensen die met Celyad geld verliezen, wisten waar ze aan begonnen. En de meesten hadden gewoon dollartekens in hun ogen.
TD_01
0
Ik heb vandaag virtueel veel geld verloren. Toch ben ik niet uitgestapt, heb zelfs bijgekocht. Er zijn vandaag wssn veel kleine beleggers uitgestapt met het idee om nog iets over te kunnen houden van hun zuurverdiende centen. Grote partijen hebben het spel meegespeeld en hebben wat ze wilden en kopen met een smile tot achter hun oren grote hoeveelheden op.
TD_01
0
Celyad keldert derde na teleurstellende testresultaten
17 juni 201916:01
Schermvullende weergave

Een onderzoeker bij Celyad. ©Celyad
De klinische update die het Waalse biotechbedijf Celyad zaterdag naar buiten bracht, valt in ongenade bij beleggers. Het belangrijkste middel tegen leukemie vertoont onvoldoende verhoogde werkzaamheid. Het aandeel keldert bijna een derde.

De resultaten van de zogeheten THINK-studie met de CYAD-01-therapie duiden niet op een duidelijk verhoogde werkzaamheid bij kankerpatiënten. Dat blijkt uit de presentatie die Celyad CYAD-29,52% hield tijdens de European Hematology Assiciation zaterdag. De THINK-studie ging na of een verhoogde dosis met zogeheten T-cellen beter werkt, zonder de veiligheid in gedrang te brengen, bij de behandeling van patiënten met acute myeloïde leukemie (AML) of myelodysplastisch syndroom (MDS).

Celyad is gespecialiseerd in immunotherapie. Het bedrijf uit Mont-Saint-Guibert manipuleert immuuncellen van de patiënt in het labo en spuit die weer in om de kanker te lijf te gaan. Celyad kreeg wereldwijd veel aandacht in 2017, toen het erin slaagde een vergevorderde leukemiepatiënt die ten dode was opgeschreven toch te genezen.

Advertentie

Gelukstreffer
Velen vragen zich nu af of dat geen gelukstreffer was. In de THINK-studie werd bij 4 op 13 patiënten een objectieve respons waargenomen en bij slechts één was er een duurzame respons gedurende 90 dagen. Amper twee patiënten vertoonden na drie maanden een stabiel ziektebeeld. In totaal werd bij 6 van de 13 patiënten een anti-leukemische activiteit waargenomen.

De THINK-update geeft aan dat een hogere dosis niet leidt tot minder veiligheid of tolerantie.
STÉPHANIE PUT
DEGROOF PETERCAM
Celyad zal in verdere tests nog hogere dosissen toedienen. De uitslag staat tegen eind dit jaar gepland. Voor de beleggers zijn de voorlopige resultaten duidelijk onvoldoende.

Daarnaast legde Celyad resultaten voor van de DEPLETHINK-test waarbij een kleine eenmalige dosis van CYAD-01 gecombineerd werd met chemotherapie (CyFlu). Bij twee van de vijf patiënten stelden de dokters een stabilisatie van de ziekte vast.

TIP
Wat gebeurde er vandaag op de financiële markten en met uw beleggersportefeuille?

Lees het in De Beurs Vandaag.


IK SCHRIJF ME IN
Elke dag (ma.-vrij.) via e-mail - Uitschrijven in één klik

Analisten
De analisten zijn duidelijke optimistischer dan de beleggers. KBC Securities en Degroof Petercam handhaven beiden hun koopadvies, met koersdoelen die wel zeer ver van de huidige prijs liggen: 33 euro bij KBC en 72 euro bij Degroof Petercam. KBC Securities-analiste Sandra Cauwenberghs wijst op de bemoedigende farmacokinetische eigenschappen van de THINK-studie met een hoger doseringsschema. Maar ze geeft toe dat de onvoldoende verhoogde werkzaamheid beleggers kan afschrikken. Bovendien mikt Celyad op patiënten in het verstgevorderde stadium van hun ziekte, waardoor het zoeken van de balans tussen de efficiëntie van het middel en de veiligheid uitdagend is.

Het belangrijkste product CYAD-01 vertegenwoordigt nog een hoge, onvoldoende bediende patiëntenpopulatie.
STÉPHANIE PUT
DEGROOF PETERCAM
Stéphanie Put van Degroof Petercam stelt dat 2019 cruciaal wordt voor Celyad met nog heel wat testresultaten voor de boeg. 'Het belangrijkste product CYAD-01 vertegenwoordigt nog een hoge, onvoldoende bediende patiëntenpopulatie', stelt ze. 'De THINK-update geeft aan dat een hogere dosis niet leidt tot minder veiligheid of tolerantie. De DEPLETHINK-update bewijst het potentieel van het product in combinatie met voorafgaande chemotherapie.'

C-Cure
Degroof Petercam was een van de begeleidende banken bij de kapitaalverhoging van 40 miljoen euro in mei vorig jaar. Sindsdien halveerde de koers. Celyad, dat tot 2014 als Cardio3 Biosciences door het leven ging, kampte al eens met een loodzware tegenslag.

Schermvullende weergave

De nieuwe CEO Felippo Petti. ©Celyad
De therapie C-Cure, om chronisch hartfalen te genezen met celtherapie, bleek in de laatste grootschalige derde testfase niet beter te werken dan een placebo. Het bedrijf kon een doorstart realiseren dankzij de overname van OnCyte, waardoor het toegang kreeg tot het huidige onderzoeksprogramma voor immunotherapie.

Sinds eind maart heeft Celyad met Felippo Petti een nieuwe gedelegeerd bestuurder.

Elvisfan
0
quote:

Twin schreef op 17 juni 2019 16:53:


Morgen verder wegzakken? ,


de komende maanden alvast wel
twopence
0
Had gisteren bij thuiskomst een order op 11,50 geplaatst maar net niet kunnen binnen harken. Vanochtend een order geplaatst op 12,16 ook niet gekregen uiteindelijk een op 12,90 wel gepakt maar zoals zo vaak denk ik dat mijn timing weer niet al te best is en dat ik het tegen bijna dag hoog zal hebben ingekocht.
Garre
0
En de koopadviezen staan er weer een dag, maar het zegt wederom niks, ook staan we weer terug bij af.Maar dit kunnen we verwachten de komende tijd.
Garre
0
Hoe kun je de onderbouwing van de adviserende partijen eigenlijk vinden? weet iemand waar dat staat?
TD_01
0
quote:

Twin schreef op 18 juni 2019 17:40:


Zoiden we op 3juli in barcelona een grote sprong maken?


Mijn gevoel zegt van niet.
twopence
0
Mijn ook niet. Laat het maar over ons afkomen en zien waar we eindigen. Maar nog een zo'n domper dan ga ik tijdelijk aan de zijlijn.
Wittman
0
quote:

jan1955 schreef op 19 juni 2019 16:42:


Van waar die nieuwe klap? Iemand nieuws?

Niets aan de hand. Een groot blok om een stijging tegen te houden en dan bijna quasi lineair naar beneden – dat noemt dan koersmanipulatie en wordt blijkbaar oogluikend toegestaan door de bevoegde instanties.
4.226 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... 208 209 210 211 212 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 8 apr 2020 11:46
Koers 7,420
Verschil +0,120 (+1,64%)
Hoog 7,490
Laag 7,260
Volume 11.523
Volume gemiddeld 58.053
Volume gisteren 40.570

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group