Coca-Cola European Partners « Terug naar discussie overzicht

Coca Cola juni 2020

53 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
DancingSun
0
Al zoekende naar informatie over de aandelen van KO kom ik hier terecht en verbaas mij over de minimaal informatie aan posts in dit forum.
Is hier reden toe, geen interessant onderwerp, geen interessant bedrijf of zo saai en voorspelbaar dat er weinig inhoudelijks aan toe te voegen is?
Ik ben benieuwd.....

Was eigenlijk van plan om tegen de huidige prijs van plm € 45-46 per aandeel een deel van het studiebedrag dat wij voor zoonlief gespaard hebben, hierin te investeren vanwege de 'veiligheid', zekerheid en gestage groei.

Zoekende dus naar ervaringen, inzichten etc etc.
voda
0
Beursblik: Kepler Cheuvreux verlaagt koersdoel Coca-Cola European Partners

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Coca-Cola European Partners PLC
33,45 0,05 0,15 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Kepler Cheuvreux heeft donderdag het koersdoel voor Coca-Cola European Partners verlaagd van 45,00 naar 44,00 euro bij handhaving van het koopadvies.

De analisten kwamen tot een lager koersdoel na een neerwaartse bijstelling van de ramingen, vanwege de grotere negatieve impact van de coronacrisis op de vraag naar flesjes en blikjes cola voor directe consumptie. Juist op deze 'on-the-go' producten zitten hoge marges, aldus Kepler. "De pandemie en de lockdown-maatregelen hebben de vraag naar deze drankjes overduidelijk onder druk gezet."

Ondanks de lagere ramingen, is Kepler nog wel optimistischer dan de analistenconsensus. Bovendien kan Coca-Cola European Partners onder normale omstandigheden minstens 3 euro per aandeel uitkeren in de vorm van dividend of het inkopen van eigen aandelen. Dat is een rendement van 9 procent bij de huidige koers, zo merkte Kepler op.

Het aandeel Coca-Cola European Partners sloot woensdag 3,7 procent lager op 37,77 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Digit
1
quote:

GVteD schreef op 4 juli 2020 09:07:


Ingestapt op 1k 33,55 gem
Dit lijkt mij toch een koopje.
Hier ook afgelopen week op 33,7
Mooi aandeel voor erbij op de LT
Zal tussentijds nog wel wat vaker bij gaan kopen.
[verwijderd]
0
quote:

Clowns n Animals schreef op 8 juli 2020 21:39:


Suikerwater in 2020, boomer forum....


Meer dan de helft van het huidige portfolio bestaat uit mineraalwater. en dat verkoopt goed, heel erg goed zelfs. Inclusief een zeer aantrekkelijke marge.

CCE heeft in bepaalde markten lastig van Pepsi dat zeer agressief marktaandeel aan het winnen is, zoals bij de zuiderburen. Vijf jaar geleden zag je Pepsi op een relatief kleine schaal in België en nu zie je het overal. Voornamelijk dankzij hun sponsorcontract met Tomorrowland.

Daarnaast heeft CCE in bepaalde markten last van regionaal sterke merken.

CCE heeft dan wel weer de macht om interessante regionale merken over te nemen wanneer het op globaal niveau van waarde kan zijn of CCE neemt het als third party product in het portfolio op. Zoals Almdudler dat in grote volumes wordt verkocht, maar niet in eigendom van CCE is.

Zeer aantrekkelijk aandeel.

Kopen en tien jaar met rust laten. Dan cashen.


[verwijderd]
0
Coca Cola koopt periodiek ruimte bij het AD.nl in. Zo ook vandaag: www.ad.nl/koken-en-eten/coca-cola-roe...

CCE is sterk afhankelijk van de omzet in de horeca en zet dan ook sterk in op het promoten van lokale horecalocaties in onder meer Rotterdam, Utrecht en Den Haag.
voda
0
Lagere resultaten voor Coca-Cola European Partners

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Coca-Cola European Partners PLC
34,35 0,15 0,44 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Coca-Cola European Partners heeft in de eerste zes maanden van dit jaar de resultaten onder druk zien staan.

CEO Damian Gammell schreef dit toe aan de coronacrisis, die een "ongekende" impact had.

De omzet daalde met 16,5 procent naar 4,8 miljard euro. Dit leverde een operationele winst op van 268 miljoen euro en een nettowinst van 126 miljoen euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Digit
0
LONDEN (AFN) - Coca-Cola European Partners (CCEP) heeft in het eerste halfjaar een driekwart lagere winst geboekt dan een jaar eerder. De bottelaar voor Coca-Cola in Europa had daarbij vooral last van veel lagere verkopen door lockdowns, waarbij consumenten veel minder frisdrank in de horeca of op evenementen dronk.

Vooral in het tweede kwartaal, waarin in veel landen coronamaatregelen volop van kracht waren, gingen de verkopen omlaag. Zo halveerde de volumes voor consumptie buitenshuis, met een totale daling van 22 procent op vergelijkbare basis. In de eerste zes maanden van het jaar daalde de omzet met ruim 16 procent tot 4,8 miljard euro. Onder de streep resteerde een winst van 126 miljoen euro.

CCEP zag de situatie wel verbeteren in de loop van het eerste halfjaar. Zo lag het volume afgeleverde frisdrankverpakkingen in juni nog maar 9 procent onder het niveau van een jaar eerder. In juli zijn die volumes in lijn met de voorgaande maand, meldt het mede in Amsterdam beursgenoteerde bedrijf.
Digit
0
Op 6 augustus 2020 hebben de analisten van Liberum Capital hun beleggingsadvies voor Coca-Cola European Partners Plc (CCEP; ISIN: GB00BDCPN049) herhaald. Het advies van Liberum Capital voor Coca-Cola European Partners Plc blijft "kopen".

De analisten behouden hun koersdoel van 45,00 EUR.
joostUSA
0
Aangezien dit aandeel op de Euronext Amsterdam wordt verhandeld betaal je geen extra dividend belasting (behalve uiteraard normale dividend belasting) correct?
voda
0
*Credit Suisse handhaaft Neutraal advies op Coca-Cola European Partners
10:16
*Credit Suisse verhoogt koersdoel Coca-Cola European Partners van 39,00 naar 41,00 euro

Bron Binck
joostUSA
0
Eergister ingestap op 33.20 en gaat nu als een speer. Houd dit fonds voor de LT aan :)
joostUSA
0
Aardig stil hier, laatste week aardig weggezakt helaas dit aandeel. Volume is natuurlijk ook laag. Maar deze waardering is toch super laag. Wellicht vandaag of morgen bijkopen op een flinke correctie van de beurs.
Twanty
0
joostUSA
0
Gister maar weer opnieuw ingestapt, wat is dit voor bizar lage koers, volumes zij uiteraard erg laag. Verwacht dat de schade van corona op CCEP wel meevalt. Zeker post covid zie ik in dit aandeel veel up potentie en gewoon prima dividend.
53 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 30 nov 2021 17:35
Koers 44,360
Verschil -0,840 (-1,86%)
Hoog 45,020
Laag 43,940
Volume 53.597
Volume gemiddeld 30.347
Volume gisteren 41.039

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront