Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
Aandeel

KPN Koninklijke NL0000009082

Laatste koers (eur)

3,395
  • Verschill

    +0,047 +1,40%
  • Volume

    12.701.314 Gem. (3M) 13,7M
  • Bied

    3,390  
  • Laat

    3,400  
+ Toevoegen aan watchlist

Hoe verwarrend is dit ?

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. boswandelaar 21 oktober 2022 10:38
    kpngroup.co.th/

    Wind Energy Holding (WEH) bereidt zich voor om 2,7 miljard baht aan dividenden uit te keren aan haar aandeelhouders nadat de civiele rechtbank van Bangkok South een verbod had afgewezen dat was aangevraagd door Kasem Narongdej, mede-oprichter van KPN Group.
    Kasem verzocht in augustus 2020 om het verbod om te voorkomen dat WEH dividend zou uitkeren op 64 miljoen van de in totaal 108 miljoen WEH-aandelen, waarbij hij beweerde dat de aandelen hem toebehoorden.

    Op 11 mei wees de civiele rechtbank van Bangkok South het verzoek van Kasem af en oordeelde dat hij de aandelen niet bezat.

    Als gevolg hiervan zal WEH 2,7 miljard baht aan dividenden uitkeren aan aandeelhouders, waaronder Golden Music en WEH-voorzitter Pradej Kitti-Itsaranon.

    "Het bedrijf wijst contanten toe en verwacht deze week de dividenden uit te betalen", aldus een bron van WEH.

    WEH heeft de afgelopen twee jaar zes dividendbetalingen gedaan, ter waarde van 41,9 baht per aandeel.

    De activiteiten van het bedrijf werden in 2014 stopgezet toen mede-oprichter Nopporn Suppipat naar Frankrijk vluchtte nadat hij met strafrechtelijke vervolging was bedreigd wegens vermeende intimidatie van een voormalige zakenpartner om zijn schulden te verminderen.

    Bron:
    The Nation

    Zou dit een mogelijke reden kunnen zijn van de onverklaarbare koersval van KPN vanwege naamsverwarring door buitenlandse investeerders?
  2. forum rang 8 Leefloon 21 oktober 2022 11:19
    quote:

    boswandelaar schreef op 21 oktober 2022 10:38:

    Zou dit een mogelijke reden kunnen zijn van de onverklaarbare koersval van KPN vanwege naamsverwarring door buitenlandse investeerders?
    Welke koersval precies, en hoe zat dat bij peers van KPN? In het ergste geval misschien heel even zich vergissende computers, maar zoiets herstelt snel omdat het voor deskundige denkenden vrij snel duidelijk is dat dit niet.over KPN gaat en zo'n daling dan voor handelaars een net zo vluchtige koopkans is. Bij de bedachte reden past een herstel, en dan blijft er per saldo geen koersval over. Ook het niet genoemde tijdstip van het nieuws moet dan overeenstemmen met een noemenswaardige (tijdelijke) val.
3 Posts
|Omhoog ↑

Neem deel aan de discussie

Word nu gratis lid van Beursduivel.be

Al abonnee? Log in