Nedap « Terug naar discussie overzicht

Nedap 2021

126 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Gaasp
0
Nedap heeft het ondanks corona prima gedaan in 2020, en de resultaten kunnen m.i. nog verder verbeteren.
Ik wens u allen een lucratief 2021
RenBol
0
Gaasp
0
Op de site van Nedap gelezen:

Nedap heeft vandaag aangekondigd dat het toonaangevende Zweedse modemerk Filippa K Nedap’s voorraadbeheerplatform !D Cloud heeft uitgerold. Met de implementatie van RFID-technologie verbetert Filippa K de voorraadnauwkeurigheid en verhoogt het de productbeschikbaarheid in de hele retail supply chain en winkels voor flexibele omnichannel fulfillment.

Maximale klanttevredenheid met minimale voorraad
Filippa K staat bekend als een merk dat de mode benadert met het oog op een lange levensduur en aandacht voor het milieu. Overvolle winkels en distributiecentra en hoge veiligheidsvoorraden om met vertrouwen te kunnen voldoen aan e-commerce orders passen niet bij deze waarden. Emelie Berggren, Fulfillment Director bij Filippa K zegt: “Onze uitdaging is om de volledige merkervaring te bieden via alle verkoopkanalen. Productbeschikbaarheid is de sleutel om dit te bereiken. Een belangrijke doelstelling was om een lean fulfillment-proces te hebben, met alleen de producten die strikt noodzakelijk zijn. Op deze manier minimaliseren we verspilling en dit is ook wat onze community van ons verwacht. RFID-technologie helpt ons om altijd de juiste producten online en in onze winkels beschikbaar te hebben”.

Best-of-breed technologie voor digitale transformatie
Filippa K koos voor een best-of-breed oplossing die past bij hun doelstellingen en toepassingen. Nedap’s API-gebaseerde software-as-a-service platform was voor Filippa K gemakkelijk te integreren binnen hun ERP-systeem. Hiermee werd de basis gelegd om eenvoudig de meest actuele productbeschikbaarheidsinformatie door te geven aan het e-commerce platform van Episerver en het Sitoo POS en Unified Commerce Platform. Zo kan Filippa K zich sterker richten op de klant en de fysieke en online winkelbeleving uniform maken.

Verkennen van additionele use cases met RFID
Het project, dat in een maand volledig is uitgerold, is klein begonnen met als doel in-store productbeschikbaarheid te optimaliseren. Kort daarna besloot Filippa K diensten te implementeren waarmee klanten in elke gewenste winkel kunnen retourneren. Door centraal inzicht in voorraad, kan Filippa K zien waar het product de grootste kans heeft om verkocht te worden. Door artikelen naar een andere winkel te sturen of te retourneren naar distributiecentra, wordt een potentieel verlies omgezet in een succesvolle transactie. “Onze volgende stap is het direct afhandelen van e-commerce orders vanuit de winkel. Daarnaast kijken we naar het gebruik van onze source tagged items voor het voorkomen van diefstal. Hierdoor wordt de efficiëntie en de beschikbaarheid van artikelen verder geoptimaliseerd”, aldus Berggren.

Elles te Boome-Harbers, Global Sales & Business Developer bij Nedap zegt: “We zijn blij dat Filippa K nu deel uitmaakt van onze RFID-gebruikerscommunity. Het is fantastisch om te zien hoe snel ze onze oplossing hebben geïmplementeerd. We kijken ernaar uit om de huidige use cases uit te breiden en het succes van dit bijzondere merk te vergroten, samen met Securitas, onze verkooppartner in dit project.
voda
0
Nedap meldt meevallende kwartaalomzet

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Nedap
51,40 -1,20 -2,28 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Nedap heeft in het vierde kwartaal van 2020 beter gepresteerd dan het bedrijf als verwachting had uitgesproken, met een omzetgroei van bijna 3 procent op jaarbasis. Dat maakte het bedrijf uit Groenlo donderdag nabeurs bekend.

In oktober zei het bedrijf nog een omzetdaling te voorzien.

De jaaromzet is uiteindelijk met 1 procent gedaald, vergeleken met de 191,5 miljoen euro die Nedap in 2019 omzette.

De divisies Healthcare en Livestock Management bleven in de laatste drie maanden van 2020 groeien, net als in voorgaande kwartalen. Security Management liet ook bescheiden groei zien in het vierde kwartaal. Identification Systems en Light Controls bleven achteruitgaan qua omzet, net als in voorgaande kwartalen. Het vierde kwartaal een jaar eerder was overigens relatief goed voor deze onderdelen.

