Flow Traders - 2020 we flowen door!

9.817 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 487 488 489 490 491 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
createmonnie
0
www.youtube.com/watch?v=E1xqSZy9_4I

6 mei 2010 wat een goede dag. Ik wens natuurlijk geen enkele beurs zo'n dag, maar gezien de stijging en blijvende stijging zal die er waarschijnlijk wel komen.
Rolo95
0
Grote vraag is of Flow Traders het verlies deels kan opvangen bij een daling. Blijkbaar had Stuttgart (1e post onder het filmpje) een beter alternatief tegen inflatie, dalende en stijgende markten, namelijk Bitcoin.
Ayous
0
watergordijn
0
Dividend Collector
0
Virtu zit sinds 23 januari in een mooi opgaand trendje. Hopelijk gaat het met FT dezelfde kant op, maar vandaag houdt wederom niet over. Het bedrijf blijft maar teleurstellen en wij blijven erin geloven.
Henny92
0
quote:

AnalytischDenker schreef op 4 februari 2020 15:29:


[...]

Het was een rationele keuze:

  • De Q4 cijfers van Flow Traders gaan slecht zijn. Q4 2019 was het rustigste kwartaal van 2019 waar een EPS in de range van € 0,18 tot € 0,29 bij hoort. Ik had dus geen positie in Flow Traders vanwege de aanstaande cijfers, maar omdat ik een beursschok verwachtte
  • Ik kom echter steeds meer tot de conclusie dat in het huidige tijdperk van lage rente en opkoopprogramma's van centrale banken de kans op grote beursschokken steeds kleiner wordt. Beleggers kunnen wel uit aandelen stappen, maar ze hebben gewoon geen idee waar ze dan heen moeten met hun geld (= TINA).
  • Flow Traders verdiend alleen maar veel geld als er schoksgewijze beursbewegingen zijn (VIX>30 en indexbewegingen van meer dan 4%)
  • Ik geloof nog steeds dat de beurzen gaan dalen, maar ik denk dat door TINA de kans op grote schokken beperkt is.

Ik had een vrij grote long positie in Flow Traders.

Die heb ik gewisseld in gespreide short posities in

> ASML (uitbreiding vanwege exposure naar China en idiote K-W)
> DSM (exposure China)
> Philips (exposure China)
> Vopak (exposure China)
> Altice (veel te hoge schuldpositie en misleidende persberichten)
> Aalberts Industry (exposure China)
> Corbion (veel te optimistische ontvangst persbericht en exposure Thailand en China)
Mooie verzameling AD. Ik hoop dat je succes krijgt hiermee, dan heb ik het ook. Momenteel zijn het zware tijden voor short posities. Ik zie dat de trend omgekeerd is voor veel aandelen, maar de huidige opleving, en vooral de kracht ervan verrast me. Toch blijf ik bearish en denk dat we minimaal zo hard naar beneden kunnen als we afgelopen 3 dagen gestegen zijn. Ik hou mijn positie in Flow nog even, hoewel ik eerder al gehalveerd had.
Henny92
0
Henny92
0
quote:

Ayous schreef op 4 februari 2020 19:09:


[...]

Ik heb er een hard hoofd in dat de cijfers positief verassen. Virtu zit bijvoorbeeld in andere markten dan FT. Wat kunnen we er verder van zeggen. Als zelfs onze long zittende AD de handdoek werpt, is het vertrouwen niet groot.

De meeste mensen vinden het moeilijk verlies te nemen. Ik hoor daar zeker bij. Is dat wijs, rationeel en uitlegbaar? Nee, eerlijk gezegd. Het is meer de gokker in mij die niet wil geloven dat markten zo blijven. Het zij zo. Daarom bewondering voor AD die zich zelf een grens heeft gesteld en dat in alle openheid doet.


Kijk eens naar Aperam, halvering winst, maar beter dan verwacht. Dus 8 à 9% omhoog met die koers. Kan met Flow ook zo gebeuren.
Henny92
1
quote:

Belegger81 schreef op 4 februari 2020 20:41:


Citaat van Beursman BV in dagelijkse update van vandaag.

....

Ik zie overal signalen dat de realiteit en de beursbewegingen niets meer met elkaar te maken lijken te hebben. Ik heb dit ooit eerder gezien. Tijdens de internetbubbel in 2000.
Dank voor het delen Belegger81 !
Ayous
0
Even een andere bril mbt beurzen:

- meevallende cijfers tot nu toe
- een keur aan adviesverhogingen
- prachtige banencijfers
- trump die de Amerikanen vertelt dat het alleen nog maar beter wordt
- Tina
- de VS die nu nog sterker worden in de onderhandelingen met China
- de centrale banken die, inclusief die van China, bij elke verkoudheid antibiotica toedienen
- de fear of missing out bij de particulier
- containment van het Corona virus

Allemaal redenen om nog flink door te stijgen.

Zolang dat maar gepaard gaat met flinke volumes en wordt afgewisseld met dagen van 1,5% daling, zal flow best een aardig resultaat maken.

Ik durf zelf geen geld te steken in verder stijgende beurzen, maar gezien de realiteit van gisteren en vandaag ben ik ver in de minderheid, en die minderheid laat nu rendement liggen.
handelsboer
0
Virtu hersteld vooral, door te grote daling ivm overnames, het vertrouwen lijkt wat terug te keren.Bij flow speelt dit niet, het bedrijf staat er goed voor, maar de huidige positieve marktsituatie op de beurzen speelt parten, de koers is behoorlijk gedaald, of dit de bodem is zullen we morgen zien?
watergordijn
0
Waarom, als het zo ontzettend goed gaat met de economie wordt het er door de Fed via QE programma’s miljarden in het financiële systeem gedrukt en wordt de rente kunstmatig op een zeer laag (crisis) niveau gehouden? Juist ja, omdat anders de muziek begint te haperen en het systeem als een kaartenhuis in elkaar valt. De overheden en centrale banken hebben niets geleerd van de kredietcrisis. Eigenlijk zitten we nog steeds op dezelfde tijdbom en heeft het beleid geleidt tot een wereldwijde enorme schuldenberg, een bubbel op de huizenmarkt en aandelenmarkt. In een normale situatie bij een goed functionerende economie stond de rente veel hoger. Echter de rente is naar een lager niveau gezakt dan toen hij dat was bij het vallen van Lehman brothers! Dat gaat de grote trigger zijn, maar ondanks de economische gevolgen van de caronavirus (mogelijk groter dan ten tijde van Sars uitbraak) blijft te muziek nog doorspelen.
watergordijn
0
Bovenstaand reactie was op de post van Ayous. Ik zie dit trouwens worden gesteund door een langzame stijging van de goud koers en bitcoin.
handelsboer
0
De muziek blijfd doorspelen inderdaad kwartaalcijfers zijn ook nog goed, ik ben bang dat dit tot de verkiezingen zo door blijfd gaan daar zorgd Trump wel voor, eerst maar eens de cijfers afwachten misschien valt het wel mee, de realiteit is dat het wel eens tegen kan gaan vallen, vandaag beginnen we groen in ieder geval!
Opti61
0
Vandaag zijn er superlage omzetten voor het aandeel Flow Traders, maar morgen gaat dat waarschijnlijk weer over het miljoen. Mensen houden hun kruit droog. Maar hopen, dat het dubbeltje dit keer de goede kant op valt.... we gaan het zien. De euforie kan toch zo niet door blijven gaan.... met een China, die op een hoop gebieden is stil gevallen. Dit gaat in de toekomst toch consequenties hebben op de winsten van bedrijven of heb ik het mis. De beurs schijnt vooruit te lopen op de toekomst. Dan rijmt dit toch niet met elkaar.
Rmk79
0
Beursblik: KBC Securities voegt 3 Damrak-aandelen toe aan favorietenlijst

ABM Financial News - 10:35

(ABM FN-Dow Jones) KBC Securities heeft donderdag Ahold Delhaize, WDP en Flow Traders toegevoegd aan zijn favorietenlijst.
Voor Ahold Delhaize is het koersdoel 26,00 euro, voor WDP 30,00 euro en voor Flow Traders 28,50 euro.
Uiteraard staan alle drie aandelen ook op de kooplijst van KBC.
Grote Ogen
0
Goedemorgen, heb al een tijdje flow traders, helaas tot nu toe - 18& rendement :).

Hopelijk gaan wij nu eens richting het koersdoel van € 28,50

Denk zelf dat alleen positieve cijfers van Flow Traders dit kan bewerkstelligen.
9.817 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 487 488 489 490 491 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22 mei 2020 17:35
Koers 31,520
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 31,860
Laag 31,380
Volume 198.102
Volume gemiddeld 673.575
Volume gisteren 198.102

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group