CSFB zet hetze tegen Getronics voort.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
[verwijderd]
1
Credit Suisse adviseert verkoop Getronics AMSTERDAM (redactie Beursonline) - Credit Suisse First Boston (CSFB) herhaalt het verkoopadvies op aandelen Getronics. Het aandeel Getronics (GTN) krijgt een koersdoel van 3 euro. Volgens CSFB waren de vanmorgen gepubliceerde resultaten over de eerste helft van 2001 in lijn met de consensus en iets boven de eigen verwachting. Er ligt echter wel druk op de marges over de gehele linie en dat baart de analisten zorgen voor de nabije toekomst.
[verwijderd]
3
Goed nieuws !!! Hoe harder de anaalisten SELL roepen, des te koopwaardiger wordt het aandeel! GTN kreeg op 45 pleuro overal een strong buy mee, zie hier het resultaat!
moneypocket
4
Och, Och, Och, wat zal CSFB getreurd hebben toen de koers van Getronics op euro4,05 stond............... Ach ja, als EDS pas op e3,00 een overnamebod wil doen, zal men lang moeten wachten. A.d.h.v. de informatie betreffende de toelichting op de cijfers gaf men aan NIET aan te sturen op een overname. Ook dit zal CSFB (ofwel EDS) niet erg leuk vinden. CSFB, indien deze bank als een onafhankelijke instelling wil profileren, dan zal het uit een ander vaatje moeten tappen. Gegroet, (positieve) Getronics-beleggers.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001 00:00
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0