Bij Retail and Staffing Solutions was de omzetdaling op jaarbasis minder groot dan in de voorgaande kwartalen.

De volledige en gecontroleerde jaarcijfers volgen op 18 februari.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
MicJo
0
Persbericht van Nedap:

Omzet vierde kwartaal 2020 hoger dan verwacht
Extra trading update januari 2021
Nederland, Groenlo, 7 januari 2021, 17:45 uur

Nedap maakt bekend dat de omzet in het vierde kwartaal 2020 een groei van bijna 3% laat zien ten opzichte van de vergelijkbare periode in 2019. Daarmee heeft de kwartaalomzet zich beter ontwikkeld dan de aangegeven verwachting in het persbericht van 20 oktober 2020 toen nog een omzetdaling werd voorzien.

Voor het gehele jaar 2020 blijft de omzet met 1% achter bij de in 2019 gerealiseerde € 191,5 miljoen.
Evenals voorgaande kwartalen zette de omzetgroei ten opzichte van vorig jaar van de marktgroepen Healthcare en Livestock Management onverminderd door. Ook Security Management liet in het vierde kwartaal, hetzij beperkt, een omzetstijging zien ten opzichte van 2019. De marktgroepen Identification Systems en Light Controls lieten een met voorgaande kwartalen vergelijkbare daling zien in het vierde kwartaal, na een relatief hoge omzet in het vierde kwartaal van 2019. De omzetdaling in het vierde kwartaal ten opzichte van 2019 van de markgroepen Retail en Staffing Solutions was minder groot dan voorgaande kwartalen. Ook in het vierde kwartaal is het gelukt om klantorders tijdig uit te leveren en tegelijkertijd de voorraden verder af te bouwen ondanks de vaak volatiele vraag per individueel product.

De omzetcijfers zijn nog niet gecontroleerd door de accountant. De gecontroleerde jaarcijfers 2020, inclusief financiële resultaten, zullen op 18 februari 2021 nabeurs worden gepubliceerd. Het jaarverslag 2020 zal op 23 februari 2021 op de website worden gepubliceerd.
voda
0
*Berenberg handhaaft Houden advies op Nedap
07:23
*Berenberg verhoogt koersdoel Nedap van 47,00 naar 50,00 euro

bron Binck
Johnny98
0
Goed nieuws dus! Omzet maar 1% gedaald. Is er nog kans dat er alsnog dividend over 2020 wordt uitgekeerd? Zijn er meer hier die veel vertrouwen hebben in Nedap? Ik denk dat een dergelijk bedrijf de toekomst heeft en alles in huis heeft om te groeien
Gaasp
0
quote:

Johnny98 schreef op 8 januari 2021 15:03:


Goed nieuws dus! Omzet maar 1% gedaald. Is er nog kans dat er alsnog dividend over 2020 wordt uitgekeerd? Zijn er meer hier die veel vertrouwen hebben in Nedap? Ik denk dat een dergelijk bedrijf de toekomst heeft en alles in huis heeft om te groeien


Ik verwacht wel een dividend over 2020 dit voorjaar.
Nedap zit goed bij kas en heeft niet aan de corona-steunrondes van de overheid meegedaan.
Het verbaast mij trouwens dat de koers niet wat is gestegen vandaag, want de cijfers waren inderdaad prima. Veel vertrouwen in Nedap bij mij :)
RenBol
0
Ik verwacht wel rond de 3,50 dividend. Pracht bedrijf die de corona fase goed doorstaat.
Gaasp
1
En weer een nieuw product erbij. Persbericht Nedap vandaag:

GENEX, een hoogwaardige en gerenommeerde leverancier in de diergeneticasector, en Nedap, een wereldleider op het gebied van technologie voor melkveekuddemanagement, introduceren het nieuwe GENEX HerdMonitor®-kuddebewakingssysteem.

De introductie is onderdeel van een nieuwe samenwerking tussen GENEX en Nedap om melkveehouders te voorzien van betrouwbare, innovatieve systemen en diensten voor kuddebeheer die waarde creëren voor zowel hedendaagse als toekomstige melkveebedrijven.

Kijk voor het hele bericht maar op de website www.nedap.nl
Gaasp
2
En weer een nieuwe klant erbij. Persbericht Nedap vandaag:

Nedap heeft vandaag aangekondigd dat het toonaangevende Nederlandse modemerk Scotch & Soda hen heeft geselecteerd als strategische RFID-partner voor Europa en Noord-Amerika. Scotch & Soda zal Nedap’s !D Cloud voorraadbeheerplatform inzetten in 162 winkels wereldwijd met als doel de nauwkeurigheid in de gehele supply chain te verhogen.

Een van de langetermijndoelstellingen van Scotch & Soda is het maximaliseren van de klantloyaliteit. Rik Kok, Procurement Director van Scotch & Soda licht toe: “We zijn al geruime tijd bezig met RFID. Nu is voor ons het moment om in te stappen, aangezien productbeschikbaarheid van vitaal belang is geworden om aan de toenemende vraag van de consument van nu te voldoen.”

Kijk voor het hele bericht maar op de website www.nedap.nl

Wel vreemd dat we dit soort berichten niet meer via IEX of het FD te zien krijgen
MicJo
1
Nedap is kennelijk te klein en onopvallend voor media als IEX en FD. Ook de agenda is door IEX nog niet bijgewerkt, dus hier dan om in de gaten te houden:

18 February 2021 - Annual figures 2020
23 February 2021 - Annual report 2020
JoopVisser1
0
quote:

MicJo schreef op 5 februari 2021 23:11:


Nedap is kennelijk te klein en onopvallend voor media als IEX en FD. Ook de agenda is door IEX nog niet bijgewerkt, dus hier dan om in de gaten te houden:

18 February 2021 - Annual figures 2020
23 February 2021 - Annual report 2020


Waarschijnlijk nabeurs!!!!!!!!!
cash is king
0
Leuk forum, leuk bedrijf. In de portefeuille van mijn schoonvader, die ik sinds zijn overlijden beheer, zaten en zitten ook 200 stukjes NEDAP.
Nu kijk ik geregeld naar de omzet/handel in aandelen per dag en hoewel er 6.7m aandelen zijn uitgegeven, worden er per dag nooit meer dan 4000 verhandeld.

Wat is de free float eigenlijk van het aandeel? Zitten ze allemaal vast en bij wie dan?

Ik moet ze maar niet allemaal tegelijk verkopen (geintje), want dan stort de koers in elkaar.
Profitmaker
0
IEX premium Koersdoel Nedap verhoogd!

Omdat het premium is mag ik het artikel niet plaatsen
cash is king
0
De koers loopt vandaag weer aardig op en zowaar meer dan 4000 stuks omzet. Heeft een artikel van zo'n analist dan zo veel invloed op de koers van het aandeel?

Blijf me toch verbazen over het minimale aantal verhandelde aandelen per dag. Niemand wil blijkbaar aandelen Nedap kopen, maar nog minder belggers willen er vanaf?!
MicJo
0
quote:

Maria Geertruida schreef op 10 februari 2021 15:45:


Blijf me toch verbazen over het minimale aantal verhandelde aandelen per dag. Niemand wil blijkbaar aandelen Nedap kopen, maar nog minder belggers willen er vanaf?!

Er zijn nogal veel aandelen in handen van grote aandeelhouders. Afgezien van de corona dip zijn er weinig grote koersschommelingen, dus vrij veilig aandeel met prima dividend. De belangrijkste redenen voor weinig handel. Ik heb ze zelf al jaren en doe af en toe bij een duidelijke koersdip een kleine aankoop van max. 100 st. die ik na enige tijd na een stijging weer verkoop.
cash is king
1
quote:

MicJo schreef op 10 februari 2021 23:43:


[...]
Er zijn nogal veel aandelen in handen van grote aandeelhouders. Afgezien van de corona dip zijn er weinig grote koersschommelingen, dus vrij veilig aandeel met prima dividend. De belangrijkste redenen voor weinig handel. Ik heb ze zelf al jaren en doe af en toe bij een duidelijke koersdip een kleine aankoop van max. 100 st. die ik na enige tijd na een stijging weer verkoop.

Ok, dank, helder.
Gilaph
0
Mooi degelijk Nederlands bedrijf. Goede investering voor elke portefeuille.
Ik heb al jaren 400 st. met een mooi dividend
Degelijke basis in elke portefeuille..

126 Posts, Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 27 mei 2022 17:35
Koers 59,900
Verschil +0,800 (+1,35%)
Hoog 60,000
Laag 59,300
Volume 1.013
Volume gemiddeld 2.832
Volume gisteren 864

Brussel real time stocks quotedata by Euronext. Other real time EU stocks, by Cboe Europe Ltd.; US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront