ASR Nederland - 2020

171 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
Watermannetje2012
0
quote:

Hamsteren schreef op 25 februari 2020 15:20:


Dit is wel heel vreemd, 1 van de best presterende fondsen van de AEX en 1 van de grootste dalers, wie het weet mag het zeggen ???


Misschien ... zo goedkoop mogelijk aandelen inkopen voor ASR ?!
Erieperie
0
Wat het ook is; zwaar frustrerend. Een aandeel met prachtcijfers, goede vooruitzichten, eigen inkoop, niet vatbaar voor het virus en toch zo zwaar dalend...
Ik hou ze voor lt maar niet met veel plezier op t moment (en zwaarste in mijn portefeuille.
domin8tor
0
Inderdaad bijzonder harde afstraffing, we gaan ook harder dan NN of Aegon omlaag. Huidige 1,90€ betekent 5,7% dividend rendement. Zit momenteel al te zwaar in ASR om ze al bij te kopen. Puts schrijven eventueel een idee.

Vanwege Corona zou eventueel de ziektekosten uit de hand kunnen lopen, dat is het enige dat ik me kan bedenken hoe het ASR direct raakt.
Trecolore
0
Europees gezien, dalen banken en verzekeraars fors. Ik denk dat de financiële gevolgen van het virus groter zijn als ons door de media wordt voorgeschoteld.
Freakertje
0
Ter beeldvorming, ik zit sinds begin de tijden in ASR, maar de aandelenkoers staat nu in verhouding met het dividend lager dan tijdens de IPO...
Hamsteren
0
Vanwege Corona zou eventueel de ziektekosten uit de hand kunnen lopen, dat is het enige dat ik me kan bedenken hoe het ASR direct raakt.

Dan zouden die mensen die per ongeluk ziek worden al net bij ASR verzekerd moeten zijn,terwijl er legio andere verzekeringen zijn ,dat lijkt mij een lot uit de loterij en ver gezocht.
En het zouden mensen zijn die weinig weerstand hebben of oud zijn.
Dividend Collector
0
Heeft te maken met de daling van de yield op obligaties.

Citaat Beursman.nl
Die lagere yield bij met name staatsobligaties is rampzalig voor banken en verzekeraars want het drukt de rente. Banken en verzekeraars moeten het juist hebben van hoge rentes. Dus daarom vandaag wereldwijd dalende bank- en verzekeraarsaandelen.
linke ro
0
ischav2
0
quote:

linke ro schreef op 26 februari 2020 11:21:


Drugmaker Moderna's coronavirus vaccine ready for human testing net op cbs news


Linkje?
domin8tor
0
Zakt ASR zo hard mee omdat ze zware equity posities hebben?
Anders snap ik het niet, want hun combined cost ratio is beter dan de andere verzekeraars, je zou dan ook zeggen dat hun dividend houdbaarheid minder afhankelijk is van de ontwikkelingen op de markten. Omdat ze genoeg overhouden aan de geschreven premies.

Huidige dividend rendement is 6,3%, mits 1,90 euro natuurlijk houdbaar blijft. Je ziet overigens de obligatie van ASR ook flink zakken: www.finanzen.net/anleihen/a19qw5-asr-...

Heb zelf puts geschreven, geladderd vanaf 30euro strike juni, en september 28 euro en 26 euro strike. Helaas te vroeg geschreven, maar mocht het aandeel verder zakken, dan heb ik in ieder geval niet te vroeg gekocht. Op deze manier prima blootstelling. Stijgen we weer vanaf hier, prima, dan is de premie binnen.
linke ro
1
als de ze hun dekkings graad willen behouden moeten ze bijkopen voor een beter koers gemiddelde en als advies NN group
linke ro
0
Wall Street kijkt toe hoe de Federal Reserve reageert op de coronavirus-epidemie, terwijl president Trump de centrale bank aanspoort leiderschap te tonen op het gebied van rentetarieven
beurs_noob
0
Ook maar (weer) eens voor de LT ingestapt. Door afgelopen sentiment op de beurs voor een leuke prijs kunnen oppikken. Mooie cijfers laten zien en dividend over enkele maanden. Benieuwd waar we eind 2020 op staan. :-)
171 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22 mei 2020 17:35
Koers 23,450
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 23,790
Laag 22,620
Volume 498.222
Volume gemiddeld 964.441
Volume gisteren 498.222

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: VWD Group