Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

Bristol-Myers Squibb Co US1101221083

Vertraagde koers (usd)

50,100
 • Verschill

  +0,720 +1,46%
 • Volume

  12.806.403 Gem. (3M) 12,8M
 • Bied

  50,100  
 • Laat

  50,540  
+ Toevoegen aan watchlist

Forum Bristol-Myers Squibb geopend

26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 4 IEX - Forummoderator 7 april 2020 10:49
  Bristol-Myers Squibb Company discovers, develops, licenses, manufactures, markets, distributes, and sells biopharmaceutical products worldwide. The company offers drugs in hematology, oncology, immunology, cardiovascular, and fibrotic diseases. The company was founded in 1887 and is headquartered in New York, New York.

  Groet Henk
 2. Tuut 8 april 2020 19:50
  Bristol Myers Squibb en Acceleron's Reblozyl voor MDS

  Bristol Myers Squibb en Acceleron Pharma hebben een beoogde actiedatum van 4 april 2020 voor de aanvullende Biologics License Application (sBLA) van de bedrijven voor het gebruik van Reblozyl (luspatercept-aamt) bij patiënten met myelodysplastische syndromen (MDS). De sBLA is voor volwassenen met MDS-geassocieerde anemie met een zeer laag tot gemiddeld risico die sideroblasten in de ring hebben en transfusies met rode bloedcellen (RBC) nodig hebben.

  Het medicijn werd in 2019 goedgekeurd voor bloedarmoede bij volwassenen met bèta-thalassemie die regelmatige RBC-transfusies nodig hebben. Het medicijn wordt gezamenlijk ontwikkeld als onderdeel van een wereldwijde samenwerking. Lopende onderzoeken omvatten het Fase III COMMANDS-onderzoek bij erytroïdstimulerende, native-risicovolle MDS-patiënten, het Fase II BEYOND-onderzoek bij volwassenen met niet-transfusie-afhankelijke bèta-thalassemie en een Fase II-onderzoek bij myelofibrose-patiënten.

  Op 26 maart publiceerden de bedrijven de resultaten van de BELIEVE fase III-cruciale studie van Reblozyl voor bloedarmoede bij volwassenen met bèta-thalassemie die regelmatige RBC-transfusies nodig hebben in het New England Journal of Medicine .

  Het medicijn is oorspronkelijk ontwikkeld door Celgene en Acceleron. Celgene is nu een Bristol Myers Squibb-bedrijf.

  UroGen's UGN-101 voor urotheelkanker van de bovenste luchtwegen

  UroGen heeft een beoogde actiedatum van 18 april voor UGN-101 (mitomycinegel) voor indruppeling als mogelijke behandeling voor patiënten met laaggradige urotheelkanker in het bovenste kanaal (LG UTUC). Indien goedgekeurd, zou dit de eerste niet-chirurgische behandelingsoptie zijn voor LG UTUC. Het werd geaccepteerd als Priority Review. Het medicijn heeft eerder de benamingen weesgeneesmiddel, fast track en baanbrekende therapie gekregen.

  Het bedrijf ontwikkelde het medicijn met behulp van het RTGel-technologieplatform, UroGen's gepatenteerde formule voor langdurige afgifte, op basis van hydrogel. Het medicijn is ontworpen om het urinewegweefsel langer aan mitomycine bloot te stellen en wordt geleverd via standaard uretercatheters.

  Urogen begon in december 2018 met de doorlopende indiening van de UGN-101 New Drug Application (NDA) bij de FDA.

  De NDA is gebaseerd op positieve gegevens van de cruciale fase III OLYMPUS-studie. De definitieve gegevens van het primaire eindpunt toonden een volledig responspercentage van 59% aan bij patiënten met LG UTUC. De duurzaamheid van de respons werd geschat op 89% na zes maanden en 84% na 12 maanden door Kaplan Meier-analyse. De mediane tijd tot recidief werd geschat op 13 maanden.

  "De aanvaarding door de FDA en de toekenning van een prioriteitsbeoordeling voor UGN-101 is een belangrijke mijlpaal in onze missie om baanbrekende behandelingen te ontwikkelen om de patiëntenzorg bij speciale kankers en urologische aandoeningen te verbeteren", zegt Liz Barrett, president en chief executive officer van UroGen, in een verklaring van december 2019. "Er is een aanzienlijke onvervulde behoefte aan een betere behandelingsoptie voor patiënten met LG UTUC, aangezien de huidige zorgstandaard chirurgische verwijdering van de nier of herhaalde verwijdering van endoscopische tumoren omvat."

  LG UTUC is een urotheelkanker die zich voordoet in de bekleding van de bovenste urinewegen, in de urineleiders en het nierverzamelsysteem van de nieren. Het is een zeldzame maar kritieke vorm van kanker. Het treft jaarlijks ongeveer 6.000 tot 8.000 nieuwe patiënten in de VS.

  Over de financiële resultaten van het bedrijf op 2 maart en het tweede kwartaal van 2019 zei Barrett: “Bij UroGen wachten we reikhalzend uit naar mogelijke goedkeuring van onze belangrijkste kandidaat-product, UGN-101, voor de behandeling van patiënten met laaggradige urotheelkanker in het bovenste kanaal (LG) UTUC). De aanzienlijke vooruitgang op belangrijke klinische, regelgevende en commerciële mijlpalen in 2019 plaatst ons in een sterke positie terwijl we ons voorbereiden om de eerste niet-chirurgische therapie voor de behandeling van LG UTUC af te leveren. Ons ervaren commerciële team heeft onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat we voorbereid zijn op de lancering en we kijken ernaar uit om deze patiënten een nieuwe behandelingsoptie te bieden. ”

  www.biospace.com/article/-fda-action-...

 3. Tuut 9 april 2020 14:10
  News

  Bristol Myers Squibb is donating $345,000 in protective equipment, giving free meds to people who lost their insurance
  Today 9:17 PM
  0
  shares
  By Allison Pries | NJ Advance Media for NJ.com

  Bristol Myers Squibb is donating $345,000 worth of personal protective equipment and expanding its free medicine program to include those who lost their insurance because of the COVID-19 pandemic.

  It’s unclear what PPEs the Princeton-based company will donate and which healthcare workers will get them.

  A company spokesperson did not immediately respond to a request for comment.https://www.nj.com/news/2020/04/bristol-myers-squibb-is-donating-345000-in-protective-equipment-giving-free-meds-to-people-who-lost-their-insurance.html
 4. Tuut 15 mei 2020 21:10
  s onderdeel van de Celgene-pickup van $ 74 miljard bood Bristol Myers Squibb toekomstige uitbetalingen aan op basis van goedkeuring door de FDA voor drie belangrijke pijplijnactiva. Die uitbetaling is al na een vertraging in gevaar en ziet er nog zwakker uit nu de FDA een zeldzame - en gênante - weigering heeft gedaan om zelfs maar een van die goedkeuringsaanvragen te overwegen.

  Bristol onthulde woensdag dat de FDA had geweigerd haar inzending voor ide-cel (bb2121), een CAR-T-celtherapie voor multipel myeloom, ontwikkeld in samenwerking met bluebird bio, te beoordelen en eind 2019 door de medicijnfabrikant van Celgene te kopen.

  Bristol zei dat de FDA bezorgdheid heeft geuit over het productiegedeelte van de indiening van ide-cel in plaats van klinische of niet-klinische gegevens. De medicijnfabrikant verwacht tegen juli te hervatten.
  Onderzoeksrapport
  Direct-to-patient aanbod: perceptie van de industrie en toekomstige trends
  Om de perspectieven van sponsors op DTP en hun interesse in het gebruik van hun onderzoeken beter te begrijpen, hebben Catalent en FiercePharma 234 personen onderzocht die betrokken waren bij klinische bevoorrading en operaties. Download deze infographic om de resultaten te lezen.
  Download nu

  Ide-cel was een van de vijf belangrijkste pijplijnactiva die Bristol oppikte in zijn Celgene-deal, en de goedkeuring ervan tegen maart 2021 was een van de drie wettelijke mijlpalen voor beleggers die voorwaardelijke waarderechten hadden in de transactie van $ 74 miljard.

  In een gesprek met analisten woensdagochtend zei de CEO van Bristol, Giovanni Caforio, dat de druk van de FDA op schaarse documentatie - met name in de sectie chemie, productie en controle van de applicatie - meestal gereserveerd was voor het voorlopige beoordelingsproces. Een versnelde goedkeuring kan nog steeds worden verkregen wanneer de inzending opnieuw wordt ingediend, betoogde Caforio.

  "We denken dat we een volledig dossier hebben ingediend bij de FDA, dus wat we hier echt bespreken, is het detailniveau waar de FDA om heeft gevraagd", zei Carforio.

  Bluebird-CEO Nick Leschly weerspiegelde Carforio's opmerkingen over een afzonderlijke analistenoproep, noemde de brief van de FDA "ongebruikelijk" en benadrukte dat er geen nieuwe gegevens werden gevraagd.

  GERELATEERD: BMS-investeerders zetten veel in op 3 nieuw verworven Celgene-geneesmiddelen voor kanker en MS

  Ondanks het optimisme van beide bedrijven dat ide-cel uiteindelijk door de FDA zal gaan, kunnen beleggers de pushback van de FDA lezen als een mogelijke spijker in de kist voor gerelateerde betalingen die worden aangeboden als onderdeel van het Bristol-Celgene-pact.

  De voorwaardelijke waarderechten toegekend aan aandeelhouders van Celgene - maar verhandelbaar op de open markt - betalen uit na goedkeuring door de toezichthouder voor drie activa: multiple sclerose-medicijn Zeposia (ozanimod), ide-cel en een andere CAR-T-therapie, liso-cel.

  Zeposia's FDA- goedkeuring in maart was een positief teken, maar Bristol stelde een strakke deadline van maart 2021 voor de ide-cel-goedkeuring en een nog strakkere tijdlijn voor liso-cel, die tegen eind 2020 de goedkeuring van de FDA nodig heeft.

  Die deadline zag er vorige maand niet zo strak uit; de dienst had liso-cel een prioriteitsbeoordeling toegekend en in augustus voor een mogelijke goedkeuring opgesteld. Maar vorige week heeft de FDA die beslissing met drie maanden uitgesteld. Dat betekent dat de nieuwe deadline van het bureau half november is, waardoor er niet veel ruimte is voor fouten.

  GERELATEERD: Biogen, Novartis, Sanofi krijgen een pauze met overval op Celgene MS prospect

  Een weigering van de FDA om een ??inzending te beoordelen is een zeldzame stap in een laat stadium van het goedkeuringsproces, maar een stap die Bristol als geen ander kent.

  In februari 2018 weigerde de FDA de inzending van Celgene voor ozanimod te herzien, onder vermelding van 'onvolledige' farmacologische informatie. Vanwege dat en andere struikelblokken aan de R & D-kant daalden de aandelen van Celgene, waardoor het een meer betaalbare koop werd toen Bristol begin 2019 kwam bellen.

  Celgene had meer dan een jaar nodig om de in de brief van de FDA aangehaalde klachten te wijzigen, maar het bureau accepteerde uiteindelijk de herziene aanvraag in juni 2019 en de goedkeuring volgde in maart. Vanwege de COVID-19-pandemie wacht Bristol om de medicatie te lanceren, en het is al klaar om rivalen onder ogen te zien die misschien geen factor waren geweest als ozanimod op tijd was herzien.

  GERELATEERD: Bluebird Bio vertraagt ??de lancering van Zynteglo omdat de productie een nieuwe gentherapie uitschakelt

  Voor bluebird is ide-cel's nieuwste fabricagehik niet de eerste voor een van zijn geavanceerde therapieën.

  Na een voorwaardelijke Europese goedkeuring voor gentherapie Zynteglo in 2019 te hebben behaald, kondigde de medicijnfabrikant aan dat het de lancering van de dure en complexe therapie tot dit jaar zou uitstellen om zijn productieprocessen "aan te scherpen".

  Deze vertraging is helemaal door het eerste halfjaar van 2020 gedeeltelijk uitgevoerd als gevolg van productie zorgen en deels door complicaties van het nieuwe coronavirus pandemie, die ook hebben geduwd een FDA aanvraag voor Zynteglo.

  Eerder deze week, Bristol ingestemd met de hand over $ 200 miljoen upfront uit te kopen van haar verplichtingen jegens Bluebird ex-US mijlpaalbetalingen en royalty's betalen ide-cel en de follow-up, bb21217 . Het geld zal bluebird helpen bij het bouwen van zijn lentivirale vectorproductielocatie in North Carolina 'om de Amerikaanse commerciële markt voor ide-cel en de pijplijn van bluebird bio te ondersteunen', terwijl BMS de vectorproductie buiten de VS zal oppikken
 5. Tuut 29 mei 2020 10:58
  Bristol Myers Squibb : Gets European Union Approval for MS Drug Zeposia
  share with twitter share with LinkedIn share with facebook share via e-mail


  0
  05/27/2020 | 07:33am EDT

  By Colin Kellaher  Bristol-Myers Squibb Co. on Wednesday said the European Commission approved Zeposia for the treatment of adults with relapsing remitting multiple sclerosis with active disease.

  The New York biopharmaceutical company said Zeposia, an oral once-daily medication, becomes the only EC-approved sphingosine-1-phosphate receptor modulator for such patients with active disease.

  Bristol-Myers, which in March received U.S. Food and Drug Administration for Zeposia for adults with relapsing forms of multiple sclerosis, is also developing the drug for additional immune-inflammatory indications, including ulcerative colitis and Crohn's disease.
 6. Tuut 6 augustus 2020 21:29
  Bristol-Myers Squibb BMY2,45% stijgt 4,6 procent. De farmagroep verhoogde ondanks een kwartaalverlies zijn verwachtingen omtrent de winst voor heel het jaar. Daarnaast behaalde het concern een belangrijke overwinning in een patentzaak rond het medicijn Eliquis, een belangrijke aanjager van groei.
 7. Tuut 4 november 2020 17:40
  Nog nieuws vandaag stevig herstel Stock price: BMY (NYSE) US$65.74 +4,50 (+7,35%)
 8. Tuut 23 november 2020 22:40
  Verder maakte farmaceut Schrödinger een koerssprong van 11,6 procent. Het bedrijf kondigde een overeenkomst aan met branchegenoot Bristol-Myers-Squibb die tot 2,7 miljard dollar aan mijlpaalbetalingen kan opleveren.
 9. Geweren_Gerrit 11 februari 2021 21:17
  Zeker wel Tsipisch!

  BMS heeft, zeker na de acquisitie van Celgene, een prima toekomst naar mijn mening. Nivolumab (Opdivo) is een prima
  Backbone de komende jaren, waar er een aantal producten in de aanvraag bij FDA zitten.

  Kostenreductie komend jaar door Celgene/BMS samen te voegen, dus de marges moeten omhoog gaan..!
 10. Tuut 8 april 2021 21:59
  Bristol-Myers Squibb: STRONG BUY KOERS: $62,06 KOERSDOEL: $85 UPSIDE 37%
  Samenvatting:

  Buffett heeft belang opgebouwd van $2 miljard in de farmaceut
  Overname Celgene geen daverend succes
  Sterke pijplijn
  Aandeel zwaar ondergewaardeerd

  Aldus iex

 11. Tuut 14 april 2021 14:27
  Galapagos noteert nu tegen een korting van 12 procent op zijn bankrekening', stipt analiste Rosie Turner aan. 'We namen een duik in de prille onderzoeksprojecten en denken dat die onderschat wordt. We verhogen ook onze geraamde verkopen voor filgotinib, met de Europese en Japanse verkopen als reumamiddel en een hogere kans op slagen om het middel in Europa ook voor de ziekte van Crohn te kunnen inzetten.'
  " Galapagos noteert nu tegen een korting van 12 procent op zijn bankrekening "
  Rosie Turner
  Barclays-analiste

  Turner is in de zeer prille ('early stage') portefeuille vooral geïntrigeerd door GLPG3667, een experimenteel middel tegen psoriasis. Ze stipt aan dat de Amerikaanse farmareus Bristol-Myers Squibb de 23ste op een virtuele presentatie met de Amerikaanse dermatologenvereniging AAD onderzoeksdata zal voorstellen voor een middel in een vergelijkbaar 'klasse' (TYK2). 'Die data kunnen potentieel de hele TYK2-klasse valideren', stelt Turner.
 12. 3sku 23 oktober 2021 18:00
  Iemand enig idee wat de reden is van de daling de laatste maanden? Ik heb geen positie maar vind het wel een interessant aandeel.
 13. Tuut 30 december 2021 17:23
  Biopharma companies are constantly combating patent expirations. But three large drugmakers in particular will be the most negatively impacted from expected exclusivity losses by 2030.

  Among 19 large U.S. and European biopharma companies, Bristol Myers Squibb, Amgen and Pfizer will face two major issues. All three companies will have a large portion of their 2025 revenues exposed to generic or biosimilar competition, and they will also see those revenues erode quickly, an SVB Leerink team led by analyst Geoffrey Porges said in a Monday note to clients.

  BMS, Amgen and Pfizer will likely see copycats eat away 47%, 29% and 28% of their respective anticipated 2025 total revenues by 2030, Porges said. By contrast, Vertex, Sanofi and Novo Nordisk are expected to have the smallest erosion of 4%, 1% and 2% in growth, respectively.

  RELATED: The top 15 blockbuster patent expirations coming this decade

  Altogether, 66% of BMS’ 2025 revenue will come from drugs facing patent cliffs between 2021 and 2030. Most notably, Pfizer-shared blood thinner Eliquis, PD-1 inhibitor Opdivo and Celgene-inherited blood cancer med Revlimid will take the lion’s share.

  Eliquis and Revlimid—both small molecules—will lose more than 80% of their revenues between 2025 and 2030, according to Wall Street consensus cited by Porges. That means $3.9 billion in revenue loss for Revlimid and about $11.5 billion for Eliquis. As for Opdivo, which will fall off the U.S. patent cliff in 2028, its 56% erosion will mean $3.9 billion in revenue gone by the end of the decade.

  BMS itself has outlined around $12 billion to $14 billion related to exclusivity losses between 2020 and 2025 led by Revlimid, the patent for which expires in 2022. To fill the gap, the company plans to have several new products that could collectively deliver over $25 billion non-risk-adjusted revenue in 2029. These include anemia drug Reblozyl, heart drug mavacamten, TYK2 inhibitor deucravacitinib for inflammatory diseases and LAG-3 immuno-oncology agent relatlimab, among others.

  In Amgen’s case, nine products in the Big Biotech’s offerings face patent expirations between 2021 and 2030. Among them, TNF blocker Enbrel, bone med Prolia/Xgeva and inflammatory disease therapy Otezla make up 41% of the company’s estimated 2025 total revenue.

  Otezla, which Celgene sold to Amgen in 2019 for $13.4 billion to win antitrust clearance for its BMS merger, could lose 81% of its revenue, or nearly $2.7 billion, between 2025 and 2030, sell-side consensus showed. Enbrel and Prolia/Xgeva also need to brace for more than 50% erosion during that period, with losses of $1.6 billion and $2.9 billion, respectively.

  RELATED: Amgen's Otezla, Repatha and biosimilars put on notice, with challenging years ahead

  Several key products in Amgen’s marketed portfolio face tough competition, and the company’s pipeline lacks vitality, Mizuho analyst Salim Syed warned in a recent note. To turn the tide, Amgen needs to be actively making deals, Syed suggested.

  Amgen made several small acquisitions in 2021. It bought Five Prime Therapeutics for $1.9 billion to get its hands on bemarituzumab, a potentially first-in-class, phase 3 anti-FGFR2b cancer drug. The California biotech also put down $900 million upfront for Teneobio, which has bispecific and multispecific antibody technologies. And the company shelled out $55 million upfront to take over Rodeo Therapeutics for the small biotech’s preclinical 15-PGDH modulators, which hold potential in inflammatory diseases.

  Lastly, Pfizer’s business includes 11 drugs facing loss of exclusivity by 2030, per Porges’ calculation. Besides BMS-shared Eliquis, the other most significant product is breast cancer therapy Ibrance. Together, the two meds are expected to constitute 23% of Pfizer’s 2025 revenue by consensus estimates. Wall Street analysts expect both Eliquis and Ibrance will suffer 77% in revenue loss by 2030, or $6.1 billion and $4.8 billion, respectively.
26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in