AMG April 2019

2.065 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 100 101 102 103 104 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Outperformers
0
quote:

GrindNshiP schreef op 28 april 2019 20:02:


[...]

Je kunt geen keuze maken, is cash dividend. Als je wel ergens een DRIP optie hebt oid, worden deze aandelen uit de markt gekocht door je broker. Er zullen dus geen aandelen extra in de markt worden gezet.

Oke, wist niet dat cash nu enige optie is. Was vorige jaren ook het geval? Dan vraag ik me wel af waardoor het aantal uitstaande aandelen dan is gestegen de afgelopen jaren. Uitoefening van personeelsopties oid? Ze hebben toch geen emissie gedaan de laatste jaren?
Sprinterke
0
Dag Allemaal,

Ook ik ben overtuigd dat AMG op termijn kansen biedt. Er zijn in deze sector echter meer mogelijkheden.
In het gebied van EV zijn er veel kansen. ER is veel lithium nodig, maar ook vanadium, grafiet, cobalt en nickel. Ik geloof dat cobalt en grafiet veel kansen bieden. Ook de vraag naar nickel zal sterkt stijgen, hoewel vooral de grotere bedrijven hiervan zullen profiteren.

Graag vraag ik jullie visie over volgende zaken. Ik zal stellen bij welke grondstof ik kansen zie voor welk bedrijf. Hopelijk kunnen jullie mij bijtreden. Als jullie kansen zien voor een ander bedrijf, hoor ik graag welk bedrijf en vooral waarom. Hopelijk kunnen we elkaar zaken bijleren en op termijn een stapje hoger gaan in onze portefeuille.
Lithium:
NLC - zeer beloftevolle junior. Marktwaarde 70 miljoen - 40 miljoen in cash. NPV wordt geschat op 1,4 miljard USD over 30 jaar mijn leven. Mijn idee dat dit aandeel zwaar ondergewaardeerd is.
LAC: ver gevorderd - is gefinancierd. hoog potentieel

Grafiet;
SYAAF (syrah resources): Grootste reserves ter wereld en grootste mijn ter wereld (momenteel 15 % productie van de wereld). Recent opgestart. halen nog niet de beoogde resultaten en zijn nog te duur per geproduceerde ton. Ze kunnen hun productie echter stapsgewijs opdrijven naar 30 % van de productie ter wereld. Zeer ondergewaardeerd!

Cobalt:
Ardea resources: zeer grote reserve aan cobalt en nickel. pre productie. momenteel gewaardeerd op 32 miljoen op de beurs. Indien de cobalt en nickel prijs stijgt en de vraag stijft, zal deze vermoedelijk naar productie evolueren... Inschatting van NPV is niet relevant, was op basis van niet realistische prijzen en met een voorlopige inschatting van concentratie van project. Bijstelling is nodig. Ik schat in dat dit project veel potentieel biedt.
Cobalt blue: veel te zwaar afgestraft met recente prijsdaling van cobalt. Hebben reeds een samenwerking uitgebouwd aangaande mogelijk toekomstige productie.
Cobalt 27: Veel streaming contracten op cobalt. ook blootstellen aan nickel en lithium. Als de vraag naar EV stijgt, zal cobalt 27 mee bewegen. Deze beweging is reeds ingezet. Voor de mensen die willen beslissen... Dit is een winner!

Vanadium;
SYAAF: Syrah resources: zie boven. Grafiet is hun primair doel. Vanadium kan als bijproduct geproduceerd worden.

nickel:
Norilsk: enorme voorraden, hoog dividend en productie die jaar op jaar stijgt. Ze produceren nickel, cobalt, palladium,... al de metalen die in de toekomst zullen stijgen... Enig nadeel is dat het een Russisch bedrijft betreft.

Zo, ik hoor graag jullie inzichten en hoop ook voorstellen langs jullie kant te horen
:-)
Tot snel...
boer cees
0
Ik heb pas gelezen dat Tesla veel minder cobalt gaat gebruiken in zijn batterijen.
PJ
0
De koers van het aandeel AMG is circa 50% gedaald sinds de top vorig jaar. De dalende trend is nog intact, maar de afgelopen maanden bewoog de koers min of meer zijwaarts. Hierdoor zien we een neutrale bandbreedte met steun op circa €26,00 en weerstand rond de €36,00. Een doorbraak boven de meeste recente topjes kunnen een herstel naar de €36 inluiden. Een doorbraak daarboven zal leiden tot langere en duurzamere koersstijgingen. Een daling onder de steun bij €26 zal echter leiden tot meer verkoopdruk.
FM70
0
Eindelijk weer eens groen op de borden. Met de cijfers in aantocht en de goede fundamentele positie zal men willen profiteren van de kans op herstel na woensdag.
bezinteergebelegt
0
quote:

FM70 schreef op 29 april 2019 09:15:Eindelijk weer eens groen op de borden.Gaat zo te zien, ook vandaag niet al te lang duren. Ik begrijp het ook niet meer, maar met bijna 17% short boven 0,5%, kan het mi na woensdag alleen maar fors omlaag.

Die hedgehondsen zijn toch niet gek ?

Loer al dagen op een longpositie maar die constante uitbreiding van die shortposities vind ik zeer zorgelijk.
TegenBeterWetenIn
0
We weten allemaal dat deze koers belachelijk laag is.
Maar ja... de marketmakers bepalen…

Is het overigens te verwaarlozen voor koersverwachting dat AMG haar cijfers presenteert op een dag dat er niet gehandeld kan worden?
andrejes
0
quote:

DoetOokMaarWat schreef op 29 april 2019 09:45:


We weten allemaal dat deze koers belachelijk laag is.
Maar ja... de marketmakers bepalen…

Is het overigens te verwaarlozen voor koersverwachting dat AMG haar cijfers presenteert op een dag dat er niet gehandeld kan worden?

komt ook lekker uit zeg pfffffff
Snelle Jaapie
0
Shorters in paniek?

Gaan we woensdag dalen of stijgen

Ik durf geen voorspelling te doen
bezinteergebelegt
0
FM70
0
De hoge shortpercentages zijn we er nu eenmaal en hebben de koers al naar beneden gedrukt. Dat kwaad is geschied. Een ding weet je zeker, ooit moeten shorters leveren en dus terugkopen. Dus gaat de vraag uiteindelijk toenemen. Accepteer dat het zo is en profiteer er nu van. Niet nu verkopen maar geduldig afwachten. Het moment van de forse stijging gaat komen en wacht op een trigger. Wellicht de cijfers en prognose? Met de AVA op 1 mei zal AMG echt wel zorgen voor een goed nieuws show na de daling de afgelopen maanden. Kortom, gewoon long blijven zitten is nu het beste devies.
dutchman2020
0
Beste FM 70 Jij geeft aan gewoonlong blijven zitten is het beste devies . Is het beste devies niet kopen op deze extreem lage koers ?
FM70
0
Beste Elephant, als ik niet al long zou zitten zou ik zeker kopen inderdaad! Check!
Badeend
0
Je kan ook veilig blijven en tot 1 mei wachten. Mis je misschien 10% herstel maar als ze dan met een goede prognose komen en normale cijfers dan zal de koers verder herstellen. Is stuk minder risico...
dutchman2020
0
Wie durft al een koersstijging te verwachten voor de komende maanden.? Ik geef de aftrap € 36
Brabanttrade
0
Outlook bij FY 2018

As regards outlook, our last long-term guidance at the AGM in May 2018 was that we would reach $200 million of EBITDA, or more, by 2020 or earlier.  Obviously, we reached our target earlier - and with record numbers all around. For 2019, our target is to exceed the $200 million mark again.

The updated long-term guidance will be published at the AGM on May 1, 2019.

dutchman2020
0
Beste Brabanttrade kan je ook een koersvoorspelling afgeven voor 1 Mei 2019 ?
bij voorbaat dank
itwm
0
Kwaliteit van het forum wordt wel minder en minder.

Ik lees reacties als shorters in paniek bij een stijging van 1,5 procent en een volume van 100 k.... Koers doelen afgeven op basis van cijfers die niemand weet.
Brabanttrade
0
quote:

Big Elephant schreef op 29 april 2019 10:40:


Beste Brabanttrade kan je ook een koersvoorspelling afgeven voor 1 Mei 2019 ?
bij voorbaat dank


Ik vind dat heel lastig. Feit is Vanadium prijzen zijn gedaald en dat is een belangrijk metaal voor AMG. Of AMG veel met lange termijn contracten werkt en daardoor toch een redelijke prijs heeft kunnen krijgen weet ik niet.
Koers staat heel laag t.o.v. de adviezen.

Ik verwacht vanwege de Vanadiumkoers toch een wat tegenvallend q1. In hoeverre dit in de huidige koers verwerkt zit kan ik niet beoordelen.
Ik durf echt geen koersvoorspelling te doen voor woensdag 1 mei.


2.065 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 100 101 102 103 104 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 mrt 2020 16:08
Koers 12,665
Verschil -0,235 (-1,82%)
Hoog 13,050
Laag 12,315
Volume 224.227
Volume gemiddeld 582.895
Volume gisteren 532.410

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group