Word abonnee en neem Beursduivel Premium
Rode planeet als pijlen grid met hoorntjes Beursduivel
De vijf beste brokers van 2015

De vijf beste brokers van 2015

De genomineerden voor de Gouden Stier voor beste broker waren al even bekend, maar de manier waarop we de vijf genomineerden hebben geselecteerd verschilt dit jaar wezenlijk van voorgaande jaren. Vandaag meer aandacht voor het selectieproces van beste broker. 

De Gouden Stier, ook wel bekend als de Oscars van de beleggingswereld, vindt dit jaar voor de negende keer plaats. We tillen het evenement dit jaar echter naar een nog hoger niveau. Zo wordt de Gouden Stier voor het eerst echt breed gedragen door dé grote beleggingssites van Nederland: IEX.nl, Belegger.nl, DeBeurs.nl, Beursonline en EuroBench.com. Daarnaast geven we meer dan ooit openheid van zaken over onze aanpak.

Broker

Voor de categorie beste broker zijn we dit jaar de samenwerking aangegaan met kennispartner beleggingsmatch.nl. "De beste broker kan per persoon verschillen. Dit is afhankelijk van de situatie en de voorkeuren met betrekking tot een broker", vertelt Bart Spronk van beleggingsmatch.nl.

"Voor de bepaling van de Gouden Stier hebben we daarom in overleg met de organisatie een enquête gehouden onder de bezoekers van IEX.nl en Belegger.nl. Het profiel dat hieruit voortkwam was het uitgangspunt voor de analyse van de beschikbare brokers."

Uit deze selectie zijn de volgende genomineerden voortgekomen:  

  • Binck
  • DeGiro
  • Lynx
  • Today's Groep
  • Tradersonly

Wilt u meer weten over de enquête die is gehouden, en over de aspecten op basis waarvan brokers vervolgens zijn vergeleken? Lees dan verder op Goudenstier.nl.

Macro & Bedrijfsagenda

  1. 25 april

    1. BASF Q1-cijfers
    2. Deutsche Bank Q1-cijfers
    3. Delivery Hero Q1-cijfers
    4. Nestlé Q1-cijfers
    5. Adyen Q1-cijfers
    6. Besi Q1-cijfers
    7. Flow Traders Q1-cijfers
    8. Sanofi Q1-cijfers
    9. Azelis Q1-cijfers
    10. Kinepolis Q1-cijfers
de volitaliteit verwacht indicator betekend: Market moving event/hoge(re) volatiliteit verwacht