Sligro 2019

237 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Thuisbelegger
0
Biobert, wellicht is het verstandig even dieper in de cijfers te duiken. In 2018 waren er eenmalige kosten voor o.a. de afsplitsing van Emte ad € 29 mio. Wanneer je hier voor corrigeert resteert een k/w van ca. 20. Voor een defensief, stabiel voedingsbedrijf een prima waardering lijkt mij.
DeZwarteRidder
0
quote:

Thuisbelegger schreef op 19 februari 2019 18:50:


Biobert, wellicht is het verstandig even dieper in de cijfers te duiken. In 2018 waren er eenmalige kosten voor o.a. de afsplitsing van Emte ad € 29 mio. Wanneer je hier voor corrigeert resteert een k/w van ca. 20. Voor een defensief, stabiel voedingsbedrijf een prima waardering lijkt mij.

Is veel te duur voor een bedrijf dat vrijwel niet groeit.
Thuisbelegger
0
Ieder zijn eigen mening uiteraard. Ik vind een groei van de omzet ad 9,5% in 2018 prima. Voor de komende jaren wordt verdere groei voorzien door o.a. expansie in Belgie. Ik voel me comfortabel bij de huidige koers en verwacht een geleidelijke stijging dit jaar.
Bert.f
1

Ex chauffeur, en zeker niet sjaggie,
Kijk mensen zoals jij die niet lezen, en het probleem willen snappen lullen maar een eindje weg.
Ik daag je uit om eens een dag mee te rijden, met chauffeur van zowel Sligro of Heineken.
En dan mag je lullen zoals je nu lult.
Maar je zal wel zo'n kantoor pikkie zijn, die alleen maar Ja meneer Nee Meneer moet zeggen tegen
zijn Baas.

Uitgeluld
Bert.f
0
En ik wil er even bij zeggen, de cijfers van Heineken zou ik niet zo serieus nemen. Want die zijn zwaar overtrokken, en daarbij was afgelopen jaar en super lange zomer die eigenlijk al vanaf Carnaval begon en na Carnaval gelijk door ging. Terrassen zaten vol, strandtenten zaten gelijk vol en dat is in 1 keer doorgegaan tot Augustus. Er zijn Top omzetten gedraaid, maar die waren ook heel hard nodig voor de Horeca eigenaren. De grote money makers voor Heineken krijgen zware tijden, zie zo door alles wat er in de wereld speeld. En de Nederlandse Klantenkring heeft een veel te grote klap gekregen, door deze zeer slechte verandering. En las terug nog dat iemand zei, elke overgang kost klanten, maar deze overgang heeft geleid tot mond op mond leegloop. Grote horeca ondernemers die er klaar mee waren, en waar kleinere klanten als meelopers achteraan liepen. Maar die klanten ben je wel kwijt, Zeg altijd al, loop eens een horeca zaak binnen met een Heineken of Amstel Brand logo, en ga dan eens beleggen in aandelen Heineken.

En voor Sligro , KOSTEN KOSTEN KOSTEN de grootste kosten moeten nog gemaakt worden.

En lees mijn stuk maar over HOE GA JE EFFICIENT, VEILIG, EN HYGIENISCH VERVOEREN.

En ik las ergens 200,- verdienen door gecombineerd rijden, ja kan ik ook roepen en nu even uitleggen hoe dan. Of was het bla bla bla

Aandeel Heineken is opgepompt de laatste weken, om nu weer op zijn gemak te zakken.
Er is geen nieuws op komst, en het weer zal een belangrijke factor worden in Europa .
Dus mijn advies, even holden en anders verkopen zeker niet kopen nu.

Sligro aandeel, ja wat moet ik er op zeggen, holden en hopen dat de zomer goed word.
Sligro is natuurlijk helemaal afhankelijk van het weer in Europa, en ik gun ze betere cijfers.
Maar ik zeg wel, blind door blijven gaat op deze manier, dan word het een bodemloze put.

woutjuhh
1
Bert.f. je ziet het wel erg somber in. Sligro is geen bodemloze put. Ik heb er zelf 10 jaar mogen werken. Dat niet elk detail slim aangepakt wordt ben ik met je eens.

Maar regelmatig krijg ik dan weer informatie waarvan ik denk: "dat is weer een slimme zet, waarbij er geld in het laatje komt"

Verder is de Heinekendeal natuurlijk niet alleen maar horeca, maar ook evenementen en festivals. Als er op een festival/evenement/concert een merk van Heineken wordt getapt dan is de kans erg groot dat het Food ook van Sligro komt. Daar is sligro nu wel bij waar het voorheen niet was.

