AMG februari 2019: eindelijk raak..??

1.225 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
kweetje
0
Stijgende lijn tekent zich meer af en koers wil echt wel omhoog en zal de 32 breken. Het is een koopje met een stijgingspotentieel van 80 procent. Laatste keer positie uitgebreid.. Nu wachten naar de stijging. De resultaten komen over enkele weken en een klein vonkje van Trump en we springen omhoog.
dasD
0
Ecopro deal (juridisch deel) is voor 12 february rond. Ik verwacht deze week reeds nieuws.
Dan breken we uit!
Just lucky
0
lanciared
0
Eigenlijk ieder weet dat goed nieuws en goede resultaten gaan aankomen.
Koers volledig dood, of toch niet - onder controle van een paar algo's, van een aantal hedgefunds die zonder onderbreking hun werk zonder aarzelen naarstig uitvoeren.
Koers is momenteel dood, en artificieel.
Zou er niet graag call opties van hebben.
rendement_zoeker
0
quote:

dasD schreef op 4 februari 2019 11:31:


Ecopro deal (juridisch deel) is voor 12 february rond. Ik verwacht deze week reeds nieuws.
Dan breken we uit!


Mijn verwachting is niet zo hoog gespannen. PB's geven vaak niet heel veel weg van de deal. Vaak wakkert een PB wel een koopgolf aan, maar door gebrek aan inzicht over de deal, ebt deze druk zo weer weg. Mocht er wel goed inzicht geboden worden, dan ebt het echt niet zo maar weg! Zelf denk ik dat pas een weekje voor de cijfers er wat meer koopdruk komt. Vanaf 18 februari. Ben benieuwd of het bericht voor de 12e komt en wat er in komt te staan. Ik heb meer verwachtingen van Q4 cijfers. (LET OP, de deal zal wel goed zijn, maar het PB beperkt. Zijn wel twee verschillende dingen.)
dutchman2020
0
Volgens de Belegger is het opmerkelijk dat op de Tweede Kerstdag de Amerikaanse beurzen de draai gemaakt hebben. Er waren geruchten dat het Plunge Protection Team hier aan het werk zijn geweest.Volgens de Belegger is het meest waarschijnlijke dat Algoritmes
geprogrammeerd waren om bij een koersdaling van iets minder dan 20 % tot kopen over te gaan. In een wereld waarin 80 % van de dagelijkse handel door Computers plaatsvindt is dit de meest waarschijnlijke verklaring.
Himalaya !
0
Ik heb toch wat calls feb en mrt 33 aangeschaft Lanciared.
Ik heb er wel vertrouwen in dat we binnen 2 weken de 33 grens gaan slechten.
Met garantie tot de voordeur.
lanciared
0
……. Naar boven kunnen we heel zeker.
(maar we worden tegen gehouden door "algo"s of dergelijks. De daling van vandaag was afgelopen vrijdag al gelegd, rond de middag, toen we niet boven de 31,94 mochten. Weet niet door wie of wat ; maar we mochten er niet boven sluiten)
Dus op zich geheel niet dom, het kopen van calls, ruimte naar boven is er. LR
ToniPantaloni
0
Ik blijf de opties lastig vinden met dit aandeel. Helemaal eens met lanciared, maar die tijdswaarde van de opties is me al meer dan eens opgebroken, zeker bij AMG. En voor mij niets frustrerender dan bv call optie van feb en maa 33 hebben en dat we dan in april opeens omhoog knallen. Nee bij een verwachte stijging blijf ik tegenwoordig bij de aandelen, alleen bij speculeren op / verzekeren tegen een daling gebruik ik nog opties. Zeker bij AMG.
ikweethetnietzekermaar
0
Ik weet dat er hier niet veel over TA wordt gedacht, maar er vormt zich een opgaande wig, een beer patroon. Het wordt bijna altijd naar onder gebroken.

Maar er is nooit zekerheid, en bijvoorbeeld als er een goed PB uitkomt zou het patroon ook opwaarts gebroken kunnen worden.

Het is me trouwens opgevallen dat de shorters er van houden om beren patronen te tekenen. Ik zeg tekenen omdat de patronen (deels) gevormd lijken te worden door de op/afbouw short posities. Ik neem aan dat ze daardoor de TA'ers met zich mee laten handelen waardoor de koers makkelijker gestuurd kan worden.

TA verandert niks aan het fundament, en ik zou zeggen blijf aandelen kopen/houden maar wees voorzichtig met turbos long of call opties met korte looptijd. Op basis van de shorters/TA zou de koers zomaar nog een stuk terug kunnen vallen.

Zelf houd ik mijn aandelen vast. Ik ga er vanuit dat uiteindelijk de kwaliteit van het bedrijf de koers weer zal doen stijgen. Ik durf niet te gokken op de korte termijn beweging, met name door de kans op goede PB's, maar als ik zou moeten kiezen ging ik op de korte termijn short.
Purr
0
All Tesla patents are now free-to-use, because Elon Musk is a saint

It seems like he doesn't see other EV manufacturers as competition, but rather, the other mass majority of conventional fuel cars as the real enemy of this vision. According to him, more electric vehicles on the road is better for the world, and more important than Tesla holding a monopoly over the market.

in.mashable.com/tech/2035/all-tesla-p...

www.tesla.com/blog/all-our-patent-are...
Purr
0
Tesla to buy battery tech maker Maxwell Technologies for $218 million

Maxwell executives told investors in January that it had developed and patented a "dry electrode" technology that could significantly increase the driving range and reduce the cost of electric vehicle batteries. In a presentation, Maxwell said it expected strategic alliances "within six months" centered around this technology.

The company also makes ultracapacitors, which discharge energy faster than batteries and are seen as complementing battery technology.

Ultracapacitors, combined with the energy of batteries, can enable rapid response times, function across a broader temperature range and lengthen battery life by up to two times, according to a blog post on Maxwell's website.
Just lucky
0
quote:

G 60. schreef op 5 februari 2019 08:00:


De koers heeft een positief bericht van AMG nodig om te stijgen.
Nogal logisch, door goede berichten moet de omzet aantrekken. Nu is er weinig interesse. Bij weinig vraag worden we meestal lager gezet. Laatste weken elke keer hetzelfde patroon; bij hoge omzet een grote stijging die in de dagen erna met lage omzet keurig wordt teniet gedaan.
Bio-belegger
0
quote:

Just lucky schreef op 5 februari 2019 08:21:


[...]Nogal logisch, door goede berichten moet de omzet aantrekken. Nu is er weinig interesse. Bij weinig vraag worden we meestal lager gezet. Laatste weken elke keer hetzelfde patroon; bij hoge omzet een grote stijging die in de dagen erna met lage omzet keurig wordt teniet gedaan.
Vorig jaar gaf AMG een zeer positief bericht en de koers reageerde nauwelijks, in tegendeel de koers is sindsdien alleen maar gezakt. Het positieve nieuws komt eind van de maand en dan staat de koers ineens minimaal 40% hoger tenzij we deze stijging de komende 2-3 weken al zien.
1.225 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 58 59 60 61 62 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 6 apr 2020 17:35
Koers 14,125
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 14,320
Laag 13,500
Volume 323.253
Volume gemiddeld 576.211
Volume gisteren 323.253

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group