Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel

Kanshebbers Groene Stier bekend

De uitreiking van de Gouden Stier komt steeds dichterbij. In totaal zijn voor acht categorieën prijzen te vergeven. Traditiegetrouw is er ook aandacht voor duurzaam beleggen; welk beleggingsfonds mag in dat kader dit jaar de Groene Stier mee naar huis nemen? Voor deze categorie zijn er met de grondige hulp van AF Advisors drie beleggingsfondsen geselecteerd. 

De naam Gouden Stier zal u waarschijnlijk niet onbekend in de oren klinken. Deze ‘Oscars van de beleggingswereld’ worden dit jaar voor de 9e keer uitgereikt. Dit jaar tillen we dit evenement echter naar een hoger niveau; voor het eerst wordt de prijs echt breed gedragen door de grootste beleggingssites van Nederland: IEX.nl, Belegger.nl, DeBeurs.nl, EuroBench.com en Beursonline.

Voor het nominatieproces voor de Groene Stier mocht de jury rekenen op hulp van AF Advisors. We hebben ervoor gekozen volledige openheid te geven over hoe de nominaties tot stand komen. Op deze pagina leggen wij uit op basis van welke criteria de kanshebbers dit jaar zijn geselecteerd. 

Dit zijn de kanshebbers voor de Groene Stier 2015:

  • ASN Duurzaam Aandelenfonds
  • Triodos Sustainable Equity Fund
  • NN Duurzaam Aandelen Fonds

Meer informatie vindt u op GoudenStier.nl.