Voor 2019 hebben ze het eerste halfjaar nog eigen merken handel kunnen leveren aan EMTE, maar dat is vanaf dan verleden tijd. Daar gaan ze nog wel wat omzet in missen. Alhoewel sligro wel weer omzet geregeld heeft in de deal doordat smeding mag leveren aan laplace en coop.

Het zijn bij sligro echt geen domme jongens. Het aandeel staat nu op een 33 euro. Voor dit moment is dat prima en ik verwacht dat we wel weer langzaam omhoog gaan. In België moet het slagen, daar liggen genoeg euros om te veroveren.


Demenkovets
1
4-3-2019 18:06:05

Adyen en IMCD in Amsterdamse hoofdindex ten koste van Altice en Signify
(ABM FN-Dow Jones) De AEX wordt uitgebreid met de fondsen Adyen en IMCD, ten koste van Altice Europe en Signify, die een stap terug doen naar de Midkap-index. Dat is maandag het resultaat van de herweging van de belangrijkste aandelenfondsen op Euronext Amsterdam.

Een niveau lager degradeerde Sligro uit de AMX naar de AScX of Smallcap-index. Het voedingsbedrijf moest plaatsmaken voor Basic-Fit, dat promoveerde van de kleine naar de middelgrote indexfondsen.

In de AScX-index is de producent van duurzaam hout Accsys de nieuwe toetreder. De maker van luxaflex Hunter Douglas verlaat deze index en wordt nu een lokaal fonds.

De wijzigingen zijn per maandag 18 maart van kracht, zo meldde Euronext.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. ABM Financial News B.V. and the provider of this website/application do not warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or delays in the content, or for any actions taken in reliance thereon.
Biobert
0
Zo te zien aan de headlines geeft de Telegraaf van zaterdag in een interview met Koen Slippens een positief beeld van Sligro. Vandaag daardoor koers iets omhoog.
Biobert
0
Bert.f
0
positief interview met Koen Slippers ?

Positief over wat, misschien moet hij een lesje volgen, hoe pomp ik de prijs van mijn aandeel op zonder enige positieve berichtgeving dat doet Heineken ook al een paar weken.
De verkoop van Heineken is alleen maar achteruit aan het gaan zie zo in NL, en er komen alleen maar moeilijke tijden aan voor aflopende contracten en clame's en toch schiet het aandeel de pan uit .

OOOOO wacht tuurlijk Van Boxmeer gaat weer een load van zijn elk jaar verdiende BONUS pakketjes verkopen. Dat eerste deel deed hij namelijk afgelopen jaar, om een beetje de schijn tegen hem te ontwijken.

IK DURF MET IEDEREEN TE WEDDEN, HET AANDEEL HEINEKEN GAAT DE AANKOMENDE 2 A 3 JAAR FLINK FLUCTUEREN, EN TOTAAL ZONDER ENIG CONCREET BERICHT.

Prijs manipulatie van het hoogste niveau, en Meneer Slippens gaat zeker vertellen dat het goed
gaat met de samenwerking met Heineken. Leugens Leugens en nog eens Leugens.

Kort gezegd Mr Slippens is gewoon flink genaaid met de deal, en wie is daar de dupe van JUIST DE MENSEN OP DE WERKVLOER.

Heel de drank en food service, is kapot gemaakt door de grote spelers het kan nog goedkoper, en nog goedkoper, en nog goedkoper. En nog goedkopere krachten, en nog meer gaan vragen van je onderbetaalde krachten, en dan maar arbeidsmigranten aannemen. En dan vinden deze bedrijven het get dat Horeca ondernemers weglopen. Als die zakkenvullers de hard werkende mensen op de vloer steeds verder onder druk zet, gebeuren er ongelukken worden mensen minder productief en we zijn op een punt aangekomen dat arbeiders en horeca ondernemers het niet meer langer pikken.

DAT MOETEN DE ZAKKENVULLERS EENS GAAN BESEFFEN, HEB RESPECT VOOR JE WERKNEMERS EN KLANTEN DAT IS DE KEY VAN EEN GOED BEDRIJF.

NIET DE AANDEELHOUDERS DIE BEDRIJVEN ALLEEN MAAR ALS SPEELGOED ZIEN OM HUN JACHT BIJ ELKAAR TE SPAREN, DAT GAAT EEN KEER FOUT.

EN DIE TIJD IS NU GEKOMEN, IK KIJK HET MET PLEZIER AAN HOE DE JONGE LUI
STRAKS DIE CEO tjes allemaal te kakken zal zetten omdat ze niet geluisterd hebben

DE POLITIEK ARROGANTIE WORD OP ZIJN PLEK GEZET, EN DAT ZAL OOK GAAN GEBEUREN MET DIE ZAKKEN VULLERS MENSEN DIE PIKKEN HET NIET MEER

BEN BLIJ DAT IK OP TIJD UIT DEZE PUINZOOI BEN OPGESTAPT LEKKER MET PENSIOEN
Bert.f
0
4.55 % naar beneden, moet ik nog wat zeggen? en de prijs manipulatie bij Heineken de laatste maand totale waanzin, deze 2 bedrijven maken er een puinhoop van. Een duidelijk voorbeeld van beleidvoering met als enige doel zakkenvullerij en alleen aandacht aan zichzelf en aan de Aandeelhouders "OP DIT MOMENT" een perfect voorbeeld van nu zakken vullen en de volgende kan de puinhoop opruimen. En een prima voorbeeld van een deal die te mooi is om waar te zijn, maar die aan alle kanten KLANTEN KOST, EN PERSONEEL TOTAAL NEGEERT. >>> DE SCHULD VAN DE JA KNIKKERS, DIE HUN EIGEN HACHIE WILLEN REDDEN <<<<< Om te kotsen ZO BLIJ DAT IK DIT ZINKEND SCHIP ACHTER MIJ HEB GELATEN. EN IK BEN OOOO ZO BLIJ DAT IK AL JAREN EN MAANDEN ROEP DAT DIT SLECHT GAAT AFLOPEN, EN ALS ENIGE HIER DE WERKELIJKHEID ONDER OGEN ZIE.

WANT AL DIE MENSEN VAN GEEF HET TIJD, EN HET KOMT ALLEMAAL WEL GOED, EN JA HET KOST ALTIJD KLANTEN BLA BLA 1 GROTE FLOP SLIGRO IS GENAAID DOOR HEINEKEN EN DE CONCURRENT LACHT ZIJN EIGEN KAPOT, EN MAAKT HIER MAX GEBRUIK VAN EIGEN SCHULD DIKKE BULT MENEER SLIPPENS EN VAN BOXMEER

ADVIES HEINEKEN SHORTS SHORTS EN NOG EENS SHORTS
ADVIES SLIGRO DAT HEB IK NIET WANT JE BENT AL TE LAAT MET VERKOPEN WANT NU HET AANDEEL DOOR DE BODEM IS GEZAKT ZULLEN ER SPANNENDE TIJDEN AANKOMEN

GAAT MR SLIGRO BLIND EIGENWIJS VERDER DAN VOORZIE IK ALLEEN MAAR TE VEEL KOSTEN , EN HET PERSONEEL BIJ SLIGRO IS ER KLAAR MEE EN STAAT OP HET PUNT VAN OPSTAND. CHAUFFEURS VAN DIE VAN HEINEKEN KOMEN WORDEN GEKORT IN HUN SALARIS DOOR EEN VAGE CORRECTIE IN HET SLIGRO SYSTEEM.

ECHT SLIGRO IS TOTAAL AAN HET DOORSLAAN, JUIST DE MENSEN DIE HET BEDRIJF OP DIT MOMENT UIT DE DIEPE SLOOT MOETEN HALEN, GAAN STRAFFEN OP DEZE MANIER.

ACHTERBAKS , ONBESCHOFT, EN TOTAAL ONDOORDACHT MAAR DAT IS NIKS NIEUWS

EIGEN SCHULD DIKKE BULT
woutjuhh
1
Bert.f. dat sligro gezakt is heeft te maken met beurssentiment maar vooral dat het afgelopen vrijdag notering ex dividend was. Dus dat koekje uit eigen trommel is er vanaf.

De uitlatingen die je op dit forum post vind ik subjectief. Het is jouw gevoel hoe jij je werkgever sligro hebt ervaren.

In een gedeelte ben ik het met je eens maar je slaat ook door. Over salarisafspraken en secundaire arbeidsvoorwaarden is de OR betrokken. Die zijn dus akkoord gegaan.

Elke overgang en verandering gaat gepaard met weerstand en opstand. Ik vind de jouwe wel erg groot. Als chauffeurs het niet naar hun zin hebben...... de keuze in de transport sector is momenteel reuze dus kies als werknemer voor je eigen geluk en plezier in het werk en ga op zoek naar een andere werkgever. (Klinkt kort door de bocht want ik snap best dat er meer bij komt kijken)

Zie het toch niet zo zuur. Ik heb ook bij sligro gewerkt en herken me niet in jouw geschetst beeld zoals achterbaks en onbeschoft.

Ik hoop dat je je "trauma" dat je hebt over sligro een plekje kan geven en achter je kan laten. Zet je blik op de toekomst. Geniet van elke dag die gaat komen.

Gr woutjuhh

Ps zonder capslock posten is een prettiger

hosternokke
1
quote:

Bert.f schreef op 23 maart 2019 03:28:


4.55 % naar beneden, moet ik nog wat zeggen? en de prijs manipulatie bij Heineken de laatste maand totale waanzin, deze 2 bedrijven maken er een puinhoop van. Een duidelijk voorbeeld van beleidvoering met als enige doel zakkenvullerij en alleen aandacht aan zichzelf en aan de Aandeelhouders "OP DIT MOMENT" een perfect voorbeeld van nu zakken vullen en de volgende kan de puinhoop opruimen. En een prima voorbeeld van een deal die te mooi is om waar te zijn, maar die aan alle kanten KLANTEN KOST, EN PERSONEEL TOTAAL NEGEERT. >>> DE SCHULD VAN DE JA KNIKKERS, DIE HUN EIGEN HACHIE WILLEN REDDEN <<<<< Om te kotsen ZO BLIJ DAT IK DIT ZINKEND SCHIP ACHTER MIJ HEB GELATEN. EN IK BEN OOOO ZO BLIJ DAT IK AL JAREN EN MAANDEN ROEP DAT DIT SLECHT GAAT AFLOPEN, EN ALS ENIGE HIER DE WERKELIJKHEID ONDER OGEN ZIE.

WANT AL DIE MENSEN VAN GEEF HET TIJD, EN HET KOMT ALLEMAAL WEL GOED, EN JA HET KOST ALTIJD KLANTEN BLA BLA 1 GROTE FLOP SLIGRO IS GENAAID DOOR HEINEKEN EN DE CONCURRENT LACHT ZIJN EIGEN KAPOT, EN MAAKT HIER MAX GEBRUIK VAN EIGEN SCHULD DIKKE BULT MENEER SLIPPENS EN VAN BOXMEER

ADVIES HEINEKEN SHORTS SHORTS EN NOG EENS SHORTS
ADVIES SLIGRO DAT HEB IK NIET WANT JE BENT AL TE LAAT MET VERKOPEN WANT NU HET AANDEEL DOOR DE BODEM IS GEZAKT ZULLEN ER SPANNENDE TIJDEN AANKOMEN

GAAT MR SLIGRO BLIND EIGENWIJS VERDER DAN VOORZIE IK ALLEEN MAAR TE VEEL KOSTEN , EN HET PERSONEEL BIJ SLIGRO IS ER KLAAR MEE EN STAAT OP HET PUNT VAN OPSTAND. CHAUFFEURS VAN DIE VAN HEINEKEN KOMEN WORDEN GEKORT IN HUN SALARIS DOOR EEN VAGE CORRECTIE IN HET SLIGRO SYSTEEM.

ECHT SLIGRO IS TOTAAL AAN HET DOORSLAAN, JUIST DE MENSEN DIE HET BEDRIJF OP DIT MOMENT UIT DE DIEPE SLOOT MOETEN HALEN, GAAN STRAFFEN OP DEZE MANIER.

ACHTERBAKS , ONBESCHOFT, EN TOTAAL ONDOORDACHT MAAR DAT IS NIKS NIEUWS

EIGEN SCHULD DIKKE BULT

Verder alles goed Bert?
Shortgala
0
quote:

hosternokke schreef op 23 maart 2019 23:46:


[...]
Verder alles goed Bert?


Vrees t ergste
Bert.f
1

Tuurlijk hebben jullie gelijk, een zit en zat een hoop frustratie.
Het is namelijk bedroevend om de verhalen te horen, van klanten waar je tientallen jaren
service voor verleend hebt. En natuurlijk begrijp ik dat tijden zijn veranderd.
Maar het is voor mijn ex werknemer, niet te verteren de verhalen die ik van klanten hoor.
Nogmaals dit had bij de oude Freddy nooit en ten nimmer gebeurd.
Maar velen weten het hier allemaal beter, de tijd zal het leren. Maar tot nu toe zijn mijn
voorspellingen allemaal uitgekomen. Van Boxmeer heeft Heineken in de laatste 8 jaar kapot
bezuinigd, en de harde kern klanten respectloos behandeld. Dat krijg je een keer terug, en de
samenwerking met Sligro heeft dat alleen maar in een versnelling gebracht.
Freddy zou kosten wat kost elke klant willen behouden, Van Boxmeer denkt alleen aan
Aandeelhouders tevreden houden OP DIT MOMENT niet op langer termijn.
En Sligro had zich lekker bezig moeten houden met waar ze goed in waren, Mr sligro is gewoon
opgezadeld met een hoop kosten en geen verwachte omzet groei.
En met die situatie weten ze zich geen raad, en het ergste is dat deze situatie voorlopig gewoon
doorgaat. Want de CEO van tegenwoordig hebben te veel Ego, om te accepteren dat ze een
verkeerde inschatting hebben gedaan. En ik voel erg mee met mijn oud collega's ja die altijd
klaar stonden voor hun klanten, en hoe hun toekomst eruit gaat zien. Wat jantje hierboven zei, dan
ga je toch lekker een andere baan zoeken. Als je altijd voor je klanten hebt klaar gestaan als
Heineken chauffeur dan doet dat veel pijn om dat zo maar op te geven. Maar dat kan Jantje
hierboven niet begrijpen vrees ik.

De tijd zal het leren, maar de vlek van onvrede van klanten is en word nog steeds groter.
En iedereen die lekker makkelijk over mijn frustratie zit te zeuren, komen zelf in de toekomst ook
nog wel aan de beurd, Want die zakken vullers hebben schijt aan de werklui die het echte werk
moeten doen.

Zal hierna geen reactie meer plaatsen dus bij deze ik wens jullie allemaal het beste

Mijn advies vandaag Heineken shorts

Sligro buy orders maken van kopen 25 - 26

Gr Bert
Jeroentje-2018
0
Goedemiddag Sligro fanaten,

Volgens mij is het weer tijd om wat stukjes Sligro op te pikken. Zo slecht zullen de resultaten toch niet zijn bij voor deze foodstock? Eten en producten hiervoor kopen en consumeren doen we nl. elke dag. Apart dat de koers zo'n dreun heeft gekregen. Tijd voor een mooi herstel.
Thuisbelegger
0
Eens Jeroentje, de koers is m.i. inderdaad teveel afgestraft. 18 april trading update 1e kwartaal. Verwacht dat deze cijfers geruststellend zullen zijn en hierna de koers weer een stijgende lijn zal gaan vertonen.
Jeroentje-2018
0
quote:

Thuisbelegger schreef op 9 april 2019 13:40:


Eens Jeroentje, de koers is m.i. inderdaad teveel afgestraft. 18 april trading update 1e kwartaal. Verwacht dat deze cijfers geruststellend zullen zijn en hierna de koers weer een stijgende lijn zal gaan vertonen.
Ik heb nog een speculatief instrument, als je van mening bent dat dit nu echte wel de laagste koers is. Het zijn Boosters op Sligro met een stop loss van Euro 30,- maar naar boven heb je voor 0,15 ct. per booster een mooie hefboom!

Voorbeeld: 200 boosters long * 0,15 ct. = Euro 30,-. Maar, er zijn ook Boosters die iets duurder zijn en met een lagere stop loss. Kijk maar even op de site van BNP en vul bij 'producten' de naam in, en bij stop loss 1 tot en met 50 bijv. Succes!


www.bnpparibasmarkets.nl/producten/NL...

RT2014
0
quote:

Thuisbelegger schreef op 9 april 2019 13:40:


Eens Jeroentje, de koers is m.i. inderdaad teveel afgestraft. 18 april trading update 1e kwartaal. Verwacht dat deze cijfers geruststellend zullen zijn en hierna de koers weer een stijgende lijn zal gaan vertonen.


KW1 zal tegenvallen, maar daarna wordt beterschap verwacht. Ik zou dus nog even wachten met kopen.
237 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 8 apr 2020 12:01
Koers 14,100
Verschil -0,180 (-1,26%)
Hoog 14,280
Laag 13,800
Volume 14.381
Volume gemiddeld 53.090
Volume gisteren 106.140

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group