Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Novacyt FR0010397232

Laatste koers (eur)

0,753
  • Verschill

    +0,039 +5,46%
  • Volume

    1.015.264 Gem. (3M) 131,4K
  • Bied

    0,753  
  • Laat

    0,759  
+ Toevoegen aan watchlist

Co-diagnostics (CODX): coronatest goedgekeurd en meer

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. pim f 25 februari 2020 19:31
    Co-Diagnostics, Inc. Receives CE Mark for Novel Coronavirus Test

    Co-Diagnostics, Inc. (Nasdaq: CODX), a molecular diagnostics company with a unique, patented platform for the development of molecular diagnostic tests, announced today that its Logix Smart™ Coronavirus COVID-19 Test has obtained regulatory clearance to be sold as an in vitro diagnostic ("IVD") for the diagnosis of SARS-CoV-2 (COVID-19) in markets that accept CE-marking as valid regulatory approval, and is now available for purchase from the Company’s Utah-based ISO-13485:2016 certified facility.

    finance.yahoo.com/news/co-diagnostics...
  2. pim f 25 februari 2020 19:32
    Drugmaker Moderna Delivers First Experimental Coronavirus Vaccine for Human Testing

    The Wall Street Journal•February 25, 2020

    Drugmaker Moderna Delivers First Experimental Coronavirus Vaccine for Human Testing
    Moderna has shipped the first batch of the company's rapidly developed coronavirus vaccine to researchers at the National Institute of Allergy and Infectious Diseases.

    tinyurl.com/uagkspd
  3. pim f 25 februari 2020 20:14
    Google Translate:

    Intrasense: (zeldzame) aandelen die in brand staan op de beurs van Parijsdankzij het coronavirus

    Maandag 24 februari 2020 om 13:10 uur
    Intrasense is een van de waarden die omhoog gaat dankzij het coronavirus

    (BFM Bourse) - Intrasense, Euromedis Groupe, Novacyt, de paar beursgenoteerde groepen die betrokken zijn bij het coronavirus vliegen naar een Parijse markt die zich stort naarmate de epidemie zich uitbreidt naar Italië, Iran en zelfs Zuid-Korea.

    In een Parijse markt die duidelijk op maandag losschroeft (-3,8% voor het CAC om 12:45 uur, goed op weg om zijn grootste dagelijkse val sinds 2016 te tekenen), doen een paar zeldzame waarden het beter dan zweven. In feite, als de markt zich zorgen maakt over de omvang van de gezondheidscrisis, met veel gevallen ontdekt in Zuid-Korea, Iran of Italië, vliegen de smallcaps van de biotechnologie die op het virus werken weg.
    Lees ook

    We kunnen met name Intrasense (+ 72% tot 59 eurocent per aandeel), Euromedis Groupe (+ 36,9% tot 8,9 euro) en Novacyt (+ 36,9% tot 1,76 euro) vermelden die de drie beste uitvoeringen aan de hele kust van Parijs kort voor 13.00 uur

    De eerste, Intrasense, is een medtech in Montpellier die gespecialiseerd is in softwareoplossingen voor medische beeldvorming. De groep heeft met name Myrian ontwikkeld, een universele beeldverwerkingsoplossing die kan worden geïntegreerd in alle gezondheidsinformatiesystemen die elk type afbeelding (MRI, scanner, enz.) Kunnen lezen en zo diagnose, besluitvorming en therapeutische monitoring. Tot op heden is deze oplossing in ongeveer 40 stappen in meer dan 1.000 zorginstellingen gebruikt en vooral in Wuhan, de thuisbasis van de Covid-19-epidemie, voor de diagnose en monitoring van de infectie. 3D-reconstructie maakt het mogelijk om de evolutie van pulmonale betrokkenheid nauwkeurig te visualiseren.

    Novacyt is een Frans-Britse biotech gericht op klinische diagnose, die in vitro en moleculaire diagnostische tests produceert. De groep steeg vooral na de aankondiging vorige week van de lancering door de moleculaire diagnostische divisie Primerdesign van een moleculaire test met de "CE-markering" (Europees conformiteitslabel), voor de klinische detectie van Covid-19 . De beheerders zijn van mening dat deze test de eerste test is die is goedgekeurd door de CE-markering voor de 2019-stam van het nieuwe coronavirus. Het volgt de snelle lancering van het bedrijf van zijn onderzoekscoronavirus (RUO) test voor eenmalig gebruik op 31 januari. Dankzij de CE-markering kan de door biotech ontwikkelde Covid-19-test direct door laboratoria en ziekenhuizen worden gebruikt om patiënten te testen zonder dat ze door clinici moeten worden gevalideerd.

    Ten slotte is Euromedis Groupe een van de leiders in zijn markt voor medische producten voor eenmalig gebruik. Het laboratorium in Oise verkoopt met name beschermende maskers - "met neusstaaf en elastische koppelingen, geschikt voor virussen van het H1NI- en SARS-type", geeft de groep op zijn site aan. De groep - waarvan de vlotter beperkt is tot 7,32% van het overnamebod door Nina Sas - produceert ook medische handschoenen, kompressen, zakdoeken en andere doekjes, producten voor eenmalig gebruik waarvan de vraag enorm stijgt en terwijl de epidemie zich verspreidt ...

    Tot slot, de specialist in hygiëneproducten voor gemeenschappen - en fabrikant van hydroalcoholische gel voor het grote publiek - neemt Orapi ook 20% om 13:10 uur.

    www.tradingsat.com/intrasense-FR00111...
  4. pim f 8 maart 2020 21:54
    quote:

    FatCool schreef op 8 maart 2020 21:44:

    Vooral op tijd verkopen. Als de muziek stopt, wil je ze niet meer hebben...

    fc
    daar zit wat in
  5. pim f 13 maart 2020 15:50
    Ik ben er gisteren uitgestapt, vandaag ondanks goede vooruitzichten (op korte termijn dan) weer hard aan het dalen, dit aandeel is een niet te begrijpen speelbal geworden. klaar ermee
  6. Tuut 17 maart 2020 22:08
    Co-diagnose stelt dat nieuw FDA-beleid zal helpen bij agressieve Amerikaanse expansie

    Co-Diagnostics Inc (NASDAQ: CODX ) zei dat een nieuw beleid dat de FDA maandag heeft vrijgegeven met betrekking tot het versnellen van de beschikbaarheid van COVID-19-diagnostiek het bedrijf in staat zal stellen zijn aanwezigheid in de VS agressief uit te breiden. Als gevolg van de wijziging in het beleid, test de testkit van het bedrijf. zal binnenkort beschikbaar zijn voor gebruik door en op de markt worden gebracht aan een groot aantal Amerikaanse laboratoria zonder eerst toestemming voor noodgebruik te vereisen, aldus Co-Diagnostics.

    Tijdens premarket-handel op dinsdag stegen de aandelen van Co-Diagnostics met 45,21% tot $ 13,20.

    Vandaag weer Aandelenkoers: CODX (NASDAQ) US$ 10,68 +1,59 (+17,49%)
    17 mrt. 16:00
  7. Menno87 9 februari 2021 16:50
    Ben zelf ingestap op 10.80 dit jaar nu al een dikke 70% rendement :). Had een analyse gezien op fool.com en het is meer dan alleen een covid test. Ben benieuwd hoe het gaat lopen komende weken gaat de laatste dagen erg lekker omhoog.
14 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in
Premium

Benieuwd naar onze analyses en kooptips?

Word nu abonnee van BeursDuivel en krijg onbeperkt toegang tot onze (koop)tips en succesvolle modelportefeuilles. Nu 3 maanden voor slechts €19,95! Profiteer van 55% korting!

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht