Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Aandeel

NSI NL0012365084

Laatste koers (eur)

17,580
  • Verschill

    +0,060 +0,34%
  • Volume

    8.469 Gem. (3M) 32K
  • Bied

    17,560  
  • Laat

    17,600  
+ Toevoegen aan watchlist

2022

325 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 5 januari 2022 07:38
    Sterke herwaardering NSI
    Positieve impact op winst per aandeel.

    (ABM FN-Dow Jones) NSI heeft in de tweede helft van 2021 een sterke herwaardering van de portefeuille gezien. Dit maakte het vastgoedfonds woensdagochtend bekend.

    NSI sprak van een positieve herwaardering van circa 54 miljoen euro na capex-investeringen. Dit komt overeen met een waardestijging van de portefeuille met 4 procent in de tweede helft van vorig jaar, hetgeen een positieve impact op de EPRA-winst per aandeel zal hebben eind 2021.

    Als gevolg mikt NSI voor 2021 op een EPRA-winst per aandeel van circa 48 euro per aandeel. Op 25 januari komt NSI met de volledige resultaten.

    Het EPRA-leegstandspercentage daalde eind 2021 bovendien tot 5,9 procent. Gecorrigeerd voor de verkoop van een winkelcentrum in Heerlen is het leegstandspercentage zelfs 5,6 procent.

    NSI kondigde verder aan op 14 april een beleggersdag te houden.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  2. forum rang 4 junkyard 5 januari 2022 08:29
    Bijzonder dat nu al niet-geauditeerde cijfers worden gepubliceerd. De positieve herwaardering in het tweede halfjaar vind ik geen verrassing gezien de aantrekkelijkheid en potentieel van de resterende lokaties (vandaar mijn relatief grote long positie NSI).

    Bovenstaand bericht klopt niet helemaal, het gaat om een EPRA NTA (boekwaarde i.p.v. winst) van circa € 48 per aandeel per eind 2021.

    Aardig dat NSI een beleggersdag houdt in april 2022. Ik mis nog wel de publicatie van ex-dividend datum (en dividend betaaldatum), dit staat nog niet in de financial calendar:

    nsi.nl/news/financial-calendar/

    Ik reken weer op de een slotdividend van € 1,12, dat kan bijna niet missen. De outlook 2022 aan direct resultaat zal misschien wat tegenvallen, nu veel vastgoed is verkocht en er leegstand is vanwege ontwikkeling (benieuwd hoe deze leegstand is meegenomen in bovenstaande 5,6%). Minimaal een stabiel dividend vind ik noodzakelijk (ondanks iets lager resultaat 2022), met stock verhouding boven beurskoers (aantrekkelijk voor partijen die geen dividendbelasting kunnen terugvorderen).

    Of 2022 voor NSI een mooi jaar wordt, zal grotendeels afhangen van corona (en de algehele markt). Daarbij zal NSI dit jaar de ontwikkelplannen verder moeten uitwerken, en met scherpere planning (en voorverhuring) moeten komen. Mid 2021 gaf ceo Stahli aan dat de marktontwikkelingen geen aanleiding gaven om de verwachte kosten van projecten te verhogen, wat opmerkelijk was gezien de prijsstijgingen en tekorten. Als wij straks de begrotingen zien, verwacht ik wel weer dat de projecten uitlopen en duurder zijn geworden.

    Als joker verwacht ik dat NSI appartementen toevoegt aan de ontwikkelplannen (op basis van bericht eind 2021, nadat ceo Stahli de forumberichten hier goed had gelezen), wat positief zal uitwerken voor de beurskoers omdat beleggers nu liever in woningen investeren dan kantoren.
  3. forum rang 10 voda 5 januari 2022 08:59
    Update: Sterke herwaardering NSI
    Positieve impact op winst per aandeel.

    (ABM FN-Dow Jones) NSI heeft in de tweede helft van 2021 een sterke herwaardering van de portefeuille gezien. Dit maakte het vastgoedfonds woensdagochtend bekend.

    NSI sprak van een positieve herwaardering van circa 54 miljoen euro na capex-investeringen. Dit komt overeen met een waardestijging van de portefeuille met 4 procent in de tweede helft van vorig jaar, hetgeen een positieve impact op de EPRA-winst per aandeel zal hebben eind 2021.

    Door de EPRA winst per aandeel in het vierde kwartaal, de boekwinsten die zijn gerealiseerd op de verkopen in de laatste drie maanden van 2021 en het herwaarderingsresultaat, zal de EPRA NTA aan het einde van 2021 uitkomen op circa 48 per aandeel euro, zo verwacht het vastgoedbedrijf.

    Op 25 januari komt NSI met de volledige resultaten.

    Medio oktober herhaalde NSI de outlook voor heel 2021 met een EPRA-winst per aandeel van 2,30 tot 2,35 euro.

    Het EPRA-leegstandspercentage daalde eind 2021 bovendien tot 5,9 procent. Gecorrigeerd voor de verkoop van een winkelcentrum in Heerlen is het leegstandspercentage zelfs 5,6 procent.

    NSI kondigde verder aan op 14 april een beleggersdag te houden.

    Update: om meer informatie toe te voegen.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  4. forum rang 10 voda 5 januari 2022 10:52
    Beursblik: NSI overtreft de verwachtingen
    Degroof Petercam handhaaft Houden advies.

    (ABM FN-Dow Jones) NSI heeft solide voorlopige cijfers gepubliceerd, waarbij vooral een herwaardering van de portefeuille positief was. Dit oordeelde analist Vivien Maquet van Degroof Petercam woensdag.

    Hoewel Maquet al positief was over de Nederlandse kantorenmarkt, ligt de herwaardering van de portefeuille in de tweede helft van 2021 ver boven de verwachtingen van Degroof Petercam. NSI sprak van een positieve herwaardering van circa 54 miljoen euro na capex-investeringen, waar Degroof Petercam mikte op 25 miljoen euro. Een duidelijke verbetering ten opzichte van de 9,2 miljoen euro in de eerste helft van 2021, zo oordeelde Maquet.

    Als gevolg valt de EPRA NTA in 2021 met circa 48 euro per aandeel ook hoger uit dan de 46,5 euro waarop Degroof rekende. De daling van de leegstand werd al verwacht en laat onder meer de kwaliteit van de portefeuille zien, naast het succes in de assetrotatie.

    Degroof Petercam handhaafde het koopadvies op NSI met een koersdoel van 42,5 euro. Het aandeel steeg woensdagochtend met 4,1 procent tot 36,90 euro.

    Door: ABM Financial News.

    info@abmfn.nl

    Redactie: +31(0)20 26 28 999
  5. forum rang 4 junkyard 7 januari 2022 14:38
    www.bnr.nl/podcast/zakendoen/10464099...

    Vanaf 1:20:40 komt ceo Stahli zo'n 12 minuten aan het woord.

    Het wordt nu een ander spel na alle desinvesteringen, nieuwe (grote) aankopen zijn alleen te financieren d.m.v. emissie (afhankelijk van beurskoers).

    Door lage LTV (circa 30% na alle verkopen) zal dit voorlopig nog niet nodig zijn, tenzij echt grootse plannen worden gepresenteerd. Daarnaast is een beurskoers van € 36 onvoldoende dichtbij boekwaarde (€ 48) om met deze discount tot emissie over te gaan en panden tegen boekwaarde (+ tot 10% transactiekosten) aan te kopen.

    Voorlopig zal de focus waarschijnlijk liggen op nadere uitwerking, voorverhuring en aanvang van de projecten.
  6. 83M 7 januari 2022 18:00
    Nog maar een procentje over van de stijging van woensdag.. dat gebeurt wel vaker bij NSI.
  7. forum rang 4 junkyard 7 januari 2022 18:25
    Deze week doet NSI +4,0% en Gecina -1,0%, terwijl dit elkaar normaal gesproken bijna 1 op 1 volgt (ivm zelfde sector, markt dynamiek). Per saldo heeft NSI dus een zeer sterke week gehad, gedragen door het bericht over de herwaarderingen (en boekwaarde naar € 48) gistermorgen.

    De koersreactie gisteren vond ik wel erg extreem, een positieve herwaardering was te verwachten (maar misschien niet in deze mate). De koersdaling vandaag was ook weer wat overdreven. Rond € 36 blijft NSI zeer aantrekkelijk om in portefeuille te houden.
  8. forum rang 8 Branco P 10 januari 2022 09:59
    Denk dat 36 euro een mooie prijs is. Gaan we nog een keer naar 34 euro dan pik ik nog een plukje op. Er is wel nog een gat met de boekwaarde maar taxatiewaardes in het vastgoed zijn nu wel te hoog als gevolg van de absurd lage rentes. We gaan nu vermoedelijk een periode van licht stijgende rentes tegemoet en dan zul je wat opwaartse druk op de yields gaan zien. Met andere woorden: ook kantoren in Amsterdam zullen wat minder waard worden, hoewel ze wel mooi gevuld zullen zijn en hoewel ze ook mooie huurverhogingen zullen gaan laten zien. Het compenseert elkaar allemaal wel redelijk maar ik denk dat een discount van 15 a 20% op die 48 euro wel van toepassing zal blijven. Denk je niet?

    Bij andere categorieën beursgenoteerd vastgoed (logistiek, woningen) kunnen we wel nog een grote dip gaan zien, want die aandelen noteren met een premium.
  9. forum rang 4 junkyard 10 januari 2022 10:23
    Voor mij is € 40+ een mooiere prijs :)

    Maar inderdaad, er is een discount in EU kantorenvastgoed waarneembaar, en daarmee zou bij huidige marktomstandigheden een discount op NSI boekwaarde niet gek zijn. Of deze discount 25% moet zijn of 20% (of 30%), daar valt weinig zinnigs over te zeggen. NSI is qua market cap geen grote jongen, als een behoorlijke belegger NSI wil toevoegen aan portefeuille (of juist verkopen) dan kan dit de koers (en discount) fors in beweging zetten.

    Rente is laag en de NSI yields (vastgoed) zijn nog steeds zakkend (ook door Amsterdam concentratie) wat grotendeels voor de positieve herwaardering zorgt. De rente zie ik ook niet zomaar snel oplopen, wellicht tot tientallen basispunten maar geen procenten. Daarnaast, als de rente stijgt en de economie (groei) trekt aan, dan verwacht ik dat NSI hiervan profiteert door de groeilokaties van de kantoren, waarbij markthuren sneller oplopen dan alleen CPI. Echter, hierin speelt covid ontwikkeling ook een grote rol.

    Los van rente, economische groei en covid, zal ook de wijze waarop NSI omgaat met projectontwikkeling een belangrijke rol spelen. NSI is ondanks ambitieuze plannen onbewezen op dit gebied, de grote projecten die binnenkort moeten starten zorgen voor een verhoogd risico. Dat ceo Stahli midden vorig jaar droog beweerde dat NSI geen last heeft van de aantrekkende inflatie (stijgende bouwkosten) en de onsuccesvolle ontwikkeling i.v.m. gebrek voorverhuring (Donauweg 2B - nu nog steeds leegstaand), plus te lange doorlooptijd (en stijgende kosten) van Bentinckhuis wekt nog geen vertrouwen. Maar wellicht is dit leergeld geweest, en gaat NSI ons nu trakteren op uiterst winstgevende projecten (o.a. door toevoeging woningen).

    Als NSI naar € 34 zakt (zonder aanwijsbare reden, bijvoorbeeld algehele marktverslechtering), dan zal ik ook op de koopknop drukken.

    Dat ander type vastgoed tegen een premie noteert is voor mij geen reden dat dit het slechter zal doen. Logistiek en woningen worden nu (naar mijn idee, terecht) als meer defensief beschouwd, vanwege betere groei vooruitzichten dan bijvoorbeeld retail. Als de markt verslechterd, dan zullen logistiek en woningen het waarschijnlijk beter doen dan retail.
  10. forum rang 8 Branco P 10 januari 2022 10:31
    Als Stahli heeft gezegd dat NSI geen last heeft van stijgende bouwkosten, dan kun je dat inderdaad niet serieus nemen. Als hij heeft gezegd dat NSI per saldo geen last zal hebben van inflatie, dan zou dat nog ongeveer kunnen kloppen. Maar dat de bouwkosten zijn gestegen, en nog wat verder zullen stijgen, is een zekerheid. Aannemers/Leveranciers wentelen het risico van grote materiaalkosten-stijgingen altijd af op de klant.
  11. forum rang 4 junkyard 10 januari 2022 12:15
    fd.nl/ondernemen/1398510/kantorenbele...
    "weinig last van hoge bouwkosten"

    Ceo Stahli zag dit toch verkeerd, ik verwacht dat wij bij de jaarcijfers stijgende verwachte kosten zien (niet alleen door project aanpassingen). Zoals vaker geduid, ik ben bang dat NSI vanaf nu heeft besloten alles m.b.t. projectontwikkeling als succes en kansrijk te presenteren, om projecten maar door te kunnen zetten (i.v.m. de nieuwe NSI ambitie - als passief beheerder van slechts 50 kantoren zou er stevig gesneden moeten worden in organisatie).

    Als NSI met oogkleppen op doorgaat in projecten omdat dit past bij de interne ambitie (i.p.v. rendement beleggers), verhoogt dit de risico's m.b.t. projectontwikkeling. Daarnaast kunnen wij als belegger dan niet langer vertrouwen op goede rapportages, NSI heeft de vrijheid om te schuiven in kosten en presentatie om projecten gunstiger voor te spiegelen.

    Hopelijk dat ceo Stahli op dit vlak de realiteitszin houdt, en neutraal (als een analist, vanuit beleggers) naar de projecten blijft kijken. Toevoegen van woningen aan projecten (wat ik verwacht) zou ik daarbij toejuichen, omdat de woonmeters tot wel 2x zoveel waard zijn als de kantorenmeters op NSI lokaties, en meer bewoning (meer leven, ook in de avonduren) iets toevoegt aan de lange termijn aantrekkelijkheid (en waarde) van een lokatie.
  12. forum rang 8 Branco P 11 januari 2022 11:43
    Woonmeters moeten dan wel mogelijk zijn in de bestemmingsplannen, dat zal in de meeste gevallen niet het geval zijn. Dus moet er dan heel veel gebabbeld worden met gemeenten en een bestemmingsplanwijziging duurt jaren. Hoe realistisch dat is Junkyard, en of de woningmarkt over 2 jaar nog wel zo interessant zal zijn (stijgende hypotheekrente zal huizenprijzen doen dalen), is nog maar de vraag.

    Beter is het inderdaad wel, om kritisch te zijn op al je ontwikkelplannen. En dan waarschijnlijk een aantal van de plannen in 't geheel niet meer doorvoeren. Dus geen functiewijzigingen o.i.d., maar gewoon in zijn geheel niet meer aan beginnen.

    Staar je niet blind op die woningbouw. Zie in dat de huidige woonmarkt totaal en extreem overspannen is. Dat vind ik geen markt om naar te lonken. Ja 7 jaar geleden, maar nu niet meer. Mogelijk wel weer over een jaar of 3 a 4 als die markt gecorrigeerd is.
  13. forum rang 4 junkyard 11 januari 2022 12:20
    Daar kijk ik zeer anders tegenaan.

    De gemeente werkt al ruimschoots mee aan (en stimuleert hier en daar zelfs - er is een wooncrisis) de herontwikkeling van kantoren naar woonmeters, op lokaties waar NSI vol inzet (Sloterdijk - Zuidoost - Zuidas). Wegblijven van woningen omdat de gemeente niet meewerkt, is dus geen valide argument.

    De business case wordt verstevigd indien wordt ingezet op woningen, omdat (i) woonmeters gemiddeld dubbel zoveel waard zijn t.o.v. kantorenmeters op deze lokaties en (ii) qua leefbaarheid omdat dit de woon/werk omgeving meer aantrekkelijk maakt (o.a. ook in avonduren leven op straat, verschillende faciliteiten).

    Blind staren is nooit goed, zo hoop ik dat NSI zich niet blind staart op het doel om een succesvolle projectontwikkelaar te worden of zich alleen als kantoren verhuurder (i.p.v. breder nut lokatie) ziet. Ik zie dat de woningmarkt een zeer grote vraag kent waarin het aanbod niet goed kan voorzien, daarmee zie ik voor NSI naast financieel nut ook maatschappelijke verantwoordelijkheid om woningen toe te voegen.

    Door deze stelselmatige onbalans zie ik de woningmarkt niet zomaar in elkaar klappen. Dit is mogelijk in geval van economische tegenwind, maar hiervan zullen kantoren minimaal net zoveel last ervaren (woningen zijn iets defensiever).
  14. Abracadabra 11 januari 2022 17:20
    Dank voor de link...

    Persoonlijk vind ik dat NSI het perfect doet en nu in een unieke positie is om de lokale expert te worden met toonaangevende ontwerpen waar de klasse A informatie bedrijven zich mee willen verbinden en die tegelijkertijd ook parels voor de stad zijn.
    Een stuk gedurfder durven gaan zou ik dus zeggen, met top architecten, waarbij de gebouwen ook het verhaal is,. zoals Markthal in Rotterdam. Dat is toekomst....

    Na schoonmaken en positioneren waar ik Stahli een pluim voor kan toekennen heb ik er volle vertrouwen in dat de volgende stap nog sterker wordt...
  15. forum rang 4 junkyard 11 januari 2022 19:16
    Welkom! Eens dat NSI en ceo Stahli een prima focus op groei locaties hebben aangebracht, door verkopen en aankopen afgelopen jaren.

    Ceo Stahli heeft een analisten achtergrond, goed genoeg om gedegen besluiten te nemen mbt aankopen en verkopen. Project ontwikkeling vergt andere kwaliteiten dan een analist, en NSI heeft niet bewezen deze capaciteiten in huis te hebben.

    Hier dus veel meer terughoudend mbt durf in projecten. Er is sprake van hoge vastgoed prijzen gedreven door yield compressie, ook in kantoren. Daarnaast zijn materialen schaarser en duurder. Als NSI nu teveel durf toont in ontwikkeling zonder grip te houden op de risico's en uitdagingen, gedreven door een interne ambitie om zichzelf op andere vlakken te ontplooien, dan zie ik dit dus niet positief in.

    Dat ceo Stahli midden vorig jaar geen prijsstijgingen herkende in de markt, vind ik een matig eerste signaal (evenals project Donauweg -langdurige leegstand na oplevering).

    Maar ik herken zeker dar er kansen liggen in projecten op NSI locaties, en hoop dus dat ceo Stahli de juiste experts aanstelt en zich vanuit zijn analisten achtergrond richt op risico beheersing (en neutrale afwegingen in belang aandeelhouders en omgeving) met hoge transparantie in rapportages, waarbij de interne ambitie niet leidend wordt in alle uitingen en afwegingen.
  16. forum rang 8 Branco P 12 januari 2022 11:59
    quote:

    Abracadabra schreef op 11 januari 2022 17:20:

    Dank voor de link...

    Persoonlijk vind ik dat NSI het perfect doet en nu in een unieke positie is om de lokale expert te worden met toonaangevende ontwerpen waar de klasse A informatie bedrijven zich mee willen verbinden en die tegelijkertijd ook parels voor de stad zijn.
    Een stuk gedurfder durven gaan zou ik dus zeggen, met top architecten, waarbij de gebouwen ook het verhaal is,. zoals Markthal in Rotterdam. Dat is toekomst....

    Na schoonmaken en positioneren waar ik Stahli een pluim voor kan toekennen heb ik er volle vertrouwen in dat de volgende stap nog sterker wordt...
    Markthal als voorbeeld noemen is wel érg ongelukkig! :-) Dat is zeker niet de toekomst. Maar qua architectuur bedoel je dan vermoedelijk.

    Ik denk niet dat NSI de richting op moet gaan die jij hier suggereert. Je moet juist op de zeer grote middenmoot aan kantoorhuurders mikken en die met een net iets leuker dan gemiddeld kantoorgebouw naar binnen hengelen. Niet te gek doen dus. Voetjes aan de grond.
  17. Abracadabra 13 januari 2022 12:13
    Persoonlijk ben ik een andere mening toegedaan;

    Er ligt een kans om specialist te worden en de top van de informatie verwerkende bedrijven te bedienen. Dit is waar ze goed in zijn zie de deal met ING en de regio waar ze posities hebben loopt voorop in fintech en biotech. Dan ontstaat een goede toegevoegde waarde voor iedereen. Kijk enerzijds naar Aedifica, zorgvastgoed 50% premie boven nav en kw rond de 30x en anderzijds naar WDP, logistiek vastgoed 30x kw.
    Wat bij NSI een richtprijs zou betekenen van 70 euro pa.

    De top van de informatie verwerkende bedrijven, hier zit nog veel ruimte. Omdat hier een gebrek aan is heeft Adyan maar een winkel omgebouwd… Niks is dodelijker dan als creatieve topspeler in een creatieve ‘death zone’ te zitten. Is zoiets als Hamilton in een Lada, beide worden ongelukkig van elkaar… Dit bedoel ik met Markthal, de ruimte trekt bezoekers, wat de diverse markthandelaren stimuleert om meer omzet te draaien.

    Projectontwikkeling erbij nemen is logisch, het heet niet voor niets ‘Nieuwe Steen Investments…’ Dan kan je niet dit domein overslaan, omdat het wat complex en risicovol is. Gewoon goede partijen inhuren die deze kwaliteiten hebben en procesmatig de juiste architectuur visie ontwikkelen, grondposities innemen en partners een aandeel geven in het ontwikkelde gebouw zodat er win/win in de keten ontstaat tijdens de levensduur van die stenen.

    De huidige strategische/analytische/visie kwaliteit past juist uitstekend om dit domein naar zich toe te trekken en expert partner voor gemeenten en bedrijven worden, zie Bentinck huis en de ontwikkeling samen met ING.
    Dit geeft mijns inziens verdere positie en toegevoegde waarde…
  18. forum rang 4 junkyard 13 januari 2022 12:38
    Mij niet duidelijk waarom de top van de informatie verwerkende bedrijven een heel ander kantoor zouden wensen dan de top van overige bedrijven, echter kan tegenwoordig elk bedrijf een informatie verwerkend bedrijf genoemd worden. De meeste top bedrijven zullen een top kantoor wensen, voor behoud / aantrekken van top personeel en de uitstraling naar klanten. Hierop speelt NSI in door kantoren op de goede lokaties te kopen, op deze lokaties zijn de yields nu wel zo laag zijn dat ik een premie van ruim 40% boven boekwaarde (€ 70 koersdoel) als onrealistisch beschouw. Kantoren kennen een andere dynamiek dan zorg of logistiek vastgoed, en hebben ook meer last van covid.

    Ik zeg niet dat er niet zou moeten worden ontwikkeld, een prima wijze om op termijn (boek)waarde te verhogen, ik stel alleen dat NSI op dit gebied onbewezen is (de naam Nieuwe Steen komt van de wijk in de stad Hoorn waarin NSI ooit gevestigd was, niet van projectontwikkeling) en dat dit daarmee niet noodzakelijkerwijs een succes zal worden. De paar NSI ontwikkelingen over afgelopen jaren waren nog geen groot succes, Bentinckhuis liep stevig uit in kosten en tijdlijn en Donauweg 2B staat 2 jaar na oplevering nog steeds leeg. De ontwikkeling (met verhuur aan ING) Laanderpoort moet nog los komen, tot nu toe zijn dit alleen plannen (waarbij ING al bijna 2 jaar grotendeels thuis werkt en kantoor leeg staat tegen 50% huur i.v.m. de voorgenomen herontwikkeling).

    Al met al is er vertrouwen nodig om in te stappen. Mijn vertrouwen is hoog (ceo Stahli doet het goed en ik waardeer zijn stijl), vandaar mijn stevige long positie, maar ik heb geen blind vertrouwen en blijf kritisch volgen (nu vooral hoe NSI de grote projecten aanpakt). Voorlopig blijf ik rustig zitten, en zie ik eerder de € 40 dan de € 34 naderen.
  19. Abracadabra 18 januari 2022 17:37
    Ik ben het met je eens dat het trackrecord qua projectontwikkeling nog niet iets is om trots op te zijn en het is de vraag of ze hier met hun dna de capaciteit toe hebben.
    Maar er is ook een natuurwet ‘driemaal scheepsrecht’..

    Mooi is dat ze mijns inziens al wel sterk zijn in het handelen van grondposities en gebouwen en uitbaten hiervan. Wat tot uiting komt in een verassend hogere nav waarde. Vandaar dat ik een bescheiden positie heb genomen. Want deze kracht in combinatie met de inflatie die nieuwbouw op een stuk hoger prijspeil zet, de ombouw van kantoren naar woningen waardoor het aantal kantoren afneemt totdat deze prijsverhouding in balans is, sterke Ceo, mooie locaties en relatief lage waardering van kantoren in Nederland tov buitenland. Lijkt het me dat bij NSI een prijs van boven de 40,- realistisch is.

    Qua argumentatie waarom de top van de informatieverwerkers andere kantoor wensen gaat krijgen, ligt de achtergrond in het feit dat de processorsnelheid nog steeds elke tweejaar verdubbeld waardoor een telefoon krachtiger is geworden dan de meeste laptops en het ontwikkelen van goed werkende mathematische formules oa. voor ai steeds complexer wordt, waartoe steeds minder mensen in staat zijn, die daardoor gewilder worden en snel rond de 250k verdienen. Deze mensen hebben variatie van input en serendipity nodig om zich te optimaliseren en zeker geen stoor input om een continue stroom van nieuwe concepten op gang te houden. Waardoor er andere kantoor wensen komen in stimulerende geoptimaliseerde omgevingen…

    Het mooiste is nu dat NSI al posities heeft in dit soort gewilde omgevingen…

325 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 18 april

    1. NSI Q1-cijfers
    2. Sipef Q1-cijfers
    3. Sligro Q1-cijfers
    4. NL werkloosheid maart
    5. Deliveroo trading update
    6. Easyjet trading update
    7. Econocom Q1-cijfers
    8. PostNL €0,03 ex-dividend
    9. Procter & Gamble Q1-cijfers
    10. VS steunaanvragen - wekelijks
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht