Forum: ProQR Therapeutics » ProQR Therapeutics 2019 » Pagina: 14 | Beursduivel.be

ProQR Therapeutics 2019

326 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Tom3
0
quote:

KeepTHeFaith schreef op 11 feb 2019 om 23:15:


Dank voor het medeleven. Dingen in het dagelijkse leven blijven voor mij een motivatie om door te gaan in deze business. It's all about the money maar je neemt ze niet mee.


Ja dat geldt in zekere zin ook voor mij nadat mijn echtgenote AML heeft overleefd. Het was een beroerde tijd maar het heeft me wel aangezet me fanatiek in de materie te verdiepen.
RW1963
0
quote:

PP22 schreef op 11 feb 2019 om 20:26:


De PRQR koers nadert het snijpunt van de stijgende en dalende trendlijnen ........................ Er lijkt dus een forse klapper aan te komen (naar boven of naar beneden).


Tja, het kan vriezen, het kan dooien.
RW1963
0
quote:

KeepTHeFaith schreef op 11 feb 2019 om 22:56:


[...]
Ik mag woensdag weeral naar de begrafenis van een zeer goede vriend, 46 jaar, vader van 3 kinderen en overleden aan kanker. Vorig jaar kerstdag nog een kennis, 51 jaar overleden eveneens aan kanker. Er is vooral in die sector nog veel werk aan de winkel.


Sterkte.
Kanker is een kl.t.n-ziekte. Heb het zelf van nabij meegemaakt.
ivet
0
ik ben blij als er goede vorderingen worden gemaakt m.b.t. genezing van kanker...maar nog meer vind ik dat er zwaar onvoldoende oog is voor het voorkomen van kanker!

Natuurlijk is hier en daar e.e.a. bekend zoals roken, bepaalde stoffen als asbest, chroom6 nu in het nieuws en alcoholgebruik e.d., maar in deze moderne tijd ben ik ervan overtuigd dat vele vormen van kanker te maken kunnen hebben met ontwikkelingen waar de mensheid nog niet eerder mee te maken had; zoals straling in vele vormen, fijnstof (en ik doel niet op oude diesels en oldtimers, maar juist de moderne motoren die 600x meer fijnstof uitstoten dan oude motoren...kleinere moleculen die diep in ons systeem, ons lichaam, terecht komen, maar ook consumptieve stoffen, zoals genetisch gemodificeerd voedsel, e-smokers, drankjes etc.

Daarnaast stoot ons consumptiegedrag enorm veel giftige stoffen in de dampkring...spullen moeten snel kapot of vervangen worden tgv slijtage, modegrillen etc. omwille van een economisch verdienmodel... China mag dan ver weg zijn, maar wat daar uitgestoten wordt bereikt ons uiteindelijk hier ook! Sommige mammoetschepen stoten meer uit dan complete wagenparken van hele continenten en verbranden ver op de oceaan, onzichtbaar voor ons oog, stoffen die zwaar giftig zijn...en de vissen die dat binnen krijgen consumeren wij op ons beurt weer. De wereld is best groot, maar te klein om ons te kunnen onttrekken aan smerigheid (in welke vorm dan ook) elders.

Kanker is van alle tijden en kwam ook honderden jaren geleden voor, maar het begint inmiddels epidemische vormen aan te nemen! ...en veel geld?...helpt niet! Ik ken mensen die de wereld over gingen naar de beste artsen op dat terrein, maar het mocht niet baten. Het werd niet zelden eerder een verlengde lijdensweg...en zij zouden al hun miljoenen, met de dood in zicht, aan mij willen vermaken als zij met mijn gezondheid konden ruilen!!!
Tom3
0
quote:

KeepTHeFaith schreef op 13 feb 2019 om 10:48:


ir.proqr.com/node/8011/html


Die heeft dus ook een kwart verkocht van wat ze eerder hadden. Zo werken kennelijk een hoop van die fondsen.
RW1963
0
Zo, ik doe mee met een aantal van jullie.
Heb nu Affimed, Aptevo, Arrowhead en ProQR.
Maar wel bescheiden.
Laat de koersen nu maar stijgen :-)
Guy-vdk
0
Idd,aleen Proqr laat de laatste dagen zijn oren wat hangen en kan de 15$ niet echt vasthouden..
Tom3
1
@RW1963, risicospreiding is altijd goed. Het is ook wel prettig als, zoals vandaag, niet alles tegelijk naar boven of beneden gaat. Het onderbreekt het lange wachten een beetje. Het is toch een geduldspelletje. De tijd moet het werk doen.
Tom3
0
quote:

Tomski schreef op 13 feb 2019 om 21:25:


ir.proqr.com/node/8016/html


Adage heeft echt ballen: die hebben hun al niet geringe bezit met 264k stuks uitgebreid!

Adage Capital Management is a Boston-based $8.9B Money Management firm focused on managing S&P 500 assets predominantly for Endowments and Foundations such as Harvard University, Northwestern University, Dartmouth College, the American Red Cross and the Getty Foundation. Adage and its predecessor, the Select Equity Group at the Harvard Management Company, has outperformed the S&P index in each of the last 15 years by an average of 3.5%.

The fund is run by Phill Gross, who prior to founding Adage, was a Healthcare and Retail analyst, equity research director and partner at the Harvard Management Company for 18 years..
Tom3
1
ProQR staat met een investering van $ 66 mio op een prominente plaats bij de Adage asset list getuige bijgaand overzicht:
www.holdingschannel.com/all/stocks-he...

Men had slechts de helft geinvesteerd in Kon Olie om een dwarsstraat te noemen. Argenx ($77 mio), Unum en Uniquere staan trouwens ook op de lijst. We spelen in de eredivisie !!
Tom3
0
Ze zaten voor slechts $ 17 miljoen in Arrowhead, nadat ze in Q3 2018 600k aandelen verkocht hadden. Dat was wellicht minder slim. Ze zijn echter niet te beroerd om eventueel fors bij te kopen zoals een echt hedgefund betaamt.
Tom3
0
Heb zo het vermoeden dat Adage de laatste weken de koers behoorlijk gesteund heeft en er even geen vervanger is. Heb wel Arrowhead geruild voor ProQR. Kreeg per aandeel nog geld toe.
Guy-vdk
0
Ja,Proqr in eredivisie zeg je Tom,we staan vandaag weer mooi in de min zie ik.Deze week elke dag naar beneden getrokken....
nb
0
Tis wel tobben, ja, vanaf 20-22 is toch een puist geld. Maar alles is relatief, had de koers als max 14 bereikt, waren we nog steeds blij en hoopvol.....
Tom3
0
quote:

Guy-vdk schreef op 14 feb 2019 om 16:50:


Ja,Proqr in eredivisie zeg je Tom,we staan vandaag weer mooi in de min zie ik.Deze week elke dag naar beneden getrokken....


Adage heeft voor de laatste 200k minimaal $ 15 per stuk betaald. Als er dan even geen grote opkopers meer zijn, stuitert de zaak weer naar beneden, zo werkt dat nu eenmaal met biotech. Omzetten zijn gelukkig minimaal. Er wordt dus betrekkelijk weinig in gespeculeerd. Van de particulier moet ProQR het niet hebben. Je moet je pas zorgen maken als ProQR met zij trials ondermaats zou presteren.
Tom3
1
De Proqr`s die ik nu terug gekocht heb, had ik verkocht op 16. De ingeleverde Arrowheads , die ik verkocht op 17+ had ik op $ 12+ ingekocht. Het aantal dat ik nu van beide fondsen heb, is nu weer redelijk in evenwicht. Zo ben ik op mijn manier een beetje aan het schuiven.
326 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19-feb-19 22:00
Koers 12,500
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 32
Volume gemiddeld 148.475
Volume gisteren 119.026

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
# calculated realtime by Commerzbank & '^' by BNP Paribas, streaming powered by VWD